Ο καυλιάρης θείος

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στην αρχή  η Λένα ξεκαυλώνει με τον ξάδελφο. Στην πορεία όμως φαντασιώνεται τον θείο και θέλει να γίνει για πάρτι του το μεγαλύτερο πουτανάκι.

Η ιστορία:

Γεια σας! Με λένε Λένα και είμαι είκοσι χρονών. Παρόλο τα λίγα μου χρόνια μπορώ να πω ότι για την ηλικία μου έχω κάνει πολύ σεξ. Σχεδόν καμία σχέση, αλλά πολύ σεξ. Πρώτη εμπειρία ήταν όταν είχα αρχίσει να ξεφυλλίζω κρυφά τα περιοδικά του θείου μου κάθε φορά που πήγαινα σπίτι του.

Με την πρώτη ευκαιρία αφού διάβαζα τόσες καυλωτικές ιστορίες πηγαίνω στο μπάνιο και έτριβα το μουνάκι μου. Ο ξάδερφος μου, γιος του θείου, 24 χρονών τότε, με είχε πάρει χαμπάρι και σε κάτι μηνύματα του μου πέταγε ότι πρέπει να μου μάθει διάφορα. Ένα βράδυ που είχα ξαπλώσει και έτριβα το μουνάκι μου δεν άντεξα και από την καύλα του έστειλα μήνυμα όπου του έλεγα ότι είμαι με ανοιχτά τα πόδια και τρίβω ανελέητα το μουνάκι μου.

Σε ένα τέταρτο ήρθε σπίτι, έκανε ησυχία μην μας ακούσει κανείς και πήγαμε στο σαλόνι. Εκεί είχα την πρώτη επαφή με πούτσα. Δεν τον άφησα να με γαμήσει, αλλά μου έτριβε το μουνάκι κι εγώ μετά έπαιζα με την μεγάλη του πούτσα. Την επόμενη μέρα του έστειλα μήνυμα ότι είμαι καυλωμένη πάλι και θέλω να χύσει σε ένα ποτήρι πολλές φορές και να μου τα φέρει να τρίψω τις ρώγες και το μουνάκι μου. Έτσι και έγινε.

Μετά από μέρες έφυγε γιατί σπούδαζε εξωτερικό. Παρόλα αυτά, καυλώναμε πολλά βράδια στο ίντερνετ λέγοντας πόσο καυλωμένοι ήμασταν και τι κάναμε εκείνη την ώρα. Με τον καιρό του είπα ότι θέλω να πηδηχτώ με τον πατέρα του. Και εδώ ξεκινάει μια από τις φαντασιώσεις μου…

Θέλω να πάω στο νησί που έχει μπαρ ο θείος μου ένα καλοκαίρι για δουλειά. Θα μένω σπίτι του, άρα θα έχω ευκαιρίες να του δείξω πόσο πουτανάκι έχω γίνει τώρα που είμαι είκοσι χρονών. Μπορεί να ξεκίνησα με το καυλί του ξάδελφου, αλλά στην πορεία γεύτηκα πολλές πούτσες. Από δυο ΕΠOΠ συγχρόνως στην αποθήκη ενός κλαμπ. Από τέσσερις Ιταλούς ένα καλοκαίρι σε ένα νησί, από άγνωστους σε κλαμπ που ποτέ δεν είδα ξανά, από συμφοιτητές, από παντρεμένο, από πολλούς. Αλλά η καύλα για τον θείο παραμένει ακόμα.

Στόχος λοιπόν ένα καλοκαίρι να πάω για δουλειά εκεί. Να τον πετύχω στο μπαλκόνι π.χ. με το μαγιό του (φοράει αυτά που είναι κοφτά, σλιπάκια και κολλητά) να κάθεται σε μια καρέκλα και να πάω με το μαγιό μου να κάτσω στα πόδια του και να του πω να μου τρίψει λίγο την πλάτη. Μόνο στο άγγιγμα του θα καυλώσω. Άντρας είναι, θα το καταλάβει και θα καυλώσει κι αυτός.

Θα τον αφήσω να πάει τα χέρια του στα βυζάκια μου, που οι ρώγες είναι έτοιμες να σκίσουν το μαγιό από την καύλα. Θα τρίψω το κωλαράκι μου πάνω στο καυλί του και θα βγάλω με μια κίνηση το πάνω μέρος του μαγιό ώστε να πεταχτούν έξω τα βυζάκια μου και να τα πιάνει με άνεση. Θα έχω ακόμα γυρισμένη πλάτη στον θείο και με το ένα μου χέρι θα τρίβω το μουνάκι μου πάνω από το μαγιό. Θα σηκωθώ και θα κάτσω στο πλακάκι με ανοιχτά πόδια, θα τον αφήσω να με βλέπει να τρίβομαι μπροστά του.

