Η θεία Βάσια (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Αλέξης 24
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Συνεχίζονται οι ερωτικές αναζητήσεις του Αλέξη με την θεία του μόνο που τώρα αυτή το κατάλαβε και παίζει πιο πολύ μαζί του…

Η ιστορία:

Άναψα την τηλεόραση και έβαλα την ταινία που δεν κατάφερα να δω το περασμένο βράδυ. Σε λίγο ήρθε η θεία με τον καφέ της και κάθισε σχεδόν απέναντι μου με το τιραντέ σατέν νυχτικό, χωρίς να φοράει εσώρουχα. Αυτή τη φορά τα πόδια της ήταν ελαφρώς ανοιχτά χωρίς να βάζει τα χέρια της για να κρυφτεί σαν να γούσταρε που την έπαιρνα μάτι. Με ρώτησε για την κιθάρα και που θα την πηγαίναμε για επισκευή της είπα ότι την είχα αγοράσει από την Πετρούπολη αλλά αυτή ήταν πολύ μακριά για να πάμε εκεί.

Η θεία, αφού ήπιε τον καφέ της, ξεκίνησε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Άρχισε να σκουπίζει κι εγώ πήγα και ξάπλωσα στον καναπέ προσπαθώντας να δω κάτω από το νυχτικό καθώς έσκυβε για να μαζέψει διάφορα πράγματα από το δάπεδο ενώ μια φορά έσκυψε με το νυχτικό να αφήνει ακάλυπτο το μισό πισινό της και όλο το μουνί της που άνοιξε σαν γαρίφαλο μπροστά μου. Μπόρεσα να δω μέχρι και το ροζ του κόλπου της. Έμεινε σε αυτήν την στάση περίπου δέκα δεύτερα που ήταν αρκετά για να χύσω χωρίς καν να αγγίξω την πούτσα μου. Έφυγα σφεντόνα για το μπάνιο για να σκουπιστώ και να πλυθώ.

Την στιγμή εκείνη μίλησε με το θείο στο τηλέφωνο όπου μας είπε για ένα κατάστημα με κιθάρες που ήταν κοντά στο σπίτι. Η θεία μου φώναξε να αλλάξω για να πάμε να δώσουμε την κιθάρα και πήγε κι αυτή να ντυθεί στο δωμάτιο της που ήταν δίπλα στο μπάνιο. Μπήκε μέσα χωρίς να κλείσει την πόρτα και την ώρα που σήκωνε για να βγάλει το νυχτικό εγώ έβγαινα από το μπάνιο όπου έμεινα κόκαλο βλέποντας την ολόγυμνη με γυρισμένη την πλάτη, τέσσερα μέτρα πιο πέρα. Η θεία έκανε πως δεν καταλάβαινε και άρχισε να ντύνεται μπροστά μου. Πρώτα έβαλε το σουτιέν της και από πάνω φόρεσε ένα κίτρινο φορεματάκι και πάλι χωρίς κιλότα. Ενώ γύρισε με κοίταξε που την έπαιρνα μάτι και χωρίς να σαστίσει μου λέει να βιαστώ γιατί μετά θα έπρεπε να μαγειρέψει και να φύγει στη δουλειά.

Πήγα ντύθηκα βιαστικά και ξεκινήσαμε για το μαγαζί. Στο δρόμο καθώς περπατούσαμε μπορούσα να διακρίνω τα γυμνά της οπίσθια όταν το επέτρεπε το φως του ήλιου ενώ εκτός από εμένα είδα και δυο τύπους που το πρόσεξαν και μας είχαν πάρει από πίσω. Όταν φτάσαμε στο κατάστημα η θεία μου κάθισε σεμνά στον καναπέ και κοίταζε τις κιθάρες που κρέμονταν στον τοίχο. Την ώρα που μίλαγα στον πωλητή και του εξηγούσα τι ήθελα να επισκευάσει, τον είδα να έχει μείνει παγωτό και να κοιτάζει προς το μέρος της θείας μου. Κατάλαβα ότι θα είχε δει το μουνί της, δεν χρειαζόταν καν να γυρίσω να κοιτάξω. Τότε η θεία σηκώθηκε και άρχισε να τον ρωτάει για μια την αγορά μιας κλασικής κιθάρας.

