Στο στάβλο με την βλάχα θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιάννης πηγαίνει στο χωριό όπου εκεί θα μάθει πολλά για μια βλάχα θεία του που είναι πολύ πεταχτούλα. Δεν θα χάσει ευκαιρία και θα της ρίξει ένα γερό ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Εγώ λοιπόν είμαι ο Γιάννης, 29 χρονών, γύρω στο 1.85 και 82 κιλά. Μένω στην Αθήνα. Πριν από δυο χρόνια περίπου, πέθανε μια θεία μου στο χωριό και έπρεπε να πάμε οικογενειακώς. Δεν είχα καμία όρεξη για τέτοια και ειδικά καλοκαίρι που ήταν, να έχανα το Σαββατοκύριακο μαζί με τους δικούς μου στο χωριό. Πάνω στην γκρίνια μου ήρθε το νέο:

-    «Θα μείνουμε στη θεία την Μαρία γιατί στο σπίτι μας δεν γίνεται…», είπε η μάνα μου.

Η θεία μου είναι λίγο βλάχα αλλά μούναρος. Είναι πολύ προσεγμένη και είναι 42 χρονών. Έχει τα πιασίματα της, στήθος αρκετά μεγάλο και μια τέλεια κωλάρα λίγο μεγάλη αλλά όχι χάλια. Είναι όμορφη στο πρόσωπο με καστανόξανθα μαλλιά. Μικρός όταν πήγαινα κόλλαγα στην κωλάρα της και χανόμουν. Είχα παίξει τρελές μαλακίες για την θεία. Ο θείος μου, είναι ένας μαλάκας και μισός. Δεν νομίζω να την πήδαγε και ποτέ. Την έκραζε συνέχεια κι αυτή πρέπει να τον είχε κερατώσει πολλές φορές γιατί έβλεπα ότι έπαιζε το μάτι της. Τέλος πάντων, φτάνουμε οικογενειακώς στο χωριό και βλέπω τη θεία μου που είχε φτιάξει ακόμα περισσότερο. Φόραγε ένα μπλουζάκι και μια μακριά φούστα. Αν παρατηρούσες φαίνονταν οι βυζάρες της μέσα απ’ την μπλούζα. Έρχεται να με φιλήσει και ακουμπάει απαλά τα βυζιά της πάνω μου. Εκεί καύλωσα για πρώτη φορά.

-    «Τι κάνεις εσύ μικρέ; Μεγάλωσες κι ομόρφυνες!», είπε η θεία.

Η αδερφή μου με σκούντηξε.

-    «Ξεκόλλα! Μην κοιτάς σαν λιγούρης…», μου είπε σιγά και γέλασε.

Αφού τακτοποιηθήκαμε, πήγαμε στην κηδεία και το απογευματάκι γυρίσαμε πάλι σπίτι ψόφιοι. Εγώ κολλημένος κοίταζα συνέχεια μέσα απ’ την φούστα της. Είχα σκαλώσει να την γαμήσω. Φαινόταν ότι έκανε τρελά γαμήσια η θεία. Μπήκα για μπάνιο. Οι δικοί μου είχαν βγει για φαγητό. Νόμιζα ότι πήγαν και η θεία με τον θείο μου. Εγώ θα πήγαινα μετά να τους έβρισκα. Στο μπάνιο δεν υπήρχε μπουρνούζι οπότε αποφάσισα να βγω έτσι έξω να πάρω μια και ήξερα πως δεν ήταν κανένας σπίτι. Ήμουν τέζα απ’ την καύλα αφού είχα ξυρίσει και τον πούτσο μου και βγαίνω έξω γυμνός. Μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω την θεία μου σκυμμένη κάτι να ψάχνει. «Ευκαιρία να την καυλώσω…», σκέφτομαι. Γυρνάει και κολλάει να κοιτάει τον πούτσο μου…

-    «Θεία…», λέω και τα κρύβω. «Νόμιζα ότι δεν ήταν κανένας εδώ…»

-    «Γύρισα να πάρω κάτι…», μου απαντάει και βγαίνει απ’ το δωμάτιο κατακόκκινη, αφού είχε δει τον πούτσο μου μια χαρά και με ένα βλέμμα ηδονής στο πρόσωπο της.

Τελικά το βράδυ πήγαμε και φάγαμε και γυρίσαμε σπίτι όλοι μαζί. Εγώ θα κοιμόμουν στον καναπέ έξω απ’ το δωμάτιο της θείας μου που ήταν η τηλεόραση. Ξεντύθηκα κι έμεινα με ένα μποξεράκι όχι στενό και ένα φανελάκι και σκεπάστηκα με ένα σεντόνι. Πριν πάει για ύπνο η Μαρία (θεία μου) πέρασε και μου λέει:

-    «Θέλεις κάτι να σου φέρω ;»

-    «Το τασάκι αν μπορείς…» της λέω.

