Το ξέσκισμα της θείας

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Μια θεία που κάνει τη δύσκολη κι ένας επιβήτορας που δεν δέχεται όχι…

Η ιστορία:

Γεια σας. Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια καυλωτική στιγμή που έζησα πριν λίγες μέρες. Είμαι 33 και με ιδιαίτερα προσόντα ως προς το μέγεθος κι αυτό κάποιες φορές γίνεται διακριτό. Παρότι είμαι παντρεμένος και δεν μπορώ να πω ότι είμαι ανικανοποίητος σεξουαλικά, έχω έντονο το στοιχείο της καύλας που με πιάνει σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Αυτό έχει τα καλά και τα κακά του. Καταλαβαίνετε γιατί.

Μια από αυτές τις φορές ήταν και πριν λίγες μέρες που έχω πάει να δω την γυναίκα του θείου μου. Ο θείος λείπει ταξίδι και η θεία μένει μόνη στο σπίτι. Με έχει πάρει τηλέφωνο να περάσω να της κάνω μια εξυπηρέτηση. Ξέχασα να σας πω… Η θεία Βάσια είναι μια γυναίκα στα 45, 1.60, 50 κιλά, με ωραίο σώμα. Φτάνω στο σπίτι, φοράω μια φόρμα και ένα μπλουζάκι. Μόλις μου λέει:

-    «Σε παρακαλώ, θέλω να μου καθαρίσεις τον κήπο».

-    «Τι να κάνω; Θεία μου είσαι, θα σε εξυπηρετήσω».

Κατεβαίνω στον κήπο. Αφού δουλεύω κανένα δίωρο και έχω ιδρώσει σταματάω για τσιγάρο. Την βλέπω από το μπαλκόνι και μου λέει:

-    «Ανέβα επάνω να μην είσαι μόνος».

Ανεβαίνω και την βρίσκω να φοράει μόνο ένα νυχτικό διάφανο που φαίνονταν τα εσώρουχα. Σκέφτομαι από μέσα μου και λέω. Γεια σου Θεία! Καθόμαστε και μου σερβίρει καφέ. καθώς ακουμπάει το φλιτζάνι αυτό πέφτει και χύνεται πάνω στην φόρμα μου. Ξέχασα να σας πω ότι από το θέαμα είχε αρχίσει να μου σηκώνεται. Μόλις λερώνομαι αυτή τρέχει αναστατωμένη και φέρνει ένα πανί να με καθαρίσει. Το θέμα είναι ότι έχω λερωθεί στο επίμαχο σημείο. Με το που βάζει το πανί επάνω και πιάνει το πούτσο μου παγώνει. Το χέρι έχει μείνει ακίνητο κι εγώ γελάω.

-    ««Τι έπαθες θεία;» της λέω. «Πρώτη φορά πιάνεις πέος;»

Ξεθολώνει και μου λέει:

-    «Πρέπει να βγάλεις την φόρμα να την πλύνω».

-    «Οκ!», της απαντάω και την κατεβάζω. «Να βγάλω και το εσώρουχο; Έχει λερωθεί κι αυτό».

Αυτή γυρίζει και πάει προς το μπάνιο. Βλέποντας το κωλαράκι της πλέον αποφασίζω. Ή θα την γαμήσω ή θα ξεφτιλιστώ. Βγάζω το εσώρουχο και μπαίνω στο μπάνιο. Όπως έχει σκύψει, κολλάω πίσω της. Με το που της τον ακουμπάω, ανατριχιάζει ολόκληρη. Αρχίζω να την χουφτώνω.

-    «Μη! Τι κάνεις εκεί; Είμαι θεία σου».

-    «Αφού έχεις καυλώσει και με θέλεις κι εσύ. Άστο να γίνει και μην φοβάσαι…»

Τα χέρια μου χαϊδεύουν το στήθος της. Το καυλί μου έχει γίνει πύραυλος και θέλει να σχίσει το νυχτικό της. Την γυρνάω και την φιλάω στο στόμα. Παίρνω το χέρι της και το βάζω πάνω στον πούτσο μου. Εκεί πλέον παραδίνεται. Σκύβει και αρχίζει να με γλείφει. Τον χαϊδεύει και μου λέει:

-    «Τι πουτσάρα είναι αυτή; Θα με σκίσεις! Είναι πολύ χοντρό. Είμαι και τρεις μήνες αγάμητη».

-    «Έννοια σου και θα σε περιποιηθώ…»

Αρχίζει να με πιπώνει. Προσπαθεί να το πάρει όλο αλλά πνίγεται.

-    «Χαλάρωσε… Είναι όλο δικό σου!», της λέω.  

Την σηκώνω, την παίρνω αγκαλιά και την πάω στην κρεβατοκάμαρα της. Αφού την γδύσω, αρχίσω και την γλείφω από πάνω μέχρι κάτω. Τα χέρια μου χαϊδεύουν το μουνί της και βλέπω ότι την τρελαίνει να παίζω με την κλειτορίδα της. Ανεβαίνω και αρχίζω να γλείφω. Ο πρώτος οργασμός δεν αργεί. Τα υγρά της είναι πολλά κι αυτό και φτιάχνει. Σηκώνω τα πόδια της και μπαίνω μέσα της.

-    Αχχχχχχχχχχχ. Σιγά… είναι μεγάλος».

Αρχίζω αργά αλλά σταθερά να την ανοίγω. έχουμε πάρει ρυθμό και πλέον την σφυροκοπώ.

-    «Αχχχχ, ναι! Σκίσε με ανιψιέέέέ! Πάρε μεεεεεε! Γάμα με την πουτάνα. Τι μου κάνεις; Χύνωωωωωωωωωωωω! Αχ μην σταματάς… θέλω κι άλλο...»

Αφού με έχει χύσει τρείς φορές, την γυρνάω στα τέσσερα. Αρχίζω και την πηδάω δυνατά, ενώ τα δάχτυλα μου παίζουν με την άλλη τρύπα της.

-    «Αχχχχχ… Έτσι. Πήδα με. Κι άλλο…»

Όταν καταλαβαίνει ότι τα δάχτυλα μου παίζουν με την κωλοτρυπίδα της σκούζει.

-    «Μηηη! Οχι εκεί. Είναι παρθένα».

Άλλο που δεν ήθελα. Ο πούτσος μου είναι γεμάτος από τα υγρά της. Τον βγάζω και τις τον ακουμπάω από πίσω.

-    «Μηηηη! Πονάει!»

-    «Ησύχασε και θα σου αρέσει…», της λέω.

Πιέζω και το κεφάλι… Μπαίνει.

-    «Καίγομαι! Μηηηηη!»

Μένω λίγο ακίνητος και περιμένω. Συνηθίζει και αρχίζω να μπαίνω όλο και πιο πολύ. Φτάνοντας στα μισά δεν αντέχω και αρχίζω να την γεμίσω με το σπέρμα μου.

-    «Αχ με χύνεις. Κυλάνε μέσα μου. Τελειώνω κι εγώώώώώώ!!!»

Με μια δυνατή σπρωξιά πλέον είναι όλος μέσα της και αφήνω και το τελευταία σταγόνα μου. Βγαίνω την φιλάω στο στόμα και της λέω:

-    «Καύλα μου, πρέπει να φύγω. Θα ξανάρθω να τελειώσω τον κήπο σου».

Από τότε έχουμε αρκετές επαφές που θα σας γράψω αν σας αρέσουν.

(Copyright protected OW ref: 31092)