Μια φαντασίωση της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας ανακάλυψε τις κρυφές φαντασιώσεις της μητέρας του και κατέστρωσε ένα πονηρό σχέδιο για να τις κάνει ο ίδιος πράξη...

Η ιστορία:

Τελικά στη ζωή όλα γίνονται πολύ απότομα, μερικές φορές χωρίς να προλάβεις να καταλάβεις καλά - καλά τι γίνεται βρίσκεσαι σε επικίνδυνες καταστάσεις με απρόβλεπτο τέλος. Έτσι έγινε και με μένα...

Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ή δεν είχα φαντασιωθεί την μητέρα μου ερωτικά ή και σεξουαλικά αν και είναι μια πολύ ωραία και κομψή γυναίκα, με πλούσιο στήθος και πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα όπως και οπίσθια. Κατά καιρούς είχα ακούσει διάφορα σχόλια για την μαμά μου αλλά το θεωρούσα πολύ φυσιολογικό αφού έκανα κι εγώ το ίδιο όταν έβλεπα μια ωραία γυναίκα. Αλλά όλα αυτά άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή...

Ένα βράδυ, γύρισα πολύ πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Είχα μαλώσει με την φίλη μου και έτσι γύρισα πολύ νωρίς σπίτι. Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι άκουσα μουσική που ερχόταν από το δωμάτιο της μητέρας μου. Κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο της χωρίς να κάνω πολύ φασαρία και είδα κάτι απρόσμενο για μένα... Την μητέρα μου να είναι στα τέσσερα, να έχει έναν δονητή μέσα στο κωλαράκι της και έναν άλλο να τον βγάζει από το μουνάκι της, να τον γλείφει με το στόμα της και να τον βάζει ξανά στο μουνάκι της.

Δεν είναι μόνο που καύλωσα, δεν είναι που αμέσως στο μυαλό μου ήρθε η εικόνα να είμαι μπροστά της και να μου γλείφει την πούτσα μου που είχε γίνει πέτρα από την καύλα. Χτυπούσε και δυνατά τα κωλομέρια της και έβγαζε διάφορες κραυγές όπως: «Ξεσκίστε με την πουτάνα!» και άλλα τέτοια. Κάθισα και παρακολούθησα όλο το θέαμα μέχρι που την είδα να πέφτει πάνω στο στρώμα λαχανιασμένη με τους δυο δονητές μέσα της. Τότε σιγά - σιγά έφυγα από το σπίτι, πήγα μια βόλτα να πιω κανένα ποτό αλλά το μυαλό μου δεν έφευγε από τις εικόνες που είχα δει... Ενώ η πούτσα μου δεν έλεγε να πέσει, μετά από αρκετή ώρα γύρισα σπίτι και πήγα κατευθείαν για ύπνο.

Την επόμενη μέρα που σηκώθηκα την είδα με ένα από τα νυχτικά της, κάτι πολύ συνηθισμένο για μένα αλλά αυτή τη φορά, μόλις την είδα, αμέσως η πούτσα μου άρχισε να φουσκώνει. Ένιωσα λίγο αμήχανα και ντράπηκα αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κουμαντάρω και έτσι πήγα αμέσως στο μπάνιο, πλύθηκα και πήγα στο δωμάτιο μου να ντυθώ. Αλλά με το που βγήκα πάλι και συναντήθηκα με την μητέρα μου, πάλι τα ίδια... δεν ήταν τόσο φανερό αλλά φαινόταν. Δεν ξέρω αν το παρατήρησε ή το κατάλαβε αλλά μόλις την έβλεπα αμέσως στο μυαλό μου ερχόταν εκείνη η εικόνα.

