Με τον θείο τον ξάδελφο και τον φίλο του (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η ανιψιά πηδιέται με το θείο και το ευχαριστιέται. Τα πράγματα όμως θα πάρουν άλλη τροπή όταν θα τους ανακαλύψει ο γιος του θείου και ξάδερφος της ανιψιάς…

Η ιστορία:

Σας έστειλα προ ολίγων ημερών την δεύτερη ιστορία μου με το θείο μου και σας υποσχέθηκα να σας στείλω κι άλλες με τον ξάδερφό μου δηλαδή τον γιο του θείου μου και με ένα φίλο του ξάδελφου μου.

Η όλη κατάσταση έχει ότι κάποια μέρα με είχε στριμώξει ο θείος μου και με γαμούσε στην αποθήκη του μαγαζιού. Πρώτη φορά έκανα σεξ κάτω στα πλακάκια και είχε παγώσει ο κώλος μου και γενικά ένιωθα άβολα. Παρόλα αυτά μέσα σε δυο ώρες μ’ έκανε να χύσω πέντε φορές. Του πήρα ένα τσιμπούκι, με κάρφωσε στο μουνί μια φορά, και έχυσε στον κώλο μου άλλη μια. Είχαμε σχεδόν τελειώσει. Με είχε βάλει να του καθαρίσω τον πούτσο και μου τσίμπαγε τις ρώγες. Βασικά απ’ ότι κατάλαβα με πήγαινε και τέταρτο γύρο. Όχι που με ένοιαζε δηλαδή αλλά λέμε τώρα. Ακούσαμε θόρυβο έχω απ’ την πόρτα της αποθήκης και μισάνοιξε η πόρτα. Ευτυχώς δεν μπήκε μέσα κι έφυγε. Τέλος πάντων αυτό ήταν. Μου λέει:

-    «Ντύσου να φύγουμε μην έχουμε άλλα».

Ντύθηκα στα γρήγορα και φύγαμε. Την άλλη μέρα πήγα το απόγευμα στο μαγαζί. Σε λίγο έρχεται ο ξάδερφός μου, και μου λέει έτσι στα ίσια:

-    «Με ποιον ήσουνα μωρή στην αποθήκη χτες;»

Εγώ έκανα την ανήξερη.

-    «Κοίτα, εγώ αυτά δεν τα μασάω. Ξέρω ότι ήσουνα εσύ αλλά είδες, είμαι κύριος κι έφυγα. Το ξέρεις ότι σε γουστάρω αλλά λόγω συγγένειας σε σεβάστηκα μέχρι σήμερα, αλλά τώρα σε θέλω και μη μου κάνεις εμένα την παρθενόπη γιατί θα τα πω όλα στον πατέρα μου» μου λέει.

Τόμπολα εγώ. Κοίτα να δεις, θα πει στο γκόμενο μου και θείο ότι γαμιόμουνα με κάποιον εκεί μέσα (δηλαδή τον ίδιο). Κοίτα να δεις μπλέξιμο. Το ψυλο-συζητήσαμε το θέμα και είπα δεν βαριέσαι, θα φασωθώ μια δυο φορές με τον ξάδερφο και πάπαλα. Το κανονίσαμε και μετά από δυο μέρες (δεν είχα γαμηθεί δυο μέρες με τον πατέρα του) πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο στην παραλιακή. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο με άρπαξε και κυριολεκτικά με κόλλησε στον τοίχο. Μου σήκωσε τη φούστα, μου κατέβασε το κιλοτάκι και μου τον κάρφωσε στο μουνί μου. Μέσα σε πέντε λεπτά άρχισα να έχω τρελούς οργασμούς. Ο ξάδερφος ειλικρινά ήταν πολύ καλός γαμιάς. Κατάλαβα τι με περίμενε αλλά μου άρεσε. Με πήρε στα χέρια του και με κάρφωνε στο καυλί του και τα ζουμιά τρέχανε από την τρύπα μου. Μετά με πήρε αγκαλίτσα, με πήγε στο κρεβάτι, με έγδυσε, μου άνοιξε τα πόδια και μπήκε με τη γλώσσα του και με έγλειφε ασταμάτητα. Η καύλα μου ήταν μεγάλη. με ρώτησε

-    «Πού να χύσω μωρή;»

-    «Κάνε ότι θέλεις» του είπα.

Βγήκε από μέσα μου και με έχυσε στο πρόσωπο. Εξυπακούεται ότι του καθάρισα την ψωλή του. Καπνίσαμε ένα τσιγάρο, μείναμε λίγο στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι σαν ερωτευμένο ζευγαράκι, και κάποια στιγμή με ρωτάει:

-    «Ρε συ μωρό, αυτό που έκανα δεν είναι καθόλου τίμιο αλλά σε γουστάρω. Τρελαίνομαι όταν ξέρω ότι σε πηδάνε άλλοι (που να ήξερε ότι πηδιέμαι με τον πατέρα του). Λοιπόν, θέλω να τα φτιάξουμε αλλά τσιμουδιά σε κανένανσ».

Συζητήσαμε μετά για σεξουαλικά θέματα. με Ρώτησε αν τα έχω όλα, του απάντησα αναλόγως και συμφωνήσαμε να συναντιόμαστε. Πέρασαν περίπου τρεις μήνες και δεν σας κρύβω ότι όταν συναντιόμουν με τον ένα έκανα σύγκριση ποιος με γαμάει καλύτερα. Ειλικρινά ήταν και οι δυο απίθανοι. Το κακό είναι ο τι ο ξάδερφος έμαθε ότι με πηδάει και ο θείος, και τα χαλάσαμε. Γαμότο τον είχα συνηθίσει. Μου κράτησε μούρη για κανένα μήνα αλλά κάποια μέρα μου λέει:

-    «Μωρό, σε θέλω».

Κλείσαμε ραντεβού να πάμε σε ξενοδοχείο. Ήρθε, με πήρε, φτάσαμε στο ξενοδοχείο, και μπαίνοντας στο δωμάτιο βλέπω να μας περιμένει κάποιος νεαρός. Το τι έγινε όμως μετά θα σας το πω άλλη φορά.

Φιλάκια

(Copyright protected OW ref: 52962)