Μικρά με την ξαδέρφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο ξαδέρφια από μικρά έχουν απορίες και ανησυχίες γύρω από το σεξ και αρχίζουν τους πειραματισμούς για να φτάσουν στην ηδονή…

Η ιστορία:

Σε μικρή ηλικία με την ξαδέρφη μου, αποκτήσαμε την πρώτη εμπειρία για το σεξ. Όλα ξεκίνησαν πριν 24 χρόνια… Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία με την ξαδέρφη μου τότε και από μικρά ήμασταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί, αφού ήταν και διπλανά τα διαμερίσματά μας και οι πόρτες μας, ήταν μόνιμα ανοιχτές. Μεγαλώσαμε μαζί.

Από πολύ μικρός, είχα την περιέργεια για το αντίθετο φύλο, καθότι πολύ νέα τότε και η θεία μου και πολύ όμορφη, πολύ άνετη στο ντύσιμο της. Όταν πίνανε καφέ με την μητέρα μου, συνήθως φόραγε το νυχτικό της και χωρίς εσώρουχα από μέσα και όπως έπαιζα εγώ μικρός εκεί τριγύρω, έμπαινα κάτω από το τραπέζι με την ξαδέρφη μου, δήθεν για να κρυφτώ, και καθόμουν και χάζευα ανάμεσα στα μπούτια της. Η ξαδέρφη μου από μικρή ήταν αρκετά έξυπνη, για να καταλαβαίνει κάποια πράγματα και δεν άργησε να το καταλάβει κι αυτό.

Με πλησίασε πρώτη φορά και μου είπε ότι καταλάβαινε τι έκανα. Με ρώτησε γιατί καθόμουν και χάζευα έτσι τη μαμά της, τι το ενδιαφέρον έβρισκα. Τι να της απαντήσω τότε εγώ; Δεν με έπιασε φοβία όταν μου το είπε, μήπως πάει και της το πει. Περιέργως δεν τρόμαξα, αντίθετα με εξίταρε που το είχε καταλάβει και αντί να πάει να της το πει, ήρθε να μάθει από μένα το λόγο. Απλά της είπα ότι μου άρεσε αυτό ανάμεσα στα πόδια της και με ρωτούσε γιατί. Άνοιξε τα μπουτάκια της και μου είπε αν μου αρέσει και το δικό της. Της λέω:

-    «Δεν ξέρω. Η μαμά σου δεν φοράει βρακάκι και φαίνεται αυτό που έχει ανάμεσα της».

Τότε βγάζει και εκείνη το δικό της και μου λέει:

-    «Τώρα τι λες;»

Είχα μείνει και το χάζευα, αλλά δεν ήταν σαν της μαμά της. Ωραίο και το δικό της αλλά όχι σαν της μαμάς της. Εκείνο βλέπετε ήταν πιο αναπτυγμένο και με άναβε. Της το είπα ότι δεν ήταν το ίδιο και έτσι έβαλε το βρακάκι της πάλι και έφυγε. Μετά από μερικές μέρες που είχαν έρθει το απογευματάκι στο σπίτι όλοι μαζί, κάθονταν στο σαλόνι για το καφεδάκι τους κι εγώ είχα πιάσει θέση απέναντι από τη θεία μου, περιμένοντας να κάνει κάποια κίνηση με τα μπουτάκια της και να δω αν φοράει το κιλοτάκι της. Παρόλο που το είχε καταλάβει η ξαδέρφη μου, δεν αντιδρούσε καθόλου, απλά με παρακολουθούσε.

Όταν πια έκανε την κίνηση που περίμενα, απλά σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο μου. Μου είχε σηκωθεί και δεν ήθελα να με δουν. Άρχισα να χαϊδεύω το πουλί μου, με την φαντασίωση ότι της το έπιανα. Δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι άλλο, τότε. Όταν πια είχα τελειώσει και είχα λερώσει τα χέρια μου με τα χύσια μου, σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα να πλυθώ και βλέπω την ξαδέρφη μου να με κοιτάζει από την μισάνοιχτη πόρτα. Έφυγε τρέχοντας χωρίς να πει κάτι και πήγε μέσα στο σαλόνι.

Την επόμενη μέρα, μας είχαν αφήσει μόνους μας στο σπίτι, για να πάνε για ψώνια οι μανάδες μας και καθόμασταν χαζεύοντας τηλεόραση. Γυρνάει κάποια στιγμή η ξαδέρφη μου και μου πιάνει το καυλάκι μου πάνω από το παντελόνι και με ρωτάει τι έκανα με αυτό, χθες το απόγευμα στο δωμάτιο μου. Σάστισα στην αρχή, αλλά δεν έκανα κάτι, απλά την άφησα. Μου άρεσε και την άφησα να μου το κρατήσει. Της είπα ότι αυτό το έκανα, όταν φανταζόμουν το μουνάκι της μαμάς της. Πιάνει το χέρι μου και μου το βάζει στο δικό της και μου λέει:

-    «Θα το κάνεις και για το δικό μου;»

Ένιωσε να μου σηκώνεται και με ερωτάει:

-    «Τι έπαθε; Πώς μεγαλώνει έτσι;»

Της λέω πως αυτό γίνεται, όταν αρέσει στον άντρα το σώμα της γυναίκας. Δεν μου ερχόταν κάτι άλλο στο μυαλό να της πω, εκείνη τη στιγμή. Με έπιασε μια μανία και άρχισα να της το χαϊδεύω πάνω από το βρακάκι της. Της άρεσε και πετάχτηκε, σαν να ηλεκτρίστηκε το κορμάκι της. Της το χάιδεψα πιο γρήγορα και όπως τεντωνόταν, μου έσφιγγε πιο πολύ το καυλί μου, κάνοντας με να καυλώσω πιο πολύ. Με τρέλανε και δεν άργησα να χύσω, λερώνοντας το σορτσάκι μου. Το κατάλαβε και γύρισε και με κοίταξε, όπως ήταν πάνω στην ηδονή.

