Γαμήσι και πρώτη φορά ξεκώλιασμα από τον πατέρα μου

Δημοσιεύθηκε από nek_sexy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)
Υπόθεση: Μια κοπέλα τη βρίσκει μόνη της με τον δονητή και την πιάνει ο πατέρας της. Αντί να την επιπλήξει, προτίμησε να κάνει κάτι άλλο…

Η ιστορία:

Παρατηρήσεις: Γεια σας. Είμαι Ν. και θα σας αποκαλύψω το πως έγινα γυναίκα με τον πατέρα μου. Καταρχάς, πριν ξεκινήσω, να σας πω ότι είμαι δεκαεννιά χρονών και πάρα πολύ εμφανίσιμη. Ο πατέρας μου τότε ήταν 58. Όλα ξεκίνησαν μια μέρα που ήμασταν μόνοι μας σπίτι γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει και μένω με τον πατέρα μου μονή μου. Εγώ όπως καταλαβαίνετε δεκαεννιά χρονών, έχω πολλές ορέξεις και από μικρή γούσταρα τρελά τον πατέρα μου και φανταζόμουν πως θα ήταν να με πηδάει. Πλέον σε αυτή την ηλικία κάθε βράδυ γαμιέμαι με 20cm δονητή και φαντάζομαι ότι με σκίζει ο πατέρας μου και χύνω πολύ εύκολα. Επίσης να προσθέσω ότι ο πατέρας μου, αν και σε ηλικία μεγάλη, είναι πολύ καύλας και την έχει 21cm.

Ένα βράδυ λοιπόν, καθώς γαμιόμουν με τον δονητή γιατί νόμιζα ότι ο πατέρας μου είχε φύγει, δεν είχα σκεπαστεί με το σεντόνι ήμουν και πολύ υγρή κιόλας, η πόρτα βέβαια ήταν κλειστή και ο πατέρας μου χωρίς να τον καταλάβω με έπαιρνε μάτι ενώ γαμιόμουν και χωρίς να σκέφτεται είχε βγάλει έξω το καυλί του και τον έπαιζε και μέσα σε λίγα λεπτά είχε χύσει. Εδώ να προσθέσω ότι με τρελαίνει να πίνω τα χύσια των γαμιάδων μου. Εκεί λοιπόν που ήμουν ξαπλωμένη και μόλις είχα χύσει κι εγώ, ξαφνικά μπαίνει ο πατέρας μου και πριν προλάβω να μαζευτώ κάτω από το σεντόνι μου λέει:

-    «Τι έγινε καριολίτσα μου; Βρήκες ευκαιρία και γαμιέσαι;»

-    «Έεεε! Τι κάνεις μπαμπά εδώ; Σε παρακαλώ, φύγε! Δεν είναι σωστό…»

Όπως καταλαβαίνετε ήθελα να το παίξω δύσκολη γιατί είχα φανταστεί τι θα γινόταν έπειτα.

-    «Σε ρώτησα κάτι γαμιολίτσα μου.. Γιατί δεν απαντάς στον μπαμπά; Θες να θυμώσω; Άμα θυμώσει ο μπαμπάκας ξέρεις τι θα γίνει…;»

-    «Όχι μπαμπά, σε παρακαλώ…»

-    «Για να μην θυμώσω, θα κάνεις κάτι για μένα…»

-    «Ότι θες μπαμπάκα μου, ότι θες...»

-    «Ωραία! Κάτσε στα τέσσερα και κάνε μου μια πίπα και άμα την κάνεις καλή, δε θα θυμώσει ο μπαμπάς».

-    «Μα… μπαμπά, τι λες;»

Και πριν προλάβω να τελειώσω την πρόταση μου, είχε σπρώξει το πρόσωπο μου πάνω στο καυλί του.

-    «Μμμμ… μπράβο καριολίτσα μου! Τι τσιμπούκι είναι αυτό που κάνεις; Ο πούτσος μου θα γίνει τούμπανο μουνάκι μου. Ούτε η μητέρα σου δεν μου έκανε τόσο καλά!»

