Αναμνήσεις ζωής (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)
Υπόθεση: Το πρωί η Γεωργία τα είπε όλα στην μητέρα της. Είπε και για την συνεύρεση με τον αδερφό της αλλά και ότι ο μικρός γουστάρει τρελά την μητέρα του. Η αντίδραση της μητέρα της ξεπερνάει κάθε φαντασία…

Η ιστορία:

Πρωί - πρωί, αλλού πατούσα και αλλού βρισκόμουνα. Ετοίμαζα το μπρίκι για καφέ όταν εμφανίστηκε η μαμά.

-    «Στις ομορφιές σου σήμερα!», την κολάκεψα, για να ανταποδώσω το γεγονός ότι οι συμβουλές της έγιναν αιτία να απολαύσω ένα ολονύχτιο γαμήσι.

-    «Βρίσκεις…;» απόρησε.

-    «Ναι, και θα ήταν καλύτερα αν φορούσες και σήμερα εκείνο το συνολάκι που φορούσες και χτες».

-    «Ποιο καλέ; Το ζέρσεϊ;»

-    «Ακριβώς».

-    «Υπάρχει λόγος;»

-    «Φόρεσέ το και θα σου πω… με το γνωστό λεξιλόγιό μας».

Σε λίγο καθόμασταν αναπαυτικά στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας τον καφέ μας. Η μάνα μου με άρπαξε από τα μούτρα.

-    «Ακουγόσασταν όλη τη νύχτα!», μου είπε με ένα κάπως αυστηρό ύφος.

-    «Μας άκουγε και η θεία;» ρώτησα δικαιολογημένα.

-    «Ευτυχώς όχι, μετά το δικό σας δωμάτιο είναι το δικό μου, μετά είναι της θείας».

-    «Ευτυχώς. Να σε ρωτήσω καλέ μαμά. Πώς μπορεί να αισθανθεί μια γυναίκα όταν γαμιέται με έναν άνδρα κι αυτός φαντασιώνεται μια άλλη;»

Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούμε με τη μαμά όταν μιλάμε για σεξ, το είχα προθερμάνει όλη τη νύχτα με το Μιχάλη μας.

-    «Θα πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανη. Ο εραστής της, για να μιλάει έτσι, πάει να πει πως την εμπιστεύεται και μιλάει ελεύθερα. Μπράβο στη γυναίκα που κάνει τον άνδρα να νιώθει έτσι».

Η μαμά μου συνέχισε:

-    «Και ποια φαντασιωνόταν ο Μιχάλης;»

-    «Δεν θα το πιστέψεις. Εσένα μαμά. Μου μίλησε για χθες, που φορούσες το ζέρσεϊ συνολάκι, αυτό που φοράς και τώρα, έβλεπε το κωλαράκι σου, τα βυζιά σου, όταν έσκυβες και δεν φορούσες και σουτιέν όπως τώρα, και αναρωτιόταν αν έχεις ξυρισμένο το μουνάκι σου, που τόσο πολύ θέλει να το γαμήσει».

«Α, το πουλάκι μου. Καλά το κατάλαβα όταν συνέλαβα τις ματιές του. Α, το αγόρι μου… Και τι του είπες;»

-    «Τι να του πω καλέ μαμά; Αυτό που θα μου έλεγες κι εσύ. Γιατί δηλαδή δεν εκδηλώνεται».

-    «Τον έφερες σε δύσκολη θέση, το μωρό μου. Δεν πειράζει, κάποτε θα πρέπει να νιώσει και άνδρας κυνηγός. Να σε ρωτήσω εγώ τώρα κάτι. Είναι καλός στο γαμήσι;»

-    «Τέλειος μαμά. Και ο πούτσος του τεράστιος. Το χάρηκα».

-    «Τον πατέρα του έμοιασε. Το πουλάκι μου. Χαρά στη γυναίκα που θα πάρει».

