Το ξεπαρθένιασμα μου από την ξαδέρφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Πιάνοντας στα πράσα την ξαδέρφη να αυνανίζεται, ο φίλος μας, δεν χάνει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί κι αυτός την περίσταση και να πάρει ένα… μεζεδάκι.

Η ιστορία:

Θα χρησιμοποιήσω ψεύτικα ονόματα για ευνόητους λόγους, ας πούμε εμένα Κώστα και την ξαδέρφη Μαρία. Αυτό συνέβη όταν εγώ ήμουν στην εφηβεία και εκείνη 26. Εκείνη δεν είναι κανένα ιδιαίτερο γκομενάκι ούτε και γαμάτη φάτσα έχει αλλά πάντα με εξίταρε το γεγονός να γαμήσω την ξαδέρφη μου. Εκείνη με στρουμπουλό κώλο, καθώς είχε λίγα κιλάκια παραπάνω και δυο ωραία μεγάλα βυζάκια. Μαυρομάλλα με καστανά μάτια και ωραίες καμπύλες.

Όλα άρχισαν όταν έχασα κάποια περιττά κιλά και έλεγε όποτε με έβλεπε ότι έγινα κούκλος, ωραίος γκόμενος και τέτοια. Τότε το καλοκαίρι εκείνο, ένα από τα πολλά βράδια στο νησί, πήγα στο σπίτι της θείας μου για κάτι που με ήθελε και επειδή όταν ήταν να φύγω ήταν αργά, με προσκάλεσε να μείνω σπίτι της. Η ξαδέρφη μου κυκλοφορούσε με το νυχτικό της που της τόνιζε τα μεγάλα βυζιά της. Η θεία μου έπρεπε να φύγει εκτάκτως για την Αθήνα γιατί κάτι της προέκυψε. Εγώ ήμουν ξύπνιος στο σαλονάκι και έβλεπα τηλεόραση και η ξαδέρφη μου στο δωμάτιο της ενώ εμένα με είχαν πιάσει καύλες καθώς φαντασιωνόμουν εμένα να την γαμάω.

Κάτι με έπιασε και πήγα στο δωμάτιο της και μπήκα χωρίς να χτυπήσω και το θέαμα ήταν απίστευτο. Εκείνη να παίζει το ξυρισμένο μουνάκι της. Αμέσως μου έγινε τούρμπο. Στην αρχή εκείνη ντράπηκε αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και μου είπε:

-    «Τώρα που είδες το δικό μου πρέπει να δω κι εγώ το δικό σου».

Καθώς είχα πολλές φαντασιώσεις παλιά δεν δίστασα και την έβγαλα έξω. Στην αρχή μου τράβηξε μαλακία και μετά μπήκε στο παιχνίδι το στόμα. Όπως μου ήταν τούρμπο μου την έπιασε και άρχισε να με πιπώνει σκληρά. Μετά από κανένα δεκάλεπτο σκληρής πίπας έχυσα στο στόμα της και εκείνη τα κατάπιε με μεγάλη ευχαρίστηση. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Οι φαντασιώσεις μου είχαν πραγματοποιηθεί. Αμέσως έπιασα τα ωραία μεγάλα βυζάκια της και άρχισα να γλείφω με μανία τις ρώγες της που είχαν καυλώσει και εκείνη αναστέναζε. Κατέβηκα πιο κάτω και άρχισα να δαγκώνω και να γλείφω το μουνάκι της και πιο μετά, μαζί με δυο δάχτυλα, όσο πιο βαθιά μπορούσα και εκείνη να συνεχίζει με μανία. Αυτά ώσπου είχε υγρανθεί το μουνάκι της.

Κάθισε και ηρέμησε λίγο και μετά άνοιξε το συρτάρι της και έπιασε ένα πακέτο καπότες και μου το έδωσε. Εγώ επιδεικτικά τις πήρα και τις πέταξα κάτω και συνέχισα. Πριν το βάλω στην μουνοτρυπίδα της την έβαλα να με πιπώσει. Πριν μπω της γλείφω λίγο το μουνάκι και εκείνη ακολουθεί κάνοντας το ίδιο. Ήμουν άμαθος και έκανα ότι ήξερα αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει. Της έγλειψα λίγο τις τέλειες πατουσίτσες της και συνέχισα το γρήγορο γαμήσι ενώ εκείνη έβγαζε κραυγές ηδονής καθώς της ξέσκιζα το μουνάκι της με το μεγάλο μου καυλί.

