Η μαμά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
Υπόθεση: Η μαμά του Δημήτρη θα κάνει κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία ανάμεσα σε μάνα και γιο.. θα αποφασίσει να μυήσει τον γιο της στον έρωτα χωρίς κανένα ταμπού…

Η ιστορία:

Χαίρεται. Το όνομα μου είναι Δημήτρης και είμαι δεκαοκτώ χρονών. Η ιστορία μου έχει σχέση με την μαμά μου, όπως λογικά θα καταλάβατε και από τον τίτλο. Ήταν η πρώτη μου ολοκληρωμένη ερωτική πράξη και ως γνωστόν θα την θυμάμαι πάντα. Ήταν εποχή των Πανελλήνιων εξετάσεων και η κούραση και το άγχος ήταν το 100% της καθημερινότητας μου. Διάβαζα πολύ, σκοπός μου να πετύχω, όλα τα υπόλοιπα για μένα δεν είχαν σημασία.

Σύντροφος στην προσπάθεια μου αυτή ήταν η μαμά μου που με την απεριόριστη κατανόηση της και τις μαγειρικές της ικανότητες, μου έδιναν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω. Πού να ήξερα ότι αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στο τι θα επακολουθούσε… Τελείωσαν λοιπόν οι εξετάσεις κι ήμουν αισιόδοξος ότι τα πήγα αρκετά καλά. Περίμενα λοιπόν να δικαιωθώ και με τα αποτελέσματα. Ήρθε λοιπόν και εκείνη η μέρα. Δικαιώθηκα όπως το περίμενα. Το τι έγινε στο σπίτι να μην το πούμε.

-    «Αυτό πρέπει να το γιορτάσουμε. Ανοίγω κρασάκι» λέει η μαμά.

-    «Εγώ θα πάω για γλυκά», πετάγεται η μικρή αδερφή μου.

-    «Άντε συγχαρητήρια. Μας έβγαλες ασπροπρόσωπους», είπε ο μπαμπάς και μονορούφι το κρασί.

-    «Θα καλέσω τους συγγενείς. Θα τους κάνουμε το τραπέζι σήμερα», λέει η μαμά.

Έτσι λοιπόν γιορτάσαμε την επιτυχία μου η οικογένεια μου και οι συγγενείς. Αργά το βράδυ φεύγοντας και οι τελευταίοι, με ρώτησε η μαμά αν θα βγω έξω για ποτό. Της αρνήθηκα γιατί ήταν ήδη αργά, και δεν θα ήταν και κάποιος έξω να έχω παρέα.

-    ««Θα πας να ξαπλώσεις;

-    «Όχι, δεν νομίζω. Θα χαζέψω εδώ στην τηλεόραση».

-    «Δεν έρχεσαι να μου κάνεις παρέα στην κουζίνα, καθώς θα μαζεύω;»

-    «Ναι, γιατί όχι; Θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω».

-    «Έλα λοιπόν».

Έτσι λοιπόν πέρασε ένα διωράκι, χωρίς σχεδόν να το καταλάβουμε. Όταν λοιπόν τελειώσαμε μου λέει:

-    «Τώρα ήρθε η ώρα η δική μας. Θα ανοίξουμε ένα κρασάκι και θα τα πούμε. Έλα στο καθιστικό μαζί μου».

Την ακολούθησα και κουβέντα στην κουβέντα της τα είπα όλα. Για τις παρέες που δεν είχα, για την κοπέλα μου που πριν τις εξετάσεις με χώρισε και ότι ήμουν ακόμη κολλημένος μαζί της. Με άκουγε με κατανόηση και μου έδινε λιτότατες συμβουλές. Τι να πω.. είδα έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα της μητέρας μου που δεν ήξερα.

-    «Λοιπόν, άκουσε με τώρα. Αύριο το βράδυ, τι θα έλεγες να βγούμε έξω οι δυο μας, να πάμε για φαγητό και μετά για ποτάκι; Τι λες;»

-    «Γιατί όχι; Θα το ήθελα πολύ».

