Ερωτικά παιχνίδια με την Ανίτα (4ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ανίτα είναι αχόρταγη και δεν πρόκειται να αφήσει ήσυχο το φίλο μας. Μια ακόμη έκπληξη τον περιμένει από την κουνιάδα του…

Η ιστορία:

Μπαίνοντας στο γραφείο, τι να δω; Η Ανίτα καθισμένη στην πολυθρόνα, με τα πόδια της ορθάνοιχτα πάνω στο γραφείο να παρακολουθεί τη συνέχεια της ταινίας με την Ava Devine και να μαλακίζεται.

-    «Μπορείς να το γυρίσεις λίγο πίσω;», μου λέει με μια κίνηση του χεριού της δείχνοντας μου να καταλάβω ότι ήταν χάλια τα χέρια της.

Περνάω επίτηδες με την ψωλή μου να κρέμεται χαλαρή μετά από δυο μαλακίες πολύ κοντά από τον πρόσωπό της για να δω αντιδράσεις.

-    «Εδώ;»

-    «Λίγο ακόμη… Εκεί, εκεί!»

Ένα μικρό βογγητό βγήκε από τα χείλη της καθώς ξανάβλεπε τον υδραυλικό να καρφώνει την τεράστια ψωλάρα του μέσα στον κώλο της Ava. Με το δεξί της χέρι έτριβε απαλά την κλειτορίδα της, και με το άλλο κρατούσε ένα στιλό μισοβυθισμένο μέσα στον κώλο της. Ακουμπάω στο γραφείο χωρίς να βλέπω την ταινία αλλά το θέαμα που μου πρόσφερε η Ανίτα και χάιδευα την πούτσα μου. Μόλις καυλώνω καλά, ανοίγω το συρτάρι δίπλα μου, βγάζω ένα μοβ προφυλακτικό γεύσης και χωρίς να πάρω τα μάτια μου από πάνω της, το φοράω με τη χαρακτηριστική άνεση που έχω μετά από δυο χρόνια συνεχής χρήσης. Εκείνη ρίχνει συχνά λοξές ματιές σαν να λέει: «Ούτε να το σκεφτείς! Θυμάσαι τι είπαμε την τελευταία φορά».

Γονατίζω ανάμεσα στα πόδια της, με μια πούτσα καυλωμένη μέχρι εκεί που δεν πάει και προσπαθώ να αποσπάσω μια ματιά της. Εκείνη αποφεύγει χαρακτηριστικά να μου την δώσει, μην ξεκολλώντας τα μάτια της από την καυλωμένη πούτσα του υδραυλικού. Πλησιάζω στο μουνί της, τόσο όσο μου επιτρέπει η πρεσβυωπία μου να βλέπω όλες τις λεπτομέρειες. Έτριβε απαλά την κλειτορίδα της με το ένα χέρι και τσιμπούσε τις ερεθισμένες ρώγες της με το άλλο, μια την μια και μια την άλλη. Το στιλό κουνιόταν μόνο, με κάθε της κίνηση του σώματός της βυθισμένο, όχι πάνω από ένα «ενάμιση πόντο μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

Τα πάντα μύριζαν σοκολάτα. Ήθελα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο εκείνη τη στιγμή, να καρφώσω την χοντρή, καυλωμένη πούτσα μου μέσα σ’ αυτό το στενό κωλαράκι και δεν θα τα παράταγα έτσι. Οι ήχοι από το μουσκεμένο μουνάκι της, η μυρωδιά της σοκολάτας σε όλο το δωμάτιο και οι φωνές της Ava Devine που ξεσκιζόταν με έναν ψωλαρά υδραυλικό με κρατούσαν καλά καυλωμένο για τρίτη φορά αυτό το απόγευμα. Πιάνω το στιλό και αρχίζω να τον στρίβω δεξιά - αριστερά ενώ την φιλούσα απαλά στα μπούτια. Από τα βογκητά της κατάλαβα πως την καύλωνε πολύ αυτό και συνέχισα.

Κάποια στιγμή, παίρνει τα μάτια της από την ταινία και τα καρφώνει πάνω μου. Φέρνει το δάχτυλο που μαλακιζόταν στα χείλη μου και το σπρώχνει μέσα στο στόμα μου. «Αυτό ήταν...» λέω από μέσα μου «...είναι δικιά μου τώρα». Άρχισα να γλείφω λαίμαργα το δάχτυλό της χωρίς να σταματήσω να στρίβω το στιλό απαλά μέσα στον κώλο της.

