Sex Games: Με την αδερφή της γυναίκας μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Πρωταγωνίστρια για πολλά χρόνια στις φαντασιώσεις του η αδελφή της γυναίκας του. Μήπως έφτασε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα οι φαντασιώσεις του; Για να δούμε...

Η ιστορία:

Γεια σας και από μένα! Με λένε Πέτρο είμαι 39 ετών, παντρεμένος με την Ελένη εδώ και 9 χρόνια και έχουμε δυο κοριτσάκια, άσχετο! Η γυναίκα μου έχει μια αδερφή δυο χρόνια μεγαλύτερή της, την Ανίτα. Όσα χρόνια γνωρίζω και αγαπάω την Ελένη άλλα τόσα με καυλώνει η Ανίτα. Μιλάμε για γυναίκα όνειρο! Δεν ξέρω και εγώ πόσες μαλακίες έχω τραβήξει για πάρτη της. Πρέπει να είναι εκατοντάδες σίγουρα.

Η Ανίτα είναι και αυτή παντρεμένη με τον Αλέκο περίπου επτά χρόνια. Λοιπόν η ιστορία που θα σας διηγηθώ τώρα, είναι πέρα ως πέρα αληθινή (εκτός βέβαια από τα ονόματα και τις τοποθεσίες). 21 Μαΐου 2006, γιορτάζει η γυναίκα μου και περιμένουμε την Ανίτα και τον Αλέκο. Εγώ πάντα όταν είναι να την δω είχα (δεν έχω πια) μια έντονη νευρικότητα. Το κουδούνι χτυπάει και πάω να ανοίξω. Άλλη μια φορά μας "έφτιαξε" το βράδυ!

"Η μαλακία θα πάει σύννεφο" είπα από μέσα μου. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα, αρκετά κοντό (όχι πολύ) όπου έκανε τα πόδια της και γενικά όλο το σώμα της να φαντάζουν ακόμη πιο τέλεια. Γιατί τέλεια ήταν, και είναι όλα επάνω της. Λίγο κάτω από 1.70m, απίστευτα όμορφα και καλλίγραμμα πόδια (χωρίς καλσόν), ζουμερά στήθη, αγγελικό πρόσωπο (σ’ αυτό μοιάζει με την αδερφή της) και τα μάτια της. Αυτά τα μάτια με καυλώνουν όσο τίποτα άλλο πάνω της. Καστανά, σχετικά συνηθισμένα, αλλά δεν ξέρω, αυτά τα μάτια έχουν κάτι που με τρελαίνει. Και μαλλιά πολύ κοντοκουρεμένα και κατάμαυρα, ίσως το μοναδικό της μείων (για μένα πάντα).

Κόλλησα για λίγο αλλά συνέχισα ψύχραιμος. Φιληθήκαμε με τα παιδιά και τους πήρα να πάμε να κάτσουμε στο σαλόνι. Διάλεξα την καλύτερη θέση, πήγα και έκατσα ακριβώς απέναντι της για να "πάρω δουλειά" για το W.C αργότερα. Τα μπούτια της ήταν υπέροχα, είχε κάτσει σταυροπόδι και το θέαμα που μου πρόσφερε ήταν όνειρο. Η Ελένη ξέρει τα βίτσια μου πάρα πολύ καλά, μετά από περίπου 4 χρόνια γάμου και άλλα τόσα σε σχέση ήξερε πόσο μου αρέσει το "upskirt", τα ωραία πόδια και να μαλακίζομαι. Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα όσο κι αν ακούγεται σε μερικούς, παράξενο. Πολλές φορές μάλιστα που με έχει τσακώσει να μαλακίζομαι, δεν θέλει να γαμηθεί και απλώς μου λέει: "πρόσεξε αγάπη μου μη σε δουν οι μικρές έτσι;" Άλλες φορές πάλι, πλησιάζει να δει τι βλέπω στο PC και φεύγει, αλλά τις περισσότερες φορές καυλώνει και… μου έρχεται. Δεν ήθελα όμως να καταλάβει κάτι για την αδερφή της. Λοιπόν έφυγα λίγο από το θέμα και πολύ φοβάμαι πως σας κούρασα ήδη χωρίς καν να αρχίσω ακόμη να περιγράφω το απίστευτο που μου συνέβη αργότερα.

