Πρώτη φορά με ξέσκισε κανονικότατα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Μαρία είναι παρθένα και φοβισμένη για την πρώτη της φορά ώσπου εμφανίζεται τυχαία στη ζωή της ο Γιάννης.

Η ιστορία:

Γεια σας. Με λένε Μαρία και θα σας μιλήσω για ένα περιστατικό που συνέβηκε πριν δυο χρόνια. Ήμουν δεκαεννιά χρονών, δεν είχα αφήσει αγόρι να με αγγίξει και γενικά φοβόμουν πάρα πολύ να κάνω σεξ. Η ιδέα των αιμάτων, ο πόνος, αυτά με είχαν τρομάξει πάρα πολύ.

Μια μέρα ήμουν στο σπίτι της θεία σου μου στη Θεσσαλονίκη. Η θεία έπρεπε αναγκαστικά να φύγει για τρεις μέρες επειδή είχε μια πολύ σοβαρή δουλειά. Αφού έφυγε, μετά από περίπου τρεις ώρες χτύπησε η πόρτα. Εγώ άνοιξα και έμεινα έκπληκτη. Ήταν ο ανιψιός της απ’ το άλλο το σόι με τον οποίο τα πηγαίναμε πολύ καλά.

-    «Γιάννη; Ήρθες τελικά; Πόσο καιρό έχω να σε δω; Έλα!»

Αγκαλιές, φιλιά. Είχα πολύ καιρό να τον δω.

-    «Γιατί δεν ερχόσουν τόσο καιρό;»

-    «Εεε να μωρέ έτρεχα από δω κι από κει…»

Ο Γιάννης τότε ήταν 25 χρονών, καστανόξανθος.. με κάτι γιγάντια μελί μάτια, ψηλός και αρκετά γυμνασμένος. Είχε χωρίσει με την κοπέλα του στα 24 και από τότε δεν έκανε ξανά άλλη σχέση. Καθώς περνούσε η ώρα άρχισε να μου μιλάει γι’ αυτή την κοπέλα και τον έβλεπα πολύ χάλια. Για να αλλάξω θέμα άρχισα να του μιλάω για την σχολή.. για το ένα για το άλλο. Την επόμενη μέρα αφού είχαμε λιώσει στο γέλιο και όλο το βράδυ γελούσαμε (παίζει να μας άκουγε όλη η πολυκατοικία), τον ρώτησα:

-    «Γιάννη, θα μείνεις εδώ τελικά ή θα φύγεις πάλι;»

-    «Εσύ θα είσαι εδώ;»

-    «Ναι».

-    «Τότε κι εγώ θέλω να μείνω».

Εγώ νόμιζα πως πολύ απλά του άρεσε η παρέα μου. Τέλος πάντων. Επειδή το βράδυ ήταν να βγούμε, πήγα το απόγευμα να κάνω μπάνιο. Όμως, επειδή νόμιζα ότι ο Γιάννης θα έβγαινε και θα αργούσε, ξέχασα την πόρτα του μπάνιου μισάνοιχτη (κακό συνήθειο από παλιά). Ενώ ήμουν στην μπανιέρα και έτρεχε το νερό, άρχισα να παίζω με το μουνί μου και σκεφτόμουν τον Γιάννη (παραδέχομαι πως ήταν το μόνο αγόρι που ήθελα τρία χρόνια).

Έπαιζα με τις ρώγες μου, τις τσιμπούσα δυνατά και αναστέναζα. Ξαφνικά άκουσα ένα τρίξιμο απ’ την πόρτα και εκεί κατάλαβα ότι ο Γιάννης ήταν μέσα και έπαιρνε μάτι. Εκεί ντράπηκα πάρα πολύ! Δεν ήθελα να βγω απ’ το μπάνιο! Αφού έκατσα μέσα δεκαπέντε λεπτά να στεγνώσω, ζήτησα απ’ το Γιάννη να μου φέρει τα ρούχα μου γιατί τα είχα αφήσει μέσα.

-    «Γιάννη.. σε παρακαλώ, μπορείς να φέρεις τα ρούχα μου; Τα άφησα μέσα».

-    «Είσαι γυμνή;»

-    «Όχι αλλά είμαι με την πετσέτα».

-    «Έεεε ωραία! Και; Βγες έτσι. Εμένα ντρέπεσαι;», είπε με ένα πονηρό βλέμμα.

-    «Αχ όχι όχι, δε μπορώ!»

-    «Έλα σιγά».

-    «Οκ».

Με το που βγήκα με άρπαξε απ’ τη μέση και άρχισε να με φιλάει, να με αγκαλιάζει να χαϊδεύει τα μπούτια μου, να παίζει με το μουνί μου κάτω από την πετσέτα. Με είχε τρελάνει. Πρώτη φορά ένιωθα τόσο υγρή. Μετά με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο κρεβάτι. Αφού γδύθηκε μου τράβηξε την πετσέτα και άρχισε να φιλάει το στήθος.

-    «Σταμάτα!»

-    «Γιατί; Έκανα κάτι που σε ενόχλησε ή δεν σου άρεσε;»

-    «Όχι αλλά να…»

-    «Έλα τώρα».

-    «Δεν…»

-    «Τι δεν;»

-    «Δεν το έχω ξανακάνει…», του είπα.

