Η ανιψούλα μου η Αλέξια

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας ο Γιώργος, για κάποιους λόγους, είχε πάρει σπίτι και μεγάλωνε την ανιψιά του την Αλέξια. Πέρασαν τα χρόνια, μεγάλωσε η Αλέξια και στο μυαλό του Γιώργου άρχισαν να μπαίνουν ιδέες…

Η ιστορία:

Για ευνόητους λόγους το όνομα μου θα είναι Γιώργος και της ανιψιάς μου Αλέξια.

Είμαι 44 χρονών και εκείνη 24. Η ιστορία ξεκινάει όταν ανέλαβα να μεγαλώσω την Αλέξια μιας και η κουνιάδα μου είχε άλλα 3 παιδιά και τα έβγαζε δύσκολα πέρα. Εμείς δεν είχαμε παιδιά και έτσι ήταν πολύ εύκολη απόφαση για όλους μας. Σε όλη μου την ζωή ήμουν άτομο που γλένταγα την ζωή με κάθε τρόπο και η απόφαση να μεγαλώσω την Αλέξια ήταν σημαντική γιατί πίστευα ότι θα άλλαζα ριζικά, έτσι ξεκίνησα μια καινούρια ζωή με νέα καθήκοντα να μεγαλώσω μαζί με την γυναίκα ένα πλασματάκι.

Όλα πήγαιναν καλά η Αλέξια μεγάλωνε όπως έπρεπε. Είχαμε αναπτύξει μια σχέση ανάμεσα μας πιο πολύ σαν φίλοι παρά σαν συγγενείς, Ότι ήθελε ερχόταν σε εμένα, ότι πρόβλημα είχε το έλεγε σε εμένα έτσι περνάγαμε καλά. Ώσπου ήρθε εκείνη η ευλογημένη και καταραμένη μέρα μαζί που τα είδα όλα. Η Αλέξια σε ηλικία πλέον 19 είχε φτιάξει ένα σώμα τέλειο. Το έβλεπα και της έλεγα ποιος τυχερός θα το γλεντήσει αυτό το κομμάτι και εκείνη κοκκίνιζε και κατέβαζε το κεφάλι. Μπορώ να πω ότι πολλές φορές χάζευα από το θέαμα που έβλεπα αλλά μέχρι εκεί.

Ένα πρωί ήμουν στο κρεβάτι και χουζούρευα. Η γυναίκα στη δουλειά και η μικρή στην σχολή της. Λέω λοιπόν μέσα μου. «Αφού είμαι μόνος δεν βάζω μια τσόντα να καυλώσω λίγο;» Έτσι και έκανα. Άρχισα να παίζω με τον πούτσο μου σιγά σιγά. Ξαφνικά ακούω έναν θόρυβο από κάποιο άλλο δωμάτιο και σταματάω ξαφνιασμένος, Σηκώνομαι και πάω να δω τι ήταν αυτό που άκουσα. Στο σαλόνι δεν ήταν κανείς όποτε έκανα να δω στο δωμάτιο της μικρής. Ανοίγοντας λίγο την πόρτα είδα ένα θέαμα που ακόμα και τώρα που γράφω με καυλώνει. Η Αλέξια να κάνει γυμναστική με πλάτη προς εμένα φορώντας ένα σλόγκι. Είχε σκύψει και έκανε κάπες ασκήσεις. Τι θέα ήταν αυτή! Διαγραφόταν ένα μουνάκι που όμοιο δεν είχα δει, τα κωλομάγουλα ήταν τέλεια μεγάλα με καλά πιασίματα για γαμήσι από πίσω. Είχα μείνει κάγκελο στην κυριολεξία. Η πούτσα μου ήταν πέτρα. Μου ξύπνησαν αναμνήσεις που είχα αφήσει χρόνια πίσω μου. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Άλλα έλεγε το μυαλό μου και άλλα η πούτσα μου. Τελικά υπερίσχυσε το κάτω κεφάλι και σκέφτηκα…  «Θα τα έχω όλα ή θα χάσω τα πάντα». Κατέβασα το μπόξερ μου και άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου έχοντας για θέα αυτό το μουνάκι. Ξαφνικά γυρνάει η Αλέξια και με βλέπει σε αυτήν την στάση και μένει άγαλμα.

-    Δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις γλυκό μου μουνάκι; Εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω και θα ήθελα να το δω από πιο κοντά. Θέλω να το μυρίσω και να το γλείψω συνεχίζω να της λέω.