Λοιπόν ενώ καθόμουν απέναντί της, μιλούσαμε και εγώ θαύμαζα αυτά τα πόδια (πάντα με διακριτικότητα) η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο και κάτι έπρεπε να κάνω και μάλιστα γρήγορα. Να σηκωθώ δεν μπορούσα θα με πρόδιδε σίγουρα η καύλα. Τελικά τη λύση την έδωσε η Ανίτα. Σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα. "3 – 5 λεπτά…" λέω από μέσα μου "χωρίς αυτό το… σατανά εδώ μπροστά μου, θα μου "πέσει" λίγο, δε μπορεί". Και που να ήξερα. Ούτε 20 δευτερόλεπτα δεν πέρασαν και… να την πάλι. Έπαθα πλάκα, δεν άντεχα άλλο. Μπαίνει στο σαλόνι, σκύβει μπροστά μου να πάρει το Mojito της, ο κώλος της ήρθε στα 15cm από το πρόσωπό μου. Ο πούτσος μου κόντεψε να εκραγεί. Κοιτούσα την Ελένη, κοιτούσα τον Αλέκο, έλεγαν τα δικά τους αυτοί . Σαν να μην έφτανε αυτό γυρίζει απότομα προς το μέρος μου, σκύβει μπροστά μου, φέρνοντας τις βυζάρες της σε απόσταση αναπνοής και μου ψιθυρίζει "Σου άφησα ένα …δωράκι μέσα" και με κοιτάει μέσα στα μάτια σα να μου έλεγε; "τράβα μέσα να ξεθυμάνεις".

Αυτό ήταν σηκώθηκα όπως ήμουν και έτρεξα μέσα.

- Μωρό μου; Όλα καλά; μου λέει η Ελένη.

- Όλα καλά… της λέω αναψοκοκκινισμένος και εξαφανίζομαι.

Ένιωθα την πούτσα μου 50cm από την καύλα, άρχισα να ξεκουμπώνομαι από το χωλ, μπαίνω μέσα στο W.C και τι να δω; Κατεβασμένο το κάλυμμα της λεκάνης και πάνω αφημένο ένα λευκό κιλοτάκι.

Δε σκεφτόμουν. Πέφτω στα γόνατα το πιάνω και το φέρνω στο πρόσωπό μου. Το τρίβω δυνατά με το δεξί πάνω στη μούρη μου, παίρνοντας τεράστιες τζούρες από την μυρωδιά του μουνιού της Ανίτας και με το αριστερό να βαράω δυνατά τη πούτσα μου, τόσο δυνατά που με πονούσε! "Τη πουτάνα, τη πουτάνα, τη πουτάνα…." φώναζα από μέσα μου. Βγάζω τη γλώσσα μου και αρχίζω να γλείφω το μικροσκοπικό βρακάκι, το έχωνα όλο μέσα στο στόμα μου και το ξανάβγαζα. Την φανταζόμουν μπροστά μου να μαλακίζεται κι αυτή φορώντας αυτό το καυλιάρικο φόρεμα και τότε άνοιξε η πόρτα!!!

Ήταν η Ανίτα. Η γυναίκα που ήταν πρωταγωνίστρια τόσα χρόνια στις μαλακίες που τραβούσα, ήταν μπροστά μου! Εγώ πεσμένος στα γόνατα δίπλα στη λεκάνη να τραβάω μαλακία και να μυρίζω το κιλοτάκι της κι αυτή μπροστά μου ολοζώντανη. Μπαίνει μέσα και κλείνει τη πόρτα γρήγορα.

- Σε παρακαλώ μη σταματάς, συνέχισε… μου λέει.

Δεν ήξερα τι να κάνω, τα λόγια της έκαναν την πούτσα μου μέσα στο χέρι μου να πάλλεται δυνατά. Συνέχισα αργά, αργά στην αρχή και μετά βρήκα πάλι το ρυθμό μου. Τώρα την κοίταζα μέσα στα μάτια, έτριβα το βρακί της πάνω στη μούρη μου και μαλακιζόμουν δυνατά. Έρχεται κοντά μου και ακουμπάει το πόδι της πάνω στο καπάκι της λεκάνης . Σηκώνω αργά και διστακτικά το κεφάλι μου να δω κάτω από το φόρεμά της. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Έβλεπα το μουνί της. Ένα ρυάκι από τους χυμούς της είχε κυλήσει στο μπούτι της. Ήθελα απίστευτα να το γευτώ αλλά συνέχισα να τραβάω μαλακία. Βάζει το χέρι κάτω από το φουστάνι της και ανοίγει λίγο τα μουνόχειλα της. Κόντευα να χύσω. Φέρνει και το άλλο χέρι της κάτω από το φόρεμα και αρχίζει να τρίβει απαλά τη κλειτορίδα της. Δεν θα άντεχα για πολύ, δεν μου φαινόταν διατεθειμένη να γαμηθεί αλλά να παίξει λίγο μαζί μου. Σκύβει λίγο και άρχισε να μου μιλάει πρόστυχα κοιτώντας με μέσα στα μάτια. Ντρεπόμουν αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

- Σου αρέσει μαλάκα ε; Εσύ κάθεσαι εδώ και τραβάς μαλακία και έξω ο άντρας μου την έχει ξεκωλιάσει τη δικιά σου.

