Η αδελφή της γυναίκας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν η σύζυγος λείπει, βρίσκει ευκαιρία ο φίλος μας να σκαρφιστεί τρόπους για να πηδήξει την κουνιάδα του…

Η ιστορία:

Μέρος 1ο

Η γνωριμία με την αδελφή της γυναίκας μου (ας την πούμε Στέλλα), έγινε στην πόλη όπου σπουδάζαμε μαζί με την γυναίκα μου (ας την πούμε Μαρία).

Η Στέλλα είναι ξανθιά, ψηλή, λεπτή και γυμνασμένη. Η γνωριμία εντελώς τυπική όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Βέβαια λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης και λόγω του αντρικού πονηρού μυαλού μου δεν άργησε να τριγυρίζει στο μυαλό μου, ειδικά όταν σε αυτή την πρώτη επίσκεψη στη γυναίκα μου στο φοιτητικό σπίτι που μέναμε μαζί, αυτή είχε ετοιμαστεί πρώτη για την βραδινή έξοδο περιμένοντας ξαπλωμένη στο κρεβάτι να ετοιμαστούμε κι εμείς. Να πω εδώ ότι όπως ήταν ξαπλωμένη άφηνε να φαίνονται διακριτικά τα πόδια της έως πάνω.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποιο γεγονός ή κάτι άλλο, που να μου δίνει το δικαίωμα να σκεφτώ πονηρά και διαφορετικά γι’ αυτή, εκτός από κάτι χαζοσυζητήσεις με σεξουαλικά υπονοούμενα.  Η Στέλλα εδώ και λίγα χρόνια λόγω δουλειάς έχει μετακομίσει σε άλλη πόλη, αλλά τα καλοκαίρια επανέρχεται στα πάτρια εδάφη (η πόλη να σημειώσω είναι παραλιακή και τουριστική) συνήθως μόνη με τον μικρό γιο της και χωρίς τον άντρα της. Πάντοτε κάτι συνέβαινε για να μου γίνεται έμμονη ιδέα, ή τέλος πάντων μπορεί και το πονηρό μυαλό μου να νόμιζε ότι κάτι γίνεται.

Π.χ. φέτος το καλοκαίρι που ήμασταν όλοι μαζί στην παραλία κι ενώ εγώ καθόμουν ακριβώς μπροστά της, αυτή μέσα από το φουστάνι της έβγαλε τα εσώρουχα και έβαλε το μαγιό της. Φυσικά και τα "είδα όλα", και δεν ήθελα και πολύ να σκεφτώ ότι μπορεί και να το έκανε επίτηδες! Το ίδιο βράδυ όταν πέσαμε για ύπνο (εγώ κοιμόμουν μόνος σε ξεχωριστό δωμάτιο) επίτηδες ξάπλωσα μόνο με το σλιπάκι αφού για να πάει τουαλέτα ή κουζίνα θα περνούσε σίγουρα από το δωμάτιο μου. Όπως και έγινε, οπότε περίμενα μια οποιαδήποτε αντίδραση από αδιάφορη έως καθόλου αδιάφορη. Έτσι κι αλλιώς σκοπός μου ήταν να καταγράψω την οποιαδήποτε αντίδραση. Η μοναδική της αντίδραση ήταν να πει στην γυναίκα μου..

-    «Τι θα γίνει με τον άντρα σου; Μας προκαλεί συνεχώς!», με διάθεση βέβαια καθόλου κατακριτική αλλά περιπαιχτική.

Την άλλη μέρα η γυναίκα μου με τα δικά μας παιδιά και το γιο της θα πήγαιναν για δυο μέρες Αθήνα για κάτι δουλειές, οπότε μείναμε πίσω εγώ με τη Στέλλα. Το ίδιο βράδυ φυσικά βγήκαμε δυο μας σε ένα μπαράκι όπου σκοπίμως κερνούσα συνέχεια σφηνάκια, με την ελπίδα ότι ακόμη και αν όντως αυτή δε σκέφτεται διαφορετικά για μένα, ίσως με το ποτό κάτι γινόταν.


