Στα γενεθλια μου (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι περιπέτειες συνεχίζονται, η ομάδα όσο πάει μεγαλώνει και τα γαμήσια δίνουν και παίρνουν. Τελικά ο φίλος μας γάμησε το μουνί της μάνας του;

Η ιστορία:

Στο νησί όταν έφτασα δεν περνούσαν οι μέρες. Περίμενα πως και πως να έρθει η μάνα μου. Όταν ήρθε όμως δεν ήταν τίποτα εύκολο γιατί εκεί ήταν και ο πατέρας μου και η αδερφή μου. Κάποιες συζητήσεις που κάναμε όταν βρισκόμασταν μόνοι για λίγο, μου είπε πως πρέπει να προσέχουμε πολύ μην μας καταλάβουν οι άλλοι και συμφώνησα πως θα προσέχω με την προϋπόθεση πως όταν γυρίσουμε  Αθήνα θα κάνουμε καλές φάσεις.

Το τελευταίο βράδυ πριν φύγω από το νησί μόνο, είπαμε με την αδερφή μου να πάμε σε ένα μπαράκι και ήρθε και η μάνα μου μαζί. Ήπιαμε αρκετά και κάποια στιγμή κατάλαβα πως κάτι έπαιζε η μαμά με κάποιον. Προσπάθησα να βρω ευκαιρία να της μιλήσω. Έτσι της είπα να φύγει και πως εγώ θα μείνω με την αδερφή μου ακόμα στο μπαρ. Κατάλαβε και μου λέει…

•    ok αλλά προσπάθησε να καθυστερήσεις λίγο παραπάνω.
•    Εντάξει,

είπα και μας καληνύχτισε. Έφυγε άμεσος και μετά είδα τον τύπο να φεύγει και αυτός. Γυρίσαμε στο σπίτι με την αδερφή μου μετά από 2 ώρες. Η μαμά με τον μπαμπά κοιμόντουσαν. Την επόμενη, έφευγα για Αθήνα και με πήγε η μαμά στο καράβι. Έτσι βρήκα ευκαιρία και τη ρώτησα τι έγινε την προηγούμενη νύχτα. Μου είπε πως πέρασε καλά, αλλά δεν είχε και πολύ χρόνο επειδή είναι και ο μπαμπάς στο σπίτι.

•    Ένα κλασικό στα γρήγορα δηλαδή, της λέω
•    ε ναι, μου απαντά, αλλά θα τον δω πάλι σήμερα.

Γέλασα…

•    Μι μου πεις πως συνέχισες και με το μπαμπά…
•    γέλασε πονηρά…
•    έλα πες, επέμενα…
•    ε ναι για λίγο, μου λέει.
•    Με έχεις καυλώσει τώρα, της λέω εγώ. Μετά τον ένα στον άλλο αμέσως. Κάβλα είσαι μαμά…
•    Θα τα πούμε στην Αθήνα, μου απαντά. Σε 5 μέρες έρχομαι κι εγώ.

Χαιρετηθήκαμε και έφυγα. Ανέβηκα στην Αθήνα και περίμενα πως και πως να περάσουν οι μέρες, να έρθει η μαμά. Σκέφτηκα να περάσω καλά με τη Μαρία και πριν προλάβω να την πάρω τηλέφωνο, με πήρε η μάνα μου και μου είπε πως κανόνισε με τι Μαρία να έρθει στο σπίτι να μου φτιάξει κάτι για φαγητό. Μου ευχήθηκε να περάσουμε καλά, με υπονοούμενα. Γέλασα και της είπα να περάσει κι εκείνη καλά μέχρι να έλθει για να περάσουμε καλά μαζί. Έτσι κλείσαμε το τηλέφωνο.

Το βραδάκι ήρθε η Μαρία για να μου μαγειρέψει κάτι, αλλά ποιο μαγείρεμα. Όλο γαμήσι ήμασταν. Σε κάποια φάση της είπα πως γουστάρω και το μουνάκι της μάνας μου αλλά δεν με αφήνει να της το γαμήσω.