-    «Εντάξει λοιπόν, κανονίστηκε για αύριο βράδυ. Πάμε για ύπνο τώρα γιατί σε θέλω ξεκούραστο αύριο».

Την επομένη σηκώθηκα αργά. Δεν ήταν κανένας σπίτι. Στο τραπεζάκι πάνω ένα χαρτάκι που έγραφε ότι φαγητό έχει στην κουζίνα και ότι η ίδια πάει στο κομμωτήριο γιατί μου έχει μια έκπληξη το βράδυ. Τι να κάνω κι εγώ, πήγα μια βόλτα και μετά πάλι στο δωμάτιο μου για ύπνο. Ξύπνησα αργά το απόγευμα. Τεντώθηκα νωχελικά στο κρεβάτι μου, κοίταξα τι ώρα ήταν.. επτά. «Εντάξει, έχω χρόνο» σκέφτηκα. Σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο και έπεσα πάνω στην μητέρα μου που εκείνη την ώρα έβγαινε.

-    «Ξύπνησες τεμπελάκο; Πάω να ετοιμαστώ. Κάνε μπάνιο και ντύσου. Θα είμαι έτοιμη κι εγώ σε λίγο».

-    «Τι να φορέσω βρε μαμά;»

-    «Τα έχω έτοιμα στην καρέκλα στο γραφείο σου».

Σε μισή ωρίτσα ήμουν έτοιμος και περίμενα στο καθιστικό να έρθει. Δεν άργησε. Μόλις την είδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

-    «Είσαι πανέμορφη!», της λέω.

-    «Σε ευχαριστώ μωρό μου. Κι εσύ είσαι ένας κούκλος».

-    «Τι λες, πάμε;»

-    «Ναι, φύγαμε. Ο μπαμπάς ξέρει;  Τι θα πούμε;»

-    «Ξέρει ότι θα βγούμε. Τα υπόλοιπα θα του τα πούμε μόλις γυρίσουμε, αν θέλουμε και αν πρέπει φυσικά», και μου χαμογελάει.

Χαμογέλασα κι εγώ και την ακολούθησα στο αυτοκίνητο. Δεν θα σας κρύψω πως ένιωσα ένα περίεργο μούδιασμα σε όλο μου το κορμί. Δεν είχα ξαναδεί την μητέρα μου έτσι ποτέ. Έτσι όπως ένιωσα στο σπίτι, ακριβώς το ίδιο ένιωσα και μέσα στο αυτοκίνητο. Το φόρεμα της μητέρας μου είχε σηκωθεί καθώς οδηγούσε και άφηνε ακάλυπτο μέρος των ποδιών της που έδειχνε υπερβολικά σέξι. Κοιτούσα αρκετές φορές και μπορώ να σας πω ότι μου άρεσε πολύ.

-    «Κοιτάς τα πόδια μου;»

Η φωνή της σαν καμπάνα ήχησε στο κεφάλι μου. Έχασα την φωνή μου και δεν ήξερα τι να πω, μόνο ααα και εεε.. εγώ… κατάφερνα να ψελλίζω. Το γέλιο της τότε ήταν που έδωσε το χαριστικό χτύπημα. Γελούσε δυνατά και με έκανε να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Κοιτούσα έξω, άνοιξα το παράθυρο γιατί ζεσταινόμουν κι ας είχαμε τον κλιματισμό ανοιχτό, κοιτούσα το κινητό μου.. το μόνο που κατάφερνα, ήταν να την κάνω να γελάει περισσότερο. Όταν ηρέμησε κάπως, με ρώτησε αν θα ήθελα να πάμε στον διπλανό Δήμο για διασκέδαση και να μην μείνουμε στον δικό μας. Η απάντηση μου ήταν άλλωστε θετική, θέλοντας έτσι να διώξω λίγη ντροπή από πάνω μου.

-    «Να ‘μαστέ λοιπόν φτάσαμε. Εδώ στο Δημοτικό πάρκινγκ θα είναι ασφαλές».

-    «Πού σκέφτεσαι να πάμε;», την ρωτάω.