-    «Τελικά τι θα κάνεις αν σου μιλήσει;»

-    «Ειλικρινά δεν ξέρω. Βλέπεις άλλο είστε εσείς, σαν αδέρφια, και άλλο εγώ. Φαντάζεσαι να πετάξει καμιά κουβέντα όπως «ξεκωλιάρα», «πάρτα μωρή άρρωστη», ή καμιά άλλη όπως «σε ξεσκίζω πουτάνα…»; Πώς θα απαιτήσω, σαν μάνα, να με σέβεται την άλλη μέρα;»

-    «Μαμά, με συγχωρείς αλλά δεν τον ξέρεις καθόλου το γιο σου. Δεν υπάρχει πιο τρυφερός γαμιάς από το Μιχάλη μας. Το ξέρω, είναι δικαιολογημένες οι επιφυλάξεις σου. Αλλά έχε του εμπιστοσύνη. Είμαι σίγουρη πως ξέρει να ξεχωρίζει την ερωτική από την οικογενειακή σχέση».

-    «Σταμάτα έρχεται», είπε βιαστικά η μαμά και τράβηξε το τιραντέ ζέρσεϊ μπλουζάκι από πίσω πιο ψηλά για να μεγαλώσει το ντεκολτέ από μπροστά.

Ο Μιχάλης ήρθε και στρώθηκε στην πολυθρόνα, ανάμεσά μας, φορώντας μόνο το μποξεράκι του και από τη μέση και πάνω γυμνός. Η μαμά, ενώ καθόταν ακόμα ο Μιχάλης, έσκυψε να σηκώσει το χαρτάκι που ήταν στα πόδια της και το βλέμμα του αδερφού μου χάθηκε στο άνοιγμα του ντεκολτέ. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, είπα:

-    «Κάτι δικά μας, σχετικά με τη σχολή».

-    ««Και γιατί δεν συνεχίζετε;» ρώτησε ο Μιχάλης, χωρίς να πάρει το βλέμμα του από τα βυζιά της μαμάς.

-    «Γιατί το λεξιλόγιο, αγόρι μου, είναι απαγορευμένο για σένα», έδωσε την απάντηση η μαμά.

-    «Μαμά…», έκανε ο Μιχάλης, με ένα ύφος προσποιητής αγανάκτησης. «Ξεχνάς νομίζω πως εδώ και πέντε μήνες είμαι πια δέκα εννέα χρονών. Λοιπόν, σας δίνω την άδεια να μιλάτε ελεύθερα».

Ωραία η ατάκα του και την απολαύσαμε με το γέλιο μας. Η μαμά το προχώρησε.

-    «Μεγάλωσες αγόρι μου, είναι αλήθεια», και το βλέμμα της καρφώθηκε στο φούσκωμα που έκανε το μποξεράκι του, τόση ώρα που τα βυζιά της κουνιόταν μπροστά του.

Αποφάσισα να πάρω πρωτοβουλία:

-    «Εμ… δεν μεγάλωσε μόνο ο Μιχάλης μαμά, αλλά και κάτι άλλο…», έκανα και άπλωσα το χέρι μου χουφτώνοντας τον πούτσο του Μιχάλη μας, που όλη την προηγούμενη νύχτα τον ένιωθα μέσα στο μουνί μου και τώρα θα έσκιζε το μποξεράκι του, και ήταν και καινούργιο.

-    «Τον πατέρα σου έμοιασες αγόρι μου. Να ‘σαι καλά!», και το βλέμμα της μαμάς δεν έλεγε να φύγει από το μποξεράκι.

Ο Μιχάλης πήρε θάρρος. Με μια απότομη κίνηση κατέβασε λίγο το μποξεράκι του παρασέρνοντας και τον πούτσο του που μόλις ελευθερώθηκε με ένα «πλατς» προσγειώθηκε στην κοιλιά του, λέγοντας :

-    «Ψες, μαμά εγώ και η Γεωργία…»

Δεν είχε τελειώσει και η μαμά τον πρόλαβε.

-    «Το ξέρω αγόρι μου. Σας άκουγα όλη τη νύχτα».

