Ο πατέρας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)
Με λένε Χρύσα, είμαι 25 χρονών και από μικρή ήμουν πάντα ερωτευμένη με τον πατέρα μου, που είναι 52 χρονών τώρα. Εδώ και πολύ καιρό δεν κάνω τίποτα άλλο από το να ονειρεύομαι εμένα και τον πατέρα μου στο κρεβάτι να βγάζουμε τα μάτια μας. Έχω παίξει με το μουνάκι μου άπειρες φορές για εκείνον, αλλά δεν τολμούσα ποτέ να κάνω κάτι.

Βέβαια αρκετές φορές προσπαθούσα να τον προκαλέσω και ίσως μερικές φορές ένιωθα το βλέμμα του να πέφτει στα μακριά μου πόδια, αφού εμφανιζόμουν μπροστά του πάντοτε με πολύ κοντές φούστες ή νυχτικά. Έχασα την μάνα μου όταν ήμουν στα δεκαεννιά μου χρόνια, έτσι πλέον έμενα και μένω με τον πατέρα μου. Πολλές φορές όταν καθόμαστε να δούμε τηλεόραση, απλώνω τα μακριά μου πόδια και τα βάζω πάνω στα δικά του. Παρόλα αυτά αν και πολλές φορές μου χάιδευε τις γάμπες μου, δεν προχωρούσε πιο πέρα.

Φέτος όμως το καλοκαίρι έγινε επιτέλους αυτό που περίμενα πολλά χρόνια τώρα. Πήρε άδεια από τη δουλειά του (την καλοκαιρινή άδεια) αλλά πήραμε την απόφαση να μην πάμε πουθενά, πλην μόνο μερικές κοντινές εκδρομές. Έτσι τον είχα όλη την ημέρα στο σπίτι. Και τι δεν έκανα για να τον προκαλέσω. Δυστυχώς ενώ καταλάβαινα ότι τον καύλωνα, εντούτοις δεν έλεγε να κάνει κάτι.

Ένα βράδυ όμως πήρα εγώ την πρωτοβουλία και αποφάσισα να του την πέσω στα ίσα. Έτσι καθώς έκανε υπερβολική ζέστη και κυκλοφορούσαμε μέσα στο σπίτι και οι δύο μας με πολύ ελαφρά ρούχα (εγώ είχα φορέσει ένα εντελώς μα εντελώς διάφανο νυχτικό ενώ από κάτω δεν φορούσα τίποτα και μπορούσε να βλέπει τα μικρά, σκληρά βυζάκια μου και το ξυρισμένο μου μουνάκι), και έτσι καθίσαμε στον καναπέ του σαλονιού με το air condition στο φουλ και παρακολουθούσαμε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Πελοπόννησο.

Άπλωσα και πάλι τα πόδια μου και τα ακούμπησα στα γόνατα του. Πάλι είχε αρχίσει να μου χαϊδεύει τις γάμπες κοιτάζοντας την τηλεόραση, αλλά δεν προχωρούσε πιο πάνω, έφθανε το πολύ μέχρι τα γόνατα μου. Άδικα του τριβόμουν. Τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση και ότι ήταν να γίνει θα γινόταν.

-    «Μπαμπά; Έχεις αλήθεια καμιά γκόμενα, ή την βγάζεις με τίποτα πουτάνες;», ρώτησα.

-    «Δεν βαριέσαι παιδί μου. Τίποτα το ιδιαίτερο. Μια Πόπη που είναι στο γραφείο κάτι λέει, αλλά έτσι μόνο στα πεταχτά και πότε - πότε…»

-    «Έχεις ταμπού;»

-    «Σαν τι ταμπού δηλαδή;»

-    «Κοίτα, θα σου πω κάτι, αλλά δεν θέλω να θυμώσεις…»

-    «Για πες…»

-    «Τι θα έλεγες να κάναμε οι δύο μας έρωτα;»

Του πετάχτηκαν τα μάτια έξω μόλις άκουσε την ερώτηση που του είχα κάνει. Τον κοιτούσα στα μάτια και περίμενα να απαντήσει. Είχε γίνει κατακόκκινος, δεν μιλούσε. Κοίταγε αλλά μάλλον δεν έβλεπε ενώ τα πόδια μου εξακολουθούσαν να βρίσκονται στα γόνατα του. Τότε έκανα κάτι ακόμα πιο τολμηρό. Σήκωσα την γυμνή πατούσα μου και ακούμπησα τα δάκτυλα του ποδιού μου στο στόμα του. Εκείνος το άνοιξε και έβαλε τα δάκτυλα μου μέσα στο στόμα του.