-    «Θέλω να μου το βάλεις από πίσω…», μου λέει μέσα στην καύλα της. «Δεν το έχω ξανακάνει…»

Βγάζω το στιλό με λεπτές κινήσεις από τον κώλο της και το φέρνω πάνω στη γλώσσα μου. Ένα γελάκι έσκασε στα χείλη της καθώς με έβλεπε να τσιμπουκώνω το αντικείμενο που πριν λίγο ήταν χωμένο μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Γι’ αυτό είμαι εδώ εγώ μωρό μου. Η αδερφή σου μου είχε πει ακριβώς το ίδιο στην πενταήμερη στο Λύκειο και τώρα ο κώλος της είναι σαν της Ava!»

-    «Ανώμαλε!», μου λέει γελώντας. «Βάλε καμιά άλλη ταινία να βλέπω εγώ».

Ψάχνω και βρίσκω μια cuckold ταινία, πάλι με την Ava Devine, που γαμιέται με έναν ψωλαρά ενώ ο μικροτσούτσουνος σύζυγός της μαλακίζεται δίπλα τους. Εκείνη λοιπόν βυθισμένη στην πολυθρόνα, με τα πόδια της ορθάνοιχτα πάνω στο γραφείο μου, χάιδευε τις καυλωμένες ρώγες της κι εγώ γονατισμένος ανάμεσα στα μπούτια της άρχισα να τρώω λαίμαργα το μουνάκι της. Η γλώσσα μου μπαινόβγαινε μέσα της ενώ τα υγρά της κυλούσαν πάνω στα κωλομέρια της με φυσική ροή την κωλοτρυπίδα της και το μπουρνούζι μου.

-    «Να! Έτσι θέλω να γαμιέμαι κι εγώ. Σαν κι αυτή!», μου λέει, καρφωμένη στην οθόνη του laptop μου.

Κι εγώ αποφασίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να περιποιηθώ τον κώλο της και να ικανοποιήσω ταυτόχρονα το απωθημένο μου. Την πιάνω από την μέση να την φέρω πιο έξω για να έχω πιο εύκολη πρόσβαση στο επίμαχο σημείο και αρχίζω να την γλείφω στην περιοχή ανάμεσα στον κώλο και στο μουνί ενώ εκείνη έτρεμε από την καύλα. Με το ένα χέρι της τσιμπούσε τις ρώγες της εναλλάξ και με το άλλο έτριβε με δύναμη τώρα την κλειτορίδα της. Με συγχρονισμένες κινήσεις εγώ, αρχίζω να την γαμάω δυνατά με δυο δάχτυλα στο μουνί και τη γλώσσα μου καρφωμένη στον κώλο της.

-    «Πέτρο είναι υπέροχα! Μη μ’ αφήσεις σε παρακαλώ… συνέχισε!», μου λέει μέσα στην καύλα της ενώ έτριβε την κλειτορίδα της με εξωπραγματική ταχύτητα και δύναμη τώρα.

Χώνω και τρίτο δάχτυλο μέσα της προσπαθώντας να συγχρονίσω την κίνησή μου με το δικό της χέρι πάνω στην κλειτορίδα της αν και φάνταζε αδύνατον. Τα βογγητά της Ανίτας ενώ έχυνε, την Ava να φωνάζει στον άντρα της:

-    “Oh baby! I love watcihng you stroke your pathetic, little dick while you are watching me fucking hard α stranger!”

Η υπέροχη γεύση του κώλου της πάνω στη γλώσσα μου, η μυρωδιά σοκολάτας παντού και οι ήχοι από το μουσκεμένο μουνί της, με αναγκάζουν να πετάξω τον προφυλακτικό και να αρχίσω να μαλακίζομαι πάλι.

-    «Χύνω! Χύνω, χύνω! Χύνω Πέτρο!», φωνάζει δυνατά μετά από λίγο.

