Ο δεσμός με την θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Θεία και ανιψιός βρίσκονται μόνοι τους στην παραλία… το άλειμμα του αντηλιακού γίνεται αισθησιακό και θα τους παρασύρει ερωτικά…

Η ιστορία:

Από μικρός είχα φαντασιώσεις με την Θεία μου. 1.75 με πλούσιο όμορφο στήθος και με λίγα παραπανίσια κιλά που όμως δεν φαίνονταν λόγω του ύψους και του σωματότυπου της. Επειδή μένει δίπλα μας πολλά βράδια την έπαιρνα μάτι στο δωμάτιο είτε να αλλάζει είτε να κάνει σεξ με τον θείο μου και τον έπαιζα και ζήλευα.

Η ιστορία αρχίζει το καλοκαίρι του 2000 ενώ ήμουν δεκαοκτώ ετών. Ξεκίνησα να πάω για μπάνιο με το μηχανάκι και την ώρα που έβαζα μπρος μου λέει ο θείος μου:

-    «Δεν παίρνεις και την θεία σου γιατί έχω δουλειές και με έχει φάει η γκρίνια;»

-    «Εννοείται!» του λέω.

Έρχεται και ανεβαίνει στο μηχανάκι η θεία μου και κολλάει τα βυζιά της στην πλάτη μου. Στο δρόμο που πηγαίναμε μου λέει:

-    «Πάμε κάπου που να μην έχει κόσμο;»

Έτσι την πήγα σε μια ερημική δύσβατη παραλία της περιοχής. Αφού φτάσαμε κάναμε το μπάνιο μας και βγήκαμε έξω. Άρχισε να με αλείφει με λάδι για να μην καώ. Εκεί η πούτσα μου εκτινάχθηκε και έτσι όπως φόραγα στενό μαγιό το κεφάλι βγήκε έξω. Αμέσως έβαλα μια πετσέτα και τότε γύρισε η θεία μου και μου λέει:

-    «Καυλώσαμε ε; Καλά το ήξερα...»

Μου αρπάζει τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει. Αμέσως αρχίζω και πιάνω το μουνί της και το χαϊδεύω. Αφού μου τον πήρε στο στόμα της χαρίζοντας μου μια απίστευτη πίπα μετά από λίγο έχυσα στο στόμα της. Όμως δεν σταματήσαμε.. άρχισα και έγλειφα το μουνί της ώσπου μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω τρελά ώσπου να χύσω μέσα της.

Από την ημέρα εκείνη είμαστε εραστές και δεν έχουμε σταματήσει να γαμιόμαστε, άλλωστε μας συνδέει και ένα παιδί πλέον...

Αφού είχαμε αρχίσει και είχαμε σχέση για σεξ με την θεία, το 2002 ο θείος μου έπρεπε να πάει στην Κομοτηνή επειδή είχε περάσει η ξαδέλφη μου για να βρουν σπίτι. Θα πήγαινε τριήμερο αλλά η θεία δεν θα μπορούσε λόγω δουλειάς και έμεινε εδώ. Την Παρασκευή θα την έπαιρνα εγώ από τη δουλειά με τις ευλογίες του θείου. Στο δρόμο της λέω:

-    «Έχω τα κλειδιά ενός σπιτιού που οι ιδιοκτήτες είναι Γερμανία για να βάλω κάτι φώτα, πάμε;»

-    «Βεβαίως» μου λέει.

Με το που φτάνουμε αρχίζουμε και φιλιόμαστε και πήγαμε αμέσως στο κρεβάτι. Της βγάζω το παντελόνι και το κιλοτάκι και αρχίζω να την γλείφω όπως πραγματικά ήξερα.

-    «Αχ, αχ, αααχ… συνέχισε.. έτσι…» μου λέει. «Με τρελαίνεις απίστευτα!»

-    «Όλο το βράδυ είναι δικό μας» της απαντώ.

Βγάζω το παντελόνι και κάνουμε την στάση 69 και γευόμουν τους χυμούς της όπου με πιάνει μια τρέλα την στήνω στα τέσσερα και αρχίζω να σφυροκοπάω από πίσω.

-    «Γάμα με την πουτάνα σου λέω!» μου φωνάζει και αρχίζει να βογκάει απίστευτα.

Την γυρνάω και την βάζω κάτω. Σκίζω το μουνί της ανελέητα ώσπου την ώρα που πήγα να χύσω μου λέει:

-    «Μέσα μου…»

Τελείωσα μέσα της και κάναμε τσιγάρο και μετά πάλι γαμήσι. Όμως μετά από εννέα μήνες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που όπως μου είπε είναι δικό μου. Και τα γαμήσια όμως συνεχίζονται, παρόλο που είμαι 29 ετών με κοπέλα κι αυτή 49.

(Copyright protected OW ref: 47868)