Κουμπάρα ή αδερφή της γυναίκας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια οικονόμησε ο φίλος μας όταν παντρεύτηκε μια μουνάρα γυναίκα με μια μουνάρα αδελφή. Έτσι, όταν δεν μπορεί η γυναίκα του, βολεύεται με την αδελφή της και παράλληλα κουμπάρα!

Η ιστορία:

Πριν γνωρίσω την γυναίκα μου γνώρισα την αδερφή της η οποία είναι ένα μουνάκι πολύ καλό (ψηλή, με μαύρο μακρύ μαλλί, λεπτή, κωλαράκι πεπονάτο, στήθος χούφτας, πόδια χιλιόμετρο και σαρκώδη στόμα). Μου την γνώρισε μια κοινή φίλη και όταν την είδα ήταν καλοκαίρι και τα είχε πετάξει όλα έξω. Τα μάτια μου γούρλωσαν και δεν έχασα την ευκαιρία να κεράσω καφέ στη δουλειά και να δεχτώ την πρόταση τους για ποτό το βράδυ.

Πήγα σπίτι μετά τη δουλειά, χωρίς να έχει φύγει το μουνάκι από το μυαλό μου καθόλου. Έκανα το μπανάκι μου και πήρα τηλέφωνο για την ώρα και το μέρος του ραντεβού. Όταν έφτασα εκεί είδα την φίλη μου, την φίλη της και ένα μουνάκι ακόμα που σήμερα είναι η γυναίκα μου. Πήρα τις τρεις μουνίτσες και πήγαμε για ποτό. Για κακή μου τύχη ή και κάθε εμπόδιο σε καλό, το μουνάκι που πήγαινα να φάω το έτρωγε άλλος και ήταν όλο στο τηλέφωνο στη διάρκεια του ποτού (αυτός ήταν ένας αιώνιος φοιτητής στην Πάτρα). Σκέφτηκα και έκανα κίνηση λέγοντας μακριά είναι μπορεί να φάμε λίγο μέχρι να έρθει αυτός Αθήνα, αλλά ήταν κάθετη.

Τότε είπα μέσα μου πρέπει να φάω την άλλη την αδερφή που είναι και καλό μουνάκι και ελεύθερο, κάνει και το παιχνίδι του. Για να μην τα πολυλογώ, μετά από τρία χρόνια παντρεύτηκα (κουμπάρα η αδερφή της γυναίκας μου) και έμεινε η γυναίκα μου έγκυος. Μια μέρα που η γυναίκα μου ήταν στη δουλειά, ήρθε στο σπίτι η αδερφή της για να την δει. Της πρόσφερα ποτό και κάθισε να περιμένει την γυναίκα μου. Φορούσε ένα κολάν και το στρινγκ της, όταν έσκυψε να πάρει πάγω από το ψυγείο, έκανε την εμφάνιση του (ένα πράσινο περίεργο χρωματάκι). Το μάτι μου γύρισε ανάποδα και της είπα:

-    «Πρόσεχε τι κάνεις κουμπάρα γιατί η αδερφή σου είναι έγκυος και ο γιατρός είπε όχι κοκό…»

Αυτή είπε με χαμόγελο:

-    «Καλά, την αδερφή της γυναίκας σου; Δεν τρέπεσαι;»

-    «Στην κουμπάρα θα τον χώσω!», απάντησα εγώ (πολλές φορές κάναμε πλάκα με το σεξ μαζί μπροστά στην γυναίκα μου και τον άντρα της).

Το είδα σε κάνα δυο κινήσεις της ακόμα και άρχισε ο πούτσος μου να σαλεύει και την ρωτάω αφού η συζήτηση ήταν γύρω από το σεξ:

-    «Έχω μια απορία: το μουνάκι σου το έχεις όλο ξυρισμένο ή έχεις κάνει σχέδιο;»

-    «Είναι μπεμπέ», μου απαντάει.

Δεν άντεχα άλλο.. ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει και σκέφτομαι: «Δεν πας να τον παίξεις να ηρεμήσει λίγο;». Αλλά όταν σηκώθηκα με ρώτησε:

-    «Εσύ τον έχεις σχέδιο ή κόντρα;»

Ήμουν είδη όρθιος και φαίνονταν οι προθέσεις του πούτσου μου.

-    «Σήμερα τον έκανα τάπα πρώτη φορά!», της απάντησα.

Εκείνη γέλασε.