-    «Θέλω απόψε να είναι σαν ραντεβού οι δυο μας. Δεν θέλω φαγητό και ρομάντζα, έχω τον πατέρα σου γι’ αυτό. Την κοπέλα σου πού θα την πήγαινες;»

-    «Εεε… να… σε κανένα μπαράκι για ποτό, πού αλλού; Και μετά για κανένα βρώμικο».

-    «Ξεχνάμε το βρώμικο. Στο μπαράκι είμαι μέσα», μου λέει και ξεκινάμε.

Σε όλο το δρόμο μου είχε πιασμένο το χέρι και τα δάχτυλα πλεγμένα μεταξύ τους. Μοιάζαμε πιο πολύ για ζευγάρι παρά για μαμά με γιο. Αν και είχα έρθει πολλές φορές σε αυτό τον Δήμο, το μπαράκι που πήγαμε δεν το ήξερα. Η μητέρα μου όμως φαίνεται να το γνώριζε και αρκετά καλά θα έλεγα. Καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε όπου η μαμά έκανε πάλι την έκπληξη της με δυνατό ποτό για αρχή. Συζητούσαμε διάφορα θέματα και ένιωθα ότι ήμουν με κάποια άλλη εκτός της μητέρας μου εκεί μέσα. Έτσι λοιπόν περνούσαν οι ώρες και είχαμε πιει αρκετά ποτά και σφηνάκια, όπου σε κάποια στιγμή αποφασίσαμε να φύγουμε.

-    «Αν απόψε ήσουν με την κοπέλα σου πού θα την πήγαινες τώρα;» μου λέει μόλις βγήκαμε από το μπαράκι και περπατούσαμε.

-    «Εξαρτάται, πως θα ήταν η περίσταση…» της λέω.

-    «Δηλαδή;»

-    «Πως να στο πω… αν ήθελε να πάμε κάπου αλλού για ποτό, αν ήθελε να μείνουμε μόνοι μας, καταλαβαίνεις τώρα…»

-    «Και αν ήθελες εσύ να μείνετε πιο μόνοι σας, πώς θα της το ζητούσες;»

-    «Εεε, τότε θα την ρωτούσα».

-    «Ενδιαφέρον μου ακούγεται. Αφού λοιπόν για απόψε είμαι εγώ το ραντεβού σου, θα με ρωτήσεις;» και έρχεται και στέκεται μπροστά μου.

Έμεινα όπως ήμουν. Το μούδιασμα που είχα στο αυτοκίνητο ήρθε σαν κόμπος τώρα να καθίσει στο στομάχι μου. Δεν ήξερα τι να πω.. τα χέρια μου έτρεμαν. Την κοιτούσα στα μάτια και δεν έβλεπα την μητέρα μου αλλά μια όμορφη γυναίκα που με τον δικό της μοναδικό τρόπο με καλούσε ερωτικά.

-    «Τι έγινε; Περιμένω…» μου λέει και έχει πάλι αυτό το όμορφο χαμόγελο.

-    «Να.. θα ήθελα, αν φυσικά θέλεις κι εσύ, να πάμε κάπου πιο ήρεμα, να μείνουμε οι δυο μας».

-    «Ναι, θα το ήθελα πολύ!», μου απαντά και πέφτει πάνω μου και μου δίνει ένα φιλί στο λαιμό.

-    «Πού θα ήθελες να πάμε; Μπορούμε να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο αλλά και σε ξενοδοχείο…»

-    «Σε ξενοδοχείο θα ήταν ιδανικά αλλά δεν έχουμε και τον απαιτούμενο χρόνο, μόνο κανένα διωράκι, οπότε γρήγορα για να προλάβουμε όσο πιο πολλά μπορούμε. Πες μου, το έχεις ξανακάνει;» και είχε πέσει τελείως στην αγκαλιά μου.

-    «Δεν έχω ολοκληρώσει ποτέ. Μόνο καμιά πίπα, τίποτα άλλο».

