Όχι μόνο στις ιστορίες αλλά και στα αλήθεια (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)
Όπως σας είπα την προηγούμενη φορά με την ξαδερφούλα κάναμε τηλεφωνικό σεξ και απογειωθήκαμε και οι δυο. Τρελαθήκαμε από την καύλα κι αυτό συνεχίστηκε πιο συχνά πλέον. Όλη μέρα σκεφτόμουν και της έστελνα μηνύματα πονηρά. Μαλακιζόμασταν τηλεφωνικώς παντού ότι ώρα και αν ήταν. Ήμασταν διαρκώς καυλωμένοι. Ήθελα να την δω να το κάνει μπροστά μου. Να την δω να χύνει όπως έχυνε από το τηλέφωνο.

Ήξερα πως αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Λόγω της στενής σχέσεις που είχαμε δεν θα το δεχόταν ποτέ. Καλά, για γαμήσι ούτε να το συζητήσουμε. Κι αυτό που κάναμε μέχρι ώρας ήταν πολυτέλεια για μένα που ήταν η ερωτική μου φαντασίωση από παιδί. Όμως το ερωτικό πάθος μας, η καύλα μας και οι καθημερινές μαλακίες, μας οδήγησαν στο πως πρέπει να βρεθούμε και να μαλακιστεί ο ένας μπροστά στον άλλον. Είπαμε θα το κάνουμε αυτό και δεν θα ξανακάνουμε τίποτα γιατί δεν ήταν σωστό.

Πράγματι λοιπόν, ένα απόγευμα κανονίσαμε να βρεθούμε. Πέρασα να την πάρω από το σπίτι της και η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρένο. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και είπαμε ένα γεια και τίποτα άλλο. Τα είχαμε παίξει αλλά η καύλα μας, μας οδηγούσε στο να προχωρήσουμε. Εγώ δεν την κοίταγα καθόλου. Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν οι βυζάρες της και τα μουνόχειλα που είχαν βγει έξω από ένα σορτσάκι που φόραγε. Η καριόλα ήταν πολύ σέξι με όλο αυτό. Φτάσαμε στο σπίτι που πήγαμε και με το που φτάσαμε πήγε σφαίρα στο μπάνιο. Μου λέει

-    «Περιμένεις λίγο;»

-    «Φυσικά!», της λέω.

Περίμενα και η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Βγαίνει από το μπάνιο με ένα στρινγκ το οποίο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ. Με τρέλανε. Φόραγε και ένα μαντίλι στα μάτια που δεν έβλεπε τίποτα γιατί ντρεπόταν να με βλέπει και την οδήγησα στο κρεβάτι εγώ. Ξάπλωσε, άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να τρίβει την μουνάρα της. Με είχε τρελάνει. Την κοίταγα πως το έκανε και δεν το πίστευα. Ο πούτσος μου πήγε να σπάσει από την καύλα. Μαλακιζόταν σαν τρελή. Είχε γίνει μούσκεμα.

-    «Γάμησε με! Γάμησε με!», μου έλεγε. «Χώσ’ τον μέσα!»

Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Το ήθελε αλήθεια ή το έλεγε πάνω στην καύλα της όπως στο τηλέφωνο;

-    «Θα γίνει μωρό μου…», της λέω.

-    «Τι θα γίνει ρε μαλάκα;», μου λέει. «Βάλτον μου μέσα. Δεν αντέχω άλλο…»

Πήγα από πάνω της όπως ήταν με το μαντίλι και της τον έβαλα στο στόμα. Στην αρχή κάπως έκανε πως δεν ήθελε αλλά μετά τον πήρε όλο μέσα. Δεν ήξερα αν ήταν σωστό να την γαμήσω ή όχι αλλά τέτοια ευκαιρία δεν θα την ξαναέβρισκα. Τότε της ανοίγω τα πόδια και μπαίνω μέσα της άγρια. Είχε ένα στενό μουνάκι, δεν το ξεχνάω ποτέ. Την γάμαγα δυνατά και φώναζε:

-    «Γάμα με! Γάμα με γαμιά μου! Μέχρι την μήτρα θέλω να φτάσεις. Να με ξεσκίσεις. Γάμα την πουτάνα σου!»

Ήταν το τέλειο γαμήσι. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ, παρόλο που μετά συνεχίστηκαν κι άλλα πολλά που αν θέλετε μπορώ να σας τα πω άλλη φορά, το πρώτο ήταν το καλύτερο. Ντυθήκαμε, φιληθήκαμε και πήγαμε σπίτι της σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ξαδερφούλα σε ευχαριστώ. Είσαι καύλα και σε θέλω ακόμα!

(Copyright protected OW ref: 31398)