•    Άστο επάνω μου. Κάποια στιγμή θα γίνει. Την ξέρω καλά τη μαμά σου. Είναι πολύ καυλιάρα… θα δεις. Άστο επάνω μου.

Τη μέρα που ήρθε η μαμά, πήγα με το αυτοκίνητο να την πάρω στο λιμάνι. Όταν κατέβηκε από το καράβι, ήταν με ένα ζευγάρι μαζί και μιλούσαν. Ήρθαν στο αυτοκίνητο και μου τους σύστησε. Η Πάολα και ο Φραντζέσκο από την Ιταλία. Θα έμεναν 3 μέρες στην Αθήνα. Γνωρίσθηκαν στο καράβι και τους υποσχέθηκε να τους ξεναγήσει στην Αθήνα. Μπήκαμε όλοι στο αυτοκίνητο να τους αφήσω στο ξενοδοχείο και εμείς να πάμε σπίτι. Το βράδυ θα βγαίναμε μαζί για ξενάγηση στην νυχτερινή Αθήνα.

Με τη μαμά γυρίσαμε στο σπίτι. Μέχρι να κατεβάσω τις βαλίτσες της μαμάς, αυτή ανέβηκε στο σπίτι. Όταν ανέβηκα εγώ, ήταν ήδη στο μπάνιο. Δεν άντεξα. Μπήκα μέσα. Την είδα να κάνει ντουζάκι. Θέλω και εγώ, της λέω και άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου. Μόλις μπήκα, άρχισε να μου ρίχνει επάνω μου νερό.

•    Πως πέρασε το μουνάκι σου μαμά στο νησί; της λέω.
•    Καλά μου απαντά, αλλά μην ξεχνάς ότι ήταν και ο μπαμπάς σου εκεί. Εσένα ο πούτσος σου με τι Μαρία καλά πέρασε;
•    Πολύ καλά της απαντώ. Γουστάρεις τον Φραντζέσκο;… την ρωτάω…

και γέλασε.

•    Αλλά είναι και η κοπέλα του μαζί. Δεν νομίζω να γίνει κάτι μαζί του, συμπλήρωσα.

Με γέλια μου απαντά…

•    Εμπιστέψου εμένα και δεν θα χάσεις. Σου άρεσε η Πάολα;
•    Ναι… πολύ μουνάρα είναι.
•    Να ξέρεις πως είναι αδέρφια. Δεν χάνω χρόνο άσκοπα εγώ…

και μου πιάνει τον πούτσο. Αρχίζει να μου τον χαϊδεύει.

•    Είσαι κάβλα μαμά. Ξέρεις τι θέλεις και πως να το πάρεις, αλλά τώρα θέλω να χύσω.

Σκύβει και τον παίρνει στο στόμα της. Έχυσα σχεδόν αμέσως και τα ρούφηξε όλα, ενώ χάϊδευε το μουνί της με το ένα χέρι. Έσκυψα και της το έγλειφα μέχρι που έχυσε. Το βράδυ, βγήκαμε να συναντήσουμε τα παιδιά, αλλά πήραμε μαζί και τι Μαρία. Πήραμε τα παιδία και φύγαμε για ουζάκια στην παραλία μέχρι που σχεδόν σούρωσαν όλοι εκτός από εμένα γιατί οδηγούσα.

Μετά πήγαμε σε ένα μπαράκι και εκεί βρήκαν ευκαιρία η μαμά με τη Μαρία να την πέσουν στον Φραντζέσκο. Εγώ δεν άφηνα καθόλου ήσυχη την Πάολα. Κάποια στιγμή η μαμά μου πρότεινε να πάμε στο σπίτι για καφέ, γιατί είχαμε κατανάλωση πολύ ποτό. Έτσι όταν φτάσαμε στο σπίτι, αντί για καφέ συνεχίσαμε με  ποτό. Η Μαρία κάθονταν κολλητά με τον Φραντζέσκο. Η μάνα μου έβαλε τα ποτά κι εγώ με την Πάολα μιλούσαμε για διάφορα. Μόλις έβαλε τα ποτά η μάνα μου, είπε πως θα ανέβει επάνω στο δωμάτιο της να βάλει κάτι άλλο γιατί κάνει πολύ ζέστη. Μόλις ανέβηκε επάνω, μου φώναξε να ανέβω μαζί με την Πάολα γιατί ήθελε βοήθεια. Η Μαρία μου έκλεισε πονηρά το μάτι. Κατάλαβα πως ήταν πρόσχημα για να μείνει μόνη με τον Φραντζέσκο και ανεβήκαμε επάνω με την Πάολα.

