Πάντα μπλέκω στη δουλειά με σεξoκαταστάσεις

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια σαραντάρα έχει απίστευτες ορμές και δεν την σταματάει τίποτα. Δεν θα κωλώσει να αφεθεί ακόμα και στον άντρα της ξαδέρφης της.

Η ιστορία:

Είμαι μια ωραία σαραντάρα με μέτριο πρόσωπο αλλά πολύ καλό κορμί. Αφού έμεινα άνεργη από την προηγούμενη δουλειά αρκετό καιρό, βρήκα μια άλλη που γενικά είμαι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι μετά από πέντε, έξι μήνες, άρχισε να παίζει μια κατάσταση με τον ένα συνεταίρο που όμως είναι παντρεμένος με παιδιά. Καλό παιδί και η αλήθεια μου άρεσε όλη αυτή η κατάσταση. Άρχισε να μου την πέφτει λίγο - λίγο και όλο και πιο πολύ.

Εγώ πέρα από πέρσι που βρέθηκα με έναν πρώην μερικές φορές, δεν είχα κάτι άλλο, οπότε να κάτι ρετσίνες, να κάτι ούζα, σιγά - σιγά φτάσαμε να γαμιόμαστε τρελά, κρυφά από όλους και όπου καταφέρναμε να βρεθούμε. Δεν ξέρω τι να κάνω για να το σταματήσω. Υπάρχουν και οι ορμές, οι ανθρώπινες αδυναμίες…

Πριν καιρό είχε παίξει σκηνικό ένα βράδυ με τον άντρα της ξαδέρφης μου. Μου άρεσε πολύ εδώ και χρόνια αλλά.. κι αυτός γούσταρε τις φάσεις, το είχα καταλάβει.. Ένα βράδυ ήπιαμε πολύ κι εγώ ακόμα περισσότερο. Με πήγαν σπίτι, με ξεντύσανε και μετά αυτός έμεινε κοντά μου γιατί ήμουν κομμάτια. Κάποια στιγμή ένιωσα το χέρι του να με χαϊδεύει στο λαιμό. Μετά όμως χούφτωνε τα σφιχτά βυζιά μου και έτριβε τις ρώγες μου. εγώ γούσταρα τρελά. Λίγο το ποτό, λίγο η αγαμία.. ήξερα ότι δεν ήταν σωστό αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Με καύλωνε απίστευτα. Έκανα βέβαια την κοιμισμένη.. τη μεθυσμένη κλπ.

Αυτός συνέχιζε.. χάιδεψε την κοιλίτσα μου και σιγά - σιγά το υγρό μουνάκι μου πάνω από το κιλοτάκι. Τον πούστη με ξετρέλαινε, με είχε φτιάξει. Με το ζόρι κρατούσα την αναπνοή μου... σίγουρα όμως με καταλάβαινε. Τράβηξε το κιλοτάκι και αφού έτριψε την κλειτορίδα μου, έχωσε στην αρχή ένα και μετά άλλο ένα δάχτυλο στο μουσκεμένο μου μουνί. Έβγαζα πνιχτά «αχ» γιατί στο άλλο δωμάτιο ήταν η ξαδέρφη μου. Είχα καυλώσει απίστευτα. Αυτός έπαιζε με το μουνάκι μου και με το άλλο χέρι έβγαλε την πούτσα του και την έπαιζε. Τρελάθηκα! Την έβλεπα στα κλεφτά και την ήθελα μέσα στο μουνί μου. Γύρισα την πλάτη μου και τούρλωσα τον υπέροχο κώλο μου (όλοι μιλάνε γι’ αυτόν και το ξέρω). Ήξερα πως τον καύλωνα πολύ.

