Η ανιψιά της γυναίκας μου

Δημοσιεύθηκε από Harris_total
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Μια τρυφερή και παρθένα ανιψούλα δεν θα ξεφύγει από τον καυλωμένο θείο που κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο για να την αποπλανήσει…

Η ιστορία:

Η ιστορία που αφηγούμαι συνέβη πολύ πρόσφατα και είναι πραγματική (με αλλαγμένα ονόματα για ευνόητους λόγους).

Με λένε Χάρη και είμαι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια. Είμαι 32 χρονών και με την γυναίκα μου έχουμε καλές σεξουαλικές σχέσεις, δεδομένου ότι είμαστε συνολικά εννέα χρόνια μαζί. Η γυναίκα μου είναι αρκετά δεμένη με το σόι της και διατηρούν συχνές επαφές. Περίπου δύο φορές το μήνα μαζεύονται στο σπίτι της πεθεράς μου οι θείες της γυναίκας μου και τα ξαδέρφια της και τρώμε όλοι μαζί. Η ξαδέρφη της η Μαρία είναι δεκαεννιά ετών, αδύνατη, με όμορφο γλυκό προσωπάκι που θυμίζει περισσότερο δεκαπεντάχρονο άβγαλτο κοριτσάκι. Το σώμα της δεν έχει σπουδαίες καμπύλες, αφού το βυζάκι της είναι στητό αλλά στο μέγεθος πορτοκαλιού. Γενικότερα είναι πολύ συνεσταλμένο κορίτσι, άριστη μαθήτρια και πολύ ντροπαλή. Από μικρή την θυμάμαι πάντοτε ολιγομίλητη χαμηλοβλεπούσα και μέχρι και τώρα δεν έχει αλλάξει αυτό.

Από τις διάφορες συζητήσεις των θειάδων και της γυναίκας μου ήξερα ότι είναι παρθένα και ότι ακόμη δεν έχει κάνει καμία σχέση με αγόρια. Δεν είναι τόσο κοινωνικοποιημένη, έχει λίγες φίλες και σπανίως βγαίνει το βράδυ να διασκεδάσει, ενώ όταν το κάνει (τον τελευταίο χρόνο άρχισε), πάντα με την ανησυχία της μητέρας της που νομίζει ότι είναι 13 χρονών και της συμπεριφέρεται ανάλογα. Στις τελευταίες συγκεντρώσεις είχα αρχίσει να παρατηρώ ότι ντύνεται πιο θηλυκά, φορούσε μακιγιάζ και φαινότανε περισσότερο γυναίκα. Επίσης την έπιασα να με καρφώνει σε ανύποπτες φάσεις και μόλις την κοίταγα τραβούσε γρήγορα το βλέμμα της. Μερικές φορές κοιτούσε τον κώλο μου όταν γυρνούσα κι αυτό το παρατήρησε η γυναίκα μου, που μου το είπε χαριτολογώντας μια ημέρα. Τότε κατάλαβα πως ψαχνότανε να γαμηθεί, όμως ήταν δύσκολη και από ότι άκουγα δεξιά αριστερά, όσες προσπάθειες είχαν γίνει να γνωριστεί καλύτερα με αγόρια, δεν ευδοκίμησαν γιατί είχε τη λόξα της ανωτερότητας. Δηλαδή θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο, από τον περισσότερο κόσμο γύρω της, επειδή είναι μορφωμένη και πέρασε στη Νομική Αθηνών με ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία. Την είχε δει σοφιστικέ και γενικά πίστευε ότι ήταν το μυαλό της οικογενείας, ενώ αυτήν της την αντίληψη την καλλιεργούσαν και οι γονείς της.

Από τότε λοιπόν που παρατήρησα το κάρφωμα, άρχισα να την σκέφτομαι και καύλωνα στην ιδέα, να σκίσω το μουνάκι ενός κομπλεξικού και άβγαλτου παρθένου μικρού κοριτσιού όπως αυτή. Έπρεπε να την κάνω το πουτανάκι μου και να της δώσω να καταλάβει ότι η μόρφωση δεν κάνει τους ανθρώπους. Άρχισα να παίζω μαζί της πολύ διακριτικά και χωρίς να είμαι ξεκάθαρος. Είχα βάλει στόχο να την καυλώσω και γι’ αυτό την ακουμπούσα κατά λάθος με κάθε ευκαιρία, της έστρεφα την προσοχή στο καυλί μου με διάφορους τρόπους κ.α. Τον τελευταίο καιρό δεν έχανε οικογενειακή συγκέντρωση και ερχόταν και πολύ συχνότερα στην πεθερά μου, ιδίως όταν ήμασταν κι εμείς εκεί. Το παιχνίδι μας είχε γίνει έντονο και έψαχνα να βρω την ευκαιρία να την απομονώσω, πράγμα πολύ δύσκολο με το σόι της γυναίκας μου τριγύρω.

