Με την εγγονή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας παππούς βλέπει ερωτικά την εγγονή του αλλά δεν τολμά να κάνει κάτι ώσπου την πρώτη κίνηση την έκανε η μικρή και τον ξάφνιασε…

Η ιστορία:

Βρισκόμαστε καλοκαίρι, διακοπές στη Σαρωνίδα πριν από κάποια χρόνια. Εννοείται ότι η εγγονή μου, μου είχε πάντα αδυναμία όπως κι εγώ. Πολλές φορές μου ζητούσε τη γνώμη για ερωτικά θέματα κι εγώ πάντα την βοηθούσα, με πατρική αγάπη και μόνο. Μέναμε οικογενειακά στο εξοχικό του πατέρα της.

Κάποια μέρα δεν είχα κέφια και δεν πήγα για μπάνιο. Καθόμουνα στην βεράντα διαβάζοντας. Πήγε ή ώρα γύρω στις έντεκα όπου κάποια στιγμή εμφανίζεται η εγγονή μου με το μποξεράκι της και ένα φανελάκι κι έρχεται και κάθεται δίπλα μου στην βεράντα. Της λέω:

-    «Εγώ νόμιζα ότι είχες πάει με τους άλλους για μπάνιο».

-    «Χθες άργησα να γυρίσω το βράδυ και νυστάζω» μου απάντησε.

Καθότανε νωχελικά και μου λέει:

-    «Παππού, φτιάξε μου ένα φρεντοτσίνο να ανοίξει το μάτι μου».

Τι να κάνω, πήγα να της φτιάξω. Όταν γύρισα είχε αποκοιμηθεί. Την πήρα στα χέρια μου να την ξαναπάω στο δωμάτιο της. Δεν σας κρύβω ότι όπως την κρατούσα στα χέρια μου το άρωμα του σώματος της με ερέθισε πολύ αλλά προσπάθησα να είμαι ήρεμος. Την πήγα στο κρεβάτι της και όπως την έβαζα να κοιμηθεί, τα βυζάκια της βγήκαν έξω από το φανελάκι της. Βλέποντας τα μου ήρθε το αίμα στο κεφάλι. Την άφησα και φεύγοντας ακούω να μου λέει:

-    «Παππού μην φεύγεις. Μείνε δίπλα μου και φέρε μου και τον καφέ μου».

Πήγα να πάρω τον καφέ και γυρίζοντας την βλέπω στο κρεβάτι. Βλέπω ότι είχε βγάλει το φανελάκι της και βλέποντας τα βυζάκια της καύλωσα.

-    «Έλα, κάτσε δίπλα μου να μιλάμε» μου λέει.

Άρχισε να με ρωτάει με (εγώ νόμιζα με παιδική αφέλεια) αν την βρίσκω όμορφη. Της απάντησα:

-    «Και βέβαια είσαι ωραίο κοριτσάκι και όλοι σε καμαρώνουμε».

Πιάσαμε την κουβέντα και μου είπε ότι είχε κάνει δύο σχέσεις ολοκληρωμένες αλλά τα παιδιά αυτά δεν της άρεσαν. Ήθελε κάτι άλλο. Λέγοντας αυτά μου είχε πιάσει το χέρι και μου το χάιδευε.

-    «Παππού, τόση ώρα που μιλάμε δεν με έχεις δει καθόλου σεξουαλικά;»

Έμεινα κάγκελο.

-    «Τι λες κορίτσι μου; Πώς είναι δυνατόν;»

-    «Άμα θες, εγώ εδώ είμαι…»

Και πριν προλάβω να κάνω τίποτα, μου βάζει το χέρι μου κάτω από το μποξεράκι της. Ακουμπώντας πάνω στο υγρό μουνάκι της με έπιασε επιθυμία να το γαμήσω το μωρό, αλλά και πάλι έλεγα μέσα μου: «τι πας να κάνεις βρε κωλόγερε;». Κι όμως, μετά από λίγο ήταν ολόγυμνο μπροστά μου και μου έπαιρνε ένα σπέσιαλ τσιμπούκι, που είχα να κάνω πολύ καιρό. Πολύ γρήγορα την έχυσα στο στόμα της και μετά μου καθάρισε τον πούτσο τελείως.

Από εκεί και μετά πια δεν είχα μπροστά μου την εγγονή μου αλλά ένα γαμιόλικο μωράκι που ήξερε τι ήθελε. Μου άνοιξε τα πόδια όπως κάνουνε όλα τα έμπειρα κορίτσια και την γάμησα δυνατά δυο φορές και σε όλη τη διάρκεια του ξεσκίσματος μου έλεγε πόσο πολύ της αρέσει να γαμιέται. Ευτυχώς η φάση τέλειωσε σχετικά γρήγορα, γιατί αν αργούσαμε λίγο οι άλλοι ερχόμενοι από τη θάλασσα δεν θα έβλεπαν και τόσο καλό θέαμα. Τι να σας πω; Έμεινα άναυδος όταν μου είπε:

-    «Παππού, ήσουν ο καλύτερος! Εγώ πάντως σε γουστάρω κι όποτε θες θα είμαι δικιά σου».

Είμαι το ξέρω απαράδεκτος αλλά τι να κάνω; Σε όλη τη ζωή μου ποτέ δεν είχα τέτοιο γκομενάκι. Να το αφήσω ή να το κρατήσω; Δεν ξέρω τι να κάνω. Ειλικρινά, εσείς στην περίπτωση μου τι θα κάνατε;

(Copyright protected OW ref: 51682)