Στα γενέθλια μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Μια άτυχη στιγμή θα κάνει μια μάνα κι ένα γιο να ξεπεράσουν τα ταμπού και να ξεκινήσει μια περίεργη ερωτική σχέση…

Η ιστορία:

Γεια σας και από εμένα. Είμαι είκοσι ετών και θέλω να μοιραστώ εδώ μαζί σας και τη δικιά μου ιστορία που μου συνέβη στα φετινά μου γενέθλια. Λοιπόν, στις 15 Ιουλίου είχα τα γενέθλια μου, Παρασκευή βράδυ, και είχα καλέσει κάποιους φίλους και φίλες στο σπίτι. Την επόμενη μέρα θα έφευγα για διακοπές.

Μαζευτήκαμε νωρίς και κατά τις δέκα ήρθε και μια φίλη της μάνας μου μαζί με έναν ανιψιό της, όπως τον σύστησε. Δεν τον είχα ξαναδεί πάλι εγώ. Ο πατέρας μου και η αδερφή μου ήταν στο νησί από αρχές καλοκαιριού, γιατί έχουμε κάποια ενοικιαζόμενα εκεί. Η μάνα μου όμως λόγω δουλειάς στο γραφείο δεν μπορεί να έχει άδεια εύκολα και μένει μαζί μου στο σπίτι.

Μετά από λίγο εγώ με τους φίλους μου είπαμε να φύγουμε για κανένα ποτό σε κλαμπάκι. Έτσι και έγινε. Είπα στη μάνα μου πως θα γυρίσω την επόμενη αργά για να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω για το νησί. Η μάνα μου και η φίλη της μας ευχήθηκαν καλά να περάσουμε και φύγαμε.

Την επομένη όταν γύρισα στο σπίτι νωρίς το πρωί κατά τις εννέα και μισή, μπήκα στο σπίτι και άκουσα από επάνω να δουλεύει η ηλεκτρική σκούπα. Το σπίτι είναι μεζονέτα πάνω τα υπνοδωμάτια και κάτω το σαλόνι. Η μάνα μου ως συνήθως το Σάββατο κάνει τις δουλειές του σπιτιού έτσι έμεινα κάτω έφτιαξα ένα καφέ να πιω. Ακούω το τηλέφωνο της μάνας μου να χτυπά μήνυμα. Από περιέργεια το άνοιξα και το διάβασα. Ειλικρινά έμεινα με αυτό που είδα.. ήταν η κολλητή της και της έγραφε για το προηγούμενο βράδυ.

«Καλά ρε Μαρία, ακόμα κοιμάσαι τόσο πολύ σε κούρασε ο μικρός το βράδυ; Εγώ πάντως το χθεσινό γαμήσι το ευχαριστήθηκα. Από ότι είδα όμως και σε εσένα άρεσε». Τότε κατάλαβα πως με τη μάνα μου και την κολλητή της κάτι είχε παίξει. Όταν έφυγα εγώ με την παρέα μου άρχισα να αισθάνομαι περίεργα και ήθελα να ανακαλύψω τι είχε γίνει. Έτσι αποφάσισα να πάω επάνω και να μιλήσω με τη μάνα μου για αυτό το μήνυμα.

Ανέβηκα επάνω. Η σκούπα ακόμα δούλευε. Μπήκα στο δωμάτιο που ήταν η μάνα μου στο δικό της και την είδα να σκουπίζει. Δεν ήταν ντυμένη ακόμα, φορούσε ένα νυχτικό διάφανο αλλά από μέσα είδα να φορά ένα πολύ μικρό βρακάκι. Δεν είχα φανταστεί πως μπορεί να φορούσε στρινγκάκι η μάνα μου, δεν την είχα ξανά δει με κάτι τέτοιο. Πάντα με μαύρα ή άσπρα εσώρουχα την είχα δει, αλλά μεγάλα. Ποτέ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα δει τόσο μικρό να φοράει. Μόλις με είδε σταμάτησε τη σκούπα και μου είπε:

-    «Αγόρι μου, τόσο νωρίς γύρισες;»

-    «Ναι ρε μάνα. Γύρισα απαντάω αλλά τι είναι αυτά εδώ;», είπα και τα μάτια μου κοιτούσαν επίμονα επάνω της.

Είχα αρχίσει να καυλώνω.

-    «Τι είναι;», μου λέει.

Και της δείχνω το μήνυμα στο τηλέφωνο. Όταν το διάβασε προσπάθησε να βγει και από πάνω γιατί διάβασα το μήνυμα στο τηλέφωνο της αλλά εγώ δεν κόλλησα και της λέω:

-    «Έτσι ε; Ο μπαμπάς στο νησί δουλεύει κι εσύ εδώ περνάς καλά με άλλους ε; Η μάνα μου πηδιέται και το ευχαριστιέται! Και μοντέρνα βρακάκια βλέπω μάνα φοράς…», της λέω και την πλησίασα πολύ κοντά.

Ο πούτσος κόντευε να εκραγεί.

-    «Βλέπεις τι κάνεις;», της λέω.

Άρχισε να δικαιολογείται πως ο πατέρας μου λείπει τόσο καιρό και πως η φίλη της την παρέσυρε. Έτσι δεν έχασα ευκαιρία και της ακουμπάω τον ώμο και άρχισα να την παρηγορώ λέγοντας της:

-    «Ο μπαμπάς έχει τόσο καιρό στο νησί κι εσύ έχεις ανάγκες εδώ…»

Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να χύσει.

-    «Σε καταλαβαίνω… Κοίτα κι εγώ πως είμαι τώρα…», της λέω και της δείχνω κάτω στο παντελόνι μου τον πούτσο μου.

Κοίταξε και γέλασε χωρίς να πει κάτι.

-    «Κι εγώ έχω καύλες μαμά. Σε καταλαβαίνω. Κι εσύ τόσο καιρό που λείπει ο μπαμπάς όλο καύλες θα είσαι. Ήθελες να γαμηθείς και το έκανες με τη βοήθεια της κολλητής σου. Σε καταλαβαίνω…»

Έτσι έσπασε η αμηχανία της και άρχισε να γελάει. Εγώ την πλησίασα κι άλλο και την πήρα αγκαλιά. Μόλις ακούμπησα επάνω της, δεν άντεξα και έχυνα. Έτσι κατεβάζω το ένα χέρι κάτω και βγάζω τον πούτσο μου έξω. Έχυνε και έτσι όπως βγήκε τα χύσια μου πετάχτηκαν επάνω της. Έκανε μια κίνηση με το χέρι της προς τα εμένα, της το έπιασα και το ακούμπησα πάνω στον πούτσο μου. Δεν έφερε καμία αντίρρηση.. Έτσι ακούμπησα επάνω της και την αγκάλιασα.

Όταν σταμάτησα να χύνω είδα πως την είχα κάνει όλο χύσια και γελούσα. Γέλαγε και εκείνη. Έτσι της λέω:

-    «Πάμε στο μπάνιο να σε πλύνω…»

Τώρα για να μην σας κουράσω άλλο εδώ η συνέχεια στο επόμενο…

(Copyright protected OW ref: 25707)