Η καυλιάρα αδελφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Για πολύ καιρό προσπαθούσε ο Χάρης να την πέσει στην αδερφή του γιατί τον καύλωνε απίστευτα. Μετά από κάμποσο καιρό, βρήκε την ευκαιρία και τα αδερφάκια θα επιδοθούν σε αιμομικτικές καταστάσεις…

Η ιστορία:

Απ’ όταν ένιωσα τα πρώτα ερωτικά σεξουαλικά σκιρτήματα, το θηλυκό που με καύλωνε απίστευτα, ήταν η αδελφή μου, δυο χρόνια μεγαλύτερη μου. 1.68 περίπου, όμορφη, μαυρομάλλα με κορμάκι σαν μοντέλου. Την κοίταζα και οι καύλες που ένιωθα ξεπερνούσαν κάθε λογική ξέροντας ότι οι αδελφικές σχέσεις ήταν απαγορευμένες. Δεν ήμουν χαζός, ήξερα τι σήμαινε η αιμομιξία και σε πόσους μπελάδες μπορεί κάποιος να μπλεκόταν σε περίπτωση απόρριψης αλλά και αποκάλυψις της σχέσης.

Την ήθελα αλλά παρόλο που μέναμε μέχρι που αποφοίτησα από το σχολείο στο πατρικό, ο φόβος που ενέπνεε ο αυστηρός πατέρας μας με απότρεπε από το να την πλησιάσω και να αποκαλύψω το πως ένιωθα γι’ αυτήν. Πριν πάω φανταράκι αρραβωνιάστηκε και πριν απολυθώ από τον στρατό ήταν ήδη παντρεμένη. Της είχε φτιάξει σπίτι ο πατέρας στο διπλανό μας κτήμα που το είχε αγοράσει ειδικά για την αδελφή μου. Ο άντρας της δεν μου είχε γεμίσει το μάτι απ’ όταν τον είχα γνωρίσει. Ναυτικός στο επάγγελμα και τον περισσότερο καιρό ήταν στο καράβι που εργαζόταν.

Λίγους μήνες μετά που απολύθηκα από το στρατό, χάσαμε σε ατύχημα τον πατέρα. Παρόλο που ο θάνατος του μας λύπησε, για μένα το κέρδος ήταν διπλό. Ανάλαβα την μικρή αλλά προσοδοφόρα επιχείρηση του αλλά επίσης χάθηκε το κυριότερο εμπόδιο που με απέτρεπε από το να πλησιάσω την καυλιάρα αδελφή μου. Άρχισα να της δείχνω περισσότερο ενδιαφέρον και κατάλαβα ότι της άρεσε που περνούσα χρόνο μαζί της ενώ αυτό το χρόνο θα μπορούσα να τον περάσω με γκομενίτσες μιας και αρκετές ενδιαφέρονταν για μένα. Σεξουαλικές εμπειρίες είχα αρκετές με θηλυκά από την εφηβεία μου.

Την πρώτη φορά που της πρότεινα να πάμε νωρίς ένα βραδάκι, μέσα Μαΐου, μια βόλτα με το αμάξι μου, ήταν μπροστά στην μάνα μας. Κοίταξε την μάνα ερωτηματικά σαν να ζητούσε την άδεια της για να πάει μαζί μου βόλτα.

-    «Τι με κοιτάς εμένα; Δεν είσαι ανήλικο κοριτσάκι. Με τον αδελφό σου θα πας, δεν είναι ξένος», της είπε η μάνα.

Λίγο αργότερα την πήρα βόλτα με το αμάξι κάτω στην παραλία όπου ήπιαμε το ποτό μας. Κάναμε μια βόλτα πεζοί και στην αποβάθρα για μικρά σκάφη που βρισκόταν εκεί και μετά επιστρέψαμε λίγο πριν τις 23:00. Την πήρα μέχρι την πόρτα του σπιτιού της και όταν άνοιξε γύρισε προς το μέρος μου και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο λέγοντας ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί μου. Ήθελα να την πάρω αγκαλιά εκείνη τη στιγμή, να την φιλήσω παθιασμένα όπως ονειρευόμουν τόσα χρόνια, αλλά συγκρατήθηκα.

Όμως την επόμενη φορά το Σαββατόβραδο που ξαναβγήκαμε μαζί όταν μου έδωσε ξανά άλλο ένα πεταχτό φιλί, την τράβηξα στην αγκαλιά μου και άρχισα να την φιλάω στα χείλια, μουρμουρίζοντας ότι ήθελα να την πάρω αγκαλιά και να γεμίζω φιλιά και χάδια το πρόσωπο και το κορμί της εδώ και αρκετά χρόνια.