Μπήκαμε στο δωμάτιο της και την είδαμε να φορά μόνο το βρακάκι της και να προσπαθεί να ανοίξει μια βαλίτσα. Λέγοντας πως δεν μπορεί να την ανοίξει εγώ έπιασα τη βαλίτσα να την ανοίξω. Η μάνα μου βρήκε ευκαιρία να ρωτήσει την Πάολα αν θέλει να φορέσει κάτι πιο ελαφρύ δικό της. Άνοιξα τη βαλίτσα και η μάνα μου βρήκε αυτό που ήθελε. Το φόρεσε. Ένα πολύ κοντό φορεματάκι διάφανο και άλλο ένα σχεδόν ίδιο, αλλά άλλο χρώμα και πρότεινε στην Πάολα να το φορέσει. Η Πάολα έκανε σα να μην ήθελε αλλά η μάνα μου επέμενε. Βγήκα από το δωμάτιο μήπως κόλλαγε από εμένα και όταν ξανά μπήκα, το είχε ήδη φορέσει. Σχολίασα το πόσο της πάει και η μάνα μου συμφώνησε τραβώντας τη από το χέρι να κατέβουμε κάτω. Προχωρούσαν μπροστά μου και τις πείραξα λέγοντας τι γκομενάρες είναι και οι δύο. Γέλασαν και έτσι πήρα αέρα και τους ρίχνω με το χέρι από μια στα κωλαράκια τους.

Όταν κατεβήκαμε στο σαλόνι η Μαρία είχε ήδη προχωρήσει με τον Φραντζέσκο. Του τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιρνε πίπα. Αυτός της χάϊδευε το μουνί κάτω από το φόρεμα. Όταν τους είδαμε έτσι η Πάολα κόλλησε. Έκανε να γυρίσει προς τα πίσω. Η μάνα μου πήγε κοντά στη Μαρία και της λέει…

•    Δε χάνεις ευκαιρία ε;

και άρχισε να παίζει και αυτή μαζί τους, ενώ εγώ έπιασα από το χέρι την Πάολα και την τράβηξα επάνω μου.

•    Μην κολλάς, της λέω. Ας τους αφήσουμε εδώ.

Την τράβηξα προς την κουζίνα, αν και μπορούσα να πάμε επάνω στα δωμάτια, αλλά ήθελα να βλέπω και τους άλλους, ελπίζοντας πως θα γίνει καλή παρτούζα. Δεν άργησα να αρχίσω να χαϊδεύω κι εγώ την Πάολα. Έβαλα κάτω από το φουστανάκι το χέρι μου και κατάλαβα πως είχε γίνει μούσκεμα. Της έβαλα ένα δαχτυλάκι και άρχισε να σπαρταράει. Σε λίγο μου έπαιρνε πίπα. Η Μαρία κατάλαβε και άφησε τη μάνα μου με τον Φραντζέσκο. Ήρθε μαζί μας. Μου έπαιρναν μαζί πίπα. Μετά έβγαλε το φόρεμα της Πάολας και μου είπε πως θέλει να βλέπει να τη γαμάω. Έτσι έγινε. Μετά από λίγο, πάλι η Μαρία μου ζήτησε να γαμήσω και το δικό της μουνάκι και την άκουσα. Η μάνα μου είχε τον Φραντζέσκο μόνη της κι εμένα με μοιραζόντουσαν. Έτσι τις πιάνω από το χέρι και τις τραβάω κοντά στη μάνα μου να είμαστε όλοι μαζί. Η Μαρία τράβηξε τον Φραντζέσκο και του πρότεινε το μουνί της, ενώ έσκυψε και έγλειφε το μουνί της μάνας μου. Εγώ γαμούσα δίπλα τους το μουνί της Πάολας. Ήταν όλοι μέσα στην κάβλα.

