Αθόρυβο γαμήσι

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Γιαγιά και εγγονός δεν έχουν ταμπού και θα παρασυρθούν και οι δυο από τα πάθη τους…

Η ιστορία:

Γεια σε όλους. Αποφάσισα να πω τι μου συνέβη πριν τρία χρόνια όταν ήμουν δεκαοκτώ. Έχω μια γιαγιά γύρα στα πενήντα, όχι κλασική ελληνίδα γιαγιά, με τα παχάκια της, με πολύ μεγάλα βυζιά κοντό κόκκινο μαλλί, πάντα βαμμένα νύχια σε αποχρώσεις του κόκκινου αλλά πάντα με κόσμιο ντύσιμο...

Με την γιαγιά κάναμε δυο μήνες διακοπές μαζί στο εξοχικό της, ο παππούς ακόμα δούλευε και δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Έτσι λοιπόν με την γιαγιά είχαμε πολύ μεγάλη οικειότητα. Κυκλοφορούσαμε γυμνοί στο σπίτι μετά το μπάνιο, κοιμόμασταν μαζί με τα εσώρουχα εγώ γυμνός αι αυτή με το βρακί και μιλούσαμε πολύ για σεξ. Ήταν εμφανές ότι της έλειπε πολύ και ειδικά όταν με έβλεπε γυμνό (εγώ αρκετά γυμνασμένος γύρω στο 1.85 με γύρω στους 18-19εκ. εργαλείο) να μην σας τα πολυλογώ, ένα μεσημέρι που ξάπλωνα εγώ γυμνός κι αυτή μόνο με το βρακί της, της λέω:

-    «Γιαγιά, θέλω να σε ρωτήσω κάτι αλλά να μου πεις αλήθεια…»

-    «Πες μου παιδί μου…» μου λέει.

-    «Δεν ξέρω άμα το μέγεθος της πούτσας μου είναι αρκετό για να ικανοποιήσω μια γυναίκα» της λέω.

Τότε γυρνάει, κοιτάζει την πούτσα μου και την πιάνει. Εγώ περίμενα να κάνει κάποια τέτοια κίνηση γιατί όπως είπα είχαμε οικειότητα. Συνεχίζει να την χαϊδεύει και να την παίζει και εμένα αρχίζει να σκληραίνει και να μεγαλώνει. Τότε λέει:

-    «Μμμμμ… Ααα! Αγόρι μου, εσύ είσαι πολύ καλός! Και μεγάλος και ντούρος!»

-    «Χα χα χα! Εε αλήθεια ρε γιαγιά; Και που να την δεις όταν μου παίρνουν πίπα!»

-    «Εεε ας δω…» μου λέει και τον βάζει στο στόμα της.

Εγώ τα χάνω. Δεν μου έχουν κάνει τέτοιο τσιμπούκι ξανά στη ζωή μου. Πραγματική μαστόρισσα! Με είχε ξετρελάνει και φάνηκε ο πούτσος μου τα είχε παίξει. Δεν άργησα να γεμίσω χύσια το δωμάτιο... Τελειώνω και μου λέει:

-    «Τρομερός πούτσος!»

-    «Τρομερό τσιμπούκι!» της λέω.

Πάω να της χαϊδέψω το μουνί της που έσταζε και με σταματάει και μου λέει:

-    «Μην ξεθαρρεύεις αγόρι μου. Δεν είναι σωστό…»

Φαινόταν όμως ότι το ήθελε πιο πολύ από εμένα… Την επόμενη μέρα πήγαμε θάλασσα γυρίσαμε και πήγαμε για μπάνιο. Μπαίνω πρώτος και της λέω να κάνουμε μαζί γιατί δεν έχει πολύ νερό. Δέχεται και έρχεται γυμνή όπως συνήθως. Της χαϊδεύω την κωλάρα της και αυτή μου πιάνει την πούτσα.. τα συνηθίζαμε τέτοια παιχνίδια. Ενώ κάνουμε ντους μου λέει:

-    «Τρίψε μου την πλάτη».

Παίρνω το σαπούνι και της τρίβω πρώτα την πλάτη και αφού τελείωσα της τρίβω τα κωλομέρια και μετά την κωλότρυπα γελώντας, και καλά στο χαβαλέ.

-    «Χα χα χα! Άντε, τελείωνε ρε αγόρι μου!» μου λέει.

-    «Τώρα τελείωσα» της λέω.

-    «Ωραία! Γύρνα!» μου λέει.

Γυρνάω και αρχίζει να με τρίβει αυτή την πλάτη. Μόλις τελείωσε, γυρνάει και της λέω:

-    «Κάνε και μπροστά».

-    «Οκ».

Φτάνει στην πούτσα και στα αρχίδια…

-    «Τρίψε καλά εδώ. Θέλω να είναι καθαρά».

Όσο έτριβε καύλωνα, καύλωνε κι αυτή. Γυρνάει ξαφνικά με τον κώλο στην πούτσα μου και ξεπλένεται και ενώ ξεπλένεται, σκύβει να πάρει κάτι που έπεσε και δεν σηκώνεται. Και όχι μόνο αυτό.. μου ανοίγει και τα κωλομέρια της για να της τον χώσω. Εγώ στην αρχή τα έχασα.. μετά από τρία δευτερόλεπτα της τον καρφώνω στον κώλο χωρίς να βγάλει άχνα... Αρχίζω να της γαμάω ανελέητα τον κώλο για τουλάχιστον δεκαπέντε με είκοσι λεπτά κι αυτή χωρίς να βγάλει άχνα κι εγώ το ίδιο. Χύνω μέσα στον κώλο της και μένω εκεί για ένα λεπτό λαχανιασμένος. Σηκωνόμαστε σαν να μην έγινε τίποτα και βγαίνουμε...

Η συνέχεια σε επόμενη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 48007)