-    «Έχεις πιάσει ποτέ ξυρισμένα;», τη ρώτησα.

-    «Όχι».

Αυτό ήταν.. τον πέταξα έξω και της είπα:

-    «Άρπαξε την ευκαιρία…!»

Με κοίταξε στα μάτια και άπλωσε δειλά τα χέρια της να πιάσει τα αρχίδια μου. Με μια κίνηση αρπάζει τον πούτσο μου στο στόμα και μου κάνει ένα τσιμπούκι σαν το μεγαλύτερο πορνίδιο. Να ρουφάει την πούτσα και να αρπάζει τα αρχίδια με τέτοια μανία που νόμιζα ότι θα μου τα ξεριζώσει. Τελείωσα στο στόμα της και τα ρούφηξε όλα σαν ηλεκτρική σκούπα.. δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Όταν καθαρίστηκε, πήγα δίπλα της και της είπα:

-    «Τώρα η σειρά μου…», και της έδωσα ένα φιλί χουφτώνοντας τα βυζόμπαλα και το κωλαράκι της.

Έβγαλα το κολάν και χώθηκα με τα μούτρα στο μπεμπέ μουνάκι της. Τι άρωμα, τι γεύση! Το έγλειφα σαν να περιμένω να λιώσει καθώς προερωτικά υγρά γέμιζαν το στόμα μου. Όταν πήγα στη σούφρα της, μια ροζέ βελούδινη τρυπούλα που έβαζα την γλώσσα μου όλη μέσα και άκουγα τον αναστεναγμό της κάθε φορά που την έβαζα πιο βαθιά. Έβγαλα τον πούτσο μου πάλι και άρχισα να της γαμάω το μουνάκι και να το σκίζω με μανία. Αυτή να βγάζει αναστεναγμούς και να την καρφώνω πιο δυνατά λέγοντας της;

-    «Τώρα ποια είσαι; Η κουμπάρα ή η αδερφή της; Λέγε μουνίτσα!»

Την γύρισα στα τέσσερα και ο ήχος του ξυρισμένου πούτσου πάνω στο μπεμπέ μουνάκι της με έκανε να το πυροβολώ όλο και πιο δυνατά καθώς χαστουκάκια πέφτατε βροχή στα κωλομέρια. Έβγαλα την πούτσα μου από το μουνάκι της και τον ακούμπησα στη σούφρα της.

-    «Ξέχνα το!», μου είπε.

-    «Εσύ θα μου πεις στοπ…», της απάντησα.

Άρχισε να μπαινοβγαίνει η γλώσσα μου στην ροζέ βελούδινη σούφρα της και πρόσθεσα και ένα δάχτυλο και ήρθε η ώρα για το πουτσοκέφαλο που με μια μαγική φορά από πάνω προς τα κάτω και λίγο σπρώξιμο, μπήκε μέσα στη σούφρα της και αργά - αργά με κραυγούλες πόνου, τον πήρε όλο μέσα. Άρχισα να την σφυρηλατώ κρατώντας την από την λεκάνη για να μην μου πάει πουθενά. Δεν άντεχα άλλο.. τα άφησα όλα μέσα στην τρυπούλα της να τα πάρει μαζί της και ενώ είχα χύσει, συνέχιζα να γαμάω τη σούφρα της λέγοντας της βρομόλογα και χαστούκια στόλιζαν το πεπονένιο κωλαράκι της (την τρυπούλα της την έπαιρναν δεύτερη φορά).

Από εκείνη την ημέρα την έχω πάρει πολλές φορές και στο σπίτι της και στο , με ρούχα που έχει στο κέντρο αλλά και στο πατρικό τους και το καλό είναι ότι παίρνω κι εγώ τα δωράκια μου όταν φέρνει για τον μικρό τα δώρα της κουμπάρας. Και να σας πω και το καλό, τα λέμε μπροστά στην γυναίκα μου και τον άντρα της και νομίζουν ότι κάνουμε πλάκα γιατί όπως σας είπα πάντα κάναμε αστεία με το σεξ όταν βγαίναμε σαν ζευγάρια. Θα σας πω και πως εδώ και καιρό προσπαθούμε να πείσουμε την γυναίκα μου για τρίο αλλά θα σας την πω άλλη φορά αυτή την ιστορία και πως τα καταφέραμε με την κουμπάρα αδερφή της.

(Copyright protected OW ref: 44191)