Ο πωλητής φώναξε τον βοηθό του και του ζήτησε να της δείξει μια ισπανική κλασική κιθάρα η οποία συμπτωματικά ήταν κρεμασμένη στην σκάλα δίπλα ακριβώς από το ταμείο όπου με φώναξε για να μου πάρει τα στοιχεία. Τώρα η θεία με το βοηθό ήταν επάνω στην σκάλα που οδηγούσε στο πάνω όροφο ενώ ο πωλητής συμπλήρωνε τα στοιχεία μου και το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στα γυμνά πόδια της θείας μου. Ενώ κάθε τρεις και λίγο έκανε ότι έσκυβε να βρει κάτι στο κάτω μέρος του πάγκου αλλά το κεφάλι του ήταν στραμμένη εκεί για να έχει καλύτερη θέα στο μουνί της.

Μετά από λίγο γυρίσαμε στο σπίτι. Η θεία πήγε αμέσως για να μαγειρέψει μιας και είχε περάσει η ώρα. Έβαλε στα γρήγορα να γίνει μια μακαρονάδα και πήγε μέσα να κάνει ένα μπάνιο όπου δεν έχασα την ευκαιρία να την ξαναπάρω μάτι. Το μπάνιο έκλεινε με μια συρόμενη πόρτα κι εγώ την τράβηξα ελαφρά περίπου ένα πόντο ίσα - ίσα να την βλέπω και να την παίζω. Αφού έχυσα για άλλη μια φορά, πήγα στο σαλόνι και περίμενα το φαγητό. Η θεία βγήκε από το μπάνιο με το μπουρνούζι της και μια πετσέτα στα μαλλιά. Κάτσαμε να φάμε κι εγώ παρατηρούσα το μπουρνούζι που άνοιγε καθώς περπατούσε πέρα - δώθε και σέρβιρε τα μακαρόνια. Όταν τελειώσαμε το φαγητό η θεία μου ζήτησε να απλώσω τα ρούχα που πλένονταν εκείνη τη στιγμή γιατί αυτή δε προλάβαινε και πήγε στο δωμάτιο για να ντυθεί και να πάει στο νοσοκομείο. Μπήκε στο δωμάτιο και αμέσως πέταξε το μπουρνούζι σκούπισε τα μαλλιά της και άρχισε να χτενίζεται ολόγυμνη, στραμμένη στο πλάι.

Όπως την κοίταζα εγώ φαινόντουσαν δυο υπέροχα βυζιά της και οι τρίχες από το μουνί της. Έτσι όπως ήταν, γύρισε, με κοίταξε, με ρώτησε αν τελείωσα το φαγητό μου και αν έβαλα τα πιάτα στο νεροχύτη. Της απάντησα όχι και πήγα να τα μαζέψω στα γρήγορα για να μη χάσω το θέαμα. Τα πέταξα στα γρήγορα μέσα και γύρισα για να τη δω. Το ότι μου μίλησε χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει την γύμνια της μου έδωσε θάρρος και έτσι πήγα και ξάπλωσα μπρούμυτα στο κρεβάτι της για να μην φαίνεται η καύλα που είχα και θαύμαζα τον κώλο της σε απόσταση μερικών εκατοστών.  Τότε με ρώτησε αν στα αλήθεια μου άρεσε τόσο πολύ να παίρνω μάτι ενώ άνοιξε λίγο τα πόδια της για να φαίνεται και το μουνί της από κάτω. Της απάντησα ναι και άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα το μουνί της και τον κώλο της. Αμέσως τραβήχτηκε και μου θύμισε ότι είναι αδελφή του πατέρα μου κι αυτό δεν ήταν σωστό.

-    «Μπορείς να κοιτάς όσο θέλεις, να μου ζητήσεις οτιδήποτε, αλλά δεν μπορείς να αγγίζεις» μου είπε.

Τι να κάνω, αναγκαστικά συμμορφώθηκα με την υπόδειξη της και της ζήτησα να γυρίσει προς το μέρος μου για να την θαυμάζω. Μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να χτενιστεί αν δεν κοιτάζει στον καθρέφτη οπότε τι να κάνωμ έβλεπα μόνο κώλο και λίγο στήθος από τον καθρέφτη. Μόλις τελείωσε γύρισε και με ρώτησε:

-    «Πώς σου φαίνονται τα μαλλιά μου;»

-    «Υπέροχα!» της είπα.