Το βράδυ, καθώς γύρισα και πάλι πιο νωρίς στο σπίτι, δυστυχώς δεν είδα κάτι ενδιαφέρον. Έτσι γυρνούσαν διάφορα στο μυαλό μου και αποφάσισα ένα βράδυ να ψάξω λίγο τα πράγματα της. Ξεκίνησα με το τηλέφωνο της όπου βρήκα αρκετές φωτογραφίες της με φίλες της. Μερικές ήταν και με διάφορους νεαρούς αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε στα μηνύματα της βρήκα κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι, συνέχισα στο laptop της. Και εκεί στην αρχή δεν έβρισκα τίποτα το ιδιαίτερο, μέχρι που μπήκα στο facebook  της και το msn... όχι αυτά που ήξερα, κάποια άλλα. Εκεί έπαθα ακόμα μεγαλύτερο σοκ. Διηγούταν σε φίλες και φίλους της διάφορες φαντασιώσεις της όπως και εξιστορούσε πως πέρασε κάποιες φορές που είχε βγει έξω.

Είναι μεγάλο σοκ για έναν 22χρονο να μαθαίνει ότι η μητέρα του βρέθηκε με δυο φίλους του και την περιποιήθηκαν πολύ καλά και να αναφέρει με λεπτομέρειες πως έκανε σεξ και όλες τις στάσεις, να βλέπει γυμνές φωτογραφίες της και να μιλάει για τις φαντασιώσεις της, κάτι που μου έβαλε πολλές ιδέες... Πολλά βράδια καθόμουν και σκεφτόμουν πως θα γινόταν να της πραγματοποιήσω μια φαντασίωση της. Ενώ παρακολουθούσα και τις διάφορες συνομιλίες, αποφάσισα και της έκανα αίτημα φιλίας. Το αποδέχτηκε και μιλούσαμε και μαζί για διάφορες σεξουαλικές εμπειρίες της. Έτσι ένα βράδυ μου εκμυστηρεύτηκε ότι φαντασιώνεται ότι την βιάζει κάποιος ή κάποιοι με όλες τις λεπτομέρειες ενώ μου έστελνε κατά διαστήματα διάφορες φωτογραφίες της για να θαυμάσω τα κάλλη της.

Ένα βράδυ, όπως μιλούσαμε, είχα ερεθιστεί τόσο πολύ που δεν άντεξα... σηκώθηκα και κατέβασα τον γενικό. Σκοτείνιασε όλο το σπίτι. Πήγα στο σπίτι κι εκείνη την ώρα η μητέρα μου προσπαθούσε να βρει κάποιο κερί να ανάψει. Την έπιασα από τα μπράτσα και την πέταξα πάνω στο κρεβάτι της. Φώναζε βοήθεια και να την αφήσω αλλά εγώ συνέχισα να της ξεσκίζω το νυχτικό και έτσι είχε μίνι μόνο με το στρινγκ που φορούσε. Την χαστούκισα μερικές φορές καθώς προσπαθούσε να αντιδράσει, χωρίς να της μιλάω. Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και ένιωσα πόσο υγρή ήταν... Με το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της, σταμάτησε να αντιστέκεται και άνοιξε τα πόδια της.

-        «Επιτέλους!» ψιθύρισε. «Γιατί αργήσατε τόσο πολύ;» ρώτησε.

Εγώ είχα εκστασιαστεί. Άρχισε να χαϊδεύει το όργανο μου. Το έβγαλε έξω και το χάιδευε, το έβαζε λίγο στο στόμα της και το έβγαζε ξανά...

-        «Είναι υπέροχο! Πολύ μεγάλο!», μονολόγησε. «Μόνος σου ήρθες;» ρώτησε αλλά δεν έπαιρνε απάντηση και συνέχισε να τον γλείφει.

Νομίζω ότι ήταν η πιο τέλεια πίπα που μου πήραν ποτέ. Τελείωσα μέσα στο στόμα της και συνέχισε να τον ρουφάει. Είχα απογειωθεί!

-        «Γύρνα τώρα στα τέσσερα γαμιόλα!» της είπα με επιτακτικό ύφος.

Τρόμαξε γιατί κατάλαβε ότι μόλις είχε ρουφήξει την πούτσα του γιου της και πήγε να σηκωθεί. Αμέσως την τράβηξα από τα μαλλιά.

-        «Που πας καριόλα;» της φώναξα οδηγώντας την στο κομοδίνο.

-        «Μη! Άσε με. Δεν κάνει. Είσαι τρελός!» φώναξε.

-        «Άνοιξε τα κωλομέρια σου παλιο-παρτουζιάρα!» της είπα απαιτητικά.

