Αναμνήσεις ζωής

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Υπόθεση: Δυο αδέρφια νιώθουν από μικρά ερωτική έλξη και με την πρώτη ευκαιρία που έμειναν μόνα αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την φαντασίωση τους ξεπερνώντας κάθε ταμπού.

Η ιστορία:

Εκείνη την εποχή η μητέρα μου είχε το σώμα και την ηλικία που έχω τώρα, δηλαδή γύρω στα σαράντα τρία. Το σώμα της κανονικό προς το αδύνατο, με πλούσιο και καλοδιατηρημένο στήθος και κανονικές καμπύλες. Τα μαλλιά καστανά ίσια και τα μάτια της στο χρώμα της γης, καστανά. Τότε ήμουν πρωτοετής, στο Πανεπιστήμιο, γύρω στα δεκαεννέα και ακόμα παρθένα, όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο. Ο Μιχάλης μας, ο αδερφός μου, λίγο μικρότερος. Αγαπιόμασταν πολύ, ε… αδέρφια ήμασταν, υπήρχε όμως και κάτι παραπάνω από αδερφική αγάπη. Και να πως εξελίχθηκαν τα πράγματα…

Από πολύ μικρά παίζαμε και όποιος νικούσε έκανε τον άλλον «δούλο». Του κουβαλούσε την τσάντα, του έφερνε νερό, τέτοια. Ποιο ήταν το παιχνίδι μας; Απλό. Ανάσκελα ο Μιχάλης με τα χέρια στην ανάταση, τον καβαλούσα εγώ, έπεφτα επάνω του και με τα χέρια μου στους καρπούς των δικών του χεριών τον ακινητοποιούσα. Αν ελευθέρωνε τα χέρια του, γινόμουν «δούλα», αν όχι γινόταν δικός μου «δούλος». Πιτσιρίκια, νικούσα πάντα εγώ. Ήμουν και μεγαλύτερη. Αργότερα νικούσε σχεδόν πάντα αυτός. Και παρά το ότι με νικούσε, το παιχνίδι μου άρεσε, προπαντός όταν άρχισα να νιώθω «γυναίκα». Έπεφτα επάνω του και τριβόμουν έντονα.

Τα χρόνια περνούσαν και το καλοκαίρι με τις πανελλήνιες ήθελα να παίζουμε όλο και πιο πολύ. Δεκαοκτώ χρονών και κάτι και είχα εντελώς απορροφηθεί από το διάβασμα και τα φροντιστήρια για τις πανελλήνιες. Η μόνη μου εκτόνωση ήταν το παιχνίδι με το Μιχάλη. Και αυτό όσο πήγαινε και έπαιρνε διαφορετικές διαστάσεις όταν ένιωθα, καθώς τριβόμουνα, κάτω ακριβώς από το βρακάκι μου ένιωθα κάτι σκληρό. Όχι βέβαια ότι δεν ήξερα τι ήταν. Είχα δει αρκετές φωτογραφίες γυμνών ανδρών και σε στύση, στα περιοδικά που κατά καιρούς εμφάνιζαν οι συμμαθήτριές μου, αλλά δεν περίμενα ο Μιχάλης μας να έχει στύσεις. Τον θεωρούσα πολύ μικρό ακόμα. Αφέλεια.

Όταν όμως πήγε να με κοροϊδέψει επειδή το μακό κοντό πιτζαμάκι που φορούσα, χωρίς βρακάκι από μέσα, σκόπιμα βέβαια, είχε γίνει μούσκεμα του ανταπέδωσα την κοροϊδία δείχνοντάς του τον λεκέ στο δικό του σορτσάκι μπροστά. Από τότε το παιχνίδι μας γινόταν πια συνειδητά. Έβαζα ένα μπλουζάκι επίσης μακό, χωρίς σουτιέν από μέσα και απολάμβανα το βλέμμα του Μιχάλη μας, στα βυζιά μου. Αυτό όμως που απολάμβανα πιο πολύ ήταν εκείνο το σκληρό που ήταν από κάτω και πάνω στο οποίο τριβόμουν, όσο διαρκούσε το παιχνίδι μας.

