Η πρώτη μου φορά με τον θειούλη

Δημοσιεύθηκε από kinky cpl
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ‘αθώο’ στην αρχή παιχνίδι μεταξύ της μικρής ανιψιάς και του θείου, κατέληξε σε αμέτρητα ξεσκίσματα…

Η ιστορία:

Τα γεγονότα που θα σας διηγηθώ συνέβησαν πριν από περίπου οκτώ χρόνια μεταξύ του άντρα της θείας μου και εμένα. Ήμουν αρκετά μικρούλα κι εκείνος με περνούσε είκοσι χρόνια. Όλα ξεκίνησαν, όταν πήγα να μείνω μαζί τους αρχές του καλοκαιριού. Στην αρχή σαν παιχνίδι, μετά σαν μια κατάσταση που με έκανε να μουσκεύομαι, όπου και όποτε έβρισκα την ευκαιρία (βασικά τον θείο να είναι μόνος του) πήγαινα και του κουνιόμουν, έριχνα πράγματα κάτω για να σκύβω προκλητικά μπροστά του και να τα πιάνω, κλπ. κλπ.

Εκείνος με κοιτούσε περίεργα γιατί δεν του είχα δώσει δικαιώματα στο παρελθόν, και μάλλον, σε πρώτο στάδιο, θεωρούσε συμπτώσεις πολλά από τα καμώματα μου. Όταν λοιπόν έφευγε η θεία από το σπίτι, πήγαινα και καθόμουν δίπλα του, τον πείραζα, τον γαργαλούσα, μέχρι που άρχιζε κι εκείνος τα πειράγματα, που συνήθως τελείωναν με εμένα να παίρνω "κατά λάθος" τα χέρια του και να τα ακουμπάω στα μικρά βυζάκια μου ή στον κώλο μου κι εκείνος να τα αφήνει έχει παγωμένος.

Μετά βέβαια από τις πρώτες δυο - τρεις φορές που συνέβη το "ατύχημα" και επειδή εννοείται τον τρέλαινε η μικρή και αθώα (χα χα χα!) ανιψούλα του, άρχισε να τραβάει λίγο παραπάνω το "αθώο" παιχνιδάκι μας, και να με χουφτώνει για τα καλά. Μερικές φορές κιόλας, επειδή το παράκανα στην πρόκληση, δεν δίσταζε να μου ρίξει και μερικές σφαλιαρίτσες στο κωλαράκι μου, πράγμα που δεν με χάλαγε καθόλου. Ίσα - ίσα, με ύγραινε ακόμα περισσότερο.

Έτσι περνούσαν οι μέρες με παιχνιδάκια τέτοιου τύπου, μέχρι που μια μέρα που ήμασταν μόνοι στο δωμάτιο, με ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω στα πόδια του κι αφού έχω τουρλώσει τον κώλο μου, έτοιμη να αρπάξω ακόμα μια σφαλιαρίτσα, ένιωσα να χώνεται κάτι μέσα στο μικρό και μουσκεμένο μουνάκι μου. Ήταν ένα δάχτυλο του. Εγώ έκανα δήθεν πως δεν μου αρέσει και του έλεγα:

-    «Πάρ’ το θειούλη από εκεί! Δεν μου αρέσει καθόλου…»

Εκείνος (ευτυχώς) συνέχισε, μέχρι που το έβαλε όλο μέσα μου. Δυστυχώς (λόγω χρόνου υποθέτω ή λόγω της παρουσίας της θείας) μετά από λίγο βρεθήκαμε εγώ στις φαντασιώσεις μου κι εκείνος στην άσβεστη καύλα του για το μικρό πουτανάκι, που τον είχε πραγματικά τρελάνει. Τα βράδια συνήθως βάζαμε να δούμε ταινίες και έκανα πως με παίρνει ο ύπνος ώστε να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι μαζί του. Εκείνος (δυστυχώς) δεν μου έκανε τίποτα μέχρι να τον πειράξω εγώ. Έτσι, άρχιζα να τρίβω τα πόδια μου πάνω στα δικά του και κολλούσα το κωλαράκι μου πάνω στην ψωλή του μέχρι που την ένιωθα να σκληραίνει και τότε απομακρυνόμουν και τον άφηνα να με σκέφτεται και να με θέλει τρελά.

Ένα βράδυ είδαμε την ταινία μας και με πήρε ο ύπνος, με το κωλαράκι μου τουρλωμένο στο πρόσωπο του. Ο θειούλης δεν άντεξε, κατέβασε την πιτζάμα μου και το βρακάκι μου και άρχισε να γλείφει το τριχωτό μουνάκι μου. Με έγλειφε με πάθος για πολλή ώρα μέχρι που ακούστηκαν τα βήματα της θείας μου, που είχε σηκωθεί ξαφνικά και ερχόταν μέσα στο σκοτάδι, από το άλλο δωμάτιο (τυχαία ή όχι, δεν ξέρω). Αμέσως εκείνος έκανε ότι κοιμόταν, κι εγώ, κακήν - κακώς, ανέβασα με μια κίνηση βρακάκι και πιτζάμα και σηκώθηκα και πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου, στο διπλανό δωμάτιο.

