Καριόλα κουμπάρα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν χώρισε η κουμπάρα του φίλου μας, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του. Ο κουμπάρος στην κουμπάρα…

Η ιστορία:

Πριν από πέντε χρόνια η κουμπάρα μου χώρισε τον άντρα της, καθώς ήταν αρκετά μεγαλύτερος της. Την γνώριζα από το σχολείο και έτσι προέκυψε το κουμπαριλίκι. Τα ονόματα μας είναι Τεό και Γιάννα.

Η Γιάννα λοιπόν, εφόσον την πάντρεψα και κάναμε αρκετή παρέα, με φώναξε σπίτι της να μου πει τον πόνο της. Όταν πήγα σπίτι ήταν σε μαύρα χάλια από την ιστορία του χωρισμού της. Ήταν Παρασκευή και Αύγουστος. Εγώ δούλευα και η γυναίκα μου ήταν με τα παιδιά, εφόσον είχε άδεια, στο χωριό της.  Πρότεινα να πάμε για κανένα ποτό, αλλά μάταια... τα ήπιαμε σπίτι της. Άρχισε να μου λέει το πρόβλημα της και όπως είχα ήδη καταλάβει από παλαιότερες συζητήσεις ήταν το σεξ. Αυτή τότε ήταν 29 και ο άντρας της, που ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά, ήταν 42.

Η κουμπάρα μου είναι περίπου 1,68 και 65 κιλά με καμπύλες που παραπέμπουν σε θηλυκό του '60 και στήθος νούμερο 4 με 5. Ωραία γκόμενα δε λέω, αλλά χωρίς τόλμη στο σεξ. Κοινώς ξενέρωτη.  Της είπα πως πρέπει να τολμάει και να κάνει και κάθε φορά κάτι παραπάνω. Ο έρωτας θέλει φαντασία και παιχνίδι.  Πάνω στη συζήτηση και οι δυο είχαμε αρχίσει να ερεθιζόμαστε. Και το κατάλαβα όταν άρχισε να με ρωτάει τι κάνω στην κουμπάρα και πως το ανταποδίδει.  Είχε λυθεί η γλώσσα από τα ποτά και τα ταμπού κάμφθηκαν. Της είπα με υπονοούμενο ότι δεν είμαι καλός στη θεωρία και είμαι περισσότερο πρακτικός τύπος.

-    «Δηλαδή;» με ρωτάει.

-    «Πάμε να ανοίξουμε το ίντερνετ να δούμε καμιά τσόντα» της λέω.

Αφού αρχίσαμε να βλέπουμε αρχίσαμε να ερεθιζόμαστε πολύ καθώς το είδαμε σαν ένα παιχνίδι καύλας. Σημειωτέον πάντα υπήρχε ανάμεσα μας και διακριτικά το ερωτικό παιχνίδι, αλλά δεν το εκδηλώσαμε ποτέ ο ένας στον άλλον. Κάποια στιγμή άρχισα να την χαϊδεύω στα μπούτια της. Αυτό ήταν. Χαμουρευτήκαμε άγρια για αρκετή ώρα και πήγαμε στο κρεβάτι. Της κατέβασα το σορτσάκι που φορούσε και της έγλειφα τα μουνόχειλα της και της δάγκωνα την κλειτορίδα της. Εκεί που τρελάθηκε ήταν όταν της έγλειφα την κωλοτρυπίδα της και της έχωνα την γλώσσα μέσα της και ταυτόχρονα είχα βάλει τέσσερα δάχτυλα στη μουνάρα της. Μετά πήρε την πρωτοβουλία και με ξάπλωσε ανάσκελα κάνοντας μου ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι. Φυσικά μου ανταπέδωσε το γλειφοκώλι παίζοντας μου ταυτόχρονα τον πούτσο.

Την γύρισα στα τέσσερα και της έσκισα το πάρα πολύ υγρό μουνάκι της με τον 18άρη πούτσο μου. Την γάμαγα σα σκυλί και την πρόσταζα να με παρακαλάει να της σκίσω τον κώλο, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ήταν παρθένος. Την γύρισα ανάσκελα. Της έφτυσα την κωλοτρυπίδα της και της το κάρφωσα βαθιά και εκείνη έπαιζε το μουνί της με μανία βάζοντας και τα πέντε δάχτυλα της μέσα ως τον πάτο της. Όταν άρχισε να χύνει σταμάτησα να την γαμάω και άρχισα να της δαγκώνω την κλειτορίδα και εκείνη σπαρταρούσε.

Στη συνέχεια έκατσε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να με πηδάει όντας αυτή από πάνω τώρα. Ήταν τόσο υγρό το μουνί της που το καυλί μου γλίστραγε σαν το νερό στο αυλάκι. Σ’ εκείνο το σημείο κατέβηκε από πάνω μου και πήρε την ψωλάρα μου στο στόμα της και έχυσα μέσα στο λαρύγγι της. Η καριόλα όμως μου ανταπέδωσε το ελαφρύ δάγκωμα στο πουτσοκέφαλο μου και σπαρταρούσα εγώ τότε.

Αυτή ήταν η ιστορία μου με την κουμπάρα. Από τότε γαμιόμαστε συχνά πυκνά και ας έχει βρει γκόμενο.

(Copyright protected OW ref: 47535)