Εφηβικές αιμομιξίες

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Υπόθεση: Στην ιστορία μας αφηγείται ο φίλος μας πως από πολύ μικρή ηλικία η μητέρα του τον μύησε στον έρωτα…

Η ιστορία:

Από πολύ μικρή ηλικία κατάφερα να ζήσω αυτό που λέμε οι πρώτες καύλες με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη μου ξαδέλφη. Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν μικρό παιδάκι και εκείνη πια έφηβη νταρντάνα με τις βυζάρες της και την τουρλωτή κωλάρα της.

Όταν πήγαινα με την μάνα μου επίσκεψη στην θεία μου, πάντα μας άφηναν μαζί να με προσέχει και εκείνες κλείνονταν στην κουζίνα με τις ώρες για να πουν τα μελλούμενα διαβάζοντας το φλιτζάνι. Βλέπετε τότε ήταν της μόδας αυτό το σπορ. Πηγαίναμε στην κρεβατοκάμαρα της και ξαπλώναμε, ειδικά τα μεσημέρια, μαζί.

Εγώ από τότε τρελαινόμουν για τα θεόρατα βυζιά της και πάντα της έλεγα ότι θέλω να τα δω. Τότε εκείνη σκεπαζόταν με το σεντόνι και κάθε φορά που το έβγαζε μου έδειχνε το σώμα της με εσώρουχα ή χωρίς. Έβγαζε το σουτιέν και με άφηνε να χαϊδεύω τα βυζιά της, όπου σιγά σιγά με μάθαινε πως να της τα γλείφω και να τα ρουφάω. Όσο το έκανα τόσο την άκουγα να αναστενάζει και να μου πιάνει το καυλάκι μου και να μου το παίζει.

Αργότερα κατέβαζε το βρακάκι της και με καθοδηγούσε πως να της χαϊδέψω το μουνί. Το ένιωθα υγρό και καυτό όταν έμαθα πια να την μαλακίζω και κάθε φορά της το έτριβα και πιο γρήγορα μέχρι που έχυνε πάνω στα δάχτυλα μου και μετά τα έβαζε στο στόμα της για να τα γευτεί. Έπειτα έβγαζε την γλώσσα της και μου την έδινε να την ρουφήξω για να τα γευτώ και εγώ.

σιγά σιγά έμαθα πως να ρουφάω το μουνάκι της και να τα πίνω όλα μέσα από την καυτή και υγρή μουνάρα της. Έτρεμε το κορμάκι της όταν έχυνε ασταμάτητα και μου έλεγε:

-    «Ρούφα τα όλα κωλόπαιδο! Ρούφα με. Μην σταματάς… κάνε με να χύσω ξανά!»

Κάποια στιγμή με τραβάει πάνω της και μου λέει:

-    «Βάλτο μέσα μου καύλα μου».

Μικρός εγώ τότε μικρό και το καυλί μου, οπότε τι να καταλάβει ή τι να νιώσω από την μουνάρα της; Έτσι με έβαζε να το τρίβω πάνω στην μουνάρα της μέχρι να με χύσει γραπώνοντας με από το κωλαράκι και με έσφιγγε επάνω της. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μουσκεύει το καυλί μου και να μου κάνει το πρώτο τσιμπούκι της ζωής μου. Ρούφαγε τα πάντα μέχρι τα μικρά μου αρχίδια και τα έτριβε μαζί με το καυλί μου πάνω στην μούρη της.

Βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να χύσω γιατί ακόμα δεν ήταν η ηλικία μου τέτοια. Αλλά στην πορεία αγρίεψαν με τον καιρό τα πράγματα, όπου θα σας διηγηθώ στην συνέχεια της ιστορίας...

(Copyright protected OW ref: 31738)