-    «Πάμε λοιπόν, μην αργούμε», και μου πιάνει το χέρι και το περνάει στην μέση της.

Φτάσαμε λοιπόν στο αυτοκίνητο, και βλέπω την μητέρα μου να κοιτάει με προσοχή γύρω της. Ξεκλειδώνει, μου λέει να μπω μέσα και μπαίνει κι αυτή. Ξεκινάμε και σε λίγο είμαστε έξω από ένα ξενοδοχείο στην εθνική. Μπαίνουμε μέσα και μου λέει να περιμένω. Πηγαίνει στην ρεσεψιόν και μετά από λίγο γυρίζει με την κάρτα/κλειδί στο χέρι. Ανεβαίνουμε πάνω και επιτέλους μόνοι μας. Έτρεμα. Προσπαθούσα να ηρεμήσω αλλά τίποτα.

-    «Εδώ είμαστε πιο ασφαλείς από οπουδήποτε αλλού. Λοιπόν, τι θες να κάνουμε; Ή μάλλον τι θα μου κάνεις; Από ότι βλέπω δεν ξέρεις πολλά και αν κρίνω που τρέμεις κιόλας, θα σου μείνει αξέχαστη η βραδιά».

-    «Μα όχι, μπορώ…», της λέω.

-    «Δεν αμφιβάλλω. Απλά θα το κάνουμε κάπως αλλιώς. Κατέβασε το παντελόνι σου και κάθισε στο κρεβάτι».

Το έκανα. Σήκωσε το φόρεμα της λίγο και γονάτισε μπρος μου. Κατέβασε το μποξεράκι μου και ο πούτσος μου ελευθερώθηκε, επιτέλους. Τον χάιδεψε με το ένα της χέρι απαλά...

-    «Προικισμένος βλέπω όπως ο μπαμπάς σου! Τι θα κάνει το μωρό μου απόψε; Θα χύσει την μανούλα;»

-    «Ναι», της απαντώ.

-    «Θα μου πεις πού θέλεις;»

-    «Στο στόμα σου», της λέω.

-    «Θες να σου πάρει πίπα η μαμά;»

-    «Ναι, πολύ!», και απλώνω τα χέρια μου να της χαϊδέψω το στήθος.

Σηκώθηκε λίγο πάνω και με φίλησε στην άκρη των χειλιών μου. Συνέχισε στο λαιμό μου, ενώ τα χέρια της ξεκούμπωναν το πουκάμισο μου. Συνέχισε να με φιλάει στο στέρνο και όλο και πιο κάτω σιγά - σιγά, με κάθε κουμπί που άνοιγε. Με βοήθησε να το βγάλω και τράβηξε τελείως από τα πόδια μου το παντελόνι με το μποξεράκι μου. Ήταν τόσο όμορφη και με αυτό το φόρεμα με τρέλαινε.

-    «Λοιπόν, εδώ είμαστε!», μου λέει και άρχισε να παίζει με το χέρι της το καυλί μου.

Έσκυψε και του έδινε φιλιά πότε στο κεφάλι και πότε κατά μήκος. Με το άλλο χέρι της μου πίεζε πότε ελαφρά πότε πιο δυνατά τα αρχίδια, ώσπου έκανε το μεγάλο βήμα.. τον έβαλε όλο στο στόμα της. Πήρε τα χέρια της και με κρατούσε από την μέση. Έδινε με το κεφάλι της το ρυθμό που ήθελε. Σήκωνε πότε - πότε την ματιά της και με κοιτούσε μες στα μάτια. Τότε τον έβγαζε από το στόμα της και μου χαμογελούσε ή με ρωτούσε αν μου αρέσει έτσι όπως με γλείφει.

-    «Θες να πάρεις εσύ τον ρυθμό;» μου λέει.

-    «Ναι, θέλω».

-    «Ωραία! Σήκω όρθιος», και κάθεται κι αυτή λίγο καλύτερα. «Θα ανοίξω το στόμα μου και θα τον βάλεις μέσα. Με τα χέρια σου θα μου πιάσεις το κεφάλι μου από πίσω και θα δώσεις το ρυθμό που θες. Μη φοβάσαι, δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Έλα…» και ανοίγει το στόμα της.

