Άπιστη μάνα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο γιος πιάνει στα πράσα τη μάνα του με τον κολλητό του πατέρα του. η αντίδραση του και η συνέπεια αυτής είναι απρόσμενη…

Η ιστορία:

Δεν είχα ούτε καν σκεφτεί για αιμομιξία (παρόλο που η μητέρα μου προσέχει πολύ τον εαυτό της και ντύνεται πολύ προκλητικά) μέχρι την ημέρα που έγινε και πράξη.

Σχόλασα νωρίς αυτή την ημέρα απ’ τη δουλειά, γύρισα σπίτι και νόμιζα ότι λείπανε όλοι. Κατέβηκα στο υπόγειο να βγάλω τα ρούχα της δουλειάς και να τα βάλω στο καλάθι που είναι τα άπλυτα και να κάνω ένα ντουζάκι. Την ώρα που κατέβαινα άκουσα βογκητά από το δωμάτιο όπου βρίσκεται το πλυντήριο.

Δεν άναψα φώτα και πήγα σιγά σιγά κοντά να δω τι γίνεται. Το θέαμα που αντίκρισα με είχε αφήσει άφωνο και σοκαρισμένο. Είδα την μάνα μου σκυμμένη μπροστά από έναν κολλητό του πατέρα μου και να τον τσιμπουκώνει άγρια με πάθος. Το καυλί του το έχωνε βαθιά μέσα στο λαρύγγι της και όταν το έβγαζε ήταν γεμάτο με το πηχτό της σάλιο.

Εγώ είχα μείνει σε ένα σκοτεινό σημείο του σπιτιού για να μην φαίνομαι αλλά μπορούσα να τα δω όλα πεντακάθαρα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σκεφτόμουνα να μπουκάρω μέσα και να τους αρχίσω και τους δυο στα σούτια αλλά το κακό είναι ότι είχα καυλώσει αφάνταστα με το θέαμα κι ένιωθα το καυλί μου έτοιμο να εκραγεί.

Αφού είχε καταλάβει το αρχίδι ότι είχε καυλώσει, την τράβηξε πάνω, την σήκωσε και την έβαλε πάνω στο πλυντήριο. Άνοιξε με βία το πουκάμισο που φορούσε η μάνα μου και έχωσε το χέρι του μέσα απ’ το σουτιέν της και τράβηξε μια απ’ τις βυζάρες της έξω. Είχε μια υπέροχη, τεράστια καφεδιά ρώγα, σκέτη καύλα. Αυτή σαν πουτανάκι σήκωσε το μικροσκοπικό φουστανάκι που φορούσε και σε κλάσματά δευτερολέπτων είχε βγάλει το κιλοτάκι της και άπλωσε το χέρι της να βρει το καυλί του και να το χώσει μέσα της. Το μουνί της ήταν όλο ξυρισμένο και τα μουνόχειλα της γυάλιζαν από τα χύσια της.

Εγώ είχα πάθει πλάκα από την καύλα που είχα. Παρόλο που ήμουνα οργισμένος από αυτό που γινότανε, ήθελα να το δω όλο και να μην τους διακόψω. Με το που κατάλαβε αυτός ότι το καυλί του είχε ακουμπήσει τα μουνόχειλα της, το έσπρωξε με βία μέσα της και ακούστηκε ένα δυνατό βογκητό απ’ την καριόλα. Όπως την γάμαγε έπιασε τα πόδα της και τα σήκωσε πάνω στους ώμους του, πιάστηκε από το πλάι του πλυντηρίου και άρχισε να την γαμάει με βία.

Ο θόρυβος που ακουγότανε από τα σώματά τους που χτυπούσαμε μεταξύ τους ήταν πολύ δυνατός και η βυζάρα της πηγαινορχόταν σαν τρελή. ο μπάσταρδος φαινότανε ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Τραβήχτηκε έξω και άρχισε να τον παίζει πάνω στα μουνόχειλα της. Τα χύσια του άρχισαν να εκτοξεύονται απ’ το καυλί του και να πέφτουνε πάνω στο μουνί της και στάζανε πάνω στο πλυντήριο.

Εγώ από την καύλα έσφιγγα το καυλί μου και το μόνο που ήθελα ήταν να το αφήσω να ελευθερωθεί από το παντελόνι μου. Αφού τέλειωσε το μουνόπανο να χύνει, σκέφτηκα ότι ήταν η καλύτερή στιγμή για να μπουκάρω μέσα. Πλησίασα απότομα κοντά τους και με το που με είδε αυτός άρπαξε τα ρούχα του και την κοπάνισε σαν αστραπή.

Η καριόλα η μάνα μου γούρλωσε τα μάτια της από το σοκ μόλις με είδε. Γύρισε και βρήκε μια βρόμικη πετσέτα από τα άπλυτα για να σκεπάσει το γυμνό της κορμί και πήγε να κάνει κίνηση να κατέβει από το πλυντήριο αλλά την έσπρωξα πάλι πάνω. Δεν έλεγε κουβέντα.. απλά με έβλεπε σοκαρισμένη και με απορία. Πέταξα από πάνω της την πετσέτα και τότε άρχισε να φωνάζει:

-    «Τι θέλεις; Άσε με να φύγω!»

Εγώ με το ένα χέρι την κρατούσα και με το άλλο ξεκούμπωνα το παντελόνι για να βγάλω τον πούτσο μου. Με το που είδε το καυλί μου και κατάλαβε τι είχα σκοπό να κάνω, άρχισε να ουρλιάζει και να με σπρώχνει από πάνω της. Εγώ από την καύλα δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπιασα το καυλί μου και το οδήγησα στο μουσκεμένο της μουνί..

-    «Όχι!» φώναζε. «Είμαι μάνα σου. Δεν πρέπει…»

Την ώρα που της τον έχωνα βαθιά μέσα στο μουνί της, τα μπούτια μου είχανε γεμίσει με τα χύσια του αλλουνού αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα, το μόνο που ήθελα ήταν να χύσω. Το μουνί της ήταν σκέτη φωτιά και ενώ την γαμούσα την ένιωθα να σταματάει να με σπρώχνει. Σε μια φάση έσφιξε τα πόδια της γύρω μου και έχωσε τα νύχια της μέσα στην πλάτη μου. Δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω μέσα στο μουνί της ασταμάτητα.

Αφού τελειώσαμε και οι δυο, έπεσα πάνω της. Λαχανιασμένοι και οι δυο μείναμε ακίνητοι αγκαλιασμένοι και κολλημένοι μεταξύ μας απ’ τα χύσια… Έτσι ξεκινήσανε οι περιπέτειες που είχα με την καριόλα την μάνα μου…

(Copyright protected OW ref: 31770)