Η θεία Βάσια

Δημοσιεύθηκε από Αλέξης 24
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Αλέξης, αν και μικρός, έχει τις πρώτες του ερωτικές αναζητήσεις και καυλώνει με την θεία του…

Η ιστορία:

Πάνε δώδεκα χρόνια από την πιο φανταστική εμπειρία που είχα έως σήμερα στη ζωή μου. Όταν ξεκίνησαν όλα ήμουν  πολύ μικρός. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει κι εγώ έμενα με τον πατέρα μου σε ένα ορεινό χωριό με ελάχιστους υπερήλικες κατοίκους. Το καλοκαιράκι καλά ήταν. Το χωριό πλημύριζε από κόσμο και νεολαία. Το χειμώνα όμως δεν παλευόταν με τίποτα. Σχολείο πήγαινα στην πρωτεύουσα του νομού αλλά με το σχόλασμα έπρεπε να φύγω αμέσως για το χωριό. Μόνη μου συντροφιά ήταν η κιθάρα μου όπου έπαιζα κυρίως ροκ κομμάτια και το ίντερνετ όπου συνομιλούσα με τους παλιούς συμμαθητές μου από την Αθήνα. Αλλά ας πάμε και στην ιστορία μας.

Είχε έρθει το καλοκαιράκι και το χωριό έσφυζε από ζωή. Στο σπίτι φιλοξενούσαμε τα ξαδέλφια μου από την Αθήνα και την αδελφή μου που έμενε με την μάνα μου. Στα τέλη Ιουλίου κάποιο από τα ξαδέλφια μου κατάφερε και μου έσπασε δυο χορδές από την κιθάρα μου με την οποία παίζαμε το βράδυ στην παιδική χαρά του χωριού. Όταν την είδα τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Φώναζα, απειλούσα και γενικά είχα γίνει έξω φρενών. Τότε ο πατέρας μου είπε ότι δεν χρειάζεται να φωνάζω μιας και δεν ήταν κάτι το τόσο τραγικό. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να πάω να δω και την μάνα μου στην Αθήνα να την επισκεύαζα και να γύριζα μιας και όντως χρειαζόταν και μια συντήρηση γιατί από την υγρασία είχε αρχίσει να σκεβρώνει.

Επέστρεψα στο σπίτι και πήγα κατευθείαν στο τηλέφωνο να πάρω την μάνα μου να της πω ότι κατεβαίνω Αθήνα. Αλλά δυστυχώς (ευτυχώς) βρισκότανε σε διακοπές στην Ρόδο. Επόμενη λύση ήταν η αδελφή του πατέρα μου η Βάσια. Θυμάμαι ντρεπόμουν να την πάρω τηλέφωνο κι αυτό τον ρόλο τον ανέλαβε ο πατέρας μου. Η θεία μου ήταν σαραντάρα με πολύ προσεγμένο κορμί, παρά τις δυο γέννες που είχε κάνει. Είχε μακριά καστανά σκούρα μαλλιά, πολύ εκφραστικά μάτια, αλλά ποτέ δεν είχε κάνει κάτι έτσι ώστε να την δω ερωτικά. Όταν ανέβαινε στο χωριό συνήθως προς τα τέλη του καλοκαιριού όλοι οι φίλοι μου την πρόσεχαν και παρακολουθούσαν κάθε βήμα της. Στις μεταξύ τους συζητήσεις την έφερναν σαν το παράδειγμα γυναίκας σε σύγκριση με όλα τα πιτσιρίκια.

Την Τρίτη το μεσημέρι πήρα το λεωφορείο για να πάω στην θεία μου. Στο σταθμό στα ΚΤΕΛ με περίμενε ο άντρας της για να με πάει σπίτι. Η θεία δούλευε απογευματινή βάρδια στο νοσοκομείο και θα ερχόταν στο σπίτι αργά το βράδυ. Αλλά δεν πείραζε, ο θείος ήταν ευχάριστος άνθρωπος και πάντα μου συμπεριφερότανε πολύ καλά. Στην διαδρομή από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Καλλιθέα, άρχισε να με ρωτάει πως είναι η ζωή στο χωριό, αν υπήρχε καμιά κοπέλα και τα λοιπά. Φυσικά εγώ του απάντησα ότι η πιο μικρή γυναίκα στο χωριό ήταν πάνω από εξήντα. Εκεί έβαλε τα γέλια και μόλις άφησα τα πράγματα στο σπίτι, με πήρε και πήγαμε να νοικιάσουμε κανένα dvd για να περάσει η ώρα.