-    «Χάρη, είμαστε αδέλφια…» στέναξε.

-    «Το ξέρω, δεν με νοιάζει. Σε θέλω σαν τρελός!» μουρμούρισα, ενώ συνέχισα να την φιλάω.

Τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν τον πισινό της γλιστρώντας κάτω από την φουστίτσα της. Ενώ την φιλούσα κινήθηκα προς τα μέσα κλείνοντας πίσω μου την εξώπορτα του σπιτιού. Όταν το χέρι μου γλίστρησε μπροστά ανάμεσα στα πόδια της και τα δάχτυλα μου άρχισαν να ερεθίζουν το μουνάκι της, από τα χείλια της ξέφυγε ένας έντονος στεναγμός και τα χέρια της τυλίχτηκαν γύρο από το σβέρκο μου.

-    «Χάρηηηηηηηηηηηηη! Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ…» στέναξε όταν το μεσαίο δάχτυλο μου βρήκε και άρχισε να ερεθίζει την κλειτορίδα της.

Βογκούσε και στέναζε έντονα ενώ πίεζα στο κορμί της και την πούτσα μου που ήταν ατσάλι στην καύλα. Πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενα έφτασε σε οργασμό.

-    «Ααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχ…» ξεφώνισε ενώ πίεζε τα πόδια της μαζί εγκλωβίζοντας το χέρι μου που την ερέθιζε στο μουνάκι της.

Της το έτριβα μέχρι που χαλάρωσε και κατάλαβα ότι περνούσε ο οργασμός της.

-    «Έλα, πάμε στο δωμάτιο σου…» μουρμούρισα στο αφτάκι της που πιπιλούσα όταν πέρασε ο οργασμός της.

Δεν έφερε την παραμικρή ένσταση όταν φτάσαμε στο δωμάτιο της και άρχισα να την γδύνω. Την έγδυνα αλλά συγχρόνως χάιδευα και φιλούσα το σεξουλιάρικο κορμί της.
Δεν έστρεψε το βλέμμα της αλλού σαν μερικές σεμνότυφες όταν γδυνόμουν. Όταν βρεθήκαμε στο στρώμα της αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε με πάθος, με τις γλώσσες μας να τρίβονται και τα χέρια μου να χαϊδεύουν το κορμάκι της. Όταν γλίστρησα πάνω της πρόθυμα άνοιξε για μένα τα καλλίγραμμα πόδια της κάμπτοντας τα.

-    «Αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ…», βόγκηξε όταν έσπρωξα την πούτσα μου στο μουνάκι της.

Της τον έτριψα μερικές φορές στα υγρά μουνόχειλα ερεθίζοντας την περισσότερο πριν της τον σπρώξω μέσα.

-    «Ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ… Καυλίτσα μου!» βόγκηξα όταν η όλο καύλα πούτσα μου γλιστρούσε μέσα στο υγρό καυτό και στενό μουναράκι της.

Της τον έδωσα μέχρι τις αρχιδάρες μου στο μουναράκι της ενώ τα χέρια μου είχαν χουφτώσει τον πεταχτό πισινό της. Της τον άφησα μέσα ακίνητος μερικά δευτερόλεπτα να συνηθίσει το μέγεθος του γιατί ήμουν σίγουρος ότι η πούτσα μου ήταν αρκετούς πόντους μεγαλύτερη αλλά και πιο χοντρή από του άντρα της.

-    «Αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ…» βόγκηξε ενώ άρχισε πρώτη να κινά τον κόλπο της γαμώντας το καυτό μουνάκι της στην πούτσα μου.

-    «Ναι, ναι, ναι! Γάμα το μουνάκι μου! Γάμα το μουνάκι μου γλυκέ μου αδελφέ!» είπε κοιτάζοντας με στα μάτια με ένα παθιασμένο καυλιάρικο βλέμμα που με έκανε ταύρο.

