Το ξέσκισμα της πουτάνας νονάς

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η νονά μου αποτελούσε πάντα (και ακόμα αποτελεί) τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για ατελείωτες ώρες μαλακίας και απίστευτου σεξουαλικού πάθους. Σαν έφηβος που ήμασταν περισσότερο δεμένοι οικογενειακά, είχα την ευκαιρία να απολαμβάνω μοναδικής και υψηλής ποιότητας θέαμα όταν κάναμε παρέα διακοπές ή όταν περνούσα πολλά βράδια φιλοξενούμενος στο σπίτι της, μια και με τον γιο της κάναμε πολύ παρέα, όντας συνομήλικοι. Είναι μία μακρομάλλα ξανθιά θεά με λεπτεπίλεπτο κορμί και μοναδικά βυζιά. Ακόμα και τώρα, στην ηλικία των 55 πια, όταν ντυθεί με τίποτα πιο πρόστυχο, σου έρχεται να τον πετάξεις έξω και να χύσεις πάνω στη θεσπέσια μούρη της.

Μέχρι τα 22 μου, απλά μαλακιζόμουν για πάρτι της, σκεπτόμενος την μουνάρα ή την κωλάρα της που πολλές φορές είχε τύχει να δω (ακόμα τότε πίστευα ότι ήταν τυχαίο) όταν έκανε μπάνιο ή όταν άλλαζε κλπ. Θεσπέσιο μουνί, αξύριστο, με βελούδινη τρίχα που έφτανε μέχρι και την κωλοτρυπίδα της. Στα 22 όμως ανακάλυψα πόσο πουτάνα ήταν πραγματικά, πόσο διψούσε για όσο το δυνατόν περισσότερους πούτσους, αλλά και πόσο επιμελώς το έκρυβε πίσω από ένα προσποιητό καθωσπρεπισμό και μία φτιαχτή ντροπαλότητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος της ήταν στρατιώτης και ο νονός μου ως συνήθως έφευγε σε επαγγελματικό ταξίδι στην επαρχία. Είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα όμως και έπρεπε να μας αφήσει ένα κλειδί του σπιτιού τους, για να της το δώσουμε εμείς στη διάρκεια της μέρας. Το βράδυ ήμουν φυσικά ο πρώτος που προθυμοποιήθηκε να της το πάει. Όταν έφτασα στο σπίτι και δεν είδα φώτα αναμμένα, χτύπησα 2 φορές το κουδούνι και όταν πάλι δεν πήρα κάποια απάντηση αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το κλειδί και να μπω από τη πόρτα της κουζίνας.

Μόλις μπήκα μέσα άκουσα από την κρεβατοκάμαρα απίθανα πράγματα και από διαφορετικές, αλλά γνωστές αντρικές φωνές: «…έτσι πουτανάρα… δε θα σου αφήσουμε τρύπα αγάμητη… θα σε σκίσουμε έτσι όπως θες… ρούφα το πούτσο μου καριόλα… σκίστης τη κωλάρα αδερφέ να μη μπορεί να κάτσει…»… η νονά μου βογκούσε και έβγαζε πνιχτούς ήχους, ενώ όσο πλησίαζα προς τα εκεί, τόσο προετοιμαζόμουν για αυτό που καταλάβαινα ότι συνέβαινε. Σκύβοντας το κεφάλι μου από τη πόρτα όσο πιο προσεκτικά μπορούσα αντίκρισα ένα υπέροχο θέαμα.

Η νονά μου στο κρεβάτι της, με τους πούτσους των τριών γιων του αδερφού της μέσα της, να γεμίζουν κάθε διαθέσιμη τρύπα του κορμιού της. Όλοι εικοσάρηδες και πουτσαράδες απ’ ότι έβλεπα με τα μάτια ορθάνοιχτα. Βογκούσε και χτυπιόταν πάνω στους δύο πούτσους που γέμιζαν το μουνί και τη κωλάρα της, ενώ ο τρίτος ανιψιός της την είχε αρπάξει από τα μαλλιά και της έχωνε το πούτσο του στο στόμα μέχρι τα αρχίδια.

Έμεινα μαρμαρωμένος να απολαμβάνω το θέαμα, όχι όμως για πολύ, γιατί συνειδητοποιώντας την καλή μου τύχη, κατεβάζω τη φόρμα που φορούσα και αρχίζω να τρομπάρω με μανία το πούτσο μου. Τότε όμως με αντιλαμβάνεται αυτός που την τσιμπούκωνε, αλλά αντί να πει οτιδήποτε, μου κάνει με το δάχτυλό του νόημα να μη μιλήσω και να πλησιάσω…. ενώ ταυτόχρονα κάνει νόημα και στα αδέλφια του να κοιτάξουν προς το μέρος μου και να μη μιλήσουν. Ο ανιψιός που της πηδούσε το κώλο βγαίνει και κάνει στην άκρια, προσφέροντάς μου τη πόρτα του παραδείσου για να την περάσω. Μπήκα μέσα της με τόση μανία που κόντεψα να της βάλω και τα αρχίδια στο κώλο, ενώ εκείνη βόγκηξε γοερά πάνω στο πούτσο του ανιψιού της χωρίς να έχει καταλάβει τι συνέβη. Άρχισε να της πηδάω αυτή τη μοναδική κωλάρα με απίστευτη μανία…

Άλλωστε ένα εφηβικό μου όνειρο γινόταν πραγματικότητα και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Φανταζόμουν πως δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερο αλλά διαψεύστηκα όταν αντιλήφθηκα το σαλιωμένο δάχτυλο του ανιψιού που μου είχε δώσει τη θέση του στο κώλο της νονάς μου, να κάνει κύκλους γύρω από τη κωλοτρυπίδα μου. Όταν δε, ήρθε πίσω μου και ακούμπησε το κεφάλι του πούτσου του επάνω της… τρελάθηκα. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα βρέθηκα στον έβδομο ουρανό.

Από κάτω μου βρισκόταν η μουνάρα των ονείρων μου, η νονά μου, εγώ από πάνω της πηδούσα τη κωλάρα της, ένας ανιψιός της πηδούσε το μουνί της, άλλος τη τσιμπούκωνε και ένας τρίτος πηδούσε το δικό μου κώλο. Ένα απίστευτο τρενάκι το οποίο δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να εκραγεί, κάνοντάς μας όλους να χύνουμε σα τρελοί ταυτόχρονα, γεμίζοντας με χύσια τη νονά μου, αλλά νιώθοντας και το δικό μου έντερο να παίρνει τη δική του μερίδα από χύσι. Αυτή μάλιστα κόντεψε να λιποθυμήσει από τη καύλα και ακόμη περισσότερο αμέσως μόλις αντιλήφθηκε ποιος της πηδούσε το κώλο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολλούς συνδυασμούς αλλά μία από τις καλύτερες στιγμές και αυτή που έκανε τη νονά μου να χάσει πραγματικά το μυαλό της, ήταν όταν είχε ξαπλώσει ανάσκελα πάνω στον έναν μας παίρνοντας τον πούτσο του στο κώλο της, παίρνοντας τον άλλο στο μουνί της, εμένα από πάνω της να τη κοιτάω στα μάτια και να της τον βάζω βαθιά στο στόμα και τον μεγαλύτερο από τα ανίψια να μου πηδάει το κώλο με μανία.

Έχει πολλά επεισόδια η περιπέτεια με τη νονά μου, που φτάνουν μέχρι και πριν μια δεκαετία… απίστευτες στιγμές ηδονής και ανωμαλίας… όμως αυτά σε προσεχή ποστ.