Ταυτόχρονα είχε πάρει το έλεγχο του χεριού που την γαμούσα και το κρατούσε με απίστευτη δύναμη μέσα της, που και να ήθελα, δεν νομίζω πως θα μπορούσα να το τραβήξω. Κόντεψα να χύσω κι εγώ βλέποντας την να σπαρταράει έτσι μπροστά μου αλλά οι δυο μαλακίες που προηγήθηκαν με βοήθησαν να κρατηθώ. Μόλις ηρέμησε λιγάκι, χαμηλώνει το βλέμμα της πάνω μου και με αυτά τα υπέροχα, μεγάλα μάτια της με παρατηρεί σαν πριγκίπισσα που την «περιποιείται» κάποιος σκλάβος. Ήμουν αξιολύπητος.
Γονατισμένος ανάμεσα στα μπούτια της, ανίκανος να τραβήξω τη γλώσσα μου από την κωλοτρυπίδα της, μαλακίζομαι για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από δυο ώρες.

Την βλέπω να απλώνει το χέρι της να πιάσει το λιπαντικό μου. Η καρδιά μου άρχισε να χοροπηδάει από χαρά και καύλα βλέποντάς την να μου τον προσφέρει. Βυθίζεται περισσότερο στο κάθισμα, σηκώνει τα πόδια της ψηλά, αρπάζει τα κωλομάγουλα της και μου τα ανοίγει. Η κωλοτρυπίδα της ήταν έτοιμη τώρα να δεχτεί την καυλωμένη και ταλαιπωρημένη πούτσα μου. Με κοιτούσε πίσω από τα ορθάνοιχτα μπούτια της με ένα χαμόγελό αλλά και μια ανυπομονησία ίσως και φόβο.

Της δίνω ένα τελευταίο φιλάκι στον κώλο, στάζω λίγη ποσότητα από το λαδάκι μου, με άρωμα σοκολάτας που μου είχε κάνει δώρο η Ελένη πριν από κάνα μήνα, πάνω στην κωλοτρυπίδα της και σπρώχνω λίγο μέσα της με το ένα μου δάχτυλο. Σηκώνομαι και βλέπω την ψωλή μου μελανιασμένη από την καύλα με ένα πουτσοκέφαλο χοντρό σαν μανιτάρι έτοιμο να εκραγεί.

-    «Θέλω να την γλείψω λίγο…», μου λέει και έρχομαι δίπλα της ακουμπώντας το καυλί μου απαλά πάνω στα χείλη της.

Εκείνη ξεκουράζει λίγο τα πόδια της πάνω στο γραφείο και χαϊδεύοντας τα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου και αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Μου φάνηκε πως το έκανε περισσότερο για να ελέγξει και να σιγουρευτεί παρά επειδή το είχε ανάγκη. (Δεν ήταν η πρώτη φορά που με τσιμπούκωνε άλλωστε!).

-    «Τη λατρεύω την πούτσα σου!», μου λέει δίνοντάς μου ένα ρουφηχτό φιλί στον πουτσοκέφαλο. «Μη με κάνεις να την μισήσω. Εντάξει;»

Δεν πήρε απάντηση και προσπάθησε να πάρει πάλι στάση.

-    «Ανίτα! Έτσι δεν θα μπορέσω να.. δουλέψω…», της λέω καθώς λάδωνα την πούτσα μου. «Ή έλα πάνω στο γραφείο ή στα γόνατα».

Αν και στα 32 τότε, με κοιτούσε σαν σχολιαρόπαιδο που δεν ήξερε τι να κάνει. Την πιάνω από το χέρι και τη τραβώ απαλά να σηκωθεί και απλώνω το μπουρνούζι μου στο γραφείο. Τη σηκώνω να κάτσει πάνω στο έπιπλο, ξαπλώνει παραμερίζοντας κάποια πραγματάκια που την ενοχλούσαν και σηκώνει τα πόδια της. Πλησιάζω παίζοντας με την ψωλή μου κρατώντας την καλά καυλωμένη και ψάχνω να βρω το αγαπημένο μου σημείο της ταινίας, την Ava να παροτρύνει το σύζυγό της, να τη γλείψει στον κώλο ετοιμάζοντας τον πεδίο για τον γαμιά της! (Η Ελένη τη σκηνή αυτή την λατρεύει). Στρέφω την οθόνη προς το μέρος της να μπορεί να βλέπει και παίρνω θέση.