Πλησίασα και έβαλα το πουτσοκέφαλο στην άκρη των χειλιών της. Η γλώσσα της περνούσε κυκλικά γύρω του. Την έπιασα από τα μαλλιά και πίεσα τον πούτσο μου μέσα της. Μόνο μέχρι την μέση όμως. Τον έβγαλα και προσπάθησα ξανά βλέποντας ότι τον πήρε όλο με την μια. Αύξησα τον ρυθμό μου και τώρα πλέον της γαμούσα το στόμα κανονικά. Ήταν ζήτημα χρόνου να χύσω και θα έχυνα το στόμα της μητέρας μου. Η καύλα που ένιωθα δεν περιγράφεται.

-    «Μαμά, θα χύσω…» της λέω.

Μου κάνει νόημα με το χέρι της δείχνοντας μου το στόμα της. Αυτό ήταν.. δεν κρατήθηκα άλλο.. άρχισα να χύνω. Η μητέρα έκλεισε το στόμα της εγκλωβίζοντας μόνο το κεφάλι του καυλιού μου μέσα. Ρουφούσε και κατάπινε τα χύσια μου ασταμάτητα μέχρι που πήρε και την τελευταία σταγόνα. Τότε σηκώθηκε πάνω και μου χαμογέλασε.

-    «Πάω να ξεπλυθώ. Αν θες ξάπλωσε, έρχομαι σε λίγα λεπτά».

-    «Εντάξει».

Δεν άργησε καθόλου. Στάθηκε όρθια στο κάτω μέρος του κρεβατιού και με μια κίνηση άφησε το φόρεμα να πέσει στα πόδια της.

-    «Αυτό δεν το χρειαζόμαστε πλέον. Ούτε αυτό, ούτε κι αυτό» και βγάζει γρήγορα σουτιέν και κιλοτάκι. «Πώς σου φαίνομαι; Σου αρέσω; Αξίζω ένα καλό πήδημα;»

-    «Και όχι μόνο!», της απαντώ.

-    «Μμμμ… τι σκέφτεσαι πονηρούλη; Τι θέλει ο φίλος σου;» δείχνοντας τον πούτσο μου με το δάχτυλο της έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου.

Γύρισα προς την πλευρά της και έσκυψα να την φιλήσω. Το περίμενε και ανταποκρίθηκε φιλώντας με παθιασμένα. Οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν σε ένα υγρό αισθησιακό παιχνίδι. Πέρασα το χέρι μου στο εσωτερικό του ποδιού της, χαϊδεύοντας την απαλά. Άπλωσε τα χέρια της και με αγκάλιασε, συνεχίζοντας να με φιλάει παθιασμένα. Με πίεσε προς τα κάτω. Φιλούσα και χάιδευα το στήθος της. Ήταν τέλειο! Το ένα μου χέρι χάιδευε το μουνί της ενώ το άλλο το στήθος της. Την φιλούσα, την ήθελα όλη και ήταν όλη δική μου, αφήνοντας με να την κάνω ότι θέλω. Καθώς την φιλούσα στο στήθος μου σιγοψιθύριζε:

-    «Έλα, σε θέλω μέσα μου. Γάμησε με δυνατά. Μην με λυπηθείς, γάμα με. Γίνομαι η πουτάνα σου απόψε. Ξέσκισε με μωρό μου!»

Στηρίχτηκα στους αγκώνες μου, πέρασε γρήγορα από κάτω μου και άνοιξε τα πόδια της. Με το ένα της χέρι στην μέση μου και το άλλο στο καυλί μου με οδηγούσε σε μια βολική θέση. Πίεσε με το χέρι της την λεκάνη μου κάτω και το κεφάλι του καυλιού μου άγγιξε τα μουνόχειλα της. Έκανε μια μικρή κίνηση με το κεφάλι της προς τα πίσω. Ένιωσα ένα σπασμό στο κορμί της. Με κοιτούσε στα μάτια τώρα...