Εγώ πλέον δεν αντιστεκόμουνα και είχα χώσει όλο του το καυλί μέσα στο στόμα μου και μου το γαμούσε αλλά δεν χωρούσε όλο γιατί όπως σας είπα είναι και 21cm. Του έκανα τσιμπούκι κανένα δεκάλεπτο.. και μετά του λέω:

-    «Μωρό μου, ξέσκισε με!»

-    «Εντάξει καυλάκι μου, ετοιμάσου…»

Είχα βγάλει το στρινγκάκι και μου έκανε ένα υπέροχο γλειφομούνι.

-    «Ααααχ… Καυλιάρη μου, τι μου κάνεις; Έλα μωρό μου, δεν αντέχω άλλο.. θέλω να σε νιώσω μέσα μου. Πάρε με!»

Και εκεί, με το που τελειώνει την φράση μου, τον καρφώνει όλον μέσα. Είχα λιώσει στον πόνο αλλά και στην ηδονή. Νόμιζα ότι με είχε σκίσει στα δυο. Με γαμούσε πάρα πολύ γρήγορα και μου το έχωνε αρκετά βαθιά μέχρι που στην κλειτορίδα μου ακουμπάγανε τα αρχίδια του. Φώναζα από την καύλα.. ούρλιαζα:

-    «Ααααχ… τι μου κάνεις μπαμπά; Έτσι.. γάμα με όσο πιο άγρια μπορείς. Ξέσκισε με!»

Ξαφνικά νιώθω τα καυτά του χύσια να κυλάνε μέσα στο μουνάκι μου και του λέω:

-    «Μωρό μου, βάλ’ τον μου στο στόμα μου. Θέλω να τα πιω!»

Μου χώνει τον πούτσο του στο στόμα μου και με το που τον καθάρισα, μου τον ξαναχώνει και άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα και κάποια στιγμή μετά από λίγο του λέω:

-    «Μπαμπάάάάάά!  Χύνωωωωωωω! Δεν αντέχω άλοοοοοοο!!!»

Είχα και οργασμό εκείνη την στιγμή και νόμιζα πως θα λιποθυμούσα. Όταν τελειώσαμε και οι δυο μου λέει:

-    «Και τώρα μωρό μου ήρθε η ώρα να σε γαμήσω και από πίσω…»

-    «Μπαμπά, δεν θέλω. Θα πονέσω. Δεν έχω ξαναγαμηθεί από εκεί».

-    «Δεν θα πονέσεις κορούλα μου, μην ανησυχείς. Θα σε προσέξω πολύ».

Με έβαλε να τον πιπώσω καλά για να μου τον βάλει εύκολα για να μην πονέσω. Μου είπε να κάτσω στα τέσσερα και ακούμπησε το κεφάλι από το καυλί του στην τρυπούλα μου και πριν προλάβω να του πω να μην με πονέσει, μου τον καρφώνει όλον μέσα μου. Ούρλιαζα από πόνο και ηδονή. Στην αρχή, για να συνηθίσω το καυλί του μέσα μου, το άφησε λίγο για να μου περάσει λίγο ο πόνος. Μετά από λίγο άρχισε να με πηδάει άγρια. Μου τον έβαζε τόσο μέσα, που τα αρχίδια του ακουμπάγανε στο υγρό μου μουνάκι. Πλέον δεν ένιωθα καθόλου πόνο.. υπήρχε μόνο η ηδονή και η απόλαυση…

Στο τέλος αρχίσαμε να χύνουμε και οι δυο, εγώ στα σεντόνια κι αυτός μέσα στην τρύπα μου… Μετά από αυτό το επεισόδιο κάθε βράδυ γαμιόμασταν. Είχα γίνει το πουτανάκι του. Ήταν σαν να τα έχουμε αλλά ήταν μυστικό.. το δικό μας μυστικό.

(Copyright protected OW ref: 50473)