Το μυστικό με τον ξάδελφο μου (2 μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μετά την πρώτη φορά, φαίνεται ότι γλυκάθηκαν τα ξαδέλφια και συνέχισαν χωρίς ταμπού τα ερωτικά παιχνίδια τους.

Η ιστορία:

Λοιπόν ας συνεχίσω την ιστορία μου… Εγώ είμαι 18 χρονών και ο ξάδελφος 38. Μετά από εκείνο το περιστατικό έφυγε δυο μέρες μετά για επαγγελματικό ταξίδι και γύρισε μετά από μια εβδομάδα. Την Κυριακή, μετά από μια εβδομάδα, του κάναμε ένα πάρτι έκπληξη γιατί είχε τα γενέθλια του. Μόλις με είδε έμεινε. Φορούσα ένα κοντούλικο φόρεμα και γόβες. Μετά σιγά - σιγά περνούσε η ώρα και άρχισαν να φεύγουν οι καλεσμένοι. Έπλενε τα πιάτα όταν πήγα να βάλω νερό και μου λέει:

-    «Φιλάκι…;»

Τον φιλάω και ήταν το πρώτο φιλί με γλώσσα που δώσαμε. Μόλις πήγα να φύγω μου λέει:

-    «Μου έλειψες πολύ. Εσένα σου έλειψα;»

-    «Πάρα πολύ!», του λέω.

Μετά καθίσαμε και είδαμε μια ταινία και πήγαμε για ύπνο. Περίμενα πως και πως να έρθει. Μόλις άκουσα βήματα, έκλεισα την τηλεόραση και έκανα πως κοιμάμαι αλλά είχα βγάλει το σεντόνι και είχα μείνει με το κωλαράκι μου τουρλωμένο. Ήρθε και μου λέει:

-    «Μωρό μου ξύπνα…»

-    «Τι θες;», του λέω.

-    «Σήκω!» μου ξαναλέει.

Σηκώνομαι λοιπόν, με γδύνει και με στήνει στα τέσσερα και άρχισε να με γαμάει. Μετά από πέντε λεπτά μου λέει:

-    «Έλα καύλα μου, άνοιξε το στοματάκι σου…»

Το άνοιξα και μου λέει:

-    «Χύνωωω!!!»

Έχυσε και τα κατάπια όλα. Μετά με φίλησε και έφυγε. Μιλάγαμε μετά με μηνύματα μέχρι τις έξι το πρωί. Μετά και μέχρι τώρα, προσπαθούμε να κρυφτούμε και όλα γίνονται μυστικά και εκτός σπιτιού. Μετά απ’ όλα αυτά μου ζήτησε να χωρίσουμε αλλά ύστερα από κάποιους μήνες μου είπε πως το έκανε μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσε να παραδεχτεί αυτά που αισθάνεται για μένα.

Ένα άλλο αγαπημένο μου περιστατικό ήταν η πρώτη φορά σε ξενοδοχείο με τον ξάδελφο μου. Πήγαμε και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, άρχισε να με γδύνει και να με φιλάει και του λέω:

-    «Σιγά…»

-    «Δεν μπορώ, σε θέλω πολύ!» μου απαντάει.

Με πήρε αγκαλιά και με έριξε στο κρεβάτι. Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με γλείφει στα αφτιά και στο λαιμό και σιγά - σιγά κατέβαινε προς τα κάτω. Μου έβγαλε το στρινγκάκι και άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι. Έπαιζε με την κλειτορίδα μου και έβαζε βαθιά την γλώσσα του στην τρυπούλα μου κι εγώ έσταζα και καύλωνα… μέχρι που κάποια στιγμή άρχισα να τρέμω και βογκώντας άρχισα να χύνω. Μετά έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και μου τον έβαλε με την μία κι εγώ έβγαλα ένα ουρλιαχτό που πρέπει να μας άκουσαν όλοι. Μετά με γύρισε στα τέσσερα και κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Θα χύσω…»

Γυρνάω και τον παίρνω στο στόμα μου και τον έγλειψα και τα κατάπια όλα. Μετά καθίσαμε αγκαλιά και φιλιόμασταν και μου λέει:

-    «Δεν μπορώ, σε θέλω κι άλλο…»

Πήγε στο μπάνιο, πλύθηκε και ήρθε ανέβηκε πάνω μου. Τύλιξα τα πόδια και τα χέρια μου γύρω από την μέση του και άρχισε να με ‘βιάζει’. Με γάμαγε με τέτοια λύσσα που έτριζε το κρεβάτι. Τον γρατσούναγα και από τις φωνές πρέπει να μας άκουσαν όλοι. Τον έβγαλε και πάλι έχυσε στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Μετά, στο αμάξι ενώ με γύριζε πίσω, φιλιόμασταν και μου έλεγε πόσο με λατρεύει.

Ένα επίσης ωραίο περιστατικό ήταν μια μέρα που κάναμε κοπάνα και οι δυο και πήγαμε σπίτι του αλλά ας τα πάρω από την αρχή… Βρεθήκαμε στο αμάξι του και άρχισε να με φιλάει και μου έβαλε δαχτυλάκια και στο μουνάκι μου και στον κώλο. Στην διαδρομή ήμασταν όλο αγκαλιές και φιλιά και μόλις πήγαμε σπίτι έφτιαξε έναν καφέ και πήγα να βάλω λίγο νερό. Με φίλαγε και πήγε να με πάρει αγκαλιά και του λέω:

-    «Μη! Είμαι βαριά».

-    «Πούπουλο είσαι μωρό μου!», μου λέει.

Με σηκώνει και με πάει στο κρεβάτι. Μπήκαμε κάτω από τα σεντόνια και άρχισε να με φιλάει και να με γδύνει. Το ίδιο κι εγώ ώσπου βρεθήκαμε χωρίς ρούχα να με γαμάει στα τέσσερα και του φωνάζω:

-    «Πιο βαθιά! Θέλω κι άλλο…»

-    «Ναι πουτανάκι μου, ναι καύλα μου!» μου λέει.

Μετά με έβαλε στα τέσσερα και έχυσε στον κώλο μου επάνω και μετά ανέβηκα εγώ πάνω του και τον γάμαγα εγώ. Μετά από δέκα λεπτά έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και με γάμησε για ένα πεντάλεπτο έτσι και μετά τον έβγαλε και έχυσε στην κοιλιά, στα βυζιά αλλά και στο πρόσωπο μου. Ήταν τέλεια!

(Copyright protected OW ref: 42613)