Τότε ήρθε δίπλα, άνοιξε την ντουλάπα και διάλεξε ένα φόρεμα με τιραντάκι και σχέδια με λουλουδάκια. Φόρεσε το σουτιέν της γυρισμένη προς το μέρος μου, έβαλε και το φόρεμα της και μετά με ρώτησε:

-    «Τι λες, να βάλω ή να μην βάλω κιλότα;»

Το σκέφτηκα λίγο και της είπα να μην βάλει το σκέφτηκε λίγο και μου λέει:

-    «Άσε καλύτερα. Θα βάλω γιατί υπάρχουν κάτι κωλόγεροι στο νοσοκομείο, αλλά τι να σου λέω τώρα…»

-    «Δεν με πειράζει, πες μου» της λέω.

-    «Να μωρέ.. ένα βράδυ που είχα βάρδια, δε φόραγα κιλότα και πήγα να κάνω νοσηλεία και όπως έπαιρνα την πίεση σε έναν γέρο, αυτός έβαλε το χέρι του από κάτω. Και δε φτάνει που με χούφτωσε ανάμεσα στα πόδια, δεν με άφηνε και να φύγω αν δεν έχυνα. Με έκανε ρεζίλι σε όλο το θάλαμο που είχαν ξυπνήσει οι ασθενείς και με κοίταζαν να μου έχει σηκώσει τη φούστα και να με μαλακίζει. Ευτυχώς δεν μαθεύτηκε στο νοσοκομείο για να με διώξουν αλλά όποτε έμπαινα μέσα έπρεπε να με χουφτώσουν όλοι για να μην μιλήσουν. Ευτυχώς αυτό το μαρτύριο κράτησε τρεις μόνο μέρες γιατί μετά πήρα αναρρωτική άδεια».

-    «Μα καλά, ο θείος τα ξέρει αυτά;»

-    «Όχι μόνο το ξέρει αλλά του αρέσει κιόλας να κυκλοφορώ ξεβράκωτη στο δρόμο».

Με αυτά είχε βάλει και την κιλότα της και με αποχαιρετούσε γιατί βιαζόταν. Εμένα και μόνο αυτό το άγγιγμα στο μουνί της μου χάρισε άλλες δυο μαλακίες μόλις έφυγε. Ενώ λίγο πριν έρθει ο θείος, θυμήθηκα την ιστορία που μου είπε με τους γέρους και ξανακαύλωσα αλλά δεν πρόλαβα να την παίξω γιατί ήρθε ο θείος. Το απόγευμα πήγα να βρω κάτι παλιούς συμμαθητές από την Πετρούπολη. Η συνάντηση έγινε στο Σύνταγμα και μετά πήγαμε στου Ψειρή για ποτό αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν στη θεία Βάσια. Κοίταζα το ρολόι συνέχεια για να είμαι πίσω στο σπίτι στις 11:30 που επέστρεφε από τη δουλειά. Τελικά δεν τα κατάφερα. Γύρισα στις δυο το πρωί και πήγα κατευθείαν για ύπνο.

Το πρωί δεν άργησε να ξημερώσει εγώ σηκώθηκα κατά τις δέκα και βρήκα τη θεία μου να σιδερώνει φορώντας το νυχτικό, υπέθεσα χωρίς κιλότα. Πήγα στο μπάνιο να πλυθώ και μετά στην κουζίνα για να φτιάξω έναν καφέ για να ξυπνήσω. Όταν μπήκα στο σαλόνι πρόσεξα ότι η θεία μου καθόταν σε μια καρέκλα, είχε βάλει την σιδερώστρα ακριβώς μπροστά της και είχε τα πόδια ορθάνοιχτα μιας και στη μέση βρίσκονταν τα πόδια της σιδερώστρας. Πήρα το φραπεδάκι και πήγα και ξάπλωσα στον καναπέ έτσι ώστε να έχω το μουνί της ακριβώς μπροστά μου…

(Copyright protected OW ref: 51448)