Στο γραφείο με την θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έβαλε στο μάτι τη θεία του που δούλευαν μαζί στο ίδιο γραφείο. Της έστησε λοιπόν μια ωραία παγίδα για να δει την αντίδρασή της…

Η ιστορία:

Θα σας πω μια ιστορία που μου συμβαίνει εδώ και ένα χρόνο περίπου και μου έχει αλλάξει την ζωή μου. Όλα έγιναν αφού τελείωσα τις σπουδές μου στις δημόσιες σχέσεις και έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Αγγλία. Τη σχολή την τελείωσα στην Θεσσαλονίκη όπου εκεί έμαθα τα πάντα γύρω από το σεξ με την βοήθεια τον παιδιών από τα μέρη. Τώρα ζω στην Αθήνα. Αφού έκανα όλα αυτά ήρθε η ώρα να κάνω την πρακτική μου εξάσκηση κοντά στην θεία μου που έχει διαφημιστική εταιρεία. Μια 45άρα με στητό στήθος και ωραίες καμπύλες.

Εγώ είμαι 1,78, μελαχρινός και πολύ γοητευτικός τύπος, παντρεμένος. Η συνεργασία μας άρχισε από τα τέλη του καλοκαιριού όταν γύρισα από τις διακοπές που μου έκαναν οι δικοί μου δώρο στην Μήλο. Από τις πρώτες μέρες κατάλαβα ότι αυτό που ένιωθα για την θεία ήταν κάτι παραπάνω από συγγενικό ενδιαφέρον μιας και ήταν πρώτη φορά που βρισκόμασταν τόσο στενά. Όσο περνούσε ο καιρός ένα πράγμα καταλάβαινα.. την ήθελα. Αυτή δεν έδειχνε όμως να το καταλαβαίνει (αλλά όπως κατάλαβα αργότερα αυτή ήθελε πιο πολύ) και ο καιρός κυλούσε έτσι. Εμένα η καψούρα μου μεγάλωνε άρχισα να περιποιούμαι πάρα πολύ για να πάω στη δουλειά και έβαζα ότι πιο σέξι είχα για να της τραβήξω την προσοχή.

Είχα φαντασιώσεις μαζί της και είχα σκεφτεί ότι κάνω σεξ μαζί της πολλές φορές σε διάφορες στάσεις, κυρίως μέσα στο γραφείο και μοιραία όταν ήμουν μόνος στο γραφείο το χέρι μου έμπαινε κάτω από το παντελόνι και χάιδευα τον πούτσο μου που πολλές φορές τελείωνα μόνος μου. Το κορυφαίο ήταν όμως όταν το πρωί ξεκινούσα με το πούτσο να τον παίζω και αργότερα τον έβγαζα επιδεικτικά. Έτσι λοιπόν, μια μέρα βρέθηκα μόνος μου και άρχισα να μαλακίζομαι μέχρι που είδα ένα λεκέ στο εσώρουχο μου. Το έβγαλα και το άφησα στο συρτάρι του γραφείου μου ξέροντας ότι το απόγευμα θα είμαι στο γραφείο μόνος γιατί είχε δουλειά. Το απόγευμα πήρα τηλέφωνο δήθεν κάτι ξέχασα στο συρτάρι που είχα το εσώρουχο.

Το σχέδιο έπιασε. Την άλλη μέρα πήγα στο γραφείο όταν κοίταξα για το εσώρουχο έλειπε και κατάλαβα ότι το είχε πάρει αυτή. Μετά το σκηνικό αυτό η συμπεριφορά της άρχισε να ανοίγεται προς τα εμένα με πολύ γρήγορο ρυθμό και μάλιστα κάναμε διάφορες κουβέντες ακόμα για σεξουαλικά θέματα κάτι που πριν λίγο καιρό μου φαινόταν τρελό. Μια μέρα καθόμουν απέναντί της και έπιανα το καυλί μου. Με κοιτούσε και χαμογελούσε όλο νόημα. Σηκώθηκα και πήγα προς τα έξω και όταν γύρισα με περίμενε στην πόρτα. Με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει και μου πήρε πίπα μέχρι που έχυσα και τα ρουφούσε όλα. Μετά σηκώθηκε και σήκωσε την φούστα και είδα το μουνάκι της.

Συνέχισε να με φιλάει και με μουνί της να στάζει άρχισε να τρίβει τον πούτσο μου και σε λίγο άρχισε να βάζει το πουλί μου μέσα της με αργές κινήσεις. Γούσταρα.. δεν ήθελα να σταματήσει ..με πονούσε και γούσταρα που την ξέσκιζα με το χοντρό καυλί μου. Της σήκωσα λίγο τα πόδια της και τώρα έμπαινα πιο βαθιά ενώ κρατιόμουν από την άκρη του γραφείου της. Σε κάποια φάση και ενώ ήταν έτοιμη να χύσει, τραβήχτηκε και έκατσε στον καναπέ και άρχισε να παίζει με το μουνί της, οπότε πήγα προς τα εκεί και το έβαλα όλο στο στόμα μου. Χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο σύζυγος της. Έτσι που μιλούσε όρθια στο τηλέφωνο ξαναπαίρνω τον μουνί της στο στόμα μέχρι που έχυσε ενώ τα έλεγε με τον άλλο γεμίζοντας το στόμα μου μουνόσπερμα.

Μετά καθίσαμε στον καναπέ όπου συνέχισε να με γλείύφει σε όλο το σώμα μου και άρχισε να περιεργάζεται το καυλί μου (αρκετά μεγάλο και χοντρό) όταν χτύπησε η πόρτα και τρέχαμε σαν τρελοί να βάλουμε ρούχα! Ήταν η γραμματέας της. Την έδιωξε όσο πιο γρήγορα γινόταν για να μείνουμε πάλι μόνοι. Μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και με παρακαλούσε να της τον χώσω ενώ αυτή συνέχισε να με γλείφει. Την έβαλα στα τέσσερα και ήμασταν και οι δύο χωρίς ρούχα όταν σε λίγο ένιωσα το χοντρό καυλί μου να προσπαθεί να σκίσει την τρυπούλα της, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο λόγο μεγέθους.

Σε λίγο ένιωσα να την σκίζω στα δυο και να μπαίνει μέσα της ενώ έβγαλε μια κραυγή πόνου και συνέχισε τα βογκητά καθώς την γαμούσα από τον κώλο με μανία και την ξέσκιζα. Έχυσα και την γέμισα με χύσια μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Ξαπλώσαμε στον καναπέ και εκείνη την ημέρα δεν κάναμε καμία άλλη δουλειά μέχρι το μεσημέρι που φύγαμε.

Από τότε γαμιόμαστε κάθε μέρα στο γραφείο και περνάμε σούπερ! Κάνουμε κι άλλα τρελά τα οποία θα σας τα πω σε αλλά ιστορία μου…

(Copyright protected OW ref: 50755)