Κατά τις δέκα και μισή, σηκώθηκε, ντύθηκε και με ρώτησε αν ήθελα να πάω μαζί του για να πάρουμε την Βάσια από το νοσοκομείο. Του είπα ότι είμαι κουρασμένος και θα καθόμουνα στο σπίτι. Μετά από καμιά ωρίτσα είχαν επιστρέψει. Πρώτα ανέβηκε η θεία μιας και το παρκάρισμα ήταν βάσανο στην Καλλιθέα. Μόλις με αντίκρισε η θεία με φίλησε στο μάγουλο και πήγε στην κουζίνα να βάλει ένα ποτήρι νερό. Φορούσε ένα πουκαμισάκι μαύρο και μια καφέ μίνι φούστα. Εγώ κάθισα στον καναπέ και κοίταζα την ταινία που δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Μετά από λίγο ήρθε και η θεία μου και όπως πήγαινε να κάτσει γύρισα το κεφάλι μου και κοίταζα τα πόδια της μιας και όποτε ερχόταν στο χωριό φορούσε μόνιμα παντελόνια, μικρή κοινωνία γαρ. Από μέσα μου παρακαλούσα να καταφέρω να δω το εσώρουχό της όπως θα καθόταν. Η φούστα ήταν αρκετά κοντή και δεν θα χρειαζόταν πολύ τύχη. Το μόνο θέμα θα ήταν να μην με δει να την κοιτάζω. Για τον λόγο αυτό είχα στρέψει ελαφρά το κεφάλι προς το μέρος της και τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στα πόδια της. Και τότε έγινε το θαύμα. Όπως καθόταν, το βλέμμα μου ανέβαινε όλο και πιο ψηλά στα πόδια της και τελικά έμεινα κάγκελο. Η θεία μου δεν φορούσε κιλότα και είδα τις τρίχες από το μουνί της.

Μόλις το είδα σάστισα και αμέσως γύρισα το κεφάλι μου για να δω καλύτερα. Η θεία μου όμως έβαλε το χέρι της πάνω στα πόδια και δεν μπορούσα πλέον να δω τίποτε. Όμως αυτή η φευγαλέα ματιά στο μουνί της ήταν αρκετή να με κάνει πύραυλο. Γύρισα το κεφάλι στην τηλεόραση αλλά δεν έβλεπα ταινία πια.. μπροστά μου είχε καρφωθεί η εικόνα που είδα πριν. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και πήγα στην τουαλέτα να την παίξω γιατί δεν κρατιόμουν πλέον. Όταν τελείωσα, πήγα στην κουζίνα, έβαλα ένα ποτήρι νερό και το ήπια μονορούφι. Στη συνέχεια άνοιξα το ψυγείο κι έβγαλα δυο ντομάτες και λίγη φέτα για να τσιμπήσουμε. Τότε μπήκε και ο θείος μέσα που πήγε και κάθισε δίπλα στην θεία μου.

Όταν τα ετοίμασα, πήρα και τρία πιρούνια και τα έβαλα στο τραπεζάκι στο σαλόνι όπου επίτηδες το τράβηξα περισσότερο προς το μέρος μου για να κάνω την θεία να βγάλει τα χέρια πάνω από τα πόδια της. Έτσι λοιπόν καθίσαμε και τρώγαμε την σαλάτα. Το σχέδιο πέτυχε. Κάπου - κάπου έπαιρνα μάτι τις τρίχες από το μουνί της θείας μου. Η ώρα είχε πάει δωδεκάμισι και ο θείος πρότεινε να πάμε για ύπνο γιατί δούλευε το πρωί. Σηκώθηκε λοιπόν για να πάει στο δωμάτιο και τότε η θεία μου, όπως προσπαθούσε να σηκωθεί, άνοιξε τα πόδια της κι εγώ κατάφερα να πάρω μάτι τα μουνόχειλα της όπως ήταν γυμνά. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα γυναικείο μουνί κι αυτό στο ένα μέτρο και είχα τρελαθεί. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να τον έπαιξα τέσσερις φορές συνεχόμενες εκείνο το βράδυ μέχρι να με πάρει ο ύπνος.