Αυτό ήταν… μπορεί να μη μου είχε δώσει απάντηση, αλλά ήταν πλέον φανερό ότι με την σιωπή του και με αυτή του την κίνηση με ήθελε. Του τράβηξα λίγο το σορτς του και έβγαλα από μέσα το όμορφο και ήδη σκληρό εργαλείο του. Ναι, κρατούσα επιτέλους το όργανο που χρόνια τώρα ήθελα. Άνοιξα το στόμα μου και έχωσα το σκληρό πουτσοκέφαλο μέσα του, ενώ η γλώσσα μου διέγραφε κύκλους γύρω από το ερεθισμένο του καυλί.

Ο πατέρας μου είχε αφεθεί εντελώς. Χωρίς να χάσω καιρό, σήκωσα το διαφανές νυχτικό μου και το έβγαλα. Άνοιξα τα πόδια μου και κάθισα στην αγκαλιά του, ενώ με το δεξί μου χέρι οδήγησα το ερεθισμένο του καυλί να μπει βαθιά μέσα μου.

Ένιωσα την απόλυτη ηδονή, άρχισα να πηγαίνω το σώμα μου πάνω - κάτω πάνω στο καυλί του ενώ οι οργασμοί μου με έκαναν να φωνάζω από καύλα. Εκείνος είχε χουφτώσει τα δύο μου βυζάκια και τα μάλαζε, ενώ κάθε τόσο σήκωνε το κεφάλι του και έβαζε στο στόμα του τις σκληρές από την καύλα θηλές μου και με την γλώσσα του διέγραφε κύκλους γύρω από τις ορθωμένες ρώγες μου.

Τα υγρά μου έσταζαν στην κυριολεξία πάνω του κάνοντας τις τρίχες που βρίσκονταν γύρω από το καυλί του να γυαλίζουν στο αχνό φως της τηλεόρασης. Σε μια στιγμή με κατέβασε, με ξάπλωσε στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια μου και άρχισε να μου γλείφει με πάθος τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα μου. Του τα έδινα συνεχώς… ένιωθα σαν να αδειάζω εντελώς η πουτάνα.

Αφού μου έγλειψε για αρκετή ώρα κάθε πτυχή του σώματος μου, μου σήκωσε τα πόδια, μέχρι που τα γόνατα μου έφθασαν σχεδόν στα μάγουλα μου και βύθισε το καυλί του βαθιά μέσα στο μουνάκι μου που σπαρταρούσε από καύλα. Ήξερα ότι σε λίγο θα μου τα έδινε, έτσι του είπα:

-    «Μπαμπά μου, τα θέλω στο πρόσωπο και στο στόμα. Θέλω τα χύσια που με γέννησαν!»

Μούγκρισε σαν ταύρος και βγήκε από μέσα μου. Σηκώθηκα και έχωσα το ζεστό και μουσκεμένο από τα υγρά μου καυλί του όλο μέσα στο στόμα μου. Το ρουφούσα και ταυτόχρονα τον κοιτούσα πως το πρόσωπο του έκανε συσπάσεις καύλας καθώς με κρατούσε από τα ξανθά μου μαλλάκια και μου τα έδινε στο στόμα.

Τώρα πια κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι και κάνουμε έρωτα σχεδόν κάθε μέρα. Απολαμβάνουμε το σεξ χωρίς ταμπού και ντροπές. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που σχεδόν όταν βρισκόμαστε με φίλους θέλουμε να μοιραστούμε το μυστικό μας, αλλά ούτε λόγος να γίνεται…