Το πάθος για τον μπαμπά ήταν αμοιβαίο (3ο Μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο πατέρας της Γιάννας προσπαθεί να σταματήσει αυτό που γίνεται μεταξύ τους αλλά εκείνη θα βρίσκει συνεχώς τρόπους για βρίσκεται μαζί του ερωτικά. Δεν θα κολλήσει ακόμα και παραμονές του γάμου της…

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Σας είπα στο προηγούμενο ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την υπόσχεσή μας ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι μεταξύ μας και η αιτία ήμουν και πάλι εγώ. Όταν έφυγε ο μπαμπάς εγώ γνώρισα ένα αγόρι απ’ τη σχολή μου και τα έφτιαξα μαζί του. Μετά από ένα μήνα περίπου έκανα σεξ μαζί του. Ήταν ο πρώτος άντρας μετά τον μπαμπά. Δεν μπορώ να πω, καλός ήταν. Εμένα όμως δεν με γέμιζε. Έλειπε αυτό το κάτι που ένιωθα με τον μπαμπά. Συνέχισα όμως γιατί έπρεπε να ξεφύγω από αυτή την ιστορία. Πήγα και σε γυναικολόγο και άρχισα αντισύλληψη. Δεν έκανα ελεύθερα μαζί του γιατί είχα τον σκοπό μου. Ήθελα και πάλι να είναι πρώτος ο μπαμπάς, και τις μέρες των διακοπών θα έκανα μια
προσπάθεια.

Τα Χριστούγεννα το συζήτησα με τον μπαμπά και για τον δεσμό μου και για το ότι έκανα σεξ και πάνω στη συζήτηση του είπα ότι κάνω και αντισύλληψη. Έκανε πως δεν κατάλαβε και συνέχισε τη συζήτηση. Εγώ ξέροντας ότι εκείνο το απόγευμα θα είμαστε μόνοι έως αργά το βράδυ δεν έχασα την ευκαιρία και του λέω:

-    «Τώρα μπορούμε να κάνουμε εκείνο το ελεύθερο που λέγαμε και δεν μπορούσαμε τότε».

-    «Είσαι τρελή; Δεν είπαμε ότι δεν θα ξανασυμβεί;»

-    «Μα δεν θα κάνουμε κάτι καινούριο. Αυτό που αφήσαμε στη μέση θα τελειώσουμε».

Και όπως ήταν καθιστός στην καρέκλα πάω και κάθομαι στα πόδια του ανάποδα έτσι που το μουνί μου να έρθει κοντά στον πούτσο του. Τον αγκάλιασα και τον φίλησα στο στόμα. Προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν του άφησα κανένα περιθώριο. Έτριψα το μουνάκι μου πάνω στον πούτσο του που είχε αρχίσει να σκληραίνει.

-    «Πάμε» του είπα και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο τραβώντας τον από το χέρι.

Πέταξα τα ρούχα μου και ξάπλωσα γυμνή με ανοιχτά τα πόδια. Με κοίταζε αναποφάσιστος. Τελικά πέταξε τα ρούχα του και ξάπλωσε δίπλα μου. Άρχισε να με φιλάει και να με χαϊδεύει.

-    «Έλα μπαμπάκα εδώ στο κρεβατάκι μου. Κάνε αυτό που δεν έκανες τότε».

Δεν είπε κουβέντα.. ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου, με έγλειψε λίγο και μετά μπήκε μέσα μου. Με γαμούσε και με φιλούσε στο στόμα. Εγώ έχυνα συνέχεια και ούρλιαζα από ηδονή. Τον άκουσα να μουγκρίζει και κατάλαβα. Σφίχτηκα πάνω του, ένιωσα το σπέρμα του να χύνεται καυτό στην μήτρα μου. Έχυσα κι εγώ μαζί του. Ήταν το αποκορύφωμα της ηδονής. Έπεσε δίπλα μου. Πήρα τον πούτσο του στο στόμα και τον καθάρισα. Συνέχισα να τον γλείφω μέχρι να του σηκωθεί. Ανέβηκα πάνω και άρχισα ένα τρελό γαμήσι. Όταν κατάλαβα ότι θα έχυνε, ξάπλωσα ξανά και ήρθε και πάλι πάνω μου. Έχυσε για δεύτερη φορά μέσα μου. Τον είχα πιάσει με τα πόδια μου απ’ την μέση και απ’ το λαιμό και δεν τον άφηνα να βγει. Τον φιλούσα και του έλεγα:

-    «Σε ευχαριστώ μπαμπάκα. Σε ευχαριστώ».

-    «Τώρα πιστεύω να τελειώσουμε;» μου είπε.

Με φίλησε, ντύθηκε και βγήκε απ’ το δωμάτιο. Για τα τρία επόμενα χρόνια κράτησα την συμφωνία. Κουβέντιαζα τα πάντα μαζί του λες και ήταν ο καλύτερος φίλος. Στο τέλος της χρονιάς χώρισα με το αγόρι μου και το καλοκαίρι τα έφτιαξα με τον Γιώργο, ένα αγόρι απ’ την πόλη μου πέντε χρόνια μεγαλύτερο από μένα. Όταν τελείωνα την σχολή μου αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Θα μέναμε στο σπίτι του στην άλλη πλευρά της πόλης. Πλησίαζε η μέρα του γάμου και όλοι ήμασταν στο τρέξιμο.