Κάποια στιγμή συζητούσαμε για μια εργασία της σχολής της, για την οποία είχα υλικό, διότι είχα γράψει ένα παρόμοιο θέμα κι εγώ στην δική μου σχολή παλιότερα. Τότε της έδωσα το τηλέφωνο μου διακριτικά χωρίς να με δουν οι άλλοι και της είπα να με πάρει να την συζητήσουμε όποτε θέλει και ακόμη και να πάμε και για καφέ, κλείνοντάς της το μάτι. Ήμουν σίγουρος πλέον ότι ήταν θέμα χρόνου. Ύστερα από πέντε ημέρες περίπου με πήρε ένα πρωί τηλέφωνο που ήμουν στη δουλειά και συμφωνήσαμε να συναντηθούμε έξω για καφέ, χωρίς να το πούμε σε κανέναν. Συναντηθήκαμε σε ένα καφέ στην Πετρούπολη και μου ήρθε βαμμένη, σενιαρισμένη με λιτό ντύσιμο βέβαια όπως συνήθιζε, δηλαδή ένα κολάν με φούστα από πάνω και ένα μπλουζάκι με ανοιχτό ντεκολτέ που τόνιζε τα μικρά στητά βυζάκια της. Όσο πίναμε καφέ με ακουμπούσε στο πόδι και χαμογελούσε.

Αφού μιλήσαμε για σχέσεις μου είπε ότι προτιμά μεγαλύτερους σε ηλικία από αυτήν και ότι τα αγόρια της ηλικίας της είναι ανώριμοι. Μόλις άκουσα την κλασική ατάκα της πρότεινα να πάμε κάπου πιο ήσυχα για να μελετήσουμε την εργασία. Αυτή δέχτηκε αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε στο μυαλό της ξενοδοχείο στην παραλιακή με θέα τη θάλασσα. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβγαλε δήθεν τα χαρτιά της και τότε της είπα να έρθει δίπλα μου. Ήταν υποτακτική και μου άρεσε αυτό, έκανε ότι της έλεγα και με αντιμετώπιζε με σεβασμό. Σκέφτηκα ότι ήθελε απεγνωσμένα το καυλί μου. Την έπιασα από τη μεσούλα και την έβαλα να κάτσει στα πόδια μου. Της χάιδευα τα πόδια απαλά και αυτή κοκκίνισε. Δεν πρέπει σιγοψιθύρισε, όμως η καύλα της φαινόταν στο πρόσωπό της.

-    «Τι είναι κοριτσάκι μου; Δεν σου αρέσει που είμαστε εδώ οι δυο μας;»

-    «Όχι, δεν λέω αυτό. Απλά.. ξέρεις…»

Τότε άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι απαλά, ενώ ταυτόχρονα τη φιλούσα στο λαιμό και στο αφτί της ψιθύριζα:

-    «Το ξέρω ότι με θες μωράκι μου. Κι εγώ σε θέλω τρελά!»

Το μουνάκι της είχε μουσκέψει και τα ζουμιά τρέχανε στα χέρια μου. Της έβγαλα το μπλουζάκι και άρχισα να φιλάω τα βυζάκια της που είχαν ήδη σκληρύνει. Αφού έπαιξα κάμποση ώρα με τα βυζάκια και το μουνάκι της, την σήκωσα όρθια και της κατέβασα το κολάν από πίσω μέχρι τα γόνατα.

-    «Έτσι κάτσε καυλίτσα μου. Με καυλώνει το κωλαράκι σου».

Δεν περίμενε μάλλον τέτοια απότομη κίνηση όμως έτρεμε από την καύλα και κάρφωσε τα χέρια της τον τοίχο προτάσσοντας μου το μικρό πεταχτό της κωλαράκι. Το κολάν ήταν μέχρι τα γόνατα, το κιλοτάκι της μούσκεμα και είχε τα πόδια της μισολυγισμένα προς τα μέσα.

-    «Κάνε με ότι θες. Καιρό περίμενα αυτή τη στιγμή…»

-    «Θέλω να μου πεις πόσες φορές έχεις τρίψει το μουνάκι σου καυλίτσα μου για πάρτη μου…»

-    «Κάθε βράδυ καυλιάρη μου».

-    «Σκάσε πουτανάκι. Αφέντη θα με λες. Συνεννοηθήκαμε;»

Αυτή για λίγο κόλλησε και δεν ήξερε αν σοβαρολογούσα, καθότι άβγαλτο το κοριτσάκι. Τότε της τράβηξα μια σφαλιάρα δυνατή στο κωλαράκι και της είπα:

-    «Θα σου κάνω το κωλαράκι μπλε από το ξύλο πουτανάκι γιατί αυτό σου αξίζει. Κατάλαβες; Θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο, όμως είσαι κι εσύ υπόδουλη της καύλας σου!»

