Γάμησα την μάνα του γιατί ζήλευα

Δημοσιεύθηκε από EtoimosGiaSex
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)
Υπόθεση: Ο φίλος μας έχει μια αντιζηλία με τον ξάδελφό του σχετικά με το μέγεθος του ανδρισμού του και για να τον τιμωρήσει αποφάσισε να πηδήξει την μητέρα του…

Η ιστορία:

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν ζηλιάρης και σχετικά με τη ζήλια μου έχει να κάνει αυτή η ιστορία. Με τον ξάδερφό μου, που είναι συνομήλικος, περνούσαμε πάντα μαζί τα καλοκαίρια. Δεν το ζήλευα μέχρι που εφηβεία μας χτύπησε την πόρτα και αρχίσαμε να μαλακιζόμαστε μαζί. Η πούτσα του ήταν τεράστια, πιο μεγάλη από την δικιά μου. Άρχισα να ζηλεύω και του πρότεινα να τραβήξουμε μαλακία ο ένας στον άλλον. Δέχτηκε. Ήταν πιο μεγάλη και πιο χοντρή από την δικιά μου και μου την έδειχνε με καμάρι και μου το υπενθύμιζε κιόλας. Είχα εκνευριστεί αλλά δεν το έδειχνα.

Όταν τελειώσαμε αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπάω στο σπίτι της θείας μου. Μέχρι πριν μια βδομάδα που πήγα. Είδα από το παράθυρο (ήταν μονοκατοικία) και δεν ήταν κανείς μέσα. Πήγα από πίσω να δω στα άλλα δωμάτια. Έφτασα στην κρεβατοκάμαρα και τότε μπορεί να ήταν που ζήλεψα πιο πολύ από όλες τις άλλες φορές. Μια ξανθιά μουνίτσα με τεράστια βυζιά πίπωνε τον ξάδερφό μου. Ρουφούσε την τεράστια πούτσα του με ευχαρίστηση. Έκανα μια βόλτα στην πόλη και ξαναγύρισα και μου άνοιξε η θεία μου. Τότε μου ήρθε στο μυαλό μια φανταστική ιδέα για να τιμωρήσω τον ξάδερφό μου με την μεγάλη πούτσα.. θα του γαμούσα την μάνα.

Αφού με καλωσόρισε με φίλησε και με έκανε ένα καφέ ήρθε και στο σαλόνι ο ξάδερφός μου με ένα μπουρνούζι, με αγκάλιασε και κάθισε να τα πούμε. Μιλήσαμε για τα πάντα και το βράδυ μου είπε να βγούμε για να κανένα ποτό. Εγώ δήλωσα αδιάθετος και αποφάσισε να βγει με την δικιά του (την μουνάρα). Είχα υπολογίσει πότε περίπου θα γυρίσει για να βάλω σε λειτουργία το σχέδιο μου για να του γαμήσω την μάνα που παρεμπιπτόντως ήταν χωρισμένη. Η μάνα του ήταν στην κουζίνα. Πήγα από πίσω της και έβαλα τα χέρια μου κάτω από τις μασχάλες της και της ζούληξα τις ρώγες. Γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο περιέργεια ρωτώντας με:

-    «Τι κάνεις;»

-    «Νοιάζομαι για την καλή μου θεία» της απάντησα.

-    «Αλήθεια; Και τώρα βρήκες να το φανερώσεις; Θα έρθει ο ξάδερφός σου σε λίγο».

-    «Δεν με νοιάζει θεία».

Κατέβασα το παντελόνι μου και το βρακί μου και την κιλότα της, της έβαλα δυο δάχτυλα στο στόμα για να μην μιλάει και έτριβα τον πούτσο μου στο τριχωτό μουνάκι της. Μετά από λίγα λεπτά μου δάγκωνε τα δάχτυλα και έσπρωχνε τον κώλο μου για να μπω επιτέλους μέσα της. Το έκανα και άρχισα να την γαμάω. Την έστρωσα πάνω στο τραπέζι και έμπαινα μέσα της γρήγορα και με μίσος.

-    «Ααααααχ! Καριόλη! Πιο σιγά μαλάκα! Πονάω! Αααααχ!»

-    «Όχι. Δυνατά θα σε γαμάω πουτανάρα! Δυνατά να νιώσεις!»

-    «Αααχ… Ωραίο καυλί έχεις, αλλά λίγο πιο σιγά…»δ

Μου άρεσε αυτό που με είπε, γι’ αυτό άρχισα να την γαμάω πιο σιγά. Ήρθε ο πρώτος οργασμός και τα ζουμιά έτρεχαν από τα πόδια της. Σταματήσαμε και κάναμε ένα τσιγάρο. Το σβήσαμε και τότε άκουσα την πόρτα από το αμάξι του ξάδερφού μου. Καύλωσα αμέσως με την ιδέα ότι θα με δει να γαμάω την μάνα του και σε χρόνο μηδέν την έπιασα από το μαλλί και άρχισα να την γαμάω με όλη μου την δύναμη. Η θεία φώναζε από καύλα, η πόρτα άνοιξε και εκείνη τη στιγμή άρχισα να χύνω μέσα της. Μας είδε ο ξάδελφος μου και η θεία μου προσπαθούσε να με σταματήσει και να μιλήσει στο γιο της μα εγώ συνέχισα ενώ κοίταζα τον ξάδελφο μου χαμογελαστός κι αυτός με κοιτούσε ταραγμένος. Σταμάτησα τότε και του είπα:

-    «Φύγε ρε μαλάκα. Δεν βλέπεις ότι έχω δουλειά;»

Δάκρυσε και βγήκε έξω. Κοίταξα την μάνα του.. έκλαιγε και με κοίταζε με μίσος. Της χάιδεψα τα μαλλιά, της έδωσα ένα πεταχτό φιλί στα χείλη και της ψιθύρισα:

-    «Ευχαριστώ καύλα μου».

Φόρεσα τα ρούχα μου και έφυγα. Δεν γάμησα μόνο την μάνα του αλλά και την ψυχολογία του. Παρόλα αυτά είχα βάλει ένα νέο στόχο.. να του γαμήσω και την γκόμενα για να δει ότι δεν μετράει το μέγεθος αλλά ο τρόπος.

Η ιστορία δεν είναι αληθινή.

(Copyright protected OW ref: 50047)