-    «Τι; Εγώ νόμιζα ότι… Δεν ξέρω, μου φάνηκες πολύ έμπειρη. Συγγνώμη δεν…»

-    «Δεν πειράζει. Θέλω να συνεχίσεις».

-    «Είσαι σίγουρη ή θες;»

-    «Ναι».

Τότε άρπαξε τον πούτσο του που ήταν πραγματικά κάγκελο και άρχισε να μου τον ακουμπάει στο μουνάκι.

-    «Ξέρεις, σε είδα τότε στο μπάνιο. Πραγματικά καύλωσα πάρα πολύ».

Εκεί αντί να ντραπώ ήθελα να τον ακούω κι άλλο να μιλάει. Άρχισε να σπρώχνει λίγο πιο μέσα και σε κάποια στιγμή ενώ δεν με πονούσε, ένιωσα να σπάω! Τσίριζα απ’ τον πόνο αλλά και απ’ την καύλα. Ο Γιάννης άρχισε να με γαμάει γρήγορα.. πολύ γρήγορα και δεν σταματούσε.

-    «Σ’ αρέσει να σε γαμάω; Σ’ αρέσει να σε σκίζει τέτοιος πούτσος; Ε; Αυτό δεν ήθελες; Μια μεγάλη πούτσα να σε ανοίγει στα δυο;»

-    «Ααααα! Γιάννη με πονάς!!!»

-    «Πονάει ε; Έτσι πρέπει!!! Σ’ αρέσει όμως, δεν σ’ αρέσει;»

-    «Μ’ αρέσει!»

Αφού πέρασαν λίγα λεπτά και είχα σχετικά συνηθίσει, τότε ο Γιάννης έσπρωχνε πιο βαθιά. Είχα τρελαθεί.

-    «Αααααχ Γιάννη! Ααα! Ααααα!!!! Πήδα με!!! Πιο βαθιά! Ξέσκισε με!!! Σε θέλω μέσα μου! Σε θέλω πάρα πολύ!»

Ο Γιάννης μούγκριζε σαν ζώο. Το πουλί του μου φάνηκε ακόμα πιο σκληρό! Μετά με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Είχα τρελαθεί ακόμα πιο πολύ. Μούγκριζα και έκανα σαν τρελή. Δεν ήθελα να σταματήσει!

-    «Γάμα με! Γάμα με! Έτσι! Σκίσε με γαμιά μου!»

-    «Να σε σκίσω θες; Θες να στο βάλω στον κώλο να νιώσεις τη γλύκα από πίσω;»

Εγώ νόμιζα πως το είπε μεταφορικά και είπα:

-    «Ναι μωρό μου, σκίσε με απ’ όπου θες!»

Ο Γιάννης γρήγορα έβγαλε απ’ τον σάκο του βαζελίνη και άρχισε να την βάζει στην κωλοτρυπίδα μου. Έβαλε ένα δάχτυλο και άρχισε να με γαμάει.. Πονούσα πολύ αλλά άρχισε να μου αρέσει.. Μετά δυο δάχτυλα. Πονούσα πιο πολύ αλλά πάλι μου άρεσε. Και μετά άρχισε να σπρώχνει με τον πούτσο του.. Εκεί τα είδα όλα.. Έκλαιγα απ’ τον πόνο και τον παρακαλούσα να σταματήσει.

-    «Γιάννηηη!!! Μηη! Όχι σε παρακαλώ! Όχι εκεί! Ααχ! Αααααα! Πονάω!!!»

-    «Έτσι κάνουν τα καλά πουτανάκια για να ευχαριστούν τον Αφέντη. Πονάνε. Στο κάτω - κάτω τα καλά θέλουν και θυσίες!»

-    «Ααααααα!!! Ααχααα! Άουτς!»

Σιγά - σιγά μου έβαλε το μισό μέσα και άρχισε να με γαμάει πάλι.

-    «Ααααχ! Ααχ! Πoνάωωωω!!!»

Άρχισε να μου χτυπάει τον κώλο, να με τραβάει απ’ τα μαλλιά και να βογκάει δυνατά! Σιγά - σιγά εμένα άρχισε να μου αρέσει όλο και πιο πολύ και μετά τον παρακαλούσα να μην σταματήσει. Με σφυροκοπούσε δυνατά πολλή ώρα. Όταν ήρθε η ώρα να χύσει, με γύρισε και άρχισε να χύνει πάνω στο στήθος μου. Δεν με ένοιαξαν ούτε τα αίματα στον πούτσο του απ’ το μουνί μου, ούτε ο πόνος, ούτε τίποτα. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία που είχα.

Μετά έγλειφε το μουνί μου και δάγκωνε απαλά την κλειτορίδα μου. Εγώ ήμουν έτοιμη να χύσω. Ο Γιάννης άνοιξε το στόμα του και όλα μου τα υγρά τα κατάπιε. Μετά απ’ αυτή την εμπειρία είχαμε πάρα πολλές άλλες. Κάναμε μια σοβαρή σχέση που κράτησε δυο χρόνια αλλά μετά δυστυχώς χωρίσαμε. Οι άλλες εμπειρίες ήταν ακόμα πιο ακραίες.

(Copyright protected OW ref: 26455