-        «Είμαι η μαμά σου. Τρελάθηκες;»

-        «Παρτούζα δεν ήθελες μωρή;» της λέω.

Ανοίγω το συρτάρι όπου έκρυβε τους δονητές της και της βάζω έναν σιγά - σιγά στο μουνάκι της.

-        «Μη! Μη! Σταμάτα παιδί μου. Σε παρακαλώ...» έλεγε και έκλαιγε.

-        «Όταν τον έγλειφες ήταν καλά;» της λέω.

Είχε πια σταματήσει να αντιστέκεται. Έβγαλα τον δονητή από το μουνάκι της και ακούμπησα τον πούτσο μου στο ήδη ανοιχτό της μουνάκι. Μούγκρισε λίγο και τον έβαλε σιγά - σιγά μέσα της αφήνοντας τον μισό απ' έξω. Με μια κίνηση έβαλα τον υπόλοιπο πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της. Μια κραυγή ηδονής πετάχτηκε από τα βάθη της και άρχισε να τραβιέται αργά - αργά πάλι μπροστά αφήνοντας μόνο το κεφαλάκι μέσα στο μουνάκι της. Με μια κίνηση ξαναμπήκα ολόκληρος μέσα της.

-        «Θα μου το ξεσκίσεις!», είπε και τραβήχτηκε λίγο πιο μπροστά και ξαναέβαλε τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της.

-        «Θέλω να δω πόσο καλά γαμιέσαι, που θέλεις και παρτούζες ξεκολάκι!»

Και κοιτώντας με άρχισε να κουνιέται πάνω στην πούτσα μου ενώ εγώ της χαστούκιζα τα κωλομέρια. Ούρλιαζε από ηδονή και χτυπιόταν πάνω στην πούτσα μου, ενώ ένιωθα τα υγρά της να στάζουν από την πούτσα μου κάτω. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την οδήγησα να αρχίσει να μου τον γλείφει ξανά. Άρχισε να τον γλείφει σαν τρελή ενώ με το άλλο της χέρι χάιδευε το μουνάκι της.

-        «Στήσου πουτάνα στα τέσσερα να σου ξεσκίσω το κωλαράκι σου!», της φώναξα.

Αμέσως γύρισε στο κρεβάτι και στήθηκε στα τέσσερα.

-        «Άνοιξε τα κωλομέρια σου...»

Και της δίνω από ένα πολύ δυνατό χαστούκι στο κάθε κωλομέρι της.

-        «Μάλιστα...» απαντάει και τα ανοίγει.

-        «Τι υπέροχο κωλαράκι έχεις!» της λέω καθώς σπρώχνω να βάλω το πουτσοκέφαλο μου στο κωλαράκι της.

-        «Το ξεσκίζεις το κωλαράκι της πουτανούλας...» ομολογεί. «Είναι πολύ χοντρός!»

Και με μια κίνηση τον σπρώχνω όλον μέσα της. Έβγαλε τέτοιο ουρλιαχτό που ακούστηκε σ' όλο το τετράγωνο ενώ γινόταν όλο και πιο δυνατό το ουρλιαχτό καθώς μπαινόβγαινα μέσα στο κωλαράκι της με όλη μου την δύναμη. Δεν άργησα πολύ να γεμίσω το κωλαράκι της με τα χύσια μου και να πέσω δίπλα της εξαντλημένος.

-        «Τώρα ρούφα τον!»

Την τράβηξα από το μαλλί και την έβαλα να μου τον γλείψει πάλι. Τον έγλειφε αρκετή ώρα μέχρι που έγινε πάλι σκληρός.

-        «Η σειρά μου τώρα...» μου είπε χαμογελαστή και ανέβηκε πάνω στην πούτσα μου.

Χοροπηδούσε τόσο πολύ που δεν το πίστευα ενώ έβαλα και έναν δονητή στο κωλαράκι της. Ούρλιαξε:

-        «Θα μου τις σκίσεις τις τρυπούλες...» είπε.

Συνέχισε να χοροπηδάει πάνω μου μέχρι που τελείωσα και τρίτη φορά και έπεσε δίπλα μου εξαντλημένη...

(Copyright protected OW ref: 43043)