Η θεία μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας γούσταρε την θεία από μικρός ώσπου ένα βράδυ βρέθηκαν οι δυο τους μόνοι και εξομολογήθηκε ο ένας στον άλλο τον κρυφό τους πόθο…

Η ιστορία:

Από μικρός ονειρευόμουν να έχω επαφή με την θεία μου. Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι της, την κοιτούσα ανάμεσα στα πόδια της καθώς ξεχωρίζουν τα υπέροχα μουνόχειλα της. Πριν περίπου ένα χρόνο, τέτοια εποχή, δουλεύαμε μαζί σε μια ταβέρνα, εγώ σερβιτόρος και η θεία μου στην κουζίνα. Το βράδυ, καθώς τελειώσαμε, το αφεντικό μας πρότεινε να πάμε όλοι μαζί για ένα ποτό. Όλο το προσωπικό δέχτηκε εκτός από την θεία μου λέγοντας μας πως ήθελε να γυρίσει σπίτι. Έτσι λοιπόν την πήρα στο αμάξι να την πάω στο σπίτι της. Στο δρόμο την ρώτησα:

-    «Θεία γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας; Μήπως δε αισθάνεσαι καλά επειδή είμαι κι εγώ μαζί;»

-    «Εεε… λίγο… δεν είναι ότι καλύτερο να είμαστε για ποτό οπουδήποτε. Τι θα πεις αν το μάθει ο θείος σου;»

-    «Αν πει κάτι άστο σε εμένα. Ούτως ή άλλως δεν κάναμε και κάτι τρομερό, απλά ένα ποτό θα πιούμε».

Της έπιασα απαλά το χέρι που είχε επάνω στο πόδι της. Έτσι πήγαμε και βρήκαμε τους υπόλοιπους να πιούμε κανένα ποτάκι. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα η θεία μου ενώ η υπόλοιπη παρέα άρχισε να φεύγει. Είδα ότι αργούσε να γυρίσει και αναστατώθηκα μήπως έχει πάθει κάτι. Έτσι πήγα να δω. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν φύγει. Όταν πήγα προς την τουαλέτα είδα κάποιον που της μίλαγε και τσαντίστηκα γιατί την κράταγε με το ζόρι εκεί. Πήγα κοντά και είπα του τύπου:

-    «Τι κάνεις εδώ τώρα; Εγώ μαλάκας είμαι που την έχω μαζί μου; Αυτή είναι δικιά μου».

Την έπιασα από το χέρι, την φίλησα στο λαιμό και της λέω:

-    «Έλα μωρό, πάμε. Πολύ κάτσαμε».

-    «Ναι, πάμε. Έχουμε μεγάλη νύχτα μπροστά μας αγάπη μου».

Φύγαμε από το μαγαζί και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Μου είπε πως δεν πρέπει να μάθει κάτι ο θείος για ότι έγινε. Καθώς γυρνούσαμε σταμάτησα στην άκρη λέγοντας της:

-    «Συγγνώμη, θέλω να κάνω την ανάγκη μου».

-    «Μια από τα ίδια. Ο μαλάκας δεν με άφησε ούτε να κατουρήσω. Έχει φουσκώσει το μουνί μου» είπε.

Έμεινα αμήχανος για λίγο.

-    «Τι έπαθες και κόλλησες έτσι; Νομίζω πως είναι καιρός να το δεις. Όλο το κοιτάς πάνω από τα ρούχα μου. Τι νόμιζες, ότι δεν σε έχω προσέξει που με κοιτάς;»

Αμέσως γδύθηκε και μου έκανε νόημα να πάω κοντά. Μου έπιασε αμέσως την χοντρή μου ψωλή, την έβγαλε έξω από το παντελόνι και την έχωσε με μιας στο στόμα της.

-    «M’ αρέσει πολύ η ψωλή σου ανιψιέ!»

-    «Είναι όλη δικιά σου θεία!»

Την σήκωσα στα όρθια, πήγα από πίσω της και τον κάρφωσα στην υγρή μουνάρα της. Την γάμησα για αρκετή ώρα ώσπου την έχυσα δυνατά μέσα της. Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος όπου συνεχίζουμε τα καλά γαμήσια. Είναι ακόμα με τον θείο μου. Εγώ έχω παντρευτεί μια κοπέλα, αλλά τα γαμήσια μας θα είναι παντοτινά.

(Copyright protected OW ref: 45867)