Εκείνη δεν κάνει καμία κίνηση όποτε συνεχίζω την επίθεση. Πάω κοντά της, την παίρνω αγκαλιά και τη ακουμπάω στο κρεβάτι. Εκείνη δεν αντιδρά καθόλου. Αρχίζω να της δίνω φιλιά στον λαιμό ενώ το χέρι μου χαϊδεύει το στήθος της. Είχα χρόνια να πιάσω τόσο στητό στήθος η γλώσσα μου τώρα κατέβαινε στις ρώγες της που είχαν γίνει πέτρα. Η ανάσα της γινόταν όλο και πιο βαριά ένιωθα το σώμα της πλέον να τρέμει σε κάθε κίνηση της γλώσσας μου. Το χέρι μου είχε κατέβει πλέον ανάμεσα στα πόδια της και χάιδευα το μουνάκι της, ένα μουνάκι που έσταζε από καύλα. Άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω πλέον έχοντας χάσει τελείως τον έλεγχο. Έπιασα το σλόγκι με τα δύο χέρια μου και το έκανα κομμάτια χώνοντας την γλώσσα μέσα στο ηφαίστειο της. Έβγαζε πλέον διάφορες κραυγές χωρίς να μπορεί να ελέγξει πλέον τον εαυτό της. Εγώ είχα χώσει την γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γινόταν ρουφώντας τους χυμούς της ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με το καυλί μου που είχε γίνει σαν πυρωμένο σίδερο. Ήθελα να χύσω. Δεν άντεχα άλλο από την καύλα. Σαν χείμαρρος μου έρχονταν τα χύσια της Αλέξια στο στόμα μου είχε απανωτούς οργασμούς. Μαζί με αυτούς ήρθε και ο δικός μου έχυνα ασταμάτητα.

-    Χύσε ότι έχεις μέσα στο στόμα μου μωρό μου της είπα, δώσε μου όλα τα ζουμιά σου καύλα μου…

Όταν ηρεμήσαμε λίγο η πούτσα μου ήταν και πάλι έτοιμη για δράση. Την βλέπει η μικρή και μου λέει…

-    Θείε θέλω να ανέβω πάνω σου. Θέλω να το βάλω όλο αυτό το παλούκι μέσα μου.

Έτσι και έκανε ανέβηκε και σιγά σιγά, έχωσε μέσα στο μουνάκι της το χοντρό πουτσοκέφαλο μου ουρλιάζοντας από πόνο και καύλα μαζί. Εδώ θα πω ότι είχε γαμηθεί όλη και όλη μία φορά και αυτή ήταν αποτυχία. Έτσι το μουνάκι της ήταν σχεδόν παρθένο, σιγά σιγά άρχισε να το παίρνει σχεδόν όλο μέσα της. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που την έπιασα με τα δύο μου χέρια και την κάρφωσα πάνω στην πούτσα μου με όλη μου την δύναμη. Μια κραυγή έβγαλε και δάκρυα έτρεξαν από τα μάτια της.

-    Με σκίζεις θείε αλλά μην σταματάς σε θέλω όλο μέσα μου. Σκίσε μου το μουνάκι όπως ξέρεις εσύ…

Με μια κίνηση βρέθηκα από πάνω της χωρίς να βγω από μέσα της. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου και άρχισα να την γαμάω ανελέητα τα αρχίδια μου χτύπαγαν στα κωλομέρια της τόσο δυνατά που ένιωθα πόνο και καύλα μαζί.

-    Σε γαμάω μουνάκι μου μόνο όπως ξέρω εγώ. Από εδώ και πέρα θα σε γαμάω μόνο εγώ. Θα είσαι το πουτανάκι μου.

-    Ναι θείε μου. μόνο εσένα θέλω μέσα μου… κανέναν άλλο.

Τα χύσια μου άρχισαν να έρχονται με δύναμη. Δεν άντεχα άλλο. Έβγαλα την πούτσα μου έξω και άρχισα να την χύνω σε όλο της το σώμα.

-    Ναι μωρό μου. όλα για σένα. Για την ανιψούλα μου, την καυλίτσα μου.

Αφού έπεσε και η τελευταία σταγόνα έπεσα αποκαμωμένος δίπλα της. Την πήρα αγκαλιά και την φίλαγα σαν τρελός. Από εκεί και πέρα, με κάθε ευκαιρία ξεσκιζόμασταν στο γαμήσι. Είμαστε ο ένας για τον άλλο. Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμα είμαστε μαζί. Δεν έχει κανένα στην ζωή της όπως κι εγώ. Εκτός από την γυναίκα μου με την οποία πρέπει να εκτελώ τα συζυγικά καθήκοντα.

Σε άλλη ιστορία θα σας πω πώς σε ένα οικογενειακό ταξίδι την πήρα από πίσω παρά τους ενδοιασμούς της.

(Copyright protected OW ref: 22571)