Την ξεκουράζω πιάνοντας τα πόδια της και ακουμπώντας τα πάνω στους ώμους μου και με ελαφρύ άνοιγμα των ποδιών μου η πούτσα μου ήταν ακριβώς στο σημείο που έπρεπε. (Χρόνια τώρα δουλεμένη στάση).  Με ελαφριές κινήσεις αρχίζω να πιέζω τον πούτσο μου πάνω στον πραγματικά στενό κωλαράκι της ενώ χάιδευα τα γόνατά της και φιλούσα τα μπούτια της. Με λίγο ζόρι και πολλή βοήθεια από το λιπαντικό, καταφέρνω και χώνω όλο τον πουτσοκέφαλο μέσα.

Εκείνη παρακολουθούσε την ταινία και χάιδευε το μουνί της βλέποντας τη Mrs. Devine να τσιμπουκώνει την τεράστια πούτσα ενός αγνώστου καθισμένη στη μούρη του άντρα της. Αρχίζω σιγά - σιγά να την γαμάω με τον πουτσοκέφαλο μόνο, αποφεύγοντας να την βγάλω τελείως έξω για να αποφύγω τους παράξενους ήχους που μπορεί να την ξενερώσουν. Από την κίνηση του δεξιού της χεριού πάνω στην κλειτορίδα της και από τα βογγητά κατάλαβα πως της άρεσε. Δεν με κοιτούσε καθόλου, το βλέμμα της ήταν καρφωμένο στην ταινία.

Ρίχνω λίγο ακόμη λιπαντικό πάνω στην πούτσα μου και αρχίζω να εισχωρώ πιο βαθιά τώρα. Μικρές κραυγές ηδονής και πόνου μαζί βγαίνουν από τα χείλη της. Θέλω πολύ με μια κίνηση να τη χώσω όλη μέσα αλλά κρατιέμαι. Γυρίζει και με κοιτάει με μια έκφραση πρωτόγνωρη καθώς βύθιζα το καυλί μου όλο και πιο βαθιά μέσα στον κώλο της.

-    «Σταμάτα Πέτρο! Σε παρακαλώ…», μου λέει με βογγητά πόνου.

Αποφασίζω να μην εισχωρήσω περισσότερο... για λίγο τουλάχιστον. Ανοίγω τα πόδια της καλά και της τα δίνω να τα κρατάει βοηθώντας έτσι λίγο την διείσδυση και μειώνοντας από ότι φάνηκε και τον πόνο. Τη βλέπω ανάμεσα στα μπούτια της να γυρίζει το βλέμμα της στην ταινία. Δεν έβλεπα, αλλά από τις φωνές της Ava κατάλαβα πως ο γαμιάς της, τη γαμούσε δυνατά από τον κώλο τώρα.

-    «Έλα λίγο πιο μέσα…», μου λέει κρατώντας τα κωλομέρια της ορθάνοιχτα και χωρίς να με κοιτάζει.

Εγώ, μη χάνοντας στιγμή, σπρώχνω την πούτσα μου λίγο πιο βαθιά τώρα και την βλέπω να την δέχεται με ένα στιγμιαίο ανοιγόκλεισμα των ματιών της. Τη γαμούσα με τα τρία τέταρτα περίπου του μεγέθους μου για λίγη ώρα και από το βλέμμα της καταλαβαίνω πως αρχίζει να το απολαμβάνει. Απλώνει το χέρι της - όσο μπορούσε, γιατί δεν την βοηθούσε και η στάση της - προς την πούτσα μου για να ελέγξει προφανώς πόσο ήθελα ακόμη για πλήρη διείσδυση και βλέπω ένα σημάδι ικανοποίησης στον πρόσωπο της. Τότε αποφασίζω να παίξω λίγο μαζί της. Την βγάζω όλη έξω και έτσι όπως ήταν ορθάνοιχτη η κωλοτρυπίδα της την αρχίζω στα γλωσσόφιλα. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να γλείφεις κώλο με γεύση σοκολάτας!

-    «Έλα μέσα μου πάλι, σε παρακαλώ…», μου λέει μετά από λίγο κρατώντας τα πόδια της ψηλά και τα κωλομέρια της ορθάνοιχτα.

