Όταν ήμουν έγκυος (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)
Υπόθεση: Η Γωγώ γλυκάθηκε με τον έρωτα του πατέρα της ώσπου εκείνος κάποια στιγμή σταμάτησε. Τότε σκαρφίστηκε ένα σατανικό σχέδιο που θα εξοργίσει τον πατέρα της και θα τον φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων…

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Η Γωγώ είμαι και θα σας διηγηθώ το δεύτερο μέρος της ιστορίας μου. Σας είπα ότι έχω παντρευτεί στα δεκαεπτά, πως έμεινα έγκυος και τι έγινε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μετά την γέννα, τα πράγματα άλλαξαν και πάλι. Εγώ αφοσιώθηκα στην κόρη μου και ο μπαμπάς, χαζοπαππούς πλέον, δεν είχε μάτια για άλλη γυναίκα εκτός απ’ την εγγονή του. Και πάλι κάθε μέρα στο σπίτι αλλά και οι δυο νιώθαμε τόσο άνετα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας. Σαν να μην λιώναμε για τρεις μήνες ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Πλέον είχαμε ξεπεράσει κάθε πάθος. Μπορούσα να γδυθώ μπροστά του χωρίς να με δει πονηρά. Και σε κάποιες περιπτώσεις που αναγκάστηκα να το κάνω, μου χαμογέλασε με νόημα χωρίς να δω το σήμα κατατεθέν στο παντελόνι του.

Έτσι πέρασαν 13 μήνες, ώσπου έμεινα για δεύτερη φορά έγκυος. Τότε άρχισε να φροντίζει πιο πολύ την μικρή για να μην κουράζομαι εγώ. Απέφευγε να φιλάει το μωρό όπως με το πρώτο. Η μικρή είχε αρχίσει να περπατάει και έδινε όλη την αγάπη του εκεί. Έφτασα στον τέταρτο μήνα, χωρίς να σημάδι τίποτα μεταξύ μας. Σε μια επίσκεψη στον γυναικολόγο μάθαμε ότι και το δεύτερο ήταν κοριτσάκι. Απογοητεύτηκε όπως και ο άντρας μου. Περίμεναν αγόρι. Ένα πρωινό που εγώ ήμουνα ξαπλωμένη και ο μπαμπάς έπαιζε με την μικρή, του λέω:

-    «Όλο με την Αφροδίτη παίζεις (έτσι την βαφτίσαμε) κι εμάς στο περιθώριο. Όταν θα μεγαλώσει το μωρό θα του πω ότι ο παππούς μόνο την Αφροδίτη έπαιζε».

Με κοίταξε και μου είπε:

-    «Δεν πιστεύω να θες να αρχίσουμε τα ίδια; Άσε τώρα που ηρεμήσαμε, μην τα σκαλίζεις».

-    «Για το μωρό μπαμπά.. θα ζηλεύει που δεν ασχολείσαι καθόλου μαζί του».

Δεν είπε κουβέντα. Πήρε την μικρή και πήγαν στο σαλόνι. Εμένα όμως μου είχε καρφωθεί και άρχισα να καυλώνω. Την άλλη μέρα τον περίμενα με μια ρόμπα και από μέσα τίποτα. Είχα βάλει την μικρή για ύπνο για να μην μπορεί να ασχοληθεί και ξάπλωσα. Ακούγοντας την πόρτα πήρα θέση. Τράβηξα την ρόμπα ώστε το ένα πόδι να είναι έξω και η περιοχή ανάμεσα στα βυζάκια να φαίνεται.

-    «Καλημέρα».

-    «Καλημέρα μπαμπά».

-    «Η μικρή;»

-    «Έφαγε και κοιμάται».

-    «Κοιμήθηκε από τώρα;»

Πήγε στην κούνια της και της έσκασε ένα φιλάκι.

-    «Μπαμπά, μπορείς να ασχοληθείς και με τα μωράκια σου λίγο;»

Και με μια κίνησή τράβηξα την ζώνη της ρόμπας και το σώμα μου έμεινε ακάλυπτο. Δεν είπε κουβέντα. Έσκυψε και άρχισε να φιλάει την κοιλιά μου.

-    «Και το μουνάκι μπαμπάκα».

Σηκώθηκε έβγαλε τα ρούχα του.

-    «Αφού το θέλεις…» είπε και μου άνοιξε τα πόδια.

Με έγλειφε επί ένα τέταρτο συνέχεια. Εγώ ούρλιαζα από καύλα κι έχυνα συνέχεια.