Μέρος 2

Τελικά κατά τις δυο το βράδυ όντως σχεδόν μεθυσμένη φύγαμε για το σπίτι (να πω εδώ ότι ενώ εγώ δεν ήμουν καθόλου ζαλισμένος, έκανα τον μεθυσμένο). Μπαίνοντας στο σπίτι έπεσε τρεκλίζοντας στο κρεβάτι, και προσποιούμενος κι εγώ το μεθύσι μου κι εγώ δίπλα της. Μετά από δέκα λεπτά αναμονής και απόλυτης σιωπής αποφάσισα να κάνω την πρώτη κίνηση, λέγοντας της:

-    «Με τα ρούχα θα κοιμηθείς;»

Εκείνη απάντησε με ένα μουγκρητό ακαταλαβίστικο όπως αυτά που βγάζουν οι μεθυσμένοι. Έτσι αποφάσισα να της βγάλω τα ρούχα με τον κίνδυνο βέβαια να είναι όλα τελικά στην φαντασία μου, οπότε οι συνέπειες μάλλον θα ήταν οδυνηρές για μένα. Κατάφερα να βγάλω μόνο το μίνι που φορούσε και άρχισα να της χαϊδεύω τα πόδια. Αντίδραση καμία. Αναθάρρησα και συνέχισα να της πιάνω πάνω από το βρακάκι της το μουνάκι της. Η αγωνία μου όπως και η καύλα μου είχαν βαρέσει κόκκινο. Αυτή τη φορά η αντίδραση της ήταν να πάει με αργές κινήσεις πιο πέρα, βγάζοντας ταυτόχρονα μικρά βογκητά. Συνέχισα να της χαϊδεύω μέσα από το βρακάκι της αυτή τη φορά το υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι της. Εκείνη τη στιγμή συνεχίζοντας να παριστάνω κι εγώ τον μεθυσμένο, είπα:

-    «Μα καλά, πότε ξύρισες μωρό μου το μουνάκι σου;» προσποιούμενος πως νόμιζα ότι δίπλα ήταν η γυναίκα μου.

Εκείνη δεν απάντησε παρά μόνο αναστέναζε, οπότε συνέχισα αμέσως μετά ένα υπέροχο γλειφομούνι. Εκείνη βογκούσε από την καύλα, αλλά πάντα κοιμισμένη. Σαν να έβλεπε αυτό που γινόταν στον ύπνο της. Έτσι μετά από πολύ γλείψιμο και ενώ σε κάποια φάση γύρισε μπρούμυτα, σηκώθηκα, πήγα από πάνω της και της έβαλα την τελείως καυλωμένη πούτσα μου στο υγρό της μουνάκι. Αν και εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να την καρφώσω με όλη μου της δύναμη, την γαμούσα απαλά, τόσο απαλά και με κυκλικές κινήσεις, έχοντας πιστέψει ότι όντως κοιμάται. Έχυσα σχεδόν αμέσως πάνω στον κώλο της και αμέσως μετά άρχισα να την πηδάω ξανά. Την άφησα με τα χύσια στον κώλο της επίτηδες για να δω τις αντιδράσεις της το πρωί που θα ξυπνούσε χωρίς βρακάκι. Εγώ πήγα για ύπνο (μετά από αλλεπάλληλες μαλακίες) στο δωμάτιο μου.

Την άλλη μέρα το πρωί και ενώ η αγωνία μου είχε φτάσει στα όρια της, αυτή σηκώθηκε, δεν είπε τίποτα, έφτιαξε καφέ και αφού τον ήπιε πήγαμε στην παραλία για μπάνιο. Καμία κουβέντα, καμία αντίδραση. Το μόνο που σκεφτόμουν από τότε ήταν πότε θα ξαναγίνει αλλά με τις πραγματικές της αισθήσεις και όχι υποτίθεται μεθυσμένη και κοιμισμένη.

Υ.Γ.: Το πρώτο μέρος της ιστορίας είναι αληθινό. Το δεύτερο είναι μια τρελή μου φαντασίωση. Πώς θα γίνει να την κάνω πραγματικότητα;

(Copyright protected OW ref: 36252)