Όσο κοιτάω το καυλωμένο του καυλί έτοιμο να σκίσει το μαγιό τόσο περισσότερο καυλώνω. Γουστάρω τόσο πολύ που είμαι εκεί μπροστά του με ανοιχτά τα πόδια και στάζω καύλα. Θα ανεβώ πάνω του και θα τρίψω το μουνάκι μου πάνω στο μαγιό του. Νιώθω την πουτσάρα του που θα με σκίσει και δεν αντέχω άλλο. Βγάζω και το κάτω μαγιό, τον καβαλάω και βάζω το καυλί του στο μουνάκι μου που στάζει. Γλιστράει μέσα μου από τα πολλά υγρά. Ανεβοκατεβαίνω με δύναμη και του φωνάζω:

-    «Σκίσε με θείε. Σκίσε με. Σκίσε την ανιψιά σου την πουτάνα που τόσο καιρό σε σκεφτόταν και έβαζε ότι έβρισκε στο μουνάκι της για να ικανοποιήσει το αίσθημα της καύλας!»

-    «Σε γαμάω πουτανάκι. Σε σκίζω. Καιρό ήθελα να σκίσω το μουνάκι σου. Έχω βαρέσει τόσες μαλακίες για πάρτι σου όσο σκέφτομαι το κωλαράκι σου να κουνιέται όταν σερβίρεις τους πελάτες. Σε σκίζω δυνατά πουτάνα γιατί το μουνάκι σου δεν χορταίνει πούτσο. Φαντάζομαι γαμάς το μουνάκι σου κάθε μέρα ε; Γι’ αυτό εξαφανίζονται τόσο γρήγορα οι μπανάνες και τα αγγούρια μωρή πουτάνα; Πες μου να σου πάρω δώρο τεράστιους δονητές καύλα μου. Δώρο από τον θείο. Να νομίζεις ότι σε γαμάω εγώ…»

-    «Κάθε μέρα καυλώνω θείε μου όσο σκέφτομαι το καυλί σου να με σκίζει. Χρόνια τώρα περίμενα να με γαμήσεις. Ναι, τις μπανάνες και τα αγγούρια εγώ τα παίρνω και γαμάω το μουνάκι μου. Τρίβομαι και στον πάσσαλο του κρεβατιού σου όταν λείπεις. Με καυλώνεις τόσο πολύ θείε μου. Χαίρεσαι που γαμάς την ανιψιά σου;»

-    «Καυλώνω πολύ που γαμάω την ανιψιά μου. Καυλώνω που μπροστά σε όλη την οικογένεια είσαι σεμνή και σε εμένα δείχνεις πόσο καριολάκι είσαι. Θα σε γαμάω συχνά από εδώ και πέρα. Δεν θα σταματήσεις να γεύεσαι το καυλί του θείου. Φέρε και κανένα πουτανάκι φίλη σου να κάνουμε όλοι μαζί κόλπα. Γουστάρεις λεσβιακά καθόλου;»

-    «Γουστάρω πολύ θείε μου. Θέλω να με δεις με την φίλη μου την Εύη να τρίβουμε τα μουνάκια μας. Το κάνουμε που και που. Πρέπει να μας γαμήσεις και τις δυο!»

Κάπως έτσι συνεχίζεται η συζήτηση. Με βάζει πάνω στο τραπέζι και συνεχίζει να με γαμάει ενώ συγχρόνως εγώ τρίβω τις ρώγες μου.

-    «Πιο δυνατά θείε μου! Πιο δυνάάάά! Σκίσε μεεε! Χύνω η πουτάνα!»

-    «Χύσε πουτανάκι. Χύσε. Πάρε και τα δικά μου στο στόμα!»

Χύνουμε και οι δυο και καταπίνω τα καυτά του χύσια με ευχαρίστηση. Οι επόμενες μέρες κυλάνε με άγριο σεξ σχεδόν κάθε βράδυ και κάποιες φορές μας παίρνει μάτι ο συνεταίρος του, ετών 48. Γενικά είμαι πολύ καυλιάρικο μωρό. Τρίβω σχεδόν καθημερινά το μουνάκι μου. Οι πιο ωραίες καύλες είναι όταν ξυπνάω στην μέση της νύχτας καυλωμένη και πιάνω ότι βρω μπροστά μου και τρίβω το μουνάκι μου. Τηλεκοντρόλ, μοχλό από βιντεοπαιχνίδια, μπουκάλια, μπανάνες, αγγούρια και διάφορα άλλα.

Όταν κάνω πολύωρα ταξίδια με τρένα μόνη μου συνήθως καρφώνω τα μάτια μου στο καυλί του απέναντι (όσο μεγαλύτερη ηλικία τόσο μεγαλύτερη η καύλα μου) και όταν νιώσω ότι έχω γίνει μούσκεμα πάω στις τουαλέτες του τρένου και γαμιέμαι μόνη μου μπροστά στον μεγάλο καθρέφτη. Σε λεωφορεία που τυχαίνει να μην έχει πολύ κόσμο στις πίσω θέσεις, κάθομαι γαλαρία, τους κοιτάζω όλους και τρίβω το μουνάκι μου. Κάτι φορές που με παίρνουν χαμπάρι καυλώνω πιο πολύ.

Αυτά για μένα. Καύλωσα τώρα! Νιώθω το μουνάκι μου να στάζει και έχω αρχίσει και το χαϊδεύω πάνω από το κολάν. Πάω να το γαμήσω όπως του αξίζει.

(Copyright protected OW ref: 29132)