Η μάνα τα δίνει όλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μετά την πρώτη φορά, ο φίλος μας δεν έκανε ξανά κουβέντα για το περιστατικό ώσπου μια μέρα πήρε αυτή την πρωτοβουλία…

Η ιστορία:

Γεια σας. Είμαι ο Κρις και θα σας περιγράψω τι συνέβη μετά το αναπάντεχο εκείνο πρωινό του Σαββάτου με την μάνα μου. Όλα ήταν ήρεμα σαν να μην είχε γίνει τίποτα πριν. Η μάνα μου έκανε τις δουλειές του σπιτιού κι εγώ πήγα για φραπέ με τα φιλαράκια. Όταν γύρισα το μεσημέρι οι δικοί μου έτρωγαν. Έκατσα κι εγώ να φάω. Η μάνα μου ήταν τυπική μπροστά στον πατέρα μου αλλά όταν αυτός πήγε να ξαπλώσει άρχισε να γίνεται πιο προκλητική.

Ήρθε δίπλα μου και με φίλησε στο στόμα. Εγώ έκανα πίσω και της είπα είναι ο πατέρας στο σαλόνι θα μας ακούσει. Εκείνη τότε μου απάντησε πως δεν την νοιάζει καν αφού δεν την πηδάει. Πάει προς το σαλόνι, βλέπει ότι ο πατέρας μου έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ και γυρνώντας πίσω μου λέει:

-    «Κοιμήθηκε ο μαλάκας κιόλας. Έλα στην μάνα να σε περιποιηθεί αγόρι μου».

Η κίνηση και τα λόγια της με καύλωσαν απίστευτα. Κινήθηκα προς το μέρος της και την άρπαξα δυνατά από το χέρι και την έστησα στον πάγκο της κουζίνας.. σχεδόν την ακινητοποίησα. Της λέω:

-    «Αφού θες να σε γαμήσω, θα φας πούτσο που δεν θα μπορείς να περπατήσεις για μέρες!»

Της άρεσε αυτό και απάντησε:

-    «Σκίσε με! Κάνε με ότι θες. Εσύ θα είσαι ο γαμιάς μου από δω και πέρα».

Αμέσως της κατέβασα το παντελόνι και το στρινγκάκι και μπήκα δυνατά στο μουνί της. Την γαμούσα ενώ της είχα κλείσει το στόμα με το χέρι μου γιατί βογκούσε και μπορεί να μας έπαιρνε χαμπάρι ο πατέρας μου. Την πήδαγα στο μουνί της κανένα δεκάλεπτο ώσπου της λέω:

-    «Τώρα ήρθε η σειρά της πίσω πόρτας».

Η μάνα μου δεν κατάλαβε τι εννοούσα. Μόλις της είπα ότι θα της γαμήσω το κωλαράκι μου είπε:

-    «Δεν το έχω κάνει ποτέ. Έχω ακούσει ότι πονάει».

Τότε την πιάνω από τα μαλλιά και την βάζω να σκύψει μπροστά στον πούτσο μου και της λέω:

-    «Γλείψ’ τον καλά και δεν θα πονέσεις».

Άρχισε ένα τσιμπούκι απίστευτο. Τον έγλειφε και τον έβαζε όλο στο στόμα της σαν πορνοστάρ. Όταν της είπα ότι ήρθε η ώρα, έκατσε στα τέσσερα και βύθισα το καυλί μου στον στενό κώλο της. Τον άφησα έτσι για λίγο για να συνηθίσει και να ανοίξει ο πάτος της. Στην αρχή πονούσε αλλά όσο περνούσε η ώρα, καύλωνε κι αυτό φαινόταν στα υγρά που έβγαζε και στις καυλωμένες βυζάρες της που δεν άφηνα λεπτό από το χέρι μου.

Όσο περνούσε η ώρα καύλωνε. Δεν άντεχα πολύ ακόμα και της είπα ότι θα χύσω.

-    «Χύσε με μωρό μου, όπου θες!» είπε.

Την γύρισα και της τον  έβαλα στις βυζάρες της ενώ τον έγλειφε. Έχυσα το καυτό σπέρμα μου. Τον καθάρισε και μου είπε ότι με περιμένει το βράδυ να συνεχίσουμε…

(Copyright protected OW ref: 50522)