Ο Μιχάλης απτόητος :

-    «Σε κάποια στιγμή όμως θύμωσε η Γεωργία…», έκανε τάχα παραπονιάρικα.

-    «Και γιατί αυτό;» ρώτησε η μαμά αδιάφορα.

-    «Ε… δεν μπορώ να σου πω… Ας σου το πει η Γεωργία».

-    «Καλά μη μου λες. Πάμε όμως μέσα γιατί είμαστε στο μπαλκόνι και ο πούτσος σου, αγόρι μου, μπορεί να βάλει σε πειρασμό κάποιους».

Ο Μιχάλης τίποτα.

-    «Μαμά, πιάσε να δεις πόσο σκληρός είναι».

Με μια κίνηση έπιασε το χέρι της μαμάς και το έβαλε στον πούτσο του. Η παλάμη της μαμάς ήταν ήδη ανοιχτή και έκλεισε αιχμαλωτίζοντας τον πούτσο του γιου της μέσα. Το «Πω… πω…!» που έκανε μάλλον της ξέφυγε. Τελικά πρώτη εγώ, μετά η μαμά και στο τέλος ο Μιχάλης χουφτώνοντας τον κώλο της μαμάς μπήκαμε μέσα. Κλείσαμε τη μπαλκονόπορτα, ανάψαμε το κλιματιστικό και στρωθήκαμε εγώ και η μαμά στον καναπέ και ο Μιχάλης στην πολυθρόνα απέναντι από μας. Ένιωθα το στρινγκάκι μου μούσκεμα και αποφάσισα πως ήταν η ώρα για ένα καλό γαμήσι.

Ζήτησα από Μιχάλη να έρθει και να καθίσει ανάμεσά μας. Σιγά που δεν θα ερχόταν. Κάθισε ανάμεσά μας και γλίστρησα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του, χουφτώνοντας για άλλη μια φορά τον πούτσο του. Η μαμά κοιτούσε και το έπαιζε αδιάφορη. Όχι για πολύ όμως. Όταν τραβούσα για να βγάλω το μποξεράκι του Μιχάλη μας, η μαμά χούφτωσε τον πούτσο του γιου της και περίμενε κάποια παρότρυνση που την έδωσα απλόχερα:

-    «Μαμά κάθισε στον πούτσο του Μιχάλη και απόλαυσέ το».

Δεν περίμενε τίποτα άλλο. Πέταξε ότι φορούσε, άνοιξε τα πόδια της και πήρε ανάμεσά τους τα πόδια του Μιχάλη, απλώνοντας τα χέρια της στην πλάτη του καναπέ για να στηριχτεί. Τα βυζιά της ήταν κολλητά σχεδόν στο πρόσωπο του Μιχάλη που δεν άργησε να γλείφει πότε τη μια ρώγα και πότε την άλλη. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο που γέμιζε το μουνί της ενώ τα σιγανά «Αχ…» δήλωναν την ένταση της καύλας της.

Θέλησα να δω πως εξαφανίζεται ο πούτσος του Μιχάλη μας μέσα στο μουνί της μαμάς μου, και έσκυψα πίσω από τον κώλο της, χουφτώνοντας τα αρχίδια του αδερφού μου. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό. Όχι για πολύ. Ο Μιχάλης έπιασε τους καρπούς των χεριών και μου έδωσε να καταλάβω πως ήθελε τα κολλήσω τα βυζιά μου στην πλάτη της μαμάς. Το έκανα. Στη συνέχεια, οδηγώντας τα χέρια μου μ’ έκανε να την αγκαλιάσω από πίσω και ανοίγοντας τις παλάμες των χεριών μου να μαλάξω τα βυζιά της. Το έκανα τρίβοντας τις ρώγες της ανάμεσα στον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο.

-    «Κοριτσάκι μου έλα από εδώ…», αναστέναξε η μαμά.

Πήγα μπροστά της και κάθισα. Έγειρα στην πλάτη του καναπέ. Έβαλα τα πόδια μου πάνω στον καναπέ και τα άνοιξα διάπλατα χαϊδεύοντας το μουνί μου.

