Η Άννα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι γίνεται όταν δυο ξαδερφάκια μένουν μόνα και είναι μέσα στην καύλα; Θα αντισταθούν στον πειρασμό;

Η ιστορία:

Η ιστορία ξεκινάει εδώ και κάτι χρόνια. Ήμουν δεκαοκτώ και η μικρή ξαδέρφη δεκαεπτά. Η Αννιώ ήταν από τότε κούκλα. Ξανθιά, ψηλή για την ηλικία της. Ήταν χειμώνας και ως συνήθως ήμασταν στο καναπέ κάτω από την κουβέρτα, στο σπίτι της. Ήμασταν πολύ αγαπημένες.

Όπως κουβεντιάζαμε για το αγόρι που γούσταρε ένιωσα το πόδι της να μου ακουμπάει τα μπαλάκια. Λέω: σύμπτωση θα είναι. Όμως μετά από δυο λεπτά το άγγιγμα αυτό έγινε πιο έντονο. Έτριβε το πόδι της στα μπαλάκια μου και αυτό με ξεσήκωσε.

Αναστέναξε και με ρώτησε άμα την θεωρώ όμορφη. Της είπα πως ναι. Μου είπε με ναζιάρικο ύφος ότι ναι μεν τη θεωρώ όμορφη αλλά δεν την κοιτάω όπως την κοιτάνε οι άλλοι άνδρες. Της απάντησα ότι είμαστε ξαδέρφια και δεν κάνει. Τότε σηκώθηκε και πήγε μέσα για λίγο. Στο μεταξύ το καυλί μου είχε πάρει την ανηφόρα. Ήρθε και μου είπε ότι θέλει να πάμε για καφέ. Της είπα:

-    «Οκ, ντύσου!»

Τότε βγάζει την φόρμα της λέγοντας μου:

-    «Αφού είμαστε ξαδέρφια, δεν θα σε πειράξει να αλλάξω μπροστά σου…;»

Έμεινα. Είχε μείνει με το λευκό κιλοτάκι της και μια μπλούζα. Καύλωσα πολύ, αλλά προσπάθησα να μην το δει. Αλλά πρόλαβε και το είδε. Τότε μου λέει:

-    «Οι γονείς μου λείπουν. Ας το εκμεταλλευτούμε, αφού όπως βλέπω θέλεις κι εσύ!»

Δεν άντεχα άλλο. Ήρθε και έκατσε αγκαλιά μου και το κωλαράκι της ακούμπησε το καυλί μου. Αναστέναξε και μου λέει:

-    «Θα με μάθεις να παίρνω πίπες;»

Αφού πέρασαν κάποια δεύτερα την σηκώνω και βγάζω το παντελόνι μου. Μένω με το σλιπ. Και αρχίζει να χαϊδεύει το ορθωμένο καυλί μου. Το βγάζω έξω και της τον βάζω στο στόμα. Η απόλυτη καύλα!

Άρχισε και τον έγλειφε σαν "γλειφιτζούρι". Της τον έβαλα μέχρι εκεί που μπορούσε το στόμα της. Σιγά - σιγά μάθαινε και το έκανε καλύτερα. Αποφάσισα πως ήθελα να της πάρω την παρθενιά. Την πήρα αγκαλιά και την πήγα στο κρεβάτι της. Της έβγαλα το κιλοτάκι της και άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της κι αυτή ούρλιαζε από καύλα.

Ξαφνικά, ακούμε την πόρτα στην είσοδο να κλείνει και μια φωνή. Ήταν η θεία. Ξενερώσαμε. Ντύθηκε γρήγορα και πήγαμε στη κουζίνα να βρούμε τους γονείς της. Βλέποντας την αναστατωμένη, την ρώτησαν τι έπαθε και είναι έτσι. Κόλλησα για λίγο αλλά ευτυχώς έδωσε αυτή την σωστή απάντηση. Παίζαμε ξύλο.

Την Αννούλα δεν την γάμησα τότε, αν και το θέλαμε και οι δυο μας, ας είχε σχέση και ας είχε χάσει την παρθενιά της. Ότι δεν έγινε τότε, έγινε φέτος, στην παραλία όπου είχαμε πάει οικογενειακώς. Φόραγε ένα μαγιό που με δυσκολία έκρυβε τα επίμαχα σημεία. Όπως ήμασταν μέσα στη θάλασσα της λέω:

-    «Κοίτα να δεις τι κορμάρα και τι μουνάκι έχασα!»

Και πριν τελειώσω την φράση μου, μου πιάνει το ήδη καυλωμένο καυλί μου και μου λέει:

-    «Ποτέ δεν είναι αργά…»

Τότε της χουφτώνω το μουνάκι της και της το μαλακίζω. Το ίδιο έκανε κι αυτή με το καυλί μου. Γυρίζει τον κώλο της προς το καυλί μου και μου λέει με βραχνή φωνή:

-    «Έλα, γάμησε το μουνάκι μου καυλιάρη!»

Δεν άργησα να το κάνω. Την γάμησα στη θάλασσα και όταν βγήκαμε ήμασταν εξαντλημένοι. Το βράδυ αφήσαμε τις παρέες μας και πήγαμε βόλτα μαζί. Όλο το βράδυ χύναμε και οι δυο λες και δεν είχαμε ξανακάνει σεξ ποτέ. Δυστυχώς όμως ήρθε η ώρα που θα έφευγε για την Αθήνα για τις σπουδές της. Ανυπομονώ να έρθουν οι γιορτές…

(Copyright protected OW ref: 28263)