-    «Βάλ’ τον μου. Έλα, δεν αντέχω άλλο. Σε θέλω μέσα μου».

Δεν μιλούσα.. πίεσα με δύναμη, τραβήχτηκα γρήγορα και ξαναμπήκα μέσα της. Επαναλάμβανα την κίνηση γρήγορα και πολλές φορές δυνατά. Γαμούσα για πρώτη μου φορά και η γυναίκα που της τον έχωνα ήταν η ίδια μου η μητέρα. Τα χέρια της με χάιδευαν στην πλάτη. Την κοιτούσα συνεχώς, δεν ήθελα να χάσω καμιά έκφραση του προσώπου της και γι’ αυτό πότε αύξανα τον ρυθμό που την γαμούσα και πότε τον ελάττωνα. Μάθαινα και προσπαθούσα να δω τι την ευχαριστεί. Σε μια στιγμή μου σηκώνει το πάνω μέρος του κορμιού της και μου δίνει ένα γρήγορο φιλί στο στόμα.

-    «Θέλω να χύσω. Θα σου στηθώ και θέλω να με γαμήσεις πολύ δυνατά. Αν σου έρθει να χύσεις κι εσύ, χύσε όπου θέλεις, όχι όμως μέσα μου. Εντάξει μωρό μου;»

-    «Ναι. Εντάξει», απάντησα τρέμοντας από την ένταση και από αυτά που άκουγα.

Στεκόμουν στα γόνατα επάνω στο κρεβάτι. Παίρνει ένα από τα μαξιλάρια και γυρίζει μπρούμυτα. Το βάζει κάτω από την κοιλιά της με αποτέλεσμα η μέση της να σηκωθεί ψηλά και να έχω μια υπέροχη θέα της κωλάρας της. Την πλησίασα και ακούμπησα το κεφάλι του καυλιού μου στα μουνόχειλα της. Έβαλα τα χέρια μου στην μέση της και προσπάθησα να σπρώξω. Το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω την ισορροπία μου και να πέσω πάνω της. Γέλασε δυνατά και πήρε πάλι τη θέση της.

-    «Έλα να σου δείξω πως θέλει η μαμά σου να την γαμήσεις. Στήριξε τον αγκώνα σου εδώ και γείρε πάνω μου. Έτσι μπορείς να πιάνεις το στήθος μου. Το άλλο χεράκι εδώ, όπου αν θέλεις μπορείς να μου δώσεις τα δάχτυλα σου να σου τα γλείψω, αφού πρώτα τα έχεις βάλει εδώ», και τα ακούμπησε πάνω στην κλειτορίδα της.

Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα. Την χάιδευα απαλά. Έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε μέσα της. Ξεκίνησα να την γαμάω και αύξανα όλο και πιο πολύ την ένταση. Την γαμούσα δυνατά. Φώναζε πόσο της αρέσει έτσι και ότι θα χύσει. Σε μια στιγμή έμεινε ακίνητη τελείως. Ένιωθα τα υγρά της καθώς έχυνε. Είχε κλείσει τα μάτια, η ανάσα της ήταν βαριά, είχα ελαττώσει την ένταση που την κάρφωνα αλλά δεν είχα σταματήσει. Η εικόνα της αυτή γυμνή με το καυλί μου να μπαινοβγαίνει μέσα της με έκαναν να θέλω να χύσω. Βγήκα από μέσα της και πλησίασα στο πρόσωπο της και έριξα επάνω το καυτό μου σπέρμα. Άνοιξε τα μάτια της, με κοίταξε, σηκώθηκε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε να τον ρουφάει μέχρι που τον στέγνωσε τελείως. Ξάπλωσα δίπλα της. Με ρώτησε αν μου άρεσε. Της απάντησα ναι. Με φίλησε και μου λέει να πάμε να ξεπλυθούμε γιατί πρέπει να φύγουμε. Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να το κανονίσουμε πιο καλά και με πιο πολύ χρόνο...

(Copyright protected OW ref: 52152)