-    «Γάμα μας μπαμπάκα. Δεν αντέχουμε!»

Σηκώθηκε και μου τον έδωσε στο στόμα. Τον πήρα μονομιάς μέσα και τον έγλειφα με μανία. Σε λίγο ένιωσα μια τεράστια ποσότητα σπέρματος να μου γεμίζει το στόμα. Τα ήπια όλα. Συνέχισα να τον γλείφω ώσπου του σηκώθηκε ξανά. Έπεσα ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια.

-    «Γάμα τα πουτανάκια σου μπαμπά».

-    «Δεν ξέρω για το μωρό αλλά εσύ είσαι μεγάλο!» μου είπε και μπήκε μέσα μου.

Με γαμούσε με σηκωμένα τα πόδια για να μην πιέζει την κοιλιά μου. Άργησε να χύσει και με έβαλε στα τέσσερα. Ήρθε πίσω μου και με γάμησε πιο άγρια. Στα τέσσερα με έπαιρνε πρώτη φορά ο μπαμπάς. Τέλειωσε μουγκρίζοντας μέσα μου. Έπεσε δίπλα εξαντλημένος. Εγώ έμεινα εκεί και χάιδευα το μουνάκι μου και τα υγρά μας που έτρεχαν από μέσα.

-    «Τελικά είσαι μεγάλο πουτανάκι. Τράβα να κάνεις ένα ντους τώρα» είπε και με φίλησε στο στόμα.

-    «Σε ευχαριστούμε μπαμπάκα! Το είχαμε ανάγκη».

-    «Μόνο όσο θα είσαι έγκυος, όπως και την προηγούμενη. Εντάξει;»

-    «Να σου ζητήσω μια χάρη;»

-    «Ότι θες».

-    «Όταν γεννήσω και μετά από ένα χρόνο, δεν με ενδιαφέρει το πότε, θα με γαμήσεις μια φορά; Θέλω να το κάνουμε και μια φορά που να μην είμαι έγκυος».

-    «Εντάξει. Μια φορά όμως. Όταν εσύ το θέλεις πες μου. Μια φορά όμως».

-    «Μπαμπάκα είσαι γλύκας!» είπα και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο.

Με γαμούσε σχεδόν κάθε μέρα μέχρι που γέννησα. Μια μέρα του ζήτησα να με πάρει και απ’ τον κώλο. Ο άντρας μου δεν με γαμούσε απ’ τον κώλο και ήμουν ακόμη παρθένα από εκεί.

-    «Όχι καλύτερα τώρα. Ας το αφήσουμε για μετά την γέννα. Όταν σε γαμήσω, αφού το θέλεις, θα σε γαμήσω και απ’ το κωλαράκι» είπε και μου έριξε μια στον κώλο με το χέρι.

Τελευταία φορά που με γάμησε ήταν δυο μέρες πριν γεννήσω. Μετά την γέννα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Βαφτίσαμε και την δεύτερη, την Μάρθα. Πέρασε καιρός αλλά δεν έβρισκα το χρόνο να υλοποιήσω το σχέδιο μου. Η ευκαιρία ήρθε το επόμενο καλοκαίρι. Είχαμε πάει όλοι μαζί, εγώ, ο άντρας μου, οι κόρες μας, ο μπαμπάς και η μαμά στο εξοχικό του πεθερού μου στη θάλασσα. Ένα απόγευμα, ο μπαμπάς χρειάστηκε να κατέβει Αθήνα και θα έμενε και το βράδυ. Εγώ ζήτησα να πάω μαζί του για να πάρω μερικά πράγματα για τα παιδιά. Έτσι, μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε, μου λέει:

-    «Είσαι μεγάλο πουτανάκι τελικά! Τα κατάφερες!» και με τσίμπησε στα μπούτια.

-    «Απόψε τα θέλω όλα. Μου έχεις τάξει ότι θα με γαμήσεις και απ’ το κωλαράκι».

-    «Ότι θέλει το μωράκι μου. Αλλά μόνο για απόψε».

-    «Θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα γυμνοί και το πρωί μου ρίχνεις άλλο ένα και τέλος».

-    «Ότι πεις. Σου χαλάω εγώ χατίρι;»

Με άφησε στο σπίτι και πήγε να κάνει τις δουλειές του. Το βράδυ τον περίμενα ντυμένη με ένα κόκκινο διάφανο νυχτικό και κόκκινο διάφανο στρινγκάκι. Μόλις μπήκε, με πήρε αγκαλιά, με φίλησε, με γύρισε στον αέρα και μου είπε:

-    «Κόλαση είσαι! Προβλέπω να μην κοιμηθούμε απόψε».