Φορούσε ένα νυχτικάκι άσπρο, από μέσα ένα κιλοτάκι μαύρο και φαίνονταν όλα. Είχα καυλώσει απίστευτα. Το σεντόνι σηκωνόταν και το έκανα να φαίνεται πιο πολύ. Μου το φέρνει και σκύβει να το αφήσει κάτω. Είδα τις ρώγες της.. ήταν απίστευτα μεγάλες και μαύρες. σηκώθηκε σιγά - σιγά σαν να ‘ξερε ότι κοιτούσα τις βυζάρες της.

-    «Καληνύχτα μεγάλε!» μου είπε με νόημα.

Και ενώ την είχα πέσει και ψιλομαλακιζομουν με τον πούτσο μου, σκεφτόμενος την θεία να κοιμάται και να έχει ανέβει το νυχτικάκι της και να σκάει έξω η κωλάρα της που είχε μπει η μισή στον κώλο της, ακούω την πόρτα να ανοίγει σιγά - σιγά. Βγαίνει έξω να πάει τουαλέτα. Με βλέπει πως δεν κοιμάμαι, ενώ είχε φύγει τελείως το σεντόνι μου και ένα αρχίδι είχε βγει έξω και μου λέει:

-    «Άρη μου, μαζέψου λίγο να κάτσω κι εγώ που δεν νυστάζω…»

Εγώ μάζεψα όλο το θάρρος και λέω:

-    «Θεία μην κάτσεις, δεν είμαι καλά…»

-    «Τι έχεις;»

-    «Ότι είδες και το απόγευμα…» λέω.

Και με μια κίνηση της, πιάνει απαλά από κάτω από το μποξεράκι μου το αρχίδι μου και το βάζει μέσα.

-    «Ντροπή!» μου λέει και μου κλείνει το μάτι.

Σηκώνεται να πάει τουαλέτα, σκύβει στο αφτί μου και μου λέει:

-    «Εγώ έχω πιο πολλές από σένα. Στάζει το μουνί μου. Σε πέντε λεπτά έλα στο στάβλο ανιψούλη να δεις πως είναι το μουνί μου».

Κόντεψα να χύσω. Μέσα στο στάβλο ήταν ένα άλογο. Σιγά - σιγά σηκώθηκα μόνο με το μποξεράκι και πήγα. Μετά από δυο λεπτά σκάει κι αυτή.

-    «Με έχεις τρελάνει απ’ την ώρα που ήρθες. Έχω να γαμηθώ πέντε μήνες. Κάνε με ότι θες!»

Φόραγε μια μακριά φούστα και από μέσα το νυχτικάκι της οι ρώγες της είχαν πεταχτεί απ’ έξω. Ήθελε σαν τρελή πούτσα. Της σήκωσα κατευθείαν την φούστα και της τον έχωσα.

-    «Αυτό δεν ήθελες θειούλα μου;»

-    «Γάμησε με την καριόλα! Αφού το σκέφτομαι συνέχεια…»

Κρατάει ένα πάσσαλο όρθια και της κλείνω το στόμα μην ακουστούμε. Φώναζε συνέχεια:

-    «Ανιψιέ καυλιάρη! Τι κάνουμε εδώ; Με γαμάς σαν παλιοπουτάνα κι εγώ γουστάρω η καριόλα!»

Με το ένα χέρι της κράταγα το στόμα, με τον πούτσο μου την γάμαγα και με το άλλο χέρι έβαζα δάχτυλο στην μουσκεμένη κωλοτρυπίδα της. Σε κάποια φάση την γυρνάω ανάποδα πάνω στα άχυρα και ενώ έχει γεμίσει υγρά, κοιτάζει το άλογο και λέει:

-    «Πόσες φορές αρχιδαρά μου έχω μαλακιστεί με την πούτσα του άλογου να ‘ξερες!»

Εκεί άρχισα να την γαμάω ακόμα πιο πολύ βίαια. Την χτύπαγα στα κωλομέρια της και ούρλιαζε σαν τρελή:

-    «Γάμα καλά την θεία σου πουτσαρά μου! Γάμα με! Κι εγώ θα σου δώσω την κωλοτρυπίδα μου να νιώσεις πως είναι…»

Δεν πρόλαβε να τελειώσει.. βγάζω τον πούτσο μου, βάζω δυο δάχτυλα στο μουνί της και τον πούτσο μου στον κώλο της.

-    «Αυτό είναι! Χύνω η γαμημένη!» φώναξε.

Με το που το λέει, τον βγάζω και αρχίζω χύνω πάνω στις βυζάρες της σαν τρελός κι αυτή μου γλείφει τον κώλο κι εγώ να γουστάρω και να χύνω ακόμα πιο πολύ.

-    «Με έσκισες ανιψούλη! Όλο αυτό ελπίζω να μείνει μεταξύ μας αν θες να με ξαναγαμήσεις…» είπε και λίγα χύσια να κρέμονται απ’ το στοματάκι της.

Φυσικά δεν είπα τίποτα πουθενά. Την άλλη μέρα φύγαμε, με εμένα να ονειρεύομαι πότε θα ξαναδώ την καυλιάρα θεία. Από τότε δεν την έχω ξαναδεί. Ελπίζω το επόμενο καλοκαίρι να μας ξαναπάρει μάτι το άλογο…

(Copyright protected OW ref: 55099)