Η ξαδέρφη της γυναίκας μου (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Άλλη μια ευκαιρία ψάχνει ο Μπάμπης για να πηδήξει την ξαδέρφη της γυναίκας του και προτείνει να πάνε όλοι μαζί για ψάρεμα. Η τύχη του χαμογελά γιατί η γυναίκα του δεν θα πάει κι έτσι θα ξεμοναχιαστεί πάλι με την ξαδέρφη για ένα ακόμη ξέσκισμα…

Η ιστορία:

Μετά τις δυο προηγούμενες φάσεις είχα ξεκαθαρίσει και στο σπίτι όπου και όποτε μπορούσα της χούφτωνα τα κωλομέρια της και εκείνη ήταν μόνιμα στο: «Μη» και «Μη! Θα μας καταλάβει». Είχαν περάσει άλλες δυο μέρες και κατά τις 3:30 το μεσημέρι προτείνω στη γυναίκα μου και στην ξαδέρφη της να έρθουν μαζί μου να πάμε για ψάρεμα και να κάνουν το μπανάκι τους. Η γυναίκα μου δεν ήθελε. Βαριόταν μέσα στον ήλιο και το ψάρεμα.

-    «Έχω και δουλειές να κάνω…», μου λέει.

Αλλά η ξαδέρφη αντέδρασε αλλιώς.

-    «Θα ήθελα να πάω να δω πως ψαρεύει…», και τέτοια.

Να μη σας πρήζω, η καλύτερη μου. Φοράμε μαγιό, ομπρέλα, καλάμια και φύγαμε για μια παραλία που έχει ελάχιστο κόσμο, συνήθως μόνο ζευγάρια για χαμούρεμα. Στο δρόμο χούφτωνα τα μπουτάκια της και της έλεγα πόσο μου είχε λείψει δυο μέρες τώρα και εκείνη τραβούσε το κοντό φορεματάκι της να τα σκεπάσει και ξανά μανά τα ίδια:

-    «Τα είπαμε…», και.. «Δεν κάνει…», και τέτοια.

Τα έχω πάρει στο κρανίο και το παίζω κι εγώ ok δεν τρέχει τίποτα. Πάμε, βουτάει στη θάλασσα και φυσικά δεν μπαίνω. Στήνω τα καλάμια και την πέφτω αραχτός. Μετά από κανένα τέταρτο βγήκε.

-    «Δεν ήρθες μέσα…», μου λέει.

-    «Δεν θέλω…», ψιλοθυμωμένος εγώ.

-    «Τσιμπάει τίποτα…;», και τέτοια.

Άλλα λόγια. Κάποια στιγμή ξαπλώνει μπρούμυτα τουρλώνοντας τον υπέροχο κώλο της. Ήξερε πόσο με έφτιαχνε ο κώλος της και μου ζήτησε να της βάλω αντηλιακό στην πλάτη. Σκέφτηκα: «Η ευκαιρία μου!». Την καβαλάω και κάθομαι πάνω της και αρχίζω από το λαιμό να της αλείφω το γαλάκτωμα και σιγά - σιγά προς την πλάτη. Κάθε φορά που μάλαζα την πλάτη έτριβα αργά τον πούτσο μου πάνω στην κωλάρα της. Ήξερα πως γούσταρε!

Περνούσα τα χέρια μου στα πλάγια του κορμιού της και χάιδευα δήθεν τυχαία τα πλαϊνά από τα βυζιά της και φυσικά τριβόμουν και στον κώλο της.

-    «Τι κάνεις;», μου λέει.

-    «Εκμεταλλεύομαι το πασάλειμμα να σε αγγίζω…», της λέω στην ψύχρα και χαμογελούσε.

-    «Μη χάσεις ευκαιρία…!», μου λέει.

-    «Αφού δεν μου τη δίνεις εσύ…»

Να μην σας πρήζω πασάλειβα το κορμί της ώρα κατεβαίνοντας μέχρι τις γάμπες και μετά άρχισα τα μπούτια της. Όσο ανέβαινα κάθε φορά περνούσα το χέρι μου από τη μέσα πλευρά και ακουμπούσα τα μουνόχειλα της. Δεν αντέδρασε καθόλου. Πήρα θάρρος και σκέφτομαι: «Σου αρέσει πουτανίτσα!». Άρχισα να πιέζω τα κωλομέρια της και να περνάω τα χέρια μου μέσα από το μαγιό.

-    «Κάνεις τέλειο μασάζ!», μου λέει.

Αυτό ήταν.. άρχιζα να σφίγγω τον κώλο της και να τον ανοίγω για να βλέπω τη σούφρα της. Είχα καυλώσει πάρα πολύ. Ήμουν σίγουρος πως και εκείνη. Γυάλιζε το κορμί της και συνέχιζα να ασχολούμαι με τον κώλο και τα μουνόχειλα της. Τραβάω στην άκρη το μαγιό και πέφτω με τα μούτρα ανάμεσα στα κωλομέρια της. Την έγλειφα αργά από την κωλοτρυπίδα της μέχρι μπροστά στην κλειτορίδα της και πίσω. Άρχισε τους αναστεναγμούς.

-    «Τι τέλειος που είσαι! Πόσο με φτιάχνεις! Δεν με έχουν γλείψει ποτέ έτσι…», και τέτοια.

Η πουτανίτσα είχε φτιαχτεί άσχημα. Τη γυρνάω ανάσκελα, της βγάζω το μαγιό και αρχίζω ένα τρελό γλείψιμο. Βογκούσε πλέον δυνατά και πίεζε το κεφάλι μου στη μούνα της.