Το επόμενο πρωί σηκωθήκαμε και ήταν σαν να μην έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας. Μέχρι που ήρθε το βράδυ και μας βρήκε πάλι ξαπλωμένους δίπλα - δίπλα. Από την μια εγώ, να κάνω πως κοιμάμαι, μουσκεμένη και προσπαθώντας να κρατήσω κρυφή την καύλα μου (λες και το μουσκεμένο, λες και είχα κατουρηθεί πάνω μου βρακάκι μου δεν με πρόδιδε) και από την άλλη, εκείνος, με την καρδιά του να χτυπάει τόσο δυνατά, που μπορούσα να την ακούσω.

Δεν πέρασε πολλή ώρα που ένιωσα το χέρι του πάνω μου. Πρώτα στο πόδι μου, και σιγά - σιγά να ανεβαίνει μέχρι που έφτασε στο πεταχτό κωλαράκι μου και κατάληξε στο μουνάκι μου. Όταν ένιωσε την υγρασία μου στα δάχτυλα του και με τον αέρα της προηγούμενης νύχτας, πλησίασε το στόμα του στο μουσκεμένο μουνάκι μου, και άρχισε να το γλείφει αχόρταγα και να με φιλάει παντού. Εγώ και πάλι έκανα πως κοιμόμουν, παρότι το μουνάκι ήταν σε κατάσταση ασταμάτητου χυσίματος! Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ καλή στο να το παίζω η μικρή καυτή πουτανίτσα, αλλά στην πράξη, όταν άρχιζαν "τα ωραία" με έπιανε ένα άγχος, κι ένας φόβος.

Πέρασαν μερικές μέρες χωρίς να κάνουμε τίποτα, σαν να ξεχάστηκε εντελώς αυτό που συνέβη τις προηγούμενες μέρες, μέχρι που ένα πρωί έφυγε η θεία μου για τη δουλειά και έμεινα μόνη μου με τον θείο στο σπίτι. Εγώ κοιμόμουν (πραγματικά αυτή τη φορά) όταν ήρθε δίπλα μου ο θείος και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι. Εγώ παρότι μετά το πρώτο άγγιγμα, είχα ξυπνήσει για τα καλά, συνέχισα να το παίζω πως κοιμάμαι. Ξαφνικά, με μια αποφασιστική κίνηση, ο θειούλης με πήρε αγκαλιά και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Με ξάπλωσε ανάσκελα και αφού έβγαλε τα ρούχα του, έγδυσε κι εμένα που συνέχιζα (μάλλον ανεπιτυχώς) τον ρόλο της ωραίας κοιμωμένης.

Εκείνος, όταν κατάλαβε ότι σε αυτή τη φάση δεν θα είχε καμιά βοήθεια από εμένα, άρχισε να με τρίβει, να χαϊδεύει το απίστευτα βρεγμένο μουνάκι μου, και να μου χαρίζει την ηδονή που είχε αρχίσει εδώ και λίγες μέρες να μου γίνεται γλυκιά συνήθεια. Πάνω λοιπόν που είχα χαλαρώσει και αφεθεί στην έμπειρη γλώσσα και στα μαγικά του δάχτυλα, ξαφνικά τον ένιωσα να σηκώνεται και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο ένιωσα κάτι σκληρό να προσπαθεί να μπει μέσα μου. Μου σήκωσε τα πόδια στον αέρα και αφού τα άνοιξε διάπλατα, έχωσε το καυλί του δυνατά μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι μου. Ένιωσα ένα καινούργιο συναίσθημα καύλας και ένα δυνατό τσούξιμο.

Εκείνος, δεν έδειξε να πτοείται ούτε από το πόσο στενό ήταν το μουνάκι μου, ούτε από τα «Ααααχχ» που έβγαιναν αυθόρμητα από το στόμα μου. Συνέχισε να με γαμάει έτσι για πολλή ώρα κι εγώ με κλειστά τα μάτια μου (το άγχος, ο φόβος, η ντροπή, που λέγαμε παραπάνω) παρότι πονούσα, συνέχιζα το παιδιάστικο παιχνίδι της "δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, αφού τώρα κοιμάμαι" πιτσιρίκας. Σταδιακά, ανέβαινε η ταχύτητα και η δύναμη που με γάμαγε ο αγαπημένος μου θειούλης. Πιο δυνατά και πιο γρήγορα και πιο βαθιά, μέχρι που τραβήχτηκε και έχυσε πάνω στα βυζάκια και την κοιλιά μου.

Μετά, με απολογητικό ύφος, έπεσε σχεδόν λιπόθυμος δίπλα μου, ενώ εγώ, ήμουν κάπου μεταξύ του να ανοίξει η γη να με καταπιεί και έβδομου ουρανού. Βέβαια, ότι από τότε μέχρι σήμερα έχουμε γαμηθεί αμέτρητες φορές και έχουμε κάνει σχεδόν τα πάντα, πράγμα που δείχνει ότι τελικά το μόνο πράγμα που με κατάπιε ήταν η αστείρευτη ως και σήμερα, καύλα για τον θειούλη μου. Έτσι, σιωπηλά και υγρά, ξεκίνησαν οι περιπέτειες του θειούλη και της μικρής του σκυλίτσας. Σύντομα θα έχετε και κάποιες από αυτές…

(Copyright protected OW ref: 50430)