Τράβηξε με μιας το κιλοτάκι μου και άρχισε να με γλείφει. Περνούσε τη γλώσσα του από την κλειτορίδα μου. Το μουνί μου είχε ανοίξει μέχρι την κωλοτρυπίδα μου. Απίστευτο γλείψιμο ο μάστορας (τυχερή πολύ η ξαδέρφη μου και ωραίος και καλός γαμιάς). Γαμούσε με τη γλώσσα του μια τη μια και μια την άλλη τρύπα μου αργά και βασανιστικά. Το μουνί το ένιωθα πλημμυρισμένο από καύλα. Είχε υπομονή το τσογλάνι αν και η πούτσα του ήταν τσίτα. Δεν ήταν πολύ μακριά αλλά χοντρή σαν παλαμάρι (να στον χώσει να γεμίσει το μουνί σου).

κάποια στιγμή δεν άντεξα και άρχισα να ψιθυρίζω να συνεχίσει να με σκίσει... Έγλειφε το μουνί μου και σκάλιζε με το δάχτυλο του τον κώλο μου. Άρχισε σιγά - σιγά να βάζει δάχτυλο και μπρος και πίσω.. έσπρωχνα κι εγώ και σιγά - σιγά… Έφτασα να έχω τρία δάχτυλα στο μουνί μου και άλλα δυο στον κώλο μου. Με γαμούσε με τα χέρια του και είχα παραδοθεί στην απίστευτη καύλα. Δεν άντεξα άλλο.. άρχισα να παίζω την κλειτορίδα μου καθώς ο καυλιάρης με ξεμούνιαζε με τα χέρια του και δεν άντεξα για πολύ… άρχισα να χύνω ατέλειωτα. Και γαμό τις καύλες και τα χυσίματα! Παράλληλα έβλεπα με μισάνοιχτα μάτια να γλείφει τα δάχτυλα του από τα χύσια μου. Έχυσα και μέσα σε δυο λεπτά ήμουν απίστευτα καυλωμένη. Σηκώθηκε σιγά - σιγά κι όπως ήμουν γυρισμένη στα πλάγια, άνοιξε τα κωλομέρια μου και μου το έχωσε στο μουνί μου και μαζί και δυο δάχτυλα στον κώλο. Με γαμούσε αργά αλλά βαθιά να μην ακουστούμε. Ψιθύριζε:

-    «Θέλω να σου σκίσω τον κώλο πουτανίτσα μου… καύλα μου…» και άλλα τέτοια που γουστάρω να ακούω.

Δεν άντεξε πολύ.. τον έβγαλε και από τη μια τον έπαιζε και από την άλλη έχωσε δάχτυλα στο μουνί μου. Έπαιζα κι εγώ την κλειτορίδα μου και καθώς ένιωσα τα καυτά χύσια του στην κωλοτρυπίδα μου, έχυσα κι εγώ. Μετά με φίλησε κι έφυγε και πήγε στην ξαδέρφη μου. Ένιωθα άσχημα την άλλη μέρα και δεν μιλήσαμε ποτέ γι’ αυτό. Τώρα με τον άλλο στη δουλειά... ταυτόχρονα άρχισα να παίζω και με τον προγραμματιστή που έρχεται στη δουλειά. Αυτός τουλάχιστον είναι ελεύθερος μπας και κάνουμε σχέση. Δε λέω, καλά πέρασα και με τους άλλους, αλλά άμα μαθευτεί κάτι; Πριν λίγο καιρό είχα πάει πάλι στην ξαδέρφη και βρεθήκαμε το βράδυ με τον άντρα της να μου τραβάει μαλακία. Έκανα πως κοιμόμουνα αλλά μου άρεσε που έπαιζε τόσο περίτεχνα μου με το μουνί μου. Εγώ έχυσα πάνω στο χέρι του και μετά έκανα πως ξύπνησα.

Αυτός μάλλον θα πήγε να την παίξει μόνος του μετά από τόση καύλα. Μου αρέσει αλλά από την άλλη το παίζω χαζή.. κοιμόμουνα και δεν ξέρω τίποτα. Κι αυτός τι να κάνει; Ελπίζω να κάτσει με τον κομπιουτερά και να κόψω τα άλλα εντελώς αλλά από την άλλη ρισκάρω να με φτύσει και ο κρυφός γαμιάς μου...

(Copyright protected OW ref: 49574)