Όταν λείπει η θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μόλις έφυγε η θεία της Ανίτας, ο θείος σε μια στιγμή αδυναμίας, της όρμησε και την ξέσκισε, κάτι που έγινε χωρίς τη θέληση της.

Η ιστορία:

Προσοχή: Ο βιασμός είναι παράνομη πράξη. Είναι αποδεκτή μόνο όταν αποτελεί ηθελημένο ερωτικό παιχνίδι και από τους δυο (το παιχνίδι του βιαστή) ή όταν αποτελεί σενάριο ροζ ταινιών, ιστοριών, κόμιξ κ.α.

Η Ανίτα θα έμενε αυτό το καλοκαίρι στο χωριό με τους θείους της. Την αδερφή της μητέρας της και τον άντρα της. Η Ανίτα είναι 25 ετών με ύψος 1.40 κανονικό σώμα και ξανθά μαλλιά. Μια μέρα η θεία της έπρεπε να φύγει για να πάει στο διπλανό χωριό στην μητέρα της και γιαγιά της Ανίτας. Έτσι η Ανίτα και ο θείος της έμειναν στο σπίτι μόνοι. Ο θείος της, ο Γιώργος ήταν συνταξιούχος αστυφύλακας, 54 ετών με κοιλίτσα και 1.75 ύψος.

Όταν έμειναν οι δυο τους ο Γιώργος πήγε στο σαλόνι και η Ανίτα στο δωμάτιο της. Μετά από λίγο η Ανίτα πήγε στον θείο της.

Α: Θείε θα βγω, θα πάω στα Τρίκαλα. Μπορείς να με πας εσύ γιατί ο ξάδερφος μου δεν έχει βενζίνη;

Γ: Στα Τρίκαλα; Μα είναι πολύ μακριά και είναι αργά. Όχι, δεν μπορώ να σε πάω.

Α: Έλα θειούλη, σε παρακαλώ…

Με τα πολλά ο Γιώργος συμφώνησε και η Ανίτα πήγε να κάνει ένα μπάνιο. Όταν τελείωσε πήγε στο δωμάτιο της για να ντυθεί. Ο Γιώργος πήγε να την φωνάξει αλλά μπαίνοντας μέσα την είδε γυμνή. Η Ανίτα μόλις είχε αφήσει την πετσέτα να πέσει και ετοιμαζόταν να ντυθεί. Βλέποντας τον θείο της χώθηκε κάτω από το πάπλωμα. Ο Γιώργος σαστισμένος έκλεισε την πόρτα και πήγε στο σαλόνι.

Ένιωσε την πούτσα του να σηκώνεται και την έβγαλε έξω. Την έπαιξε σκεφτόμενος το κορμί τη Ανίτας και όταν τελείωσε έχυσε πάνω σε μια χαρτοπετσέτα. Πλύθηκε και έκατσε στον καναπέ. Προς στιγμή ηρέμησε αλλά μετά ξαναφούντωσε. Πήγε στο δωμάτιο της και εκείνη ήταν ήδη έτοιμη. Φορούσε ένα καρό μίνι φόρεμα και ένα μαύρο καλσόν.

Α: Θείε είμαι έτοιμη. Πάμε.

Εκείνη την ώρα όρμησε μέσα και την πέταξε στο κρεβάτι. Εκείνη τα έχασε αλλά ο Θείος της, της είχε κλείσει το στόμα και την είχε καβαλήσει. Κατάφερε να την ακινητοποιήσει και της έσκισε το καλσόν. Εκείνη ήταν κατατρομαγμένη και σαστισμένη, κάτι που ο Γιώργος εκμεταλλεύτηκε. Την έβαλε στα τέσσερα και αφού της έσκισε την κιλότα (μπορντό στρινγκ) της σήκωσε το φουστανάκι.

Α: Θείε τρελάθηκες; Τι κάνεις;

Γ: Εσύ με τρέλανες μωρό μου.

Κατέβασε το βρακί του και της άλειψε τον κώλο με μια αλοιφή που είχε στο δωμάτιο της. Της έκλεισε το στόμα και έχωσε την πούτσα του μέσα. Εκείνη μούγκρισε από πόνο και δάκρυσε. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα…

Γ: Μωρό μου, είδες που ήθελες να πας στα Τρίκαλα; Καλά δεν περνάμε;

Εκείνη την ώρα την γύρισε και τα βλέμματα τους συναντήθηκαν. Της έβγαλε το φόρεμα και της έσκισε το σουτιέν. Άρχισε να φιλάει τα βυζιά της.

Α: Γιατί μου…;

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει καθώς της έχωσε ένα γλωσσόφιλο και της έχωσε τέσσερα δάχτυλα στο μουνί της. Ο Γιώργος ήταν έτοιμος να τελειώσει και γι’ αυτό της έκανε με τη βία ένα 69. Η Ανίτα ένιωθε τον πούτσο του στόμα της και τα χύσια να το γεμίζουν ενώ ο Γιώργος της έγλειφε το μουνί. Λίγο πριν χύσει σηκώθηκε και της έβαλε τον πούτσο στο μουνί. Εκείνη πόνεσε και επειδή δεν μπορούσε να βλέπει, γύρισε το κεφάλι προς τον τοίχο. Ο Γιώργος της έγλειφε τον λαιμό.

Γ: Χύνω Ανιτάκι, αααα!!! Σε έχυσα μωρό μου. Είδες ο θείος Γιώργος;

Της τον έδωσε να ρουφήξει ότι είχε μείνει και εκείνη το έκανε με μεγάλη αηδία. Ο Γιώργος σηκώθηκε, της έβαλε δάχτυλο στον κώλο, ντύθηκε και έφυγε. Η Ανίτα ήταν κομμάτια για πολύ καιρό. Από την άλλη ο Γιώργος την χούφτωνε όποτε μπορούσε και εκείνη μη μπορώντας να κάνει κάτι το αποδεχόταν.

Την ημέρα που η Ανίτα θα έφευγε, την πήγε στα ΚΤΕΛ ο Γιώργος. Δεν μπορούσε να το αποφύγει. Ζήτησε από την θεία της να έρθει μαζί αλλά εκείνη είχε δουλειές. Στον δρόμο έγινε αυτό που φοβόταν.

Ο Γιώργος την έβαλε να του πάρει πίπα και εκείνος έπαιζε με το μουνάκι της. Όταν έφτασαν στο ΚΤΕΛ η Ανίτα πήγε τρέχοντας στο λεωφορείο και ο Γιώργος γύρισε στο σπίτι σαν να μην έτρεχε τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 41189)