Με τον θείο τον ξάδελφο και τον φίλο του (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Σουζάνα άρχισε να γίνεται πολύ πουτάνα και όσο πιο δυνατά είναι τα ξεσκίσματα του θείου, τόσο πιο πολύ ικανοποιείται…

Η ιστορία:

Να ‘μαι πάλι κοντά σας για να σας διηγηθώ τις σεξουαλικές μου αταξίες. Είχαμε μείνει λοιπόν στο άγριο ξέσκισμα που έτρωγα από το θείο μου και απ’ ότι σας είχα πει μια μέρα μου είπε ότι γαμιέμαι ωραία και άνετα αλλά ότι έπρεπε να με μάθει πολλά ακόμα. Σκέφτηκα ότι ο θείος μου μέχρι τότε γαμούσε φίλες όχι στην ηλικία μου αλλά μεγαλύτερες, απλά με μένα του άρεσε να ρουφήξει την νεότητά μου.

Να μην σας τα πολυλογώ από εκείνη την ημέρα άρχισαν εντατικά μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μου που αυτό σημαίνει ότι καθημερινά όχι μόνο έτρωγα τον πούτσο της αρκούδας αλλά δοκίμαζε πάνω μου διάφορες νέες μεθόδους, άγνωστες μέχρι τότε για μένα. Όταν είχα ελεύθερες ώρες είχε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα, μου είχε δώσει και κλειδιά και πήγαινα εκεί και τον περίμενα. Από την πρώτη κιόλας μέρα απαίτησε να τον περιμένω μέσα στην κρεβατοκάμαρα γυμνή. Ερχόταν, καθόταν στο χολ και μου φώναζε:

-    «Σουζάνα, όταν είσαι έτοιμη να σε γαμήσω πες το μου».

Εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα να του φέρω αντίσταση και όπως ήταν φυσικό μετά από λίγο του φώναζα:

-    «Θείε, είμαι έτοιμη».

Ερχότανε κοντά μου, μου έδινε την ψωλάρα του στόμα και μου γαμούσε το στόμα για αρκετή ώρα. Άλλες φορές έχυνε στο στόμα μου άλλες φορές κάναμε αλλαγές. Μου γαμούσε και το μουνί μου με όλα τα σχετικά παιχνίδια (γλειφομούνι, δαχτύλιασμα κ.λ.π). Αυτό κράτησε καμιά βδομάδα. Μετά άρχισαν τα μαρτύρια. Με έδενε, μου έβαζε διάφορα αντικείμενα στις τρύπες μου και το κυριότερο άρχισε να με γαμάει ακάποτα. Σκέτη απόλαυση. Δεν ξέρετε πως ένιωθα όταν το καυλί του έσκαβε τα σωθικά μου. Καύλωνα απίστευτα και του ζητούσα να σπρώχνει πιο δυνατά μέσα μου. Δεν ξέρω αλλά όταν με έδενε, αν και ένιωθα τελείως πουτάνα, μου άρεσε. Ήμουν ευτυχισμένη που με γαμούσε ο καλύτερος γαμιάς της γειτονιάς. Εξυπακούεται ότι άρχισα να κάνω αντισύλληψη μην κι έχουμε άλλα.

Περνούσε ο καιρός και είχα γίνει πλέον κάτι σαν να ήμουνα η γυναίκα του. Τον είχα πια συνηθίσει παρά το ότι πολλές φορές μου μιλούσε και άσχημα αλλά και τρυφερά. Άλλες φορές μου φερόταν σαν θείος μου κι άλλοτε σαν γαμιάς μου. Πάντα όμως όταν με ακουμπούσε ανατρίχιαζα κι αυτό τον ερέθιζε αφάνταστα. Φυσικά αυτή που ερεθιζόταν περισσότερο ήμουνα εγώ. Τα αδιανόητο έγινε μια καλοκαιρινή μέρα που είχα πάει στην γκαρσονιέρα αν και δεν με είχε πάρει τηλέφωνο να συναντηθούμε. Λίγο πριν φτάσω βλέπω κάπου εκεί κοντά τον γιο του θείου μου, δηλαδή τον ξάδερφό μου. Μου λέει:

-    «Τι θες ρε μωρό από δω;» και τα τοιαύτα.

Μιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο και με ρώτησε αν έχω κάποιον φίλο και πάω να τον συναντήσω. Του απάντησα αρνητικά, και μου λέει:

-    «Μαναράκι μου, εγώ πότε έχω σειρά;»

Θύμωσα πάρα πολύ με τον ξάδερφο και του είπα να μην με ξαναενοχλήσει.

-    «Σουζάνα, ξέρω με ποιόν τραβιέσαι, αλλά εγώ σε γουστάρω και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να σε αποκτήσω» μου λέει.

Τη συνέχεια όμως πως με κατέκτησε ο ξάδερφός μου και μετά τι έγινε μαζί με τον φίλο του θα σας το πω την επόμενη φορά. Καλό βράδυ.

(Copyright protected OW ref: 52837)