Γαμιόμαστε παθιασμένα και το γλοιώδες ‘σλαρπ’, ‘σλουρπ’ που έκανε η πούτσα μου γαμώντας το καυλιάρικο μουνάκι της με τρέλαινε στις καύλες. Πότε έγερνα απάνω της ανταλλάσσοντας σύντομα καυτά φιλιά και πότε χούφτωνα τον πισινό της ερεθίζοντας με τα δάχτυλα μου το μουνάκι της εκεί που ενώνονταν τα κορμιά μας. Ήταν φυσικό η πρώτη αιμομικτική ένωση μας να κρατήσει μόνο μερικά λεπτά. Μερικά λεπτά που ήταν αρκετά για να φτάσουμε μαζί στην νιρβάνα της ηδονής και όταν ένιωσα τους σπασμούς του οργασμού της ήμουν κι εγώ δευτερόλεπτα μακριά από το να χύσω το καυτό μου σπέρμα.

-    «Τώραααααααααααααααα! Τώρααααααααααααααα! Έλααααααααα! Έλααααα… Μαζί μου. Έλαααααααααααα! Χύσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!» ξεφώνισε τυλίγοντας χέρια και πόδια γύρω μου.

-    «Ναι, ναι! Τώρααααααααααα! Χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!!» μούγκρισα σαν ταύρος ενώ πίεζα σπασμωδικά την πούτσα μου που τίναζε καυτά χύσια στο μουνάκι της αδελφής μου.

Πιέζαμε τα καυτά κορμιά μας μαζί μέχρι που το μουνάκι της ξεζούμισε κάθε σταγόνα σπέρματος από τις αρχιδάρες μου. Μείναμε ενωμένοι αγκαλιασμένοι δυο - τρία λεπτά πριν ανασηκωθώ από πάνω της. Λίγο από το σπέρμα μου έρεε από την μουνότρυπα της κάτω στην κωλοτρυπίδα της. Ήταν ένα θέαμα που με έκανε να νιώθω παράξενες ανατριχίλες.

-    «Θα πάμε στην κόλαση» ψιθύρισε η αδελφή μου κοιτάζοντας με στα μάτια.

-    «Καλύτερα να πας σπίτι για να μην καταλάβει τίποτα η μάνα».

Ξέπλυνα την πούτσα μου ντύθηκα και πήγα να την πάρω αγκαλιά για ένα καληνύχτα αλλά με έσπρωξε μακριά της.

-    «Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Είμαστε αδέλφια» βόγκηξε.

Σαν μεθυσμένος πήγα στο πατρικό και παρά τον στρόβιλο των σκέψεων μου, μετά το αιμομικτικό σμίξιμο με την αδελφή μου, κοιμήθηκα σε λίγα λεπτά. Την επομένη δεν είχα μάτια να αντικρύσω την αδελφή μου. Έτσι την απέφυγα μέχρι το απόγευμα. Ξάπλωσα για έναν υπνάκο κατά η ώρα 15:00 και κατά τις 16:30 με ξύπνησε η αδελφή μου.

-    «Ξύπνα υπναρά, δεν σε φτάνει μιάμιση ώρα;»

Με κοίταζε ενώ καθόταν στην άκρη του κρεβατιού μου. Φορούσα μόνο ένα σλιπάκι και πριν προλάβω να πω κάτι το χέρι της άγγιζε και χάιδευε την πούτσα μου. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα μετά που με είχε πει το βραδάκι ότι δεν θα το ξανακάναμε.

-    «Η μάνα;» ρώτησα κοιτάζοντας προς την πόρτα του δωματίου μου.

-    «Πήγε σε μια θεία μας. Έχουμε δυο ωρίτσες…» μουρμούρισε αρχίζοντας να γδύνεται.

Σ’ ένα λεπτό ήταν γυμνή μαζί μου στο στρώμα και είμαστε αγκαλιά και φιλιόμασταν παθιασμένα. Από την μυρωδιά της κατάλαβα ότι μόλις είχε κάνει μπάνιο και σύντομα ήμουν ανάμεσα στα πόδια της κάνοντας της ένα γλειφομούνι που δεν θα ξεχάσει ποτέ γιατί ο μαλάκας ο άντρας της ποτέ δεν της το έγλειψε. Για δυο ωρίτσες κάναμε έρωτα και έχυσα δυο φορές στο μουνάκι της ενώ αυτή είχε αρκετούς οργασμούς.

Όταν χωρίσαμε ήξερα ότι την είχα κατακτήσει, ότι ήταν δική μου. Φυσικά η σχέση μας δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη από την μάνα η οποία τηρώντας τον άγραφο οικογενειακό κανόνα κάλυψης αιμομικτικών σχέσεων, σιωπούσε και κάλυπτε τη σχέση μας.

(Copyright protected OW ref: 42537)