Η έκπληξη φαινόταν στο πρόσωπο της, όμως η καύλα ήταν δυνατότερη. Τότε της έσκισα το κιλοτάκι με μανία και άρχισα να παίζω με το μουνάκι της. Της το έγλειφα με μανία κι αυτή αναστέναζε. Έβαλα σιγά - σιγά ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της που έμοιαζε τόσο μικρή που φοβήθηκα ότι θα ουρλιάξει. Μόλις ξεπέρασε τον πόνο άρχισε να κουνάει δυνατά μπρος πίσω τον κώλο της, ενώ εγώ είχα τώρα δύο δάχτυλα στο κωλαράκι της και τον αντίχειρά στο μουσκεμένο μουνάκι της. Η καύλα μου τώρα ήταν αφόρητη και το καυλί μου είχε πάρει πλέον τεράστιες διαστάσεις.

-    «Σου αρέσει τώρα πουτανίτσα, έ;»

-    «Ναι! Μη σταματάς. Ξέσκισέ το τελείως!»

-    «Όχι τόσο εύκολα καριολάκι. Γονάτισε μπροστά μου!»

Την γύρισα μπροστά και αφού γονάτισε της πέταξα στη μούρη τον πούτσο μου.

-    «Τον βλέπεις; Θα τον πάρεις όλο στο στόμα μαζί με τα αρχίδια μέχρι να πνιγείς σκύλα!»

Έγνεψε καταφατικά και άρχισε να το ρουφάει λαίμαργα. Για παρθένα καλή ήταν όμως έκανε κάποια λαθάκια και με πονούσε μερικές φορές. Τότε της έσπρωξα το κεφάλι και έχωσα το καυλί μου μέχρι το λάρυγγα ενώ την κρατούσα εκεί σφηνωμένη. Όταν έσκαγε την άφηνα. Η καύλα μου ήταν μεγάλη και δεν μπόρεσα να κρατηθώ, πλημμυρίζοντας το στόμα της με καυτά χύσια το οποία έτρεχαν από τα χείλη της.

-    «Μην σου φύγει τίποτα! Ρούφα το όλο και γυάλισέ μου το καυλί καλά τσουλάκι!»

Αφού τα κατάπιε μου είπε!

-    «Μάλιστα Αφέντη».

Άρχισε να γυαλίζει τον πούτσο μου. Είχε αρχίσει να μπαίνει στο νόημα. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι με μανία, γαμώντας το ταυτόχρονα με τα δάχτυλά μου. Ήθελα να την κάνω να χύσει για να της μείνει αξέχαστο και να στρώσει χαρακτήρα. Ήρθα από πάνω της και έβαλα τα δυο μεσαία δάχτυλα μέσα της βαθιά ακουμπώντας το πάνω εσωτερικό του μουνιού της καλά και άρχισα να τα πηγαινοφέρνω με δύναμη πάνω - κάτω. Αλάνθαστο κόλπο και πιάνει με όλες τις γυναίκες. Σε πέντε λεπτά άρχισε να χύνει, ενώ είχε σπασμούς σε όλο της το κορμί, είχε κοκκινίσει και έτρεμε από την καύλα.

-    «Αααααχχχχ… χύνω καυλιάρη μου! Αφέντη ψωλαρά μου. Χύνω η πουτάνα! Τι μου έκανες και δεν μπορώ να σταματήσω;»

Τα υγρά της πετάγονταν μακριά κι εγώ της πίεζα το μουνάκι στα πλάγια για να πάνε πιο πέρα ακόμη.

-    «Θέλεις να σταματήσω μήπως μωράκι μου;»

-    «Όχι. Μη! Μην τολμήσεις καριόλη! Συνέχισε να με ξεσκίζεις μέχρι να στραγγίξω η πουτάνα!»

Η καύλα της ήταν τόση που της έφυγαν και κάτουρα, ενώ μόλις το κατάλαβε κοκκίνισε από ντροπή.

-    «Μην ντρέπεσαι μουνίτσα μου, είναι απολύτως φυσιολογικό. Θα σε στραγγίξω, δεν είπαμε;»

Ένιωσε καλύτερα και τότε της άνοιξα τα πόδια τέρμα. Το μουνάκι της είχε ελάχιστες τρίχες και ήταν τέλειο. Και μόνο στην θέα είχα καυλώσει.

-    «Τώρα ήρθε η ώρα να φας πραγματική πούτσα».

-    «Βάλτη μου σε παρακαλώ βαθιά και ξέσκισε με! Μη με λυπάσαι…» μου είπε.

