Η Ζηνοβία και ο γαμπρός της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Ζηνοβία και είμαι 47 χρονών, έχω μα κόρη 25 χρονών που παντρεύτηκε ένα παίδαρο άλλο πράγμα αν και πιστεύω ότι της πέφτει πολύς. Τέλος πάντων πριν δυο χρόνια συνέβη ότι συνέβη μεταξύ εμού και του παίδαρου του γαμπρού μου, αλλά πίστεψε με το χάρηκα πάρα πολύ.
Μετά τον γάμο τους και επειδή επρόκειτο να φύγουν σε ένα χρόνο για τον Καναδά είπαμε να μείνουν στο σπίτι το δικό μου και του άντρα μου. Έτσι κι αλλιώς ο γαμπρός μου δεν θα δούλευε παρά μόνο η κόρη μιας και εκείνος είχε πιάσει δουλειά στον Καναδά αλλά θα έπρεπε να πάει μετά από ένα χρόνο και μάλιστα με πάρα πολύ καλό μισθό.
Εντωμεταξύ εγώ είχα φάει κόλλημα χοντρό μαζί του. Κάθε βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ η φαντασία μου έπλαθε όνειρα για εκείνον. Τον ήθελα σαν παλαβή και ας ήταν ο άντρας της κόρης μου. Οι μέρες περνούσαν και όταν η κόρη μου έφευγε για την δουλειά της όπως και ο άντρας μου, μέναμε εγώ και ο γαμπρός μου στο σπίτι μόνοι μας, το μυαλό μου ήταν γεμάτο από σχέδια για το πώς θα τον έριχνα στο κρεβάτι. Κατ’ αρχάς ντυνόμουν όσο πιο προκλητικά μπορούσα, κάθε φορά σχεδόν έβαζα ότι πιο διαφανές υπήρχε μέσα στο ντουλάπι μου. Φαντασθείτε μια 47χρονη γυναίκα να εμφανίζετε στον 28χρονο γαμπρό της με διαφανές νυχτικό που άφηνε τις βυζάρες της βορά στα μάτια του, όπως και τα μπούτια της.
Τον παρακολουθούσα αν με κοιτούσε και μπορώ να πω ότι είχε αρχίσει να με κοιτάει όλο και πιο επίμονα, ήξερα όμως ότι έπρεπε να κάνω υπομονή μήπως και τον τρομάξω αν του έλεγα ότι ήθελα να μου ξεσκίσει την μουνάρα μου που ήταν μονίμως υγρή από την ημέρα που ήρθε με την κόρη μου να μείνει στο σπίτι.
Τελικά μετά από δύο μήνες πλήρους καύλας, ένα πρωί και ενώ η κόρη και ο άντρας μου είχαν φύγει για τις δουλειές τους, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να πάω στην κουζίνα, ήθελα να προλάβω να φτιάξω τον καφέ του παίδαρου γαμπρού μου. Φόρεσα και πάλι τα ξέκωλα νυχτικά μου και πήγα προς την κουζίνα. Αυτή την φορά τον βρήκα εκεί να κάθετε στο τραπέζι με ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ μπροστά του. Βάλθηκα να φτιάξω ένα καφέ για μένα. Καθώς όμως ανακάτευα τον καφέ, μπορούσα να βλέπω τον γαμπρό μου στην αντανάκλαση που έκανε το τζάμι της κουζίνας που βρισκόταν μπροστά μου. Είχε γυρισμένο το κεφάλι του προς το μέρος μου και μάλλον κοιτούσε τον σφικτό ακόμα κώλο μου κάτω από το διαφανές νυχτικό μου.
Τότε ήταν που γύρισα απότομα. Δεν πρόλαβε να γυρίσει μπροστά του και έκανε δήθεν ότι κάτι κοιτούσε στο πάτωμα. Δεν έχασα καιρό και είπα χαμογελώντας του.
—Έλα, έλα, σε έπιασα, έπαιρνες μάτι την πεθερούλα σου αθεόφοβε;
Γέλασε, σηκώθηκε από εκεί που καθόταν, με άρπαξε από τους ώμους και κόλλησε τα χείλια στου στα δικά μου. Μετά με άφησε και κοιτώντας με στα μάτια μου είπε.
—Άσε τις μαλακίες πουτανάρα μου. Εδώ και καιρό έχω καταλάβει ότι θέλεις να σε γαμήσω. Νομίζεις δεν κατάλαβα ότι το έκανες επίτηδες να γυρνάς όλη μέρα με τα διαφανή νυχτικά σου; Ή ακόμα και με τα κοντά φουστανάκια σου;
Με άρπαξε, έσκισε το νυχτικό μου, μετά πέταξε κάτω ότι υπήρχε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και με πέταξε πάνω εκεί. Ο καφές χύθηκε από το μπρίκι, αλλά κανείς μας δεν ενδιαφερόταν τώρα. Το μόνο που έκανε ήταν να σβήσει το γκαζάκι και αμέσως μετά έχωσε την γλώσσα του ανάμεσα στα υγρά μου μουνόχειλα. Σταμάτησε να με γλείφει μόνο όταν κατέβασε την φόρμα του αφήνοντας τον καυλωμένο πούτσο του να πάλετε λαχταριστός, μεγάλος και χοντρός (την πουτάνα την κόρη μου έτρωγε τόσο καιρό μεγάλη πούτσα).
Δεν άφησα ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Του τον άρπαξα και άρχισα να αφήνω τα σάλια μου πάνω στο νεανικό, σκληρό και ερεθισμένο μαζί μου πουτσοκέφαλο που άρχισε να σκληραίνει όλο και πιο πολύ μέσα στο ζεστό στόμα της πεθεράς του. Αφού του τον σάλιωσα αρκετά, του ζήτησα να μπει μέσα μου. Άρχισε να με πηδάει (δηλαδή τι να με πηδάει που μου πετούσε τα μάτια έξω ο πούστης, όχι σαν τον γέρικο καυλί του άντρα μου). Φώναζα σαν παρθένα από την καύλα. Μόλις ήταν έτοιμος να με χύσει και καθώς του ζήτησα να μου τον χώσει στο ξεσκισμένο μου στόμα, άρχισα να χύνω μαζί με αυτόν και εγώ, χύσια και κάτουρα όλα μαζί τα έκανα, πρώτη μου φορά ένοιωσα να αδειάζω ότι είχα και δεν είχα μέσα μου.
Μέχρι να φύγουν για τον Καναδά με την κόρη μου, εγώ και εκείνος γαμιόμασταν σχεδόν κάθε μέρα. Τον ξεζούμιζα τόσο πολύ (έως και τρεις φορές μέχρι να γυρίσουν οι άλλοι) που δεν μπορούσε να τον δώσει στην κόρη μου. Αχ εκείνη η περίοδος της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη πιστέψτε με.
Α, και μια συμβουλή προς όλες τις πεθερές που τους αρέσουν οι γαμπροί τους (δεν νομίζω να είμαι η μόνη στον κόσμο). Άμα τον γουστάρετε καθίστε του, δεν θα αντισταθεί καθόλου. Άλλωστε οι περισσότεροι γαμπροί άμα έχουν ωραία πεθερά η φαντασίωση τους είναι να γαμήσουν την μάνα της γυναίκας τους. Πιστέψτε με δεν θα έχετε νοιώσει πιο μεγάλη καύλα να να γαμιέστε με τον άντρα της κόρης σας.