Αδελφική αγάπη (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα τρία αδέρφια συνεχίζουν να ξεσκίζονται χωρίς αναστολές και ταμπού. Αυτή η ερωτική τρέλα τους παρασύρει και δεν τους σταματάει τίποτα.

Η ιστορία:

Γεια σας και πάλι. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Μετά την πρώτη παρτούζα αλλά όχι και την τελευταία, ο Κώστας έφυγε για το χωριό. Το μεθεπόμενο απόγευμα ήρθε ξανά γιατί την επόμενη θα έφευγε για την μονάδα του. Μας βρήκε να διαβάζουμε κι αποφάσισε να βγει για μια βόλτα. Βγαίνοντας μας ανακοίνωσε ότι για το βράδυ έχει κάτι καινούριο στο μυαλό του. Όταν τον ρωτήσαμε τι, γέλασε με νόημα και έφυγε. Εμείς με την απορία και να προσπαθούμε να μαντέψουμε τι είχε στο μυαλό του. Τελικά μόνο αυτό που έγινε δεν σκεφτήκαμε…

Γυρίζοντας το βράδυ μας βρήκε στο κρεβάτι γυμνά να παίζουμε. Τον ρωτήσαμε και πάλι αλλά και πάλι δεν μας απάντησε. Έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να φιλάει και να γλείφει την Γιάννα. Όταν έφτασε στο μουνί της μου είπε να της τον δώσω στο στόμα. Τον ακούμπησα στα χείλη της και τον πήρε μέσα με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο Κώστας συνέχισε να γλείφει το μουνί της φτάνοντας μέχρι και τον κώλο της ενώ το δάχτυλο έπαιζε με την πίσω τρυπούλα της. Περίμενε να χύσω και μετά μπήκε μέσα της και την γαμούσε άγρια ενώ η Γιάννα ούρλιαζε και πάλι από ηδονή και καύλα.

-    «Χύνω!» φώναξε και βγήκε από μέσα της.

Η Γιάννα γύρισε γρήγορα αλλά δεν πρόφτασε.. τα πολλά πήγαν στην κοιλιά της, λίγα στο πρόσωπο και μερικές σταγόνες στο στόμα. Αφού τα μάζεψε και τα έγλειψε έως και την τελευταία σταγόνα, ο Κώστας μας έκανε την πρόταση σε μένα: μιας που ο πούτσος μου είναι μικρότερος και πιο λεπτός, να προσπαθήσω να την γαμήσω απ’ τον κώλο, γιατί δυο φορές που είχαν προσπαθήσει παλιότερα πόνεσε τόσο που δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Η Γιάννα το δέχτηκε με χαρά. Με αγκάλιασε και με φιλούσε.

-    «Έλα μωρό μου να μου πάρεις κι εσύ μια παρθενιά! Έλα να γαμήσεις το κωλαράκι της αδερφούλας!»

Ο Κώστας έβγαλε τα δάχτυλα στο μουνί της και μετά στον κώλο για να γλιστρήσει πιο εύκολα ενώ η Γιάννα με σάλιωνε. Έπεσε στην αγκαλιά του Κώστα μπρούμυτα με ανοιχτά τα πόδια και περίμενε. Τον ακούμπησα στην τρυπούλα της και άρχισα να προχωράω σιγά - σιγά.

-    «Βάλ’ τον μωρό μου. Καύλα μου, σε θέλω!»

Έσπρωξα με δυνατή και μια φωνή πονου ακούστηκε.

-    «Πονάς αγάπη μου; Θες να σταματήσει;» της είπε ο Κώστας.

-    «Όχι. Γάμα με, μην σταματάς. Μ' αρέσει!»

Άρχισα να μπαινοβγαίνω όλο και πιο γρήγορα ενώ η Γιάννα φώναζε:

-    «Πιο γρήγορα! Είναι τρέλα! Λιώνω αγάπες μου, λιώνω!»

Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ και ρώτησα που θα χύσω.

-    «Μέσα» είπαν και οι δυο με μια κουβέντα.

Άδειασα στο κωλαράκι της και έμεινα εκεί εξαντλημένος.

-    «Ε! Μικρέ! Έχω κι εγώ σειρά…» είπε ο Κώστας.