Τότε η Μαρία με πιάνει και με βάζει να ξαπλώσω κάτω. Μετά πιάνει τη μάνα μου και τη βάζει να κάτσει πάνω στον πούτσο μου και τον Φραντζέσκο να μπαίνει μέσα στον κώλο της. Η Μαρία άρχισε να γλείφει το μουνάκι της Πάολας κι εγώ με τον Φραντζέσκο παίρναμε μαζί τις τρυπούλες της μάνας μου. Σε λίγο άρχισα να φωνάζω πως χύνω. Η μάνα μου τρελαινόταν από την κάβλα, έχοντας δυο πούτσες μέσα της και ακούγοντας με να φωνάζω άρχισε να με δαγκώνει και να φωνάζει ταυτόχρονα πως έχυνε μαζί μου. Κατάλαβα πως και ο Φραντζέσκος θα έχυνε μέσα στον κώλο της και της γεμίσαμε τις τρύπες της με τα χύσια μας. Τα ένοιωθε και τρελαινόταν. Ούρλιαζε από κάβλα...

•    Χύστε με… ξεσκίστε με...
Η Μαρία και η Πάολα έρχονται, πιάνει η Μαρία το καβλί του Φραντζέσκου και το ρουφάει, κάνοντας νόημα της Πάολας να τη βοηθήσει να τον σκουπίσουν καλά.

Η μάνα μου με φιλούσε στο στόμα και μου έλεγε τι γαμήσι είναι αυτό, ενώ ο πούτσος μου ήταν ακόμα μέσα της με τα χύσια μου στο μουνί της.

•    Έχυσα τη μουνάρα σου μαμά, τα άδειασα όλα μέσα σου. Είσαι τρελά, είσαι πολύ μουνάρα, είσαι κάβλα.
•    Τα γουστάρω όλα μέσα μου αγόρι μου.

Κοίταξα δίπλα μας, Η Πάολα με τη Μαρία ακόμα έγλειφαν τον πούτσο του Φραντζέσκου.

•    Έλα μαμά παρ’ τον και εσύ μαζί…

της λέω και έτσι τις άφησα και τις τρεις να τσιμπουκώνουν τον Φραντζέσκο. Εγώ κοιτάζοντας τες, άρχισα να καυλώνω πάλι.

Έτσι πέρασε αρκετή ώρα με διάφορες αλλαγές. Κάποια στιγμή η Πάολα με προτροπή της μάνας μου έβαλε την πούτσα του Φραντζέσκου μέσα στο μουνί της και μετά μέσα στον κώλο της. Την έχυσε στον κώλο.

Η Μαρία έφυγε μετά από αρκετά γαμήσια. Έμειναν τα παιδιά και πρότεινα να κοιμηθούν στο σπίτι. Έτσι έγινε. Είπαμε να κοιμηθώ εγώ με την Πάολα και η μάνα μου με τον Φραντζέσκο. Τελικά ωμός μετά από ένα ντουζάκι, καταλήξαμε πάλι να γαμιόμαστε όλοι στο ίδιο κρεβάτι. Γαμούσα την Πάολα και η μαμά γαμιόταν με τον Φραντζέσκο. Μετά γαμούσαμε μαζί τη μάνα μου και στις δυο της τρυπούλες και πάλι μετά την Πάολα ταυτόχρονα στις δυο της τρύπες, μέχρι που ο Φραντζέσκος έχυσε μέσα στο μουνί της Πάολας κι εγώ μέσα στον κώλο της. Μετά εγώ έχυσα τι μουνάρα της μάνας μου και ταυτόχρονα ο Φραντζέσκος την κωλάρα της. Τις ξεσκίσαμε μέχρι που ξημέρωσε και έτσι κοιμηθήκαμε. Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν κι άλλα γαμήσια.

Την επόμενη φορά τα υπόλοιπα…

(Copyright protected OW ref: 55096)