-    «Έτσι… έτσι… φώναζε. Τελείωσε με…»

Αλλά δεν την ξαναπατούσα σταματάω και της λέω όπως τις προάλλες, να μείνω έτσι. Δεν μπορούσε να αντισταθεί.

-    «Συνέχισε και ότι θες. Γλείψε με. Μη μ’ αφήνεις έτσι…», μου λέει.

Πέφτω λοιπόν και αρχίζω να της τρώω το μουνί. Την έγλειφα, της δάγκωνα την κλειτορίδα και σάλιωνα τη σούφρα της. Είχε σηκώσει τα πόδια της σχεδόν κατακόρυφο από την καύλα. Χώνω δυο δάχτυλα ταυτόχρονα και βογκούσε σαν τρελή:

-    «Ναι! Ναι! Γάμα με!»

Έτσι βάζω τρίτο και σιγά - σιγά και τέταρτο.

-    «Με ξεσκίζεις!», φώναζε. «Αλλά μη σταματάς…»

Μπαινόβγαιναν τα δάχτυλα μου στην ανοιγμένη μουνάρα της όλο και πιο γρήγορα και έγλειφα τα χυμούς της που ερχότανε ασταμάτητα. Δεν χάνω ευκαιρία.. της βάζω το άλλο χέρι στην σούφρα και χώνω ένα δάχτυλο. Τη γαμούσα και την έγλειφα και έσκουζε σαν μανιασμένη. Λίγο πριν τελειώσει της σηκώνω τα πόδια και τον χώνω στην κωλάρα της.

-    «Ναι! Ναι! Ξέσκισε με από παντού!», φώναζε. «Κάνε με ότι θέλεις γαμιά μου!»

Γαμούσα την κωλάρα της όσο πιο δυνατά μπορούσα, όσο πιο βαθιά. Την είχα διπλώσει στην κυριολεξία και κρατιόμουν από τα βυζιά της. Οι ρώγες της ήταν καρφιά. Δεν άντεχα άλλο, βγαίνω και της το δίνω στο στόμα.

-    «Πιες τα όλα πουτάνα μου!», της φώναζα. «Πιες τα όλα!»

Το ρουφούσε τόσο λαίμαργα το στράγγισε στην κυριολεξία. Ήταν αφηνιασμένη. Ξαναπέφτω και αρχίζω να τη γλείφω ασταμάτητα. Τα τέσσερα δάχτυλα μου την ξεμούνιαζαν ταυτόχρονα και τα άλλα δυο στην κωλάρα της. Δεν άντεξε για πολύ. Πρώτη φορά πεταγόταν από γυναίκα στα μούτρα μου υγρά.. νόμιζα με κατουρούσε. Κοιτούσα σαν χαζός και μόνο τα χέρια μου τη γαμούσαν μπρός - πίσω.

Χτυπιόταν στην πετσέτα σαν τρελή. Ξέσπαγε σε βογκητά από τον οργασμό. Τράβηξα τα χέρια μου και για δυο λεπτά έτρεμε και χτυπιόταν σαν το ψάρι. Δεν είχε ηρεμήσει και τον χώνω στη διάπλατη μουνάρα της. Ο πούτσος μου λες και κολυμπούσε σε σιρόπι γλυκό. Της τραβούσα τις βυζάρες της και ήταν σαν παραδομένη. Τη γυρνάω στα πλάγια για να μπορώ καθώς τη γαμάω να χώνω και δάχτυλα στον κώλο της. Τα είχε δει όλα. Εγώ δεν χόρταινα να την γαμάω. Σε δέκα λεπτά περίπου νιώθω ξανά την καυτή πλημμύρα της.

Έχυνε αλλά με λιγότερο κουράγιο. Έσκουζε σαν τελειωμένη. Την γυρνάω στα τέσσερα και της το χώνω ξανά στην σούφρα της για να νιώθω αυτό το σφίξιμο και το ζόρι στον πούτσο μου. Ούτε κι εγώ άντεξα και πολύ άρχισα να χύνω μέσα της και έσφιγγα τόσο πολύ τα κωλομέρια της λες και ήθελα να τα ξεκολλήσω. Έπεσα δίπλα και για πέντε λεπτά ήμασταν ξεροί και οι δυο. Ανάψαμε τσιγάρο και μου είπε ότι ποτέ της δεν είχε ξανανιώσει έτσι.

Ποτέ δεν είχε γαμηθεί έτσι. Ποτέ δεν είδε να πετάγονται τα υγρά της. Ούτε εγώ το είδα ποτέ σε γυναίκα μονό σε κάτι τσόντες και νόμιζα ότι ήταν φτιαχτό με κάποιο τρόπο. Ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που έκανα μέχρι σήμερα. Την άλλη μέρα έφυγε. Από τότε αραίωσε να έρχεται και όταν έρχεται δεν μένει βράδυ. Αποφεύγει να μείνουμε μόνοι και φυσικά ποτέ δεν είπαμε κουβέντα.

Το νοσταλγώ όλο αυτό και έχω τραβήξει πολλές - πολλές μαλακίες για πάρτι της. Ελπίζω να το ξαναζήσω, είτε με αυτή είτε με κάποια άλλη.

Και οι τρεις ιστορίες είναι πέρα για πέρα αληθινές και όχι φαντασιώσεις μου.

(Copyright protected OW ref: 32792)