Εκείνο το απόγευμα ο Γιώργος έλειπε εκτός πόλης για μια δουλειά. Εγώ είμαι μόνη στο σπίτι που θα μέναμε. Έβαλα το νυφικό για μια τελευταία δοκιμή. Και τότε μου ήρθε μια τρελή ιδέα. Χωρίς να σκεφτώ τι πάω να κάνω πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά δήθεν ότι θέλω να με βοηθήσει σε κάτι. Χωρίς να πάει το μυαλό του στο πονηρό έτρεξε και σε μισή ώρα ήταν εκεί. Εγώ μόνο με το νυφικό και χωρίς εσώρουχα ξαπλωμένη στη κρεβατοκάμαρα. Μόλις μπήκε του φώναξα να κλείσει την πόρτα και να έρθει μέσα. Τον περίμενα με ανοιχτά τα πόδια και το νυφικό ανεβασμένο ψηλά. Μόλις με είδε τα έπαιξε.

-    «Είσαι τρελή;» μου φώναξε. «Αύριο παντρεύεσαι!»

-    «Έλα μπαμπά.. πάρε με νυφούλα στο κρεβάτι μου…»

-    «Είσαι τρελή!» μου είπε και γύρισε να φύγει.

-    «Μπαμπά μην με αφήνεις σε παρακαλώ…» του φώναξα. «Το θέλω όσο τίποτε άλλο. Έλα για μια τελευταία φορά. Δεν θα το μάθει κανείς όπως και τις άλλες φορές».

-    «Και ποιος μου λέει ότι θα είναι η τελευταία; Τόσες φορές τα ίδια λες».

-    «Αν θες με πιστεύεις, αλλά μην με αφήσεις έτσι, το έχω ανάγκη».

Έβαλε τα ρούχα του και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου. Σε λίγο ήταν πάνω μου και με γαμούσε ντυμένη με το νυφικό. Έχυνα και φώναζα:

-    «Γάμα με μπαμπά, γάμα με! Χύσε με και νυφούλα!»

Έχυσε μέσα μου αφού συνέχιζα την αντισύλληψη. Έχυσα κι εγώ μαζί του. Ντύθηκε και έφυγε. Έγινε ο γάμος. Με τον άντρα μου απέκτησα δυο παιδιά. Ο άντρας μου έχει και ένα σπίτι από την μάνα του σε ένα ορεινό χωριό το οποίο ανακαίνισε και πηγαίναμε τα καλοκαίρια, το Πάσχα και κανένα Σαββατοκύριακο τον Χειμώνα. Πριν λίγο καιρό ο άντρας μου θέλησε να κάνει κάποιες μετατροπές και μιας και δεν μπορούσε ο ίδιος να πάει έστειλε εμένα και τον μπαμπά να προσέχουμε τους εργάτες. Από την ημέρα του γάμου και έως εκείνη την ημέρα δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Μπορώ να πω ότι το είχα ξεπεράσει και είχα αφοσιωθεί στον άντρα μου και στα παιδιά μου.

Ήταν Κυριακή απόγευμα αρχές Ιουλίου. Τα παιδιά θα τα κρατούσε η μαμά κι εγώ με τον μπαμπά φύγαμε για το χωριό. Φορούσα ένα σορτσάκι και ένα φανελάκι. Από μέσα κανονικά εσώρουχα γιατί δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Οδηγούσα εγώ και ο μπαμπάς στη θέση του συνοδηγού. Στον δρόμο πρόσεξα ότι έριχνε κλεφτές ματιές στα μπούτια μου. Σκέφτηκα ότι ακόμα δεν με έχει ξεπεράσει και χωρίς να το θέλω άρχισα να καυλώνω. Προσπάθησα να το βγάλω απ’ το μυαλό μου αλλά μάταια. Και όσο τον έβλεπα να κοιτάζει τόσο καύλωνα. Σταμάτησα και του ζήτησα να οδηγήσει αυτός μήπως και με την οδήγηση δεν μπορεί να κοιτάζει και ξεχαστώ. Έλα που όταν κάθισα δίπλα του είδα το φούσκωμα στο δικό του σορτσάκι και τώρα δεν μπορούσα εγώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Όταν φτάσαμε στο σπίτι και ακουμπήσαμε τα πράγματα κοιταχτήκαμε και σαν να μας έσπρωξε κάποιος έπεσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Τα χείλη μας κόλλησαν σε ένα ατελείωτο φιλί. Σε λίγο βρεθήκαμε στο κρεβάτι γυμνοί να γλείφει ο ένας τον άλλον.

Εκείνο το βράδυ ήταν σκέτη κόλαση. Είχαμε ξεπεράσει κάθε έννοια λογικής.. δεν είχαμε πλέον καμία θήκη αναστολή. Παραδοθήκαμε στο πάθος μας και το μόνο που μας στενοχωρούσε ήταν για το τι χάσαμε φορά χρόνια. Δεν ξέρω πόσες φορές το κάναμε από που και πως.. το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν αφήσαμε σταγόνα απ’ τα χύσια ο ένας του άλλου να πάει χαμένο. Μείναμε μια βδομάδα στο χωριό και το μόνο που περιμέναμε ήταν να έρθει το βράδυ να γαμηθούμε ξανά και ξανά. Τώρα η υπόσχεσή που δώσαμε ήταν ότι δεν θα αφήσουμε ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχουμε πιάσει και ένα δωμάτιο σε απόμερη πολυκατοικία και έχουμε στήσει τη φωλιά μας. Τα πρωινά την κάνει απ’ το μαγαζί εγώ αφήνω τα παιδιά στην μαμά και ζούμε το πάθος μας. Και αν βρούμε και καμία ευκαιρία σπίτι δεν λέμε όχι.

Φιλάκια σε όλους!
Γιάννα

(Copyright protected OW ref: 50670)