Όλα αυτά καθώς της ζούλαγα τα τεράστια βυζιά της. Την έβγαλα, μου τον έγλειψε και συνέχισα στα τέσσερα και πάλι πιάνοντας και ζουλώντας με μανία τα βυζιά της. Η κωλάρα της ήταν ότι έπρεπε. Μετά από κάνα μισάωρο ξεσκίσματός της τελείωσα στο στόμα της. Σηκώθηκα και την πήγα στο μπάνιο και μπήκαμε και οι δυο για ένα ντουζάκι. Της έριξα ένα γαμησάκι στα γρήγορα και φυσικά δεν έλειψε η τελειωτική πίπα στο τέλος. Όμως καθώς είχα άλλα σχέδια για μετά, δεν ξέχασα να της πλύνω πολύ καλά την κωλοτρυπίδα της. Την πήγα στο κρεβάτι της και την ξάπλωσα και της λέω:

-    «Κάνε ισπανικό».

Άρχισε να μου τραβάει μαλακία, κάποιες φορές με την βοήθεια του στόματος της. Όταν έγινα τούρμπο, το έβγαλα και το έχωσα ανάμεσα στα τεράστια βυζιά της μπαινοβγαίνοντας με μανία. Γάμησα στα γρήγορα το μουνί της για να ανάψει και την γύρισα ανάποδα για να γαμήσω τον τουρλωτό κώλο της. Πήγα να μπω και είδα ότι ήταν παρθένα και σκέφτηκα ότι δεν χρειάζονται λιπαντικά τώρα, θέλω να με νιώσει. Της έβαλα πρώτα δυο δάχτυλα και μετά της τον βάζω μέσα απότομα και εκείνη ούρλιαξε από τον πόνο καθώς μπαινόβγαινα με γρηγοράδα. Σ#ε λίγο όμως άρχισε να το απολαμβάνει. Ξάπλωσα και την έβαλα από πάνω και συνέχιζα το ξέσκισμα του κώλου της ενώ ταυτοχρόνως της έβαζα δάχτυλα στο προηγουμένως ξεσκισμένο μουνί της.

Με τα πολλά έχυσα μέσα στον κώλο της. Και σε λίγο, όταν μου ξανακαύλωσε, συνέχισα το ξέσκισμα στο μουνί και συνέχισα χύνοντας μέσα της καθώς όπως μου είπε έπαιρνε αντισυλληπτικά. Συνέχισα με ένα ωραίο γαμήσι του στόματός της το οποίο κατέληξε πάλι εμένα να χύνω μέσα της. Της γάμησα και τα ωραία πατουσάκια της και τώρα πια όλες οι φαντασιώσεις μου είχαν εκπληρωθεί. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι γυμνοί να πάρουμε μια ανάσα και όλο το υπόλοιπο βράδυ που έπαιρνε πίπες κι εγώ γλειφομούνια. Ώσπου ξαπλώσαμε δίπλα - δίπλα και έβαλα το πούτσο μου στο μουνί της… και καθίσαμε εκεί όλο το βράδυ, με εμένα να της χουφτώνω τα βυζάκια της και φιλώντας την.

Το πρωί ξύπνησα έχοντας την να μου γλείφει το καυλί μου για πρωινό και όλα όσα έγιναν το βράδυ να επαναλαμβάνονται ξανά. Αυτό συνεχίσθηκε για αρκετές φορές, όποτε είχαμε καύλες μέχρι να γίνω είκοσι, ώσπου εκείνη παντρεύτηκε και έπρεπε να αραιώσουμε.. κι εγώ πια έχασα την καύλα που ένιωθα για εκείνη. Όμως όταν την συναντώ σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, δεν παραλείπω να την στριμώξω στο μπάνιο για μια γρήγορη πίπα και ένα γαμησάκι.

(Copyright protected OW ref: 32657)