Το πρωί ο θείος έφυγε για τη δουλειά του κατά τις επτά και μισή όπου και ξύπνησα τρομοκρατημένος μην και με έβλεπαν γυμνό, αλλά ευτυχώς είχα σκεπαστεί στην μέση με το σεντόνι. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι η θεία μου δεν είχε ξυπνήσει μαζί με τον θείο. Τότε μου μπήκε στο μυαλό να πάω να την πάρω μάτι όπως κοιμόταν αλλά έκανα λιγάκι υπομονή για να δω αν είχε ξυπνήσει. Όταν βεβαιώθηκα ότι κοιμόταν, πήγα και σιγά - σιγά, άνοιξα την πόρτα του δωματίου της. Η θεία κοιμόταν με την πλάτη γυρισμένη στην πόρτα και φορούσε ένα σατέν κοντό νυχτικό χωρίς και πάλι να φοράει εσώρουχο. Το ένα πόδι της το είχε ελαφρώς λυγισμένο αλλά δεν μπορούσα να δω κάτι. Είχα φτάσει στο κάτω μέρος του κρεβατιού και κοίταζα τα μπούτια της περιμένοντας μπας και δω τίποτα αλλά τζίφος.

Σηκώθηκα λοιπόν και γύρισα στην πόρτα αλλά η καύλα δεν με άφηνε σε ησυχία. Την κοίταζα από την πόρτα και την έβγαλα έξω να την παίξω. Όπως την έπαιζα, γυρίζει μες στον ύπνο της και τώρα ήταν ανάσκελα με τα πόδια κλειστά και το ένα στήθος να μισοβγαίνει από το πλάι του νυχτικού με το ραντάκι. Η καύλα πρωτόγνωρη για μένα. Τότε μου ήρθε η ιδέα να της σηκώσω λίγο το νυχτικό ακριβώς στο σημείο του μουνιού της. Πήγα λοιπόν σιγά - σιγά έρποντας και άπλωσα το χέρι μου και σήκωσα το ανάλαφρο νυχτικό μέχρι το πάνω μέρος του μουνιού της. Τώρα είχα την καλύτερη θέα που είχα δει στη ζωή μου.

Βρισκόμουν στο χολ έξω από το δωμάτιο της και τον έπαιζα με όλο μου το πάθος καθώς την κοίταζα. Όταν ήρθε η στιγμή να χύσω, μου έφυγε ένας αναστεναγμός που μάλλον τον άκουσε και έφυγα στα γρήγορα για να πάω στην τουαλέτα. Βέβαια με τα χύσια μου λέρωσα το μωσαϊκό και λίγο τον τοίχο. Σχεδόν αμέσως άκουσα βήματα να έρχονται προς το μπάνιο.

-    «Αλέξη εσύ είσαι μέσα;» με ρώτησε.  

-    «Ναι» της απάντησα.

Τότε η θεία πήγε στην κουζίνα να κάνει καφέ κι εγώ προσπαθούσα να σβήσω τα μάγουλα μου που είχαν γίνει κατακόκκινα από την κάψα. Δεν ήξερα και πως θα αντιδράσει η θεία όταν ξαφνικά βρέθηκε με το νυχτικό ανασηκωμένο και την πόρτα ορθάνοιχτη. Αυτό που δεν ήθελα σε καμία περίπτωση ήταν μια φασαρία με το θείο και τη θεία. Βγήκα από το μπάνιο και πήγα κατευθείαν στο σαλόνι και κάθισα στην καρέκλα που καθόταν η θεία την προηγούμενη μέρα…

(Copyright protected OW ref: 51329)