Ταυτόχρονα τράβαγε με δύναμη το μουνόχειλα της και ήταν έτοιμη να ξεσκίσει το μουνάκι της με τα χέρια της. Της τον κάρφωσα με δύναμη και χωρίς πολλά - πολλά άρχισα να την πηδάω με λύσσα. Ήταν τέτοια η καύλα μου που ο θόρυβος ακουγότανε σίγουρα έξω από το δωμάτιο, ενώ ένιωθα ότι λίγο ακόμα και θα μάτωνε το καυλί μου. Λύσσαγε με μανία το πουτανάκι και ξεστόμιζε ότι της ερχότανε.

-    «Γάμα το ρε μαλάκα! Σκίσ’ το στα δύο. Ξέρεις πόσες φορές το έπαιξα με την πάρτη σου; Τώρα είναι δικό σου. Φάτο το γαμημένο! Γάμα το πουτανάκι σου γαμιά μου!»

Η ικανοποίησή μου ήταν μεγάλη αφού για παρθένα τα πήγαινε μια χαρά, γιατί δεν σας κρύβω ότι φοβόμουν ότι θα με ξενέρωνε στην αρχή. Τα αρχίδια μου κοπάναγαν με δύναμη στην κωλοτρυπίδα της και ήμουν έτοιμος να χύσω. Τότε τραβήχτηκα και την γύρισα στα τέσσερα. Παρατήρησα λίγο αίμα στον πούτσο μου, όμως τίποτα σπουδαίο.

-    «Τώρα θέλω να μου στήσεις το κωλαράκι σου όσο πιο πολύ μπορείς για μένα».

Στήθηκε καλά το πουτανάκι ενώ έβαλε το δάχτυλο στο μουνάκι της και με το άλλο χέρι κρατούσε το μαξιλάρι. Της ακούμπησα το κεφαλάκι στην κωλοτρυπίδα και έτριψα για λίγο το καυλί μου.

-    «Σου αρέσει έ; Την επόμενη φορά θα σου σκίσω και το κωλαράκι. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα του».

Τότε της κάρφωσα το καυλί μου στο μουνάκι που έσταζε ήδη και τον δέχθηκε πιο άνετα από πριν. Την σφυροκόπησα αλύπητα ένα πεντάλεπτο τραβώντας της τα μαλλιά.

-    «Πονάς καριολάκι; Δεν σου αρέσει μήπως;»

-    «Όχι, συνέχισε γαμιά μου. Κάνε με ότι θες. Καυλώνω η πουτάνα. Θέλω κι άλλο. Γάμα το μουνάκι μου σαν να μην υπάρχει αύριο…»

Άρχισα να της τραβάω δυνατά σκαμπίλια στο κωλομάγουλο ενώ την έσπρωχνα τόσο δυνατά που ακουμπούσε πλέον στα κάγκελα του κρεβατιού με τη μούρη της.

-    «Πουτανάκι. θα σε χύσω μέσα στο μουνάκι. Δεν αντέχω άλλο. Καριολάκι μου μικρό. Που το παίζεις και χαμηλοβλεπούσα. Όλο τον πούτσο μου καρφώνεις σε είδα τι καύλα έχεις για ψωλή. Παραδέξου το εδώ και τώρα πουτανίτσα μου. Μόνο την πούτσα σκέφτεσαι».

-    «Ναι, είμαι πουτανάκι, το παραδέχομαι. Ξεφτιλισέ με Αφέντη μου. Είμαι μεγάλη καριόλα και όλο την πούτσα σκέφτομαι. Αχχχ. Χύσε το μουνάκι μου. Ζέστανέ το με τα χύσια σου. Πλημμύρισε το!»

Δεν άντεξα άλλο και ξεφόρτωσα τα καυτά μου χύσια μέσα στο μουνάκι της χωρίς να το σκεφτώ και πολύ. Τελειώσαμε και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου αγκαλιάζοντάς με σφιχτά. Χτύπησε το τηλέφωνό της και ήταν η μάνα της. Της είπε ότι είναι για καφέ με μια φίλη της και ότι θα γύριζε σε λίγο. Συμφωνήσαμε να μην καρφωνόμαστε από εδώ και πέρα και να προσέχουμε, ιδίως με τα τηλέφωνα. Από τότε έχουμε πηδηχτεί άλλες πέντε φορές γιατί συναντιόμαστε δύσκολα γενικότερα και φοβάμαι μην καρφωθούμε. Αν καταλάβει κάτι η γυναίκα μου θα καταστραφούν όλα και δεν σας κρύβω ότι την φοβάμαι λίγο, γιατί κάνει κάτι χαζά με μηνύματα και τέτοια (δεκαεννιά χρονών είναι). Αυτή ήταν η ιστορία μου με το άβγαλτο κοριτσάκι που θεωρούσε τους άλλους κατώτερους από αυτήν, όμως υποτάχτηκε απόλυτα στις ορέξεις της σάρκας και έστρωσε χαρακτήρα.

(Copyright protected OW ref: 51929)