Με την ξαδέρφη που έκανε την κοιμισμένη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας προσέγγισε την ξαδέρφη της γυναίκας του την ώρα που κοιμόταν. Εκείνη, αν και το κατάλαβε, αφέθηκε στις περιποιήσεις του και συνέχισε να κάνει την κοιμισμένη…

Η ιστορία:

Η ξαδέρφη της γυναίκας μου είναι σκέτη καύλα. Πρόσωπο καλό αλλά στρογγυλό βυζί και τέλειο κωλαράκι. Έρχεται και μένει σπίτι μας συχνά. Έχει καταλάβει ότι τι γουστάρω και θέλω να την πηδήξω αλλά έχει ηθικούς φραγμούς. Ένα βράδυ έχουμε πιει τα κρασιά μας και η γυναίκα μου πάει νωρίτερα για ύπνο. Καθίσαμε να δούμε καμιά ταινία. Δεν είχε τίποτα το αξιόλογο και πήγε για ύπνο.

Πέρασε καμιά ώρα χαζεύοντας στο ίντερνετ και μετά πήγα σιγά - σιγά και ξάπλωσα στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της λόγω ζέστης. Έκανε πως κοιμότανε. Άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά, το λαιμό και δεν αντιδρούσε. Σιγά - σιγά έβαλα το χέρι μου μέσα στο μπλουζάκι της και χάιδευα το ολοστρόγγυλο σφιχτό βυζάκι της. Οι ρώγες της άρχισαν να σκληραίνουν το ίδιο και ο πούτσος μου. Το χέρι μου κατέβαινε στην κοιλιά της και σιγά - σιγά χάιδευα το μουνάκι της πάνω από το σορτσάκι της. Η ανάσα της άρχισε να βαραίνει. Πιστεύω καταλάβαινε τα πάντα.

Βάζω το χέρι μου στο μουνί της που αυτή τη φορά δεν το είχε ξυρίσει εντελώς (το είχα δει σε παλιότερο γαμήσι που εκεί επίσης το έπαιξε πιωμένοι και δεν θυμάμαι τίποτα). Ξαφνικά γύρισε στα πλάγια και τούρλωσε τον υπέροχο κώλο της. Άρχισα να τον χουφτώνω να τον σφίγγω και να παίζω με την κωλοτρυπίδα της και τα μουνόχειλα της που ήταν υγρά. Απίστευτη καύλα σας λέω και όλα στα κρυφά μην ακουστούμε.

Με είχε καυλώσει απίστευτα η μουνάρα. Καθώς έπαιζα με την κλειτορίδα της άρχισε να χαλαρώνει τα μπούτια της και ζεστά παχύρρευστα υγρά να πλημμυρίζουν τα δάχτυλα μου που έχωνα κάθε τόσο στο στενό μουνάκι της. Αφού την έκανα να λιώσει, τράβηξα και έβγαλα το σορτάκι της και της άνοιξα τα πόδια. Έχωσα τη γλώσσα μου στη μουνάρα της και της έκανα ένα τρελό γλείψιμο, από την κλειτορίδα της μέχρι τη σούφρα. Τα δάχτυλα μου την γαμούσαν αργά και βασανιστικά. Έφτασα να μπαινοβγάζω δυο δάχτυλα στον κώλο και το μεγάλο στο μουνί της. Τα πόδια της έτρεμαν και η λεκάνη της ανασηκωνόταν παράλληλα με το γαμήσι του χεριού μου.

Σηκώνομαι αργά και γλιστράω τον πούτσο μου στο πλημμυρισμένο μουνί της. Έκαιγε από καύλα. Την γαμούσα αργά για να μην ακουστούμε. Τον έβγαζα και τον έτριβα στην κλειτορίδα της που είχε γίνει σαν της ρώγες της. Ήθελα να χύσω εδώ και ώρα και κρατιόμουνα με δυσκολία. Αυτή σε όλα αυτά και καλά κοιμότανε και δεν άνοιγε τα μάτια. Παίρνω υγρά και σάλια και ανοίγω την κωλοτρυπίδα της. Της σήκωσα τα πόδια πιο ψιλά και έσπρωξα την ψωλή μου μέσα. Ένα «Αχ!» έκανε μόνο.

Συνέχισα να τον πιέζω όλο και πιο μέσα μέχρι που τον ρούφηξε η σφιχτή κωλαρά της. Ένιωθα το σφίξιμο στον πούτσο μου κάθε φορά και ήθελα να ξεφωνίσω. Της έπαιξα την κλειτορίδα και έβαλα το χέρι της να συνεχίσει. Τρελαίνομαι να βλέπω γυναίκα να παίζει το μουνί της. Φυσικά (αν και κοιμότανε!) το έπαιζε μια χαρά. Δεν άντεξα και πολύ.. άδειασα τα χύσια μου στον κώλο της κι αυτή έχυνε σχεδόν ταυτόχρονα. Τραβηχτικά και πήγα τον πούτσο μου στο πρόσωπο της. Τον έσπρωξα στο στόμα της να νιώσω να μου παίρνει τα τελειώματα, να γευτεί τον κώλο της. Η γλώσσα της γυρόφερνε την τρύπα του πούτσου μου και αν καθόμουνα κι άλλο θα ήθελα να την ξαναγαμήσω. Δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι με τη γυναίκα μου.

Έφυγα και την άλλη μέρα και καλά σαν να μην έγινε τίποτα. Έχω τραβήξει πολλές μαλακίες για πάρτι της και δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι τρόπο να γαμηθούμε αλλού οι δυο μας και ξυπνητοί…

(Copyright protected OW ref: 49147)