Από τότε, κάθε λίγο και λιγάκι παίζαμε έτσι, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλον. Άρχισε να μου έρχεται με φουστανάκια και χωρίς βρακάκι από μέσα, το σορτσάκι το έβαζε σπάνια πια. Καθόταν απέναντι μου με ανοιχτά τα πόδια και μου ζήταγε να παίζω το καυλί μου ή μου το έπαιζε εκείνη και μετά της το χάιδευα εγώ. Ήταν το μόνο που κάναμε για αρκετό καιρό και κάθε φορά με ρωτούσε, αν μου αρέσει το μουνάκι της, το ίδιο με της μαμάς της. Της έλεγα ότι το δικό της είναι μικρό ακόμα, και δεν μπορεί να είναι το ίδιο με της μαμά της. Ένα απόγευμα που μου τον έπαιζε, μου λέει:

-    «Ξέρεις κάτι; Θέλω να το φιλήσω. Μ’ αρέσει πολύ και θέλω να το φιλήσω».

-    «Κάντο, δεν έχω πρόβλημα και θα φιλήσω μετά εγώ το δικό σου».

Χαμογέλασε και έσκυψε να το φιλήσει. Όπως το φίλησε, λερώθηκαν το χειλάκια της από τις σταγόνες μου που είχαν τρέξει και μου λέει:

-    «Μμμ… Περίεργη γεύση έχει».

-    «Δεν ξέρω» της λέω.

-    «Σ’ αρέσει;»

-    «Μμμ… Έχει περίεργη γεύση αλλά μ’ αρέσει».

-    «Τότε μπορείς να τα γλείφεις, αν σ’ αρέσουν».

Άρχισε να τα γλείφει με τη γλωσσίτσα της και να τα μαζεύει στο στοματάκι της. Μετά το έβαζε λίγο μέσα στο στοματάκι της, μέχρι το κεφαλάκι και ρουφούσε λες και ήταν καλαμάκι, αρκετά πιο χοντρό όμως, για να βγάλει περισσότερο χύσι. Ήταν τέλειο! Με έκανε να τελειώσω μέσα στο στόμα της. Τα κάταπιε όλα. Εκεί φοβήθηκα, γιατί στις κουβέντες που κάναμε με τους φίλους μου, μας είχε πει ένας, ότι με αυτό είχε ακούσει, ότι κάνουν παιδιά οι μεγάλοι. Της το λέω και μου λέει:

-    «Είμαι πολύ μικρή βρε. Δεν κάνω παιδιά ακόμα».

Έτσι μέναμε με αυτή την ιδέα. Μετά της έκανα ένα καλό γλείψιμο κι εγώ στο μουνάκι της μέχρι να μου πει να σταματήσω. Αυτό ήταν που κάναμε για κανένα τριάρι χρόνια μόνο, γιατί δεν είχαμε ιδέα τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε. Μέχρι που ένα φιλαράκι μου, μου έδωσε ένα τσοντο-περιοδικό, του αδελφού του. Εκεί είδα πως είχα πολλά ακόμα να μάθω. Το έδειξα στην ξαδέρφη μου και μου λέει:

-    «Πρέπει να τα δοκιμάσουμε κι εμείς».

Δεν βλέπαμε βέβαια πολλά, γιατί ήταν πολύ soft και απλά βλέπαμε τον έναν πάνω από τον άλλο ή από πίσω και φανταζόμασταν ότι απλά ακουμπά ο ένας τον άλλο και τρίβονται. Αυτό κάναμε κι εμείς… Απλά έτριβα το καυλί μου στο μουνάκι της ή καθόταν πάνω μου και κουνιόταν. Μέχρι που της λέω:

-    «Ξαδερφούλα, κάτι δεν κάνουμε καλά. Μήπως πρέπει να το βάλω μες στην τρύπα που έχεις στο μουνάκι σου;»

-    Δεν ξέρω, μπορεί. Αλλά δεν θέλω χωρίς να ξέρουμε σίγουρα. Λοιπόν, θα πάω κρυφά να δω τους γονείς μου ένα βράδυ πως το κάνουν, ή ένα βράδυ που θα δουλεύουν οι δικοί σου και θα μείνεις στο σπίτι μας, θα τους δούμε κρυφά και οι δυο» μου λέει.

Έτσι και έγινε. Απλά έγινε μεσημέρι, που νόμιζαν ότι η ξαδέρφη μου, ήταν σε μας, είπαν να γαμηθούνε και πετύχαμε τη στιγμή αυτή. Στην κουζίνα την πλησίασε από πίσω, της σήκωσε την φούστα και της το κάρφωσε στο μουνί της. Όπως κρυφοκοιτάζαμε, άρχισε να μου πιάνει το καυλί μου, η ξαδέρφη μου και να μου το τρίβει. Μας καύλωσε και τους δυο τρελά, το θέαμα και τρέξαμε στο δωμάτιο μου να το κάνουμε κι εμείς όταν τέλειωσαν οι γονείς της.

Η συνέχεια στο επόμενο…

(Copyright protected OW ref: 48220)