Η Γιώτα και ο γιός της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Παναγιώτα αλλά με φωνάζουν Γιώτα και είμαι 44 χρονών, είμαι μια μητέρα χωρίς άντρα και ζω στην Αυστραλία. Το παιδί μου το έκανα στα 26 μου χρόνια και σήμερα είναι ένα αγόρι 18 χρονών.

Δεν ξέρω γιατί αλλά από καιρό τώρα ένοιωθα ερωτευμένη με τον ίδιο μου τον γιο. Πολλές φορές μαλακιζόμουν άγρια μαζί του. Αυτά μέχρι πριν μερικούς μήνες, όταν μια μέρα και καθώς ήταν μεσημέρι, είχα ξαπλώσει και τον έφερνα στον νου μου, γυμνό να έρχεται στο κρεβάτι μου και να μου χώνει το καυλί του βαθιά μέσα στο στόμα μου, άρχισα να κάνω πάλι αυτό που ήξερα να κάνω καλά. Άρχισα λοιπόν να μαλακίζομαι με το παιδί μου. Ήθελα να με γαμήσει άγρια από όλες μου τις τρύπες, από πίσω από εμπρός ακόμα και από τα αυτιά αν ήταν δυνατόν.

Καθώς είχα κλείσει τα μάτια και είχα χώσει δύο δάκτυλα στο μουνί μου, άκουσα μια βαριά φωνή να με ρωτάει.

—Μαμά; Τι κάνεις εκεί;

Ήταν εκείνος, ναι ήταν ο γιος μου που στεκόταν στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και παρατηρούσε την ίδια του την μάνα με τα σκέλια της ανοιχτά να μαλακίζει άγρια την κλειτορίδα της. Άρπαξα την ευκαιρία και του είπα με λάγνα φωνή.

—Για σένα μωρό μου, μαλακίζομαι μαζί σου.

‘Έμεινε για λίγο στην θέση του χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, του έκανα νόημα να πλησιάσει. Έμοιαζε με κέρινη κούκλα, με πλησίασε και κάθισε δίπλα μου. Δεν έπρεπε να τον αφήσω με τίποτα να ξεπεράσει το πρώτο σοκ. Έτσι όταν κάθισε δίπλα μου, έχωσα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του, άρπαξα το υπέροχο καυλί του που τόσα χρόνια με έκανε να μαλακίζομαι και το έβαλα βαθιά μέσα στο στόμα μου.

Άρχισε να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ στα χέρια μου και μέσα στο στόμα μου. Το μουνί μου άρχισε να στάζει στην κυριολεξία καθώς είχα αρχίσει να γαμάω το στόμα μου με τον πούτσο του γιου μου. Εκείνος με κοίταξε παραξενεμένος και αμέσως μετά άρχισε να μου βυζαίνει τις θηλές μου στην αρχή απαλά και μετά από λίγο άρχισε σχεδόν να μου τις δαγκώνει. Ξαφνικά ένοιωσα το υπέροχο, καυτό σπέρμα του να μου γεμίζει το στόμα και από εκεί το στομάχι μου. Σφράγισα το στόμα μου για να μην αφήσω τίποτα να πέσει έξω από αυτό και να πάει χαμένο. Κατάπινα αργά και απολαυστικά το καυτό σπέρμα του παιδιού μου.

Τον άφησα να πάρει μια ανάσα. Δέκα λεπτά αργότερα το υπέροχο καυλί του 18χρονου γιου μου βρισκόταν μέσα στην μήτρα από όπου είχε βγει. Με γαμούσε άγρια, ενώ συνεχώς μου ψιθύριζε ότι ήμουν πάντα για εκείνον ο πόθος του. Εκείνη την ημέρα με γάμησε 7 ολόκληρες φορές και κάθε φορά ήταν ακόμα καλύτερος καθώς μπορούσε να κρατάει όλο και πιο πολύ. Εδώ και έξη μήνες είμαστε σαν ζευγάρι και το κάνουμε κάθε μέρα, περνάμε πραγματικά υπέροχα.