-    «Όχι αγάπη μου, θα πονέσω. Είναι πολύ μεγάλος!»

-    «Μην φοβάσαι καύλα μου. Τώρα είναι πιο εύκολα. Έχεις ανοίξει και τα χύσια του Στέλιου μας θα βοηθήσουν να που μπει πιο εύκολα».

Την ξάπλωσε, της πήρε τα πόδια στον ώμο και μπήκε στο μουνί της. Την γάμησε για λίγο και με μια κίνηση μπήκε στον κώλο της.

-    «Αααααχ! Μμμμ… Ξέσκισε με αγάπη μου. Ξέσκισε με την πουτάνα! Έτσι… έτσι.. πιο δυνατά! Φίλησε με! Στέλιο γλείψε τα βυζιά μου μωράκι μου. Είστε καύλα!»

Την γύρισε στα τέσσερα και μπήκε ξανά μέσα της. Έβαλα το χέρι στην κλειτορίδα της τα υγρά της έτρεχαν ασταμάτητα. Έπεσε μπρούμυτα πάνω στο χέρι μου. Άναρθρες κραυγές έβγαιναν απ’ τα χείλη της. Έχυσε μέσα της. Σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο. Τα χύσια έτρεχαν στα μπούτια της. Έκανε ντους και ήρθε.

-    «Με ξεκωλιάσατε κωλόπαιδα!» μας είπε γελώντας και μας φίλησε στο στόμα.

Την άλλη μέρα έφυγε ο Κώστας. Εμείς συνεχίσαμε να το κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα. Και όταν είχε περίοδο από στόμα και κώλο. Μέσα στο χειμώνα ο Κώστας πήρε μετάθεση πολύ κοντά στην πόλη μας οπότε πολλά βράδια θα έμενε μαζί μας. Η Γιάννα πέταξε από χαρά όταν το έμαθε.

-    «Θα σας έχω και τους δυο στο κρεβάτι μου!» είπε. «Τέλεια θα περνάμε!»

Και πράγματι, ένα απόγευμα που είχα βγει για παιχνίδι, τον βρήκα στο σπίτι και μάλιστα ξάπλα γυμνό και την Γιάννα από πάνω να κάνει ιππασία. Μια τον έβαζε στο μουνί της, μια στον κώλο.

-    «Έλα μωρό μου κι εσύ. Γουστάρει παρτούζα η αδερφούλα σας».

Άρχισα να γδύνομαι και ο Κώστας την τράβηξε πάνω του.

-    «Βάλ’ τον στον κωλαράκι της να την κάνουμε σάντουιτς!» μου είπε.

Και όπως ήταν ανοιχτή μπήκα κατευθείαν μέσα της. Της γαμούσα τον κώλο και ένιωθα τον πούτσο του Κώστα να πηγαινοέρχεται στο μουνί της. Είχε δυο πούτσες μέσα της και η καύλα ήταν διπλή. Ούρλιαζε και μας παρακαλούσε να σταματήσουμε. Ήταν τόση η ηδονή που ένιωσε που στο τέλος νόμισα ότι λιποθυμήσει. Είχε παραλύσει τελείως.

Έτσι συνεχίσαμε για χρόνια. Και όταν παντρεύτηκε ο Κώστας και αργότερα και η Γιάννα, σε κάθε ευκαιρία το κάναμε. Αργότερα παντρεύτηκα κι εγώ αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Ο Κώστας εδώ και επτά χρόνια χώρισε. Έχει ανακαινίσει το πατρικό στο χωριό και μένει εκεί σχεδόν μόνιμα. Η Γιάννα έχασε τον άντρα της σε τροχαίο. Οι δυο κόρες της μένουν μόνιμα στην Αθήνα, οπότε περνάει πολλές μέρες μαζί του στο χωριό και όταν βρίσκω κι εγώ ευκαιρία τους επισκέπτομαι. Οι δυο τους ζουν σαν πραγματικό ζευγάρι και όταν πάω κι εγώ θυμόμαστε τα παλιά. Ακόμη τώρα ζούμε κάτι το μοναδικό. Αυτή η αγάπη μας έδενε, μας δένει, και θα μας δένει, για πάντα!

Στέλιος

(Copyright protected OW ref: 47768)