Άρχισα πάλι να τη γαμάω από τον κώλο, λίγο πιο γρήγορα αυτή τη φορά, χρησιμοποιώντας σχεδόν όλη την πούτσα μου. Εκείνη άρχισε επιτέλους να το απολαμβάνει και φέρνει τα δάχτυλα του ποδιού της στο στόμα μου. Ήξερε πόσο μου άρεσε αυτό και εκμεταλλεύτηκε το ότι τη βόλευε η στάση. Άρχισα να γλείφω και να πιπιλάω ένα - ένα τα δαχτυλάκια του ποδιού της ενώ τη γαμούσα δυνατά τώρα. Η πίεση που ασκούσε η σούφρα της πάνω στην πούτσα μου με πονούσε αλλά με κρατούσε και καλά καυλωμένο. Εκείνη είχε χώσει δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί της και μαλακιζόταν λίγο πιο γρήγορα από το τέμπο μου και αποφασίζω να ακολουθήσω το ρυθμό της.

-    «Βαλ’ την όλη! Μέσα στον κώλο μου Πέτρο.... τη θέλω όλη!»

Άρχισε να φωνάζει επικίνδυνα δυνατά. Δεύτερη φορά την έβλεπα τόσο καυλωμένη. Ένα μακρόσυρτο «Αααααχ» πόνου αλλά και ευχαρίστησης βγήκε από τα χείλη της καθώς τερμάτιζα την πούτσα μου μέσα στον κώλο της. Τα αρχίδια μου κοπανούσαν με δύναμη πάνω στον κώλο της τώρα ενώ πιπίλαγα λαίμαργα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της. Ήθελα πολύ να χύσω. Να χύσω βαθιά μέσα στον κώλο της. Εκείνη με δυο δάχτυλα να γαμάει δυνατά το μουνί της φέρνει και το άλλο της πόδι στο στόμα μου σπρώχνοντας το μεγάλο δάχτυλο να το χώσει κι αυτό μέσα. Κρατούσα τα πέλματά της με δύναμη ρουφώντας τα δάχτυλα της. Η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί μέσα της αλλά την περίμενα.

-    «Ξέσκισε μου τον κώλο Πέτρο! Είσαι ο γαμιάς μου!»

-    «Τώρα θα έρθουν τα παιδιά και θα σε γαμήσουμε όλοι μαζί!»

-    «Ναι όλοι μαζί! Θέλω και μια πούτσα στο στόμα μου! Θέλω και στο μουνί μου. Θέλω πούτσες να με χύνουν παντού!»

-    «Και ο Αλέκος μωρή; Ο άντρας σου;»

-    «Εκεί στην πολυθρόνα... να παίζει με τον πούτσο του κι αυτός σαν και σένα στο ίντερνετ!»

-    «Δεν αντέχω άλλο… θέλω να χύσω!», της λέω και συνεχίζω να τη γλείφω στα δάχτυλα και στα πέλματα.

-    «Θέλω να με χύσεις στη μούρη!», φωνάζει ενώ το χέρι της ανεβοκατέβαινε πάνω στο μουνί της με μανία. «Θέλω να με χύσετε όλοι πάνω στη μούρη! Λίγο ακόμη... λίγο ακόμη Πέτρο! Γάμα με στον κώλο... χύνω, χύνω...χύνω!!!»

Την ώρα ακριβώς που άρχισε να σπαρταράει και να τρέμει χύνω κι εγώ μέσα στον κώλο της. Μας πήρε κανένα δεκάλεπτο να ηρεμήσουμε και μπήκαμε παρέα να κάνουμε ένα μπανάκι.

-    «Πονάω λίγο…», μου λέει φορώντας το βρακάκι της. «Και ακόμη νιώθω υγρά να κατεβαίνουν. Καλά... Τι έχυσες εκεί μέσα;», μου λέει με ένα πονηρό χαμόγελο στα χείλη της.

-    «Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς. Μόνο συμμάζεψε λίγο γιατί θα με σκίσει η αδερφή σου».

-    «Ωραία περνάτε με την Έλενα. Σας ζηλεύω…»

-    «Μη ζηλεύεις. Αυτή δεν με έχει κατουρήσει... ακόμη!», της λέω και σκάμε και οι δυο στα γέλια.

Όταν ήρθαν τα ρεμάλια εκείνη συμμάζευε ακόμη το γραφείο. Όταν τελείωσε και ήρθε στο σαλόνι, τη σύστησα στα παιδιά και έφυγε. Το υπόλοιπο βράδυ πέρασε με πολύ μπίρα, σουβλάκι και με την ελπίδα πως η Milan θα το σήκωνε για δεύτερη σερί χρονιά. Οι Άγγλοι όμως είχαν άλλη γνώμη.

(Copyright protected OW ref: 28804)