-    «Αυτό άστο σε μένα κοριτσάκι μου…»

Η μαμά ήθελε προφανώς να ξεπληρώσει την υποχρέωση που είχε, όσον αφορά την ενθάρρυνση που της είχα δώσει προηγουμένως. Και με τον καλύτερο τρόπο. Ένιωθα τα δυο δάχτυλά της μέσα στο μουνί μου και ο αντίχειράς της να παίζει με την κλειτορίδα μου. Τα δικά μου «Αχ…» είχαν συντονιστεί με των άλλων δυο. Η έκφραση του προσώπου της μαμάς καθώς και η αλλαγή του ρυθμού της φανέρωναν κάθε φορά τον οργασμό της. Με το ένα χέρι χάιδευα το μουνί μου και με το άλλο έπιανα την βάση του πούτσου του Μιχάλη μας για να νιώθω το μουσκεμένο μουνί της μαμάς μου, να χτυπάει πάνω του καθώς κατέβαινε και τον ρουφούσε όλον μέσα.

Σε λίγο η μαμά με καλούσε στη θέση της, καθώς είχε απολαύσει το μουνί της πάνω από τρεις - τέσσερες συσπάσεις. Δεν έχασα την ευκαιρία. Καβάλησα το Μιχάλη και έσπρωξα τον πούτσο του μέσα μου. Απορούσα πως δεν είχε χύσει ακόμα. Αργότερα μας εξομολογήθηκε ότι πριν βγει στο μπαλκόνι είχε τραβήξει μια ωραιότατη μαλακία για το μουνί και τα βυζιά της μαμάς του. Τέλος πάντων. Άρχισα να κουνιέμαι σαν τρελή όταν είδα εκείνο το φιλί όλο πάθος που αντάλλασαν μάνα και γιος. Ο αδερφός μου γαμούσε το μουνί της αδερφής του, χούφτωνε τα βυζιά της μάνας του, και γαμούσε με τη γλώσσα το στόμα της. Οι οργασμοί μου έρχονταν απροειδοποίητα και συνεχόμενοι.

Πόση ώρα βάσταξε τούτο το ερωτικό ξεφάντωμα δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι αρχίσαμε το απόγευμα και μας βρήκε το βράδυ. Ένας - ένας πήγαμε όλοι για ένα δροσιστικό ντους. Όταν βγήκα ο Μιχάλης δεν ήταν στο σπίτι. Ρώτησα τη μαμά. Μου είπε πως, πολύ βιαστικός, βγήκε έξω. Δεν έδωσα σημασία. Σε λίγο ακούσαμε τα κλειδιά να ανοίγουν την πόρτα. Ήταν ο Μιχάλης με ένα φωτεινό χαμόγελο στο πρόσωπο και με μια τούρτα παγωτό στα χέρια. Τον αγκαλιάσαμε κι εγώ και η μαμά μου και τον γεμίσαμε φιλιά.

Ναι, όπως το φανταστήκατε. Κατά καιρούς γαμιόμασταν κι εγώ και η μαμά μου και ο αδερφός μου. Αργότερα όταν κάναμε δικές μας οικογένειες σταματήσαμε, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά θέλαμε να έρθει μόνο του. Ε… απορροφηθήκαμε όλοι από την καθημερινότητα. Πάντως όταν ανταμώνουμε με το Μιχάλη, με το ζόρι συγκρατούμε τα δάκρυά μας κι εγώ κι αυτός. Η μαμά μετά τη σύνταξη γύρισε στο χωριό της. Δεν ήθελε, λέει, να είναι βάρος. Άδικα την παρακαλέσαμε κι εγώ και ο Μιχάλης. Τέλος πάντων. Ωραία χρόνια. Και ακόμα πιο ωραία η ηλικία μας, γεμάτη φωτιά και έρωτα. Τώρα στα σαράντα τρία, θεωρώ πως στάθηκα πολύ τυχερή στον έρωτα.

(Copyright protected OW ref: 43963)