Ένα ξεψυχισμένο "τι;" βγήκε από το στόμα μου, μα αυτή συνέχισε…

- Τι δεν κατάλαβες; μου λέει, το πουτανάκι σου έξω γαμιέται με τον άντρα μου κι εσύ μαλακίζεσαι εδώ με το στρινγκάκι μου.

Δεν είπα τίποτα, δε μπορούσα. Η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί.

- Έλα… μου λέει, σήκω, θέλω να χύσεις στον κώλο μου.

Σηκώνομαι γρήγορα χωρίς να σταματήσω λεπτό να βαράω την πούτσα μου και περιμένω. Όπως ήταν, με το πόδι πάνω στο καπάκι της λεκάνης, γυρίζει, σηκώνει το φουστάνι της πάνω από τον κώλο της, αρπάζει τα κωλομάγουλα της και μου ανοίγει την κωλάρα της. Γυρίζει προς το μέρος μου και με καρφώνει μέσα στα μάτια (αχ αυτά τα μάτια!!!).

- Έλα ρε μαλάκα, τι περιμένεις; Θα χύσεις;

Σκεφτόμουν έξω την Ελένη μου, να ρουφάει την πούτσα του Αλέκου και η καύλα μου μεγάλωνε. Το χέρι μου ανεβοκατέβαινε σαν δαιμονισμένο πάνω στο καυλί μου.

- Να σε γλείψω λιγάκι; Σε παρακαλώ…

Ήθελα πολύ να γλείψω αυτή την κωλοτρυπίδα!

- Σκάσε! μου λέει, Σκάσε και τράβα μαλακία. Και πολύ σου είναι μαλακισμένο.

Ήμουν έτοιμος να χύσω αλλά ήθελα να το τραβήξω κι άλλο, με είχε καυλώσει πολύ η πουτάνα.

- Μόλις σου είπα πως η γυναίκα σου ξεσκίζεται δίπλα με τον άντρα μου και συ θέλεις να μου γλείψεις τον κώλο, μα τι άντρας είσαι εσύ;

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μαλακιζόμουνα δυνατά τρίβοντας το κιλοτάκι της γυναίκας που με ξεφτίλιζε πάνω στη μούρη μου. Η γυναίκα μου γαμιόταν με άλλον στο σαλόνι κι εγώ ήθελα να γλείψω κώλο! "Μα πως έγινα έτσι;" σκέφτηκα, "πριν από 10 λεπτά ήταν όλα τόσο διαφορετικά.

- Ακόμη; η φωνή της με επανέφερε στη πραγματικότητα. Θέλω γαμήσει και μένα ο Αλέκος μου, δεν θα περιμένω εσένα, πότε θα αποφασίσεις να χύσεις. Ή χύνεις η φεύγω και πάω μέσα!.

- Όχι, όχι.. της λέω, σε παρακαλώ, χύνω τώρα…

Και άρχισα να την παίζω πιο δυνατά ώσπου έχυσα μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος πάνω στην κωλάρα της. Η κωλοτρυπίδα της έγινε άσπρη από τα χύσια μου. Παίρνει γρήγορα λίγο χαρτί υγείας και σκουπίζει πρόχειρα τον κώλο της και μου λέει:

- Έλα γρήγορα …πάμε.

Δεν καταλάβαινα τίποτα ήμουν σαστισμένος ακόμη.

- Κατ’ αρχήν αυτό είναι δικό μου. μου λέει και παίρνει το βρακί της από τα χέρια μου και το φοράει γρήγορα.

- Η Ελένη πήγε τον Αλέκο στη ταράτσα να τον ρωτήσει κάτι για τα λουλούδια της και θα έρθουν από στιγμή σε στιγμή. Κάνε γρήγορα…

και βγήκε έξω. Εγώ έπλυνα λίγο τον πούτσο μου στο νιπτήρα και κούμπωσα πάλι το παντελόνι μου. Έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου και βγήκα. Κατέβασα τρία σφηνάκια vodka και έκατσα εκεί που καθόμουν πριν και χαλάρωσα λίγο. Δεν της μίλησα καθόλου, ντρεπόμουν. Αυτή διάβαζε ένα κατάλογο του ΙΚΕΑ σαν να μη συνέβη τίποτα. Μετά από λίγο ήρθαν και οι άλλοι συνεχίζοντας να μιλάνε για το, τι χάλασε τη μπιγκόνια της Ελένης!

Όλα κύλησαν όμορφα το υπόλοιπο βράδυ. Η βότκα έκανε τη δουλειά της και με χαλάρωσε. Τέλος καλά, όλα καλά… νομίζετε;

Μετά από αυτή την ιστορία, παίξαμε πολλές φορές με το μωρό αλλά η επόμενη ιστορία που θα σας διηγηθώ πήρε μέρος Ιούλιο του 2011 στον Κάβο στη Κέρκυρα. Περιμένετε λοιπόν.

(Copyright protected OW ref: 21809)