Με πέταξε στον καναπέ και μπήκε για μπάνιο. Βγαίνοντας με άρπαξε, μου ξέσκισε το νυχτικό και άρχισε να με φιλάει σαν τρελός.

-    «Τώρα θα δεις πουτανάκι πως γαμάει ο μπαμπάς. Όχι όταν ήσουν έγκυος και δεν μπορούσα να σε ξεσκίσω. Γιατί νόμισες ότι δεν σε πήρα απ’ τον κώλο;»

Με πέταξε στον καναπέ και με τα δόντια μου έσκισε και το βρακάκι. Με έγλειψε για λίγο και μετά με σήκωσε και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα εκεί που με γαμούσε και παλιά. Έπεσε επάνω μου και με γαμούσε άγρια ενώ με δάγκωνε στο λαιμό και στα βυζάκια.

-    «Μπαμπά, τσιμπούκι δεν θα μου δώσεις;»

-    «Όταν θα χύσω».

-    «Κάνω αντισύλληψη, χύσε μέσα μου. Θέλω να με κρατάς αγκαλιά και να με χύνεις».

Σε λίγο είχε τελειώσει στο μουνί μου. Δεν έκανα ποτέ αντισύλληψη.. ήθελα ένα παιδί απ’ τον πατέρα μου και θα τα κατάφερνα. Έτυχε να είμαι και σε γόνιμες μέρες και γι’ αυτό ζήτησα να πάω μαζί του Αθήνα. Αμέσως μετά μου τον έδωσε στο στόμα και αφού τον έφτιαξα, με έστησε στα τέσσερα, έγλειψε το κωλαράκι μου, έφτυσε τον πούτσο του και μου τον έβαλε στο κώλο με μια κίνηση. Ούρλιαξα, από πόνο αυτή τη φορά.

-    «Απ’ τον κώλο δεν ήθελες πουτάνα; Να δεις την γλύκα τώρα!»

Άρχισε να με γαμάει άγρια. Η ηδονή με τον πόνο με τρέλαινε. Δάγκωνα το μαξιλάρι… Οι οργασμοί έρχονταν ο ένας μετά τον άλλο και δεν ήξερα αν είναι απ’ τον κώλο ή το μουνί μου. Έχυσε στον κώλο μου, μετά στο στόμα και το πρωί ξανά στο μουνί μου. Κάναμε μπάνιο, ντυθήκαμε και φύγαμε. Μετά από λίγες μέρες έκανα με τον άντρα μου. Είχα ανέβει από πάνω και όταν τελείωνε, άργησα να τραβηχτώ. Δεν ήταν γόνιμες αλλά δεν είπα τίποτα. Όταν ήρθε η καθυστέρηση, δεν είπα τίποτα. Άφησα να περάσουν κάποιες μέρες και μετά άρχισα δήθεν να ανησυχώ. Ο άντρας μου σκέφτηκε την ημέρα που άργησα. Κάναμε το τεστ και ήταν θετικό. Αν και δεν ήθελε τρίτο παιδί, το δέχτηκε.

-    «Να δεις, θα είναι αγόρι» είπε και με φίλησε.

Όταν το έμαθε ο μπαμπάς δεν είπε τίποτα. Μόνο σαν μείναμε μόνοι με ρώτησε.

-    «Δεν πιστεύω τότε να...;»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Μόνο που δεν έπαθε. Άρχισε να φωνάζει.

-    «Είσαι τρελή; Δεν ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα;»

Δεν τον είχα δει ποτέ άλλοτε έτσι. Του εξήγησα ότι το ξέρω και ότι θα κάνω κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Πρότεινε να το ρίξω. Φυσικά δεν δέχτηκα. Όταν έκανα τις εξετάσεις ήταν μαζί μου. Τελικά γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όταν ήμουν έγκυος φυσικά με γαμούσε όπως και στις προηγούμενες φορές, με τη διαφορά ότι με έπαιρνε και απ’ τον κώλο. Τώρα με γαμάει μια φορά το μήνα περίπου μόνο απ’ τον κώλο. Απ’ το μουνί και το στόμα μόνο ο άντρας μου πλέον. Και αν με γαμήσει και απ’ τον κώλο, θα σταματήσω οριστικά με τον μπαμπά. Πάντως είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Να είστε κι εσείς πάντα καλά.

Φιλάκια
Γωγώ

(Copyright protected OW ref: 49014)