Στο δεύτερο έτος της σχολής επιτέλους απολάμβανα το σεξ με το φίλο μου, και με τη μαμά μου τα κουβέντιαζα καθημερινά. Η μαμά, θυμάμαι, από τις πανελλήνιες ακόμα, με είχε μυήσει σ’ αυτό το λεξιλόγιο που ονομάζουμε «ακατάλληλο» για ανηλίκους. Κάθε φορά που μιλούσαμε για τα προβλήματα που αντιμετώπιζα ή δεν αντιμετώπιζα στο σεξ, χρησιμοποιούσαμε αυτό το λεξιλόγιο. Η χρήση του, λειτουργούσε ψυχοθεραπευτικά για μένα απέναντι στο άγχος των πανελληνίων και στη μητέρα μου απέναντι στο άγχος της καθημερινότητας. Είχαμε χάσει τον πατέρα σε τροχαίο και η μητέρα μου έπαιζε το ρόλο και του πατέρα και της μητέρας. Φαίνεται πως είχε ανάγκη τη χρήση ενός τέτοιου λεξιλογίου. Σταματούσαμε όμως κάθε κουβέντα μόλις εμφανιζόταν ο Μιχάλης μας. Τελικά της μίλησα ένα απόγευμα, μεγάλη πια, στο δεύτερο έτος, όπως είπα, για το απωθημένο που είχα, σχετικά με το Μιχάλη.

-    «Και γιατί δεν το πραγματοποιείς;» ρώτησε η μαμά.

-    «Έλα τώρα, βρε μαμά. Αυτό είναι αιμομιξία!»

-    «Να σου πω τη γνώμη μου πάνω σ’ αυτό;» μου είπε, κοιτάζοντάς με στα μάτια.

-    «Περιμένω…», έκανα και κάθισα πιο αναπαυτικά.

-    «Να μιλήσουμε ανοιχτά χωρίς σκεπασμένες λέξεις;» ρώτησε αν και ήξερε την απάντηση.

-    «Φυσικά».

-    «Στα αρχέγονα χρόνια, οι άνθρωποι δεν ήξεραν το ρόλο του άνδρα στην τεκνοποίηση. Αν λοιπόν το παιδί που θα ερχόταν στον κόσμο ήταν παραμορφωμένο λόγω ενός ενδοοικογενειακού ερωτισμού, θεωρούνταν κατάρα των θεών. Βλέπεις οι νόμοι της φύσης είναι αμείλικτοι. Αυτός ο φόβος που αναπτύχθηκε τότε λόγω άγνοιας, παρέμεινε γραμμένος στο μυαλό των ανθρώπων. Εσύ όμως αν γαμηθείς με το Μιχάλη μας, δεν το κάνεις για να φέρεις ζωή στη ζωή, αλλά για να χαρείς το σώμα σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Αρκεί αυτό να μην περιέχει βία και να είναι αποτέλεσμα εμπιστοσύνης, κατανόησης και ειλικρίνειας. Αν το θέλετε λοιπόν και οι δυο, απολαύστε το».

-    «Τι λες καλέ μαμά; Γιατί τότε οι άνθρωποι απορρίπτουν αυτό το είδος του έρωτα; Όλοι έχουν άγνοια και μόνο εμείς είμαστε οι έξυπνοι;»

-    «Οι άνθρωποι καλά κάνουν, γιατί είναι επικίνδυνη μορφή έρωτα. Φαντάζεσαι μέσα στην οικογένεια να αναπτυχθεί βία, πάθος, κτητικότητα και χίλια μύρια συναισθήματα που ακυρώνουν τη λογική; Δεν θα διαλυθεί η οικογένεια; Όταν όμως επικρατεί καλή θέληση από όλα τα μέρη, και προπαντός, όπως είπα, εμπιστοσύνη κατανόηση, ειλικρίνεια, τότε ποιο είναι το πρόβλημα;»

Με είχε πείσει. Έπρεπε όμως κάτι να βρω για να της αντιπαρατεθώ. Και το βρήκα!

-    «Δεν μιλήσαμε όμως με το λεξιλόγιό μας».

-    «Αυτό, κοριτσάκι μου, έρχεται από μόνο του. Δεν γίνεται ύστερα από παραγγελία».

Στο μεταξύ ο Μιχάλης έκανε την εμφάνισή του και η κουβέντα σταμάτησε. Περίμενα την ευκαιρία.. και μου δόθηκε. Εμφανίστηκε η θεία για δουλειές στην Αθήνα. Θα κοιμόταν στο δωμάτιό μου κι εγώ στο δωμάτιο του Μιχάλη. Τραβήξαμε κάτω από το κρεβάτι του Μιχάλη την προέκταση και ο αδερφός μου προσφέρθηκε να κοιμηθεί αυτός κάτω. Γύρω στις μία το βράδυ σβήσαμε το φως, ξεντυθήκαμε και είμαι σίγουρη ότι ο Μιχάλης με έτρωγε με τα μάτια στο λιγοστό φως που έμπαινε απ’ έξω. Φορούσα μόνο ένα στρινγκάκι. Ο Μιχάλης με το μποξεράκι του. Τα βυζιά μου έπεφταν καμαρωτά στο στέρνο. Και όταν ξάπλωνα και κρέμασαν μπροστά, σαν να άκουσα ένα πλατς, που κάνει ο πούτσος όταν χτυπάει στην κοιλιά του άνδρα. Σιγά μη δεν έβρισκα κάτι να τον τσιγκλήσω.

-    «Το παίζουμε;», ακούστηκε η σιγανή φωνή του Μιχάλη.

Ούτε καν απάντησα. Γλίστρησα από το κρεβάτι και βρέθηκα επάνω του. Τι ήταν εκείνο που ένιωθα ακριβώς στο μουνί μου; Σκληρό σαν πέτρα! Δεν είπα τίποτα. Ξάπλωσα πλάι του και έβγαλα το στρινγκάκι μου. Ο Μιχάλης με πρόλαβε. Ελευθερώθηκε από το μποξεράκι του πιο μπροστά από μένα. Έπεσα επάνω, χωρίς να βάλω τον πούτσο του μέσα μου. Έριξα τα βυζιά μου στο πρόσωπό του και ένιωθα τις μικρές και απαλές δαγκωματιές του, που με τρέλαιναν. Έτριβα την κλειτορίδα μου στον πέτρινο πούτσο του και τα υγρά με πλημμύρισαν. Τα θαυματουργά δάχτυλα του Μιχάλη μας, περιδιάβαιναν τη σχισμή του κώλου μου και κατέληγαν στην άλλη σχισμή, στο μουνί μου.

Είχα παραδοθεί. Σε λίγο ένιωσα τον πούτσο του να γλιστράει μέσα μου. Γέμισε το μουνί μου. Άρχισα να κουνιέμαι σαν τρελή. Οι οργασμοί μου ερχόταν απανωτοί. Μαγεία. Όχι για πολύ όμως. Ο Μιχάλης έχυσε στο πρώτο δεκάλεπτο. Τα βυζιά μου πλημμύρισαν από τις μαλακίες του. Σκουπιστήκαμε και απλά συνεχίσαμε. Με γάμησε και από το μουνί και από το στόμα. Θέλησε να με γαμήσει από τον κώλο. Αρνήθηκα. Μέχρι σ’ αυτήν την ηλικία που είμαι τώρα, ποτέ δεν έχω γαμηθεί από τον κώλο και ούτε θα το κάνω. Δεν μου αρέσει. Ο Μιχάλης το σεβάστηκε. Ήμασταν στο πέμπτο ή έκτο γαμήσι μας, όταν κατάπληκτη τον άκουσα να μου λέει:

-    «Γεωργίτσα, θα μου κάνεις μια χάρη;»

-    «Ότι θέλεις», του απάντησα χωρίς να διακόψω το ρυθμό μου.

-    «Να, μωρέ, θέλω αύριο το βράδυ να φορέσεις εκείνο το συνολάκι της μαμάς».

-    «Ποιο καλέ;»

-    «Να εκείνο το γαλάζιο σορτσάκι με το γαλάζιο μπλουζάκι, με τις τιραντούλες, που φοράει η μαμά μόνο μέσα στο σπίτι».

-    «Εκείνο το ζέρσεϊ;»

-    «Ε, πως το λένε δεν το ξέρω, αλλά εκείνο, ναι».

-    «Και γιατί να το κάνω αυτό;»

-    «Θέλω να ζήσω, ρε Γεωργίτσα, την φαντασίωσή μου. Αν δεν μπορείς όμως άστο».

-    «Φαντασιώνεσαι τη μαμά, βρε;»

-    «Όπως το λες».

-    «Και θα ζεις, ρε Μιχάλη, με φαντασιώσεις; Γιατί δεν το λες στη μαμά;»

-    «Πας καλά;»

Ξαφνικά η φωνή του Μιχάλη σοβάρεψε.

-    «Το χαστούκι θα το φας εσύ, έξυπνη;»

-    «Θέλεις να της το πω εγώ; Τέλος πάντων.. θέλεις να σε βοηθήσω;»

-    «Με τρόπο όμως. Και αν την καταφέρεις, ότι θέλεις από μένα».

-    «Το μόνο που θέλω από σένα είναι όταν αύριο το απόγευμα μας δεις στο μπαλκόνι, πάρε τον καφέ σου και κάθισε μαζί μας. Τα άλλα άστα σε μένα».

-    «Αύριο δεν γίνεται. Είναι η θεία».

-    «Η θεία θα φύγει αύριο. Το άκουσα να το λέει στη μαμά. Τελικά τι θα γίνει; Θα με γαμήσεις;»

Ο Μιχάλης δεν χρειάστηκε καμιά προθέρμανση. Η κουβέντα είχε κάνει τον πούτσο του παλούκι. Με γάμησε τόσο δυνατά που παρέλυσα δυο φορές. Λες να ήταν η φαντασίωσή του;

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 43463)