Η θεία επιστρέφει Αθήνα έτοιμη για όλα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η αλήθεια είναι πως δεν ενημέρωσα τη σελίδα με νέες ιστορίες με τη θεία γιατί απλά δεν είχα κάτι καινούριο να γράψω. Βλέπεις η θεία δεν τα είχε καταφέρει να ξεφύγει από τον άντρα της και να κατεβεί Αθήνα.

Να όμως που αυτό συνέβη το σαββατοκύριακο του καύσωνα που μας πέρασε. Θα πρέπει να πω σε αυτό το σημείο ότι έχω γνωριστεί με ένα φιλαράκι που μου έγραψε από το ίντερνετ και αφού τα λέγαμε κάμποσο καιρό ηλεκτρονικά συναντηθήκαμε κιόλας ήπιαμε καφεδάκι και του είχα υποσχεθεί ότι όταν κατεβεί η θεία μου Αθήνα δεν θα τον ξεχάσω. Άλλωστε οι παρτούζες είναι η αδυναμία μου αλλά και της ξεκωλιάρας της θείας μου.

Πραγματικά την Παρασκευή κατέφτασε η θεία στην Αθήνα, μιλήσαμε και είπαμε να συναντηθούμε το Σάββατο. Μίλησα και με το φιλαράκι από το ίντερνετ και του είπα τα ευχάριστα. Μου πρότεινε να πάμε για μπανάκι Πόρτο Ράφτη και μετά σε ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει εκεί κοντά. Ρώτησα και τη θεία και ήταν σύμφωνη (όχι πως είχα αμφιβολία). Το Σάββατο το πρωί περάσαμε από το σπίτι της στην Καλλιθέα και την πήραμε με το αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για Πόρτο-Ράφτη. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στο δρόμο. Φυσικά ούτε κουβέντα για το πως γνωριστήκαμε με το φιλαράκο της είπα απλά ότι ήμασταν φίλοι από το στρατό.

Ο δε μάγκας τα είχε παίξει με τη θεία. Η καριόλα παρά τα 48 της χρόνια ήταν μουνάρα. Φόραγε ένα λευκό μαγιό οι βυζάρες της ξεχείλιζαν από το μπικίνι και οι καφετιές ρόγες της διαγραφόταν. είχε μαυρίσει κιόλας φόραγε ένα λεπτό πάρει και η κωλάρα της διαγραφόταν τέλεια. Την παίρναμε μάτι από το καθρέφτη όπως καθόταν στο πίσω κάθισμα και ο φιλαράκος μου κόντευε να μας πετάξει έξω από το δρόμο κάνα δυο φορές. Στο Πόρτο Ράφτη σταματήσαμε σε μια ωραία παραλία με λίγο κόσμο κάναμε το μπανάκι μας και ξαπλώσαμε μετά στην παραλία. Καθώς είχε βραχεί το μαγιό της όλα φαινόντουσαν από μέσα. Οι χοντρές ρώγες της η λεπτή γραμμή από τρίχες στη μουνάρα της σκέτη καύλα ήτανε.

Ευτυχώς φορούσα μαγιό βερμούδα και έκρυβα λίγο την καύλα μου σε αντίθεση με το φίλο μου που φορούσε κλασικό μαύρο αθλητικό μαγιό και η πούτσα του κόντευε να βγει έξω από το λάστιχο. Ακολούθησε ψαράκι και μπυρίτσες σε παραλιακό κεντράκι και μετά ο φίλος μου πρότεινε το σπίτι του για παγωμένο φραπέ. Φυσικά δεν υπήρχαν αντιρρήσεις και σε δέκα λεπτά ήμασταν εκεί.
Το σπίτι είχε μόνο ένα μικρό σαλονάκι και μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπανάκι.
Μπήκαμε μέσα και η θεία ρώτησε αν μπορεί να κάνει ένα γρήγορο ντουζάκι. Ο φίλος μου της έδειξε το μπάνιο και λίγο αργότερα ακούσαμε το νερό να τρέχει.


- Λοιπόν του λέω πάω να μπω μαζί της να την καυλώσω ξάπλωσε εσύ και σε λίγο θα έρθουμε.

Πραγματικά ξεγυμνώθηκα και χώθηκα μαζί της κάτω από το νερό…
- Καύλα μου, της μουρμούρισα χουφτώνοντας τις βυζάρες της, μου έλειψες…
Τα χέρια μου κατέβηκαν στο μουνί της και το ένα μου δάχτυλο χώθηκε μέσα. Άρχισε να βογκάει και να με φιλάει παθιασμένα.
- Τι έκανες μωρό μου τόσο καιρό στην Ξάνθη; Σε πήδαγε ο χαλβάς ο άντρας σου; Τη ρώτησα.
- Το δικό σου καυλί ήθελα ψωλαρά μου! Μου απάντησε.

- Έλα πάμε μέσα γιατί το φιλαράκι μου δεν μπορεί να κρατηθεί μας περιμένει.
Ο μάγκας γυμνός στο κρεβάτι με την ψωλή του να φτάνει μέχρι τον αφαλό από την καύλα και μας περίμενε.

Η θεία έσκυψε στα τέσσερα και άρχισε να το τσιμπουκώνει λαίμαργα. Άρπαζε όλο το καυλί του το έφτυνε και το έπαιρνε όλο μέσα στο στόμα της μέχρι τη βάση. Τους κοίταγα παίζοντας το καυλί μου άλλωστε το μάτι με τρελαίνει. Της είχε πιάσει το κεφάλι και της γάμαγε το στόμα ενώ εκείνη έτριβε με λύσσα την υγραμένη μουνάρα της. Ένας ανεμιστήρας οροφής προσπαθούσε να μας δροσίσει μάταια όμως πρέπει να είχε 40 βαθμούς και ο ιδρώτας μας έσταζε ποτάμι. Δεν κρατιόμουνα άλλο! Τους πλησίασα και κάρφωσα την ψωλή μου με τη μια στην μουσκεμένη μουνάρα της. Την κράταγα γερά από τα πλούσια κωλομέρια της και την ξέσκιζα πισωκολλητά.

-Γλείψε μου την ψωλάρα καριόλα! Πάρτη όλη μέσα στο γαμημένο στόμα σου!
Βόγκαγε ο φιλαράκος μου κρατώντας της γερά το κεφάλι. Δεν ξέρω αν το έχετε νοιώσει ποτέ αλλά η ζέστη φέρνει απίστευτη καύλα η ψωλή σου δεν πέφτει με τίποτα. Σε λίγο αλλάξαμε θέσεις τώρα τσιμπούκωνε εμένα και ο φίλος μου έκανε πινέλο με την ψωλή του στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισε να της το καρφώνει σιγά-σιγά
και η θεία βόγκαγε από πόνο και από καύλα. Ρούφαγε με μανία την ψώλα μου και είχε ένα καυλί στην κωλάρα της…

- Έτσι καριόλα! Να σε βλέπω να ξεσκίζεσαι με δυο ψωλαράδες! Της είπα.

Τα χύσια μου έκαιγαν τα αρχίδια και σε λίγο καυτές ριπές σπέρματος έλουζαν τη μάπα της κατάπινε όσα μπορούσε και τα υπόλοιπα της τα πασάλειβα στο πρόσωπο. Ξάπλωσα λαχανιασμένος και ο φίλος μου συνέχισε να την πηδάει. Απόλυτη καύλα μια καριόλα με πασαλειμμένη μάπα από χύσια στα τέσσερα να ξεσκίζεται από το κώλο. Δεν άργησε ο Στάθης -έτσι έλεγαν το φίλο μου- να της φέρει τα ψωλοχύματα του στα κωλομέρια της βρίζοντας την.

Ξαπλώσαμε και οι τρεις και κάναμε τσιγάρο. Ο Στάθης έφερε παγωμένα νερά από την κουζίνα και μας πήρε για λίγο ο ύπνος. Ξυπνήσαμε από την αφόρητη ζέστη που μας είχε καυλώσει ξανά. Την βάλαμε στη μέση ξαπλωμένη στο πλάι και ο Στάθης άρχισε να της γλείφει τη μουνάρα της και εγώ την κωλοτρυπίδα της. Της γαμάγαμε και τις δυο τρύπες με τις γλώσσες μας.

Βόγκαγε η πουτάνα και μας παρακάλαγε να την γαμήσουμε ταυτόχρονα αλλά εμείς συνεχίσαμε το γλυκό μαρτύριο όσο πιο περίτεχνα μπορούσαμε. Το μουνί της έσταζε από υγρά και τα έπαιρνα και μούσκευα την κωλοτρυπίδα της.

Σε λίγο ξάπλωσα ανάσκελα και η θεία ανέβηκε από πάνω μου έτσι ώστε να βλέπω την πλάτη της και χώθηκα σχετικά εύκολα στη ανοιχτή από το γαμήσι του Στάθη κωλοτρυπίδα της. Ο Στάθης άνοιξε τα πόδια της και της τον κάρφωσε βαθιά στη μουνάρα της και αρχίσαμε να την πηδάμε αργά στην αρχή.

- Ξεσκίστε με ψωλαράδες μου!!! Γαμήστε με να μην μπορώ να περπατήσω!

Φώναξε κάποια στιγμή.

Οι κινήσεις μας έγιναν πιο άγριες συντονίστηκα κι εγώ στο ρυθμό του Στάθη που την ξέσκιζε στην κυριολεξία! Ήμασταν και οι τρεις μούσκεμα στο ιδρώτα λες και είχαμε μόλις βγει από το μπάνιο. Στο δωμάτιο κυριαρχούσε μια μυρωδιά από αντρικό ιδρώτα μουνίλα και χύσια άκρως καυλωτική. Τα αρχίδια του Στάθη χτυπάγανε με τα δικά μου καθώς της γαμούσαμε κώλο και μουνί.

Η θεία είχε πιαστεί γερά από την πλάτη του φίλου μου και εγώ τη κράταγα από τους γοφούς. Σε λίγο δεν άντεξα και έχυσα μέσα στο κώλο της. Ο Στάθη όμως άντεχε ακόμα και αναγκάστηκα αφού ήμουνα από κάτω τους περίμενα να τελειώσουν. Σε λίγο τα χύσια του πετάχτηκαν στην κοιλιά της

-Πάρε το ψωλόχυμα μου καριόλα! Να το θυμάσαι!

Τον άκουσα να βογκάει.
Αφού συνήλθαμε από το απίστευτο αυτό γαμήσι, κάναμε ένα ντουζάκι και κοιμηθήκαμε. Το βραδάκι βγήκαμε πάλι για φαγητό και όταν γυρίσαμε την πήραμε στα όρθια μέσα στο μικρό σαλονάκι χωρίς να γδυθούμε με κατεβασμένα παντελόνια και σλιπάκια εμείς και της είχαμε σηκώσει ψηλά το φουστάνι και είχαμε κάνει κομμάτια το στρινγκάκι της.
Γυρίσαμε Αθήνα την Κυριακή και το απόγευμα της ίδιας μέρας η θεία επέστρεψε